2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese günaydın kızlarrrrrrrr.... uykusuz bi gecenin sabahındannnn ayyy uyumak istiyorum...ayy geçmiş yaptım ama aklımda hiç bişey kalmadı kafamı toplayamadım kusura bakmayınn

herkese günaydın kızlarrrrrrrr.... uykusuz bi gecenin sabahındannnn ayyy uyumak istiyorum...ayy geçmiş yaptım ama aklımda hiç bişey kalmadı kafamı toplayamadım kusura bakmayınn

günaydın cnm :uykusuzluk zorrr:

günaydın cnm:

offfff cnm ya kıyamam minama neler yaşamışsınız öyle :

hiç ayırmamak gerekiyo gözünden dimi ama bianlık ayırmanın sonuçlarına bak:

bide suçlu durumuna düşüyosunya o senin canın bide
ay o anı düşünemiyorumcnm:
ay tekrar geçmiş olsun:
nilaycım biz banyo dolaplarına kilit aldık cnm

Cok gecmis olsun cnm
cok buyik korkubyasamisssinuz
insallq bir daha yasamazsiniZ

Bende ozledim guldenim
inanki
eee nasilsin nil.nasil

songüll abla bana hiç yazmıyosun ki
Canim.ben cikrken yazmissin kusura bakma ee nasilsin resimlerinizi gordum masalla size guzel sacli bayanlae

Haah ay kizmaaktandami anlarmia benim pasam
cok biliyor cok

sağol

canım gerçekten çok zor bir gündü... zaten canın yanmış evladından bir de senin suçun sayılması çok acı...
canım bütün dolaplarımıza kilit aldık daa mina 9 aylıkken he kilitli yani ama işte eşim duştan sonra sabunu yerde untmuş aceleyle kardeşimde banyodan çıkınca kapıyı tam oturtmamış içeri dalıverdi zaten banyo bizim için ilk hedef .... açık bulduğu an dalıyor...

aynen ya en kötüsüde sorgulanmak gerçkten çok sinir bozucu bişey:

evet çocukların hepsi öyle bz kapıyı kapatsak bile nil açıyo veiçeri giriyo..

allahım tüm kuzuları korusun bidahada yaşatmasın cnm:

nilay cnm çok geçmiş olsun... zor anlar yaşamışsın...
songülüm... imreniyorum sana vallahi uyku kounusunda ohhhh maşallah:) daarısıda bizlere inş.

çok çok geçmiş olsunc anım kıyamam ya ne zor bişe Allaha şükür birşey yokmuş

songülüm... imreniyorum sana vallahi uyku kounusunda ohhhh maşallah:) daarısıda bizlere inş.

Ay su and bile uyuyup uyumamak konsiunda kararsizim pasa 9 gibu kalkti on gibi yenidenyatti ne demek istedi anlamadim karnimi acikmiti ne
Ay uyku candir....

Ay su and bile uyuyup uyumamak konsiunda kararsizim pasa 9 gibu kalkti on gibi yenidenyatti ne demek istedi anlamadim karnimi acikmiti ne
Ay uyku candir....

aynen cnm can harbiden. bu ara iyiydik uyku konusunda çok şükür de dün banyo sonrası uykusuzluğu depreşti benim bal böcüğünün... bi de dün akşam ilk kez bi kaç tatlı kaşığıda olsa kendisi çorba içti çok şükür kuzum çok mutluyum. hemde et çorbası:) ay tabi sonra doğruuuuuu banyoya:)

Cok gecmis olsun cnm
cok buyik korkubyasamisssinuz
insallq bir daha yasamazsiniZ

amin canım inş çok korktuk gerçekten..

amin canım evet taklit edip anında öğreniyorlar nasıl yapıldığını, mina şimdide kiltleri açmaya çalışıo öğrendi ama gücü yetmiyor...

sağoll canım..
çok çok geçmiş olsunc anım kıyamam ya ne zor bişe Allaha şükür birşey yokmuş

şükür canım yaa...

kızlar bu arada alla yaşatmasın olası birşey içme yutma vs durumnda ilk önlemi doğru alma adına alı 114 ü arayabilirsini karşınıza doktor çıkıyor ve ne yapıp yapmamanız gerektiğini söylüyor.. bir de deterjan çok thlikeliymiş aman diyim hepimizin gözü açık olsun
ş
imdi bütün evi altüst ediyorum yer değiştiriyorum felan kız bizden daha kurnaz neme lazım tedbir alalım... geçmiş hiç yapamdım kimseden haberim yok çok özür dilerim kızlar...

Ay uyku candir....

candır candır ama benim bu ara inanılmaz uykuya ihtiyacım varrr:

evet cnm
gerçekten önlem almak lazım
heleki çamaşırsuyu kızlar aman diyimm:
bende çok korkuyorum allahım korusun bütün mmelekleri..

Çok geçmiş olsun canim kesin çok korkmuşsundur artık çok daha dikkat etmeliyiz rabbim evlatlarimizi korusun...

canım cok gecmıs olsun bı sıkntı atlatmıssın
cok dıkkat etmek gerek kasla goz arasnda yapacağını yapıyo bu bebısler
ay bıde suclanmak dahada kotu sukur bısey olmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…