- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.741
herkese günaydın kızlarrrrrrrr.... uykusuz bi gecenin sabahındannnnayyy uyumak istiyorum...ayy geçmiş yaptım ama aklımda hiç bişey kalmadı kafamı toplayamadım kusura bakmayınn
kızlar günaydın herkese,
umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.
biz dün kötü bir gün geçirdik günümüzün bir kısmı hastanede geçti. öğlen kızımla ve kardeşimle birşeyler yedik, ben iki dk mutfağa gittim bulaşıkları makineye koymaya. o arada banyonun kapısı tam yerine oturtulmadan kapatılmış ve mina da içeri girmiş. kovadaki suları dökmüş, deterjan kutusunu açmış ve duşakabinin içine girp sabunu almış ve ısırmış. iki dk içinde neler yapmış. tabi sabunu ellerinde ve ağzını köpüklü görünce hemen alo 114 zehirlenme hattını arayıp bilgi aldım ve hemen acile gittik. bi kaç doktor geldi baktı öninceleme sonra pediatrik cerrahiye gönerdiler ordada boğaz yolları tahriş olmuş mu diye incelediler çok şükür bir şey yok. benim taminimce zaten yemedi ağzına aldı tadı kötü glince tükürdü. da sonra çıktık hastaneden ama önce polise gittik. çünkü zeirlenmei ihmal suçuymuş ve bu nedenle adli vaka oluyormuş. az kalsın avruma zarar vermekten suçlu oluyordum.... eve dönerken epey bi ağladım.. bizden böyle..
kızlar günaydın herkese,
biz dün kötü bir gün geçirdik günümüzün bir kısmı hastanede geçti. öğlen kızımla ve kardeşimle birşeyler yedik, ben iki dk mutfağa gittim bulaşıkları makineye koymaya. o arada banyonun kapısı tam yerine oturtulmadan kapatılmış ve mina da içeri girmiş. kovadaki suları dökmüş, deterjan kutusunu açmış ve duşakabinin içine girp sabunu almış ve ısırmış. iki dk içinde neler yapmış. tabi sabunu ellerinde ve ağzını köpüklü görünce hemen alo 114 zehirlenme hattını arayıp bilgi aldım ve hemen acile gittik. bi kaç doktor geldi baktı öninceleme sonra pediatrik cerrahiye gönerdiler ordada boğaz yolları tahriş olmuş mu diye incelediler çok şükür bir şey yok. benim taminimce zaten yemedi ağzına aldı tadı kötü glince tükürdü. da sonra çıktık hastaneden ama önce polise gittik. çünkü zeirlenmei ihmal suçuymuş ve bu nedenle adli vaka oluyormuş. az kalsın avruma zarar vermekten suçlu oluyordum.... eve dönerken epey bi ağladım.. bizden böyle..
cnm o hastalıktan oluyo nilde 4 gün hastanede yattığımızda öyleydi hem ilaçlar etkiliyo hemde hastalık geçecek merak et
cnm evet ondan ama burawda iyidir kesinlikle.
maşallah masala güle güle giyisin:
büyümüşte ayakkabılarına kendi karar veriyo desne:
hehe:
kız yontuyorum ben onu 4 yıldır ondan alıyo şimdi:
bide burayı okuyo galiba:
cnm güle güle kulllan negüzel düşünüyolar:
cnnm geçmiş olsun sana evet annelik çok şey demek:
aras paşammmmm yarenimmmm
süopersiniz maşallah size:
cnm az daha sabır bak çok yakında yürüyecek kağan kardeşini karşılayacak o :
amaa ama olmuyoki böyleyaaa:
özleniyorsunuz şekerimmm:
günaydın cnm:
cnm dualarımız arkadaşınla inşallah güzel haberlerle gelirsin..
günaydın cnm:mmm
günaydın cnm:
oyy kıyamam erdemime ya:
nilde alışkanlık yaptı uyumadan önce yatıyoruz önce bi yarım saat yattığımız yerden oynuyoruz sonra uyuyo:
betülüm gğünaydın
erdem paşamdanda yakında çok güzel haber alıcaz kesinlikle hissediyorummm:
kızlar herkese günaydın umarım keyifler iyidir:
herkese günaydın kızlarrrrrrrr.... uykusuz bi gecenin sabahındannnnayyy uyumak istiyorum...ayy geçmiş yaptım ama aklımda hiç bişey kalmadı kafamı toplayamadım kusura bakmayınn
Canim.ben cikrken yazmissin kusura bakma ee nasilsin resimlerinizi gordum masalla size guzel sacli bayanlaesongüll abla bana hiç yazmıyosun ki
günaydın canlarım ne güzel geçmiş okuyarak başlamak
amaaa yiyipte kiilo almayanlara gıcığımdır songüüüüüüüülllllyiyosanız sizde alıncanım dimi ama
hevin canım kaanın yürüme ile ilgili gelişme olmasına çok sevindim maşallah inşallah tamamen yürür hayırlısıyla. inşallah benim oğlumda yürür
akşam erdem beyde bi enerji patlaması vardı uyumayacakmış sallıyorum sallıyorum yok babaa geel teyzeee gell dede geel diye çağırıp durdu kurtarsınlar diye sonra çabuk uyu diye kızdım dudak büzde surat astı uyudu içim gitti
günaydın cnm :uykusuzluk zorrr:
günaydın cnm:
offfff cnm ya kıyamam minama neler yaşamışsınız öyle :
hiç ayırmamak gerekiyo gözünden dimi ama bianlık ayırmanın sonuçlarına bak:
bide suçlu durumuna düşüyosunya o senin canın bide
ay o anı düşünemiyorumcnm:
ay tekrar geçmiş olsun:
nilaycım biz banyo dolaplarına kilit aldık cnm
Bende ozledim guldenim
inanki
eee nasilsin nil.nasil
sağol
canım gerçekten çok zor bir gündü... zaten canın yanmış evladından bir de senin suçun sayılması çok acı...
