- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.901
dün addaaa gtmıstık kızımlaa bakınnn :)
Günaydın kızlar hepinizi öpüyorum
kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım?
geçmiş yapamadım bugün umarım herşey yolundadır birazdan balkıcamm:
Bende yatmadan gunluge yazar gibi kisaca koyden bahsedeyim.burasi acayip soguk ya ins.hasta olmadan donebiiriz koyde kar yok ama daglarda baya kar varmis esim ava gitti o fotografini cekmis.koye gelmek en cok erene yaradi tabi ne oyunlar yapiyo burda ananesine dedesine teyzesine yavrum cok mutlu oldu.bu aksamda ablama gitmistik aksam oturmasina oda bize misir falan hasladi cay cerez derken sonra ablamin eltisi geldi iki cocuguyla (evleri karsi karsiya cocuklari illede ereni gormeye gidelim demisler) eren onlari gorunce cok mutlu oldu oynadi geveze gibi konusuyo ya cok eglendi kuzum sonrada eve geldik zaten saatte yatana kadar gec oldu yine.
Günaydın herkese güzel bir gün diliyorum ....nasilsiniz bakim
Günaydın kizlaar....
Bide arasin saclari masallah kisa kestirmemenize ragmen ana saci gurmus bizim oyle degil ince telli ve sariya donuk kiz t.nonu versen watsaptan gorursun ama.bizimde kestirirsek yerine daha gur cikar gibi geliyo ama ben kestirmeyi sirf gerekli oldugu icin dusunuyorum.
günaydın cnm
günaydın cnm nasılsın bakalım?
efecik nasıl?
Çok güzel olmuş sabah sabah canım çekti :)nurayyy in patates pizzasi kolay hemde cok kolayyy
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maaşallah masala uykuyu çok seviyor sanırım birazda efe sevse şu uykuyu sabahın 7 sinde ayaktamasal bgun7de basladı eee demeye oysa 2de yatıp 4de kalkmıstı
9a kadar zor oyaladım sımdı 9da uyudu bakalım sabah napacak kacta kalkcak
babamızda yoktu sıkıldı kuzum yaaa kapı caldı çöp için falan baba dıe kosuooo
gözluklu bı adam gordu tv de baba dedı buara yenı gozluk kullnıo masal yenı alısıo:)
bende yalnız basıma kaldım bu saatte
Günaydın canim biz iyiyiz şükür bizde erkenden kalkıyoruz hergün ayni saatte bende alıştım artık senin gibihepinize günaydın kızlar,
ayşegül canım çok güzel çıkmışsınız maş masal koca kız olmuş :)
nuray bayat ekmekli bi kahvaltılık tarifin vardı azönce yaptım çok güzel olmuş canım..
dilek , gülden , funda yasmin betül nasılsınız canım?
biz yine sabah kuşu 6ya çeyrek kala uyandık artık bünye a<lıştı bu duruma....
mina bu aralar çok hareketli ve düşündümki bi anaokulunun oyun saatine 1 saatliğine göndersem, hem çocuklarla kaynaşır hem değişik ortam enrjisini atar diye. dün evimize yakın bir yere gittim müdürle konuştum bir saat ben de oyun alanına dahil olup gözlem yaptım ve kararımı değiştirdim. bu dönem bebişlerde gelişim çok hızlı oluyor 2- 2,5 yaş çocukları bayağı her dediğini anlayan ve nrdeyse tüm komutları yerine getiren çocuklar. tabi BENİM duyguları da bayağı gelişmiş. mina ortamı çok sevdi ama şu an için olumsuz etkileneceğini düşünüp erteledim.
tabi spor konusu hala gündemde önce fitness sonra pilates... bugün başlıyorum.
herkese günaydın kızlar nasılsınız ... inş. herkesin günü güzel geçer...
