- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.881
ohh ark adina cok.sevindim kucagina almayi nasip etsin ins rabbimMerhaba kizlar
bugunde yoktum lise arkdaslarimla gunum vardi
dun malim dr daydik cok guzel gecti keswmizi gorduk cok sukur
simdi okula gidicem opuldubuz cok
ayy sakadanda anlarmis suna.bak sennn masallhhhhevet cnm sabah kalkmak istemedi bende sabah vasfiye teyze takliiti yaparak mecbuuuuurrrr deddim
kahkahalarını görmen lazım
canm androit isletim sistemi demek.yani modelden degil iphone a inmesi lazim ama bilemedimki bak yakinimda iphone olsa ondan dener tarif ederdim ama yokki bilemiorumhabere çok sevindim şekerim hayırlı olsunnn:
bak sen süslüye bakkk:
ayyy yiyecem onu görecekkkk:
ayşegül indiriyorum ama o galiba androit olan telefonlar için cnm benim tel ifon olurmu bilemedim
oyun indirdiğim yerden indiriyorum..
kızlar hazırlamaya çalışacam sizler için şimdilik sadece kkağıda yazdım hıızlıca tarif sayfasına kağıdın resmini yolladım biraz arapça gibi oldu ama bu akşam acil tarif bulmak isteyenler oradan bakabilir yarın tablo yapmayı öğrenmem lazım ama şimdi çıkıyorum öpüldünüz
güldeen pizza 11. sayfada
masal bgun7de basladı eee demeye oysa 2de yatıp 4de kalkmıstı
9a kadar zor oyaladım sımdı 9da uyudu bakalım sabah napacak kacta kalkcak
babamızda yoktu sıkıldı kuzum yaaa kapı caldı çöp için falan baba dıe kosuooo
gözluklu bı adam gordu tv de baba dedı buara yenı gozluk kullnıo masal yenı alısıo:)
bende yalnız basıma kaldım bu saatte
dün addaaa gtmıstık kızımlaa bakınnn :)
kımse yokmu kızlarrr
İyi geceler canim hala burdaysan sana bisey sorucam.biz erenin saclarini hic kestirmedik hic kiyamadim ya ama artik istemesemde kestirmemiz lazim diye dusunuyorum sen arasin saclarini ilk nezaman kestirmistin ve nekadar zamanda buyudu bu cok onemli benim icin sacsiz halini hic dusunemiyorum ya bide kac numara kestirdin foto varmi ayy cok sordum ama hepsini anlatirsan cok iyi olucak benim icin canim.
Ay tel.e sinir oldum ya alinti yapiyorum minnacik gosteriyo simdide oyle tam gorunmuyo ama neyse ereni giydirip uyutuyorum simdi bende koye gelince her duzen degisiyo ya bu kismi iyi olmuyo iste.
Siz hic kisa kestirmediniz yani oylemi ya ben ana sacinin kesilmesi gerektigini duydum bi arkadastan anne karninda butun mikroplar saca yapiyomus hemde dinen kesilmesi gerek diye biliyorum ama oyuzden nekadar kesilmeli merak ediyorum.
Bide arasin saclari masallah kisa kestirmemenize ragmen ana saci gurmus bizim oyle degil ince telli ve sariya donuk kiz t.nonu versen watsaptan gorursun ama.bizimde kestirirsek yerine daha gur cikar gibi geliyo ama ben kestirmeyi sirf gerekli oldugu icin dusunuyorum.
Cnm ana saci.kesilmis oldu bizimde zaten kac cm diki iki kez oldukca alindi ucundun
sunnetmis cnm bende okudum
Bende iyice kestirmek istemiyorum ya cocuk sacsiz olmazki.:-( oyuzden nekadar kesilmeli merak ediyorum ayy bi anne icin cocugu ile ilgili hersey cok onemli cok zorya.
(Bu arada mutfaktasarimsakli yogurtlu havucla salata yedim geldim ben evlenmeden once yatmadan hepbiseyler yerdimya hatta ablamda oyle sanirim babam alistirdi bizi yatmadan toplanip hep biseyler yerdik.)
Su an telden yaziyorum cnm srn mesajla numarani at ben whashaotan merhaba derim
arasin saclari gur canil oldukca babaya cekmemis
Ay kalabakikta hersey cok tatlo okuyor degilmi?
ben de ayniyim yemeden yatamiyorum yatsam uyuyamiyorum yedim tostumi simdidr cikolata yiyorum
Bu arada sakin kazitma sacini pasanin kuserim
Ay kalabakikta hersey cok tatlo okuyor degilmi?
ben de ayniyim yemeden yatamiyorum yatsam uyuyamiyorum yedim tostumi simdidr cikolata yiyorum
Bu arada sakin kazitma sacini pasanin kuserim
Fatmacim no ekledim whasup tan yazidim
ben simdi kacar
opuldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?