canım bütün dolaplarımıza kilit aldık daa mina 9 aylıkken he kilitli yani ama işte eşim duştan sonra sabunu yerde untmuş aceleyle kardeşimde banyodan çıkınca kapıyı tam oturtmamış içeri dalıverdi zaten banyo bizim için ilk hedef .... açık bulduğu an dalıyor...
nil iyi cnm keyifi yerinde cumartesiden beri gezdi bugün evde neyseki
ama iyice bilmiş bişey oldu çıktı..
kızlar günaydın herkese,
Arasta gzmekten cok keyif aliyor evde bazeb slkllip kapiya gidiyor gidicekmisiz
ay cok bilmia bunlar yaa
nilay cnm çok geçmiş olsun... zor anlar yaşamışsın...
songülüm... imreniyorum sana vallahi uyku kounusunda ohhhh maşallah:) daarısıda bizlere inş.
Ay su and bile uyuyup uyumamak konsiunda kararsizim pasa 9 gibu kalkti on gibi yenidenyatti ne demek istedi anlamadim karnimi acikmiti ne
Ay uyku candir....
Cok gecmis olsun cnm
cok buyik korkubyasamisssinuz
insallq bir daha yasamazsiniZ
aynen ya en kötüsüde sorgulanmak gerçkten çok sinir bozucu bişey:
evet çocukların hepsi öyle bz kapıyı kapatsak bile nil açıyo veiçeri giriyo..
allahım tüm kuzuları korusun bidahada yaşatmasın cnm:
sağoll canım..nilay cnm çok geçmiş olsun... zor anlar yaşamışsın...
songülüm... imreniyorum sana vallahi uyku kounusunda ohhhh maşallah:) daarısıda bizlere inş.
çok çok geçmiş olsunc anım kıyamam ya ne zor bişe Allaha şükür birşey yokmuş
Ay su and bile uyuyup uyumamak konsiunda kararsizim pasa 9 gibu kalkti on gibi yenidenyatti ne demek istedi anlamadim karnimi acikmiti ne
Ay uyku candir....
amin canım inş çok korktuk gerçekten..
amin canım evet taklit edip anında öğreniyorlar nasıl yapıldığını, mina şimdide kiltleri açmaya çalışıo öğrendi ama gücü yetmiyor...
sağoll canım..
şükür canım yaa...
kızlar bu arada alla yaşatmasın olası birşey içme yutma vs durumnda ilk önlemi doğru alma adına alı 114 ü arayabilirsini karşınıza doktor çıkıyor ve ne yapıp yapmamanız gerektiğini söylüyor.. bir de deterjan çok thlikeliymiş aman diyim hepimizin gözü açık olsun
ş
imdi bütün evi altüst ediyorum yer değiştiriyorum felan kız bizden daha kurnaz neme lazım tedbir alalım... geçmiş hiç yapamdım kimseden haberim yok çok özür dilerim kızlar...
amin canım inş çok korktuk gerçekten..
amin canım evet taklit edip anında öğreniyorlar nasıl yapıldığını, mina şimdide kiltleri açmaya çalışıo öğrendi ama gücü yetmiyor...
sağoll canım..
şükür canım yaa...
kızlar bu arada alla yaşatmasın olası birşey içme yutma vs durumnda ilk önlemi doğru alma adına alı 114 ü arayabilirsini karşınıza doktor çıkıyor ve ne yapıp yapmamanız gerektiğini söylüyor.. bir de deterjan çok thlikeliymiş aman diyim hepimizin gözü açık olsun
ş
imdi bütün evi altüst ediyorum yer değiştiriyorum felan kız bizden daha kurnaz neme lazım tedbir alalım... geçmiş hiç yapamdım kimseden haberim yok çok özür dilerim kızlar...
kızlar günaydın herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?