Günaydın canim iyiyiz çok şükür efede iyi saat 7 de kalktı çizgi film izliyor şimdi
Siz nasılsiniz nil im nasıl gece iyi uyudumu
hepinize günaydın kızlar,
ayşegül canım çok güzel çıkmışsınız maş masal koca kız olmuş :)
nuray bayat ekmekli bi kahvaltılık tarifin vardı azönce yaptım çok güzel olmuş canım..
dilek , gülden , funda yasmin betül nasılsınız canım?
biz yine sabah kuşu 6ya çeyrek kala uyandık artık bünye a<lıştı bu duruma....
mina bu aralar çok hareketli ve düşündümki bi anaokulunun oyun saatine 1 saatliğine göndersem, hem çocuklarla kaynaşır hem değişik ortam enrjisini atar diye. dün evimize yakın bir yere gittim müdürle konuştum bir saat ben de oyun alanına dahil olup gözlem yaptım ve kararımı değiştirdim. bu dönem bebişlerde gelişim çok hızlı oluyor 2- 2,5 yaş çocukları bayağı her dediğini anlayan ve nrdeyse tüm komutları yerine getiren çocuklar. tabi BENİM duyguları da bayağı gelişmiş. mina ortamı çok sevdi ama şu an için olumsuz etkileneceğini düşünüp erteledim.
tabi spor konusu hala gündemde önce fitness sonra pilates... bugün başlıyorum.
herkese günaydın kızlar nasılsınız ... inş. herkesin günü güzel geçer...
nil iyi cnm 7 buçukta kalkmış bu sabah yok yok bizim çocuklar uykuyu sevmiyolar
kızlar uykuyu sevmeyen bebişlerin annesine kötü bi haberimvar
bi arkadaşımvar çocuğu 4 buçuık yaşında oda bebekken pek uyumayı sevmiyodu
ve arkadaşım diyoki nasıl başlarsa öyle devam ediyo diyo şuanda hala 7de kalkıyomuş çocuk gece kaçta yatarsa yatsınnn pöfff:
bende büyüyünce düzelir diyodum ama hayellerim suya düştü..
günaydın cnm
biraz daha anlatırmısın neler oldu
bende 1 saat götürmeyi düşünüyodum ama yaza deyişiklik olsun ve içindeki enerjiyi atsındiye neler gtözlemledin
bende gözlemlemek için birlikte gidecektim..
günaydın cnm:
Aaay bak buna çok üzüldüm ins düzelirler ya ilerde efede en geç 7 buçukta kalkıyor maalesef 9 a kadar yatsa o bile yeter offf ins arkadaşının çocuğu gibi olmaz bizimkiler
İnşallah hayirlisi ile olur canım Rabbim ablana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
Kofte çok güzel gercekten canım yap yeniden madem eşin istiyor
bugün.iyi gezme sler izenida da iyilesmis uzmze annesini
geçmiş olsun cnm inşallah çabucak iyleşirsin
hayır cnm nil öpmeyi biliyor ama kendi istediği gibi öpüyor
buaralar defne de öpücük sayısını düşürdü
dün akşam ben de sitem ettim sen artık beni öpmüyorsun diye
hemen eğilip öptü beni(defnenin dizine yatmıştım)
cnm ben uyandırmasam bu sefer de arabaya bindirirken ya da evden çıkarken uyanıyor ve üstünde gecelik olduğu için daha kötü oluyor
çünkü defne battaniyeyi durdurmuyor
kızlar buaralar defne de parfüm hastalığı başladı
sabah evden çıkacağım zman defneye de sıkmazsam kıyamet kopuyor
ben de gönlü olsun diye uzaktan sıkıyorum:18::18::18::18:
evet o şarkı uygun gibi ama bilemedimki:
kafam dalgın bu ara:
nurayyy o pizza kaçıncı sayfada ya hatırlıyomusun bende yapıcamda..
Afiyet olsun sanada.eski gunleri hatirlayinca neguzel anilar var biz koyde oturdugumuz icin elektrikler kesilirdi kisin sert zamanlari cokda iyi olurdu aslinda hikayer oyunlar 3kardes mum isiginda bazen anne babada dahil disardada kar olurdu.
Kazitmak banada cok itici geliyo hic istemem oyle biseyi bizde buyuk ihtimal sadece kisalttiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?