2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba kizlar
bugunde yoktum lise arkdaslarimla gunum vardi
dun malim dr daydik cok guzel gecti keswmizi gorduk cok sukur
simdi okula gidicem opuldubuz cok
ohh ark adina cok.sevindim kucagina almayi nasip etsin ins rabbim
evet cnm sabah kalkmak istemedi bende sabah vasfiye teyze takliiti yaparak mecbuuuuurrrr deddim
kahkahalarını görmen lazım
ayy sakadanda anlarmis suna.bak sennn masallhhhh
canm androit isletim sistemi demek.yani modelden degil iphone a inmesi lazim ama bilemedimki bak yakinimda iphone olsa ondan dener tarif ederdim ama yokki bilemiorum

oyyy isinin icinde bizim icin ugrasmissin ayy kiyammm cok tsk ederiz canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

masal bgun7de basladı eee demeye oysa 2de yatıp 4de kalkmıstı
9a kadar zor oyaladım sımdı 9da uyudu bakalım sabah napacak kacta kalkcak
babamızda yoktu sıkıldı kuzum yaaa kapı caldı çöp için falan baba dıe kosuooo
gözluklu bı adam gordu tv de baba dedı buara yenı gozluk kullnıo masal yenı alısıo:)
bende yalnız basıma kaldım bu saatte

dün addaaa gtmıstık kızımlaa bakınnn :)

Eklentiler

• $masalým.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $2014-03-11 13.04.15.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $2014-03-11 13.05.31.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $2014-03-11 13.05.57.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $2014-03-11 13.06.41.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $2014-03-11 13.07.01.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 32

3 aksamdır arasta 9 olmadan uyuyor anlamadım uykusu geliyor
bır daha uyku uyku getırıyormu ne sabahta kalkmak bılmıyor

nasıl anlamış kuzu gozluk olayını haha

kımse yokmu kızlarrr

İyi geceler canim hala burdaysan sana bisey sorucam.biz erenin saclarini hic kestirmedik hic kiyamadim ya ama artik istemesemde kestirmemiz lazim diye dusunuyorum sen arasin saclarini ilk nezaman kestirmistin ve nekadar zamanda buyudu bu cok onemli benim icin sacsiz halini hic dusunemiyorum ya bide kac numara kestirdin foto varmi ayy cok sordum ama hepsini anlatirsan cok iyi olucak benim icin canim.

canım ılk 11 aylıkken kestırdık bırde gecen ay
hep uçlarından aldırdık makıne vurdujmadık ama cok cabuk uzadı cnm ınan bır ay olmadan gözüne geldı
yakında 6 7 numara oluyormuş makıne ıle ole kestırmeyı dusunuyrum
oakdar cabuk uzuyoorku sanırım artık babası her tras oluşunda oda olucak

Ay tel.e sinir oldum ya alinti yapiyorum minnacik gosteriyo simdide oyle tam gorunmuyo ama neyse ereni giydirip uyutuyorum simdi bende koye gelince her duzen degisiyo ya bu kismi iyi olmuyo iste.
Siz hic kisa kestirmediniz yani oylemi ya ben ana sacinin kesilmesi gerektigini duydum bi arkadastan anne karninda butun mikroplar saca yapiyomus hemde dinen kesilmesi gerek diye biliyorum ama oyuzden nekadar kesilmeli merak ediyorum.

Bide arasin saclari masallah kisa kestirmemenize ragmen ana saci gurmus bizim oyle degil ince telli ve sariya donuk kiz t.nonu versen watsaptan gorursun ama.bizimde kestirirsek yerine daha gur cikar gibi geliyo ama ben kestirmeyi sirf gerekli oldugu icin dusunuyorum.

Cnm ana saci.kesilmis oldu bizimde zaten kac cm diki iki kez oldukca alindi ucundun
sunnetmis cnm bende okudum

Su an telden yaziyorum cnm srn mesajla numarani at ben whashaotan merhaba derim

arasin saclari gur canil oldukca babaya cekmemis

Cnm ana saci.kesilmis oldu bizimde zaten kac cm diki iki kez oldukca alindi ucundun
sunnetmis cnm bende okudum

Bende iyice kestirmek istemiyorum ya cocuk sacsiz olmazki.:-( oyuzden nekadar kesilmeli merak ediyorum ayy bi anne icin cocugu ile ilgili hersey cok onemli cok zorya.
(Bu arada mutfaktasarimsakli yogurtlu havucla salata yedim geldim ben evlenmeden once yatmadan hepbiseyler yerdimya hatta ablamda oyle sanirim babam alistirdi bizi yatmadan toplanip hep biseyler yerdik.)

Ay kalabakikta hersey cok tatlo okuyor degilmi?
ben de ayniyim yemeden yatamiyorum yatsam uyuyamiyorum yedim tostumi simdidr cikolata yiyorum
Bu arada sakin kazitma sacini pasanin kuserim

Su an telden yaziyorum cnm srn mesajla numarani at ben whashaotan merhaba derim

arasin saclari gur canil oldukca babaya cekmemis

Yolladim canim musait olunca msj atarsin.

Bizde esimde bende gur sacliyiz heralde kesince erende oyle olur siyah ve gur sacli ama benimde hicbi tercihim yok Allah nasil nasip ederse oyle olsun.

ben de ayniyim yemeden yatamiyorum yatsam uyuyamiyorum yedim tostumi simdidr cikolata yiyorum

Afiyet olsun sanada. eski gunleri hatirlayinca neguzel anilar var biz koyde oturdugumuz icin elektrikler kesilirdi kisin sert zamanlari cokda iyi olurdu aslinda hikayer oyunlar 3kardes mum isiginda bazen anne babada dahil disardada kar olurdu.

Afiyet olsun sanada. eski gunleri hatirlayinca neguzel anilar var biz koyde oturdugumuz icin elektrikler kesilirdi kisin sert zamanlari cokda iyi olurdu aslinda hikayer oyunlar 3kardes mum isiginda bazen anne babada dahil disardada kar olurdu.

Kazitmak banada cok itici geliyo hic istemem oyle biseyi bizde buyuk ihtimal sadece kisalttiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…