- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.921
inşallah olmazlar cnm düzelirler
bide bende uyukuyu çok seven biriyim:
Herkeze gunaydon kizlar
ay bu sabah huzursuz uyandim gecede huzurli uyuyamadim arkadasim menenjitten hayatuni kaybedeb bebekteb bahsetti ay rabbim korusun ole uzuldum ki
Birde ilk dozunu vurdurmuslarda
siz yaptirdinizmi yada yaptiecakmisiniz ay cok uzuldim ya
nil iyi cnm 7 buçukta kalkmış bu sabah yok yok bizim çocuklar uykuyu sevmiyolar
kızlar uykuyu sevmeyen bebişlerin annesine kötü bi haberimvar
bi arkadaşımvar çocuğu 4 buçuık yaşında oda bebekken pek uyumayı sevmiyodu
ve arkadaşım diyoki nasıl başlarsa öyle devam ediyo diyo şuanda hala 7de kalkıyomuş çocuk gece kaçta yatarsa yatsınnn pöfff:
bende büyüyünce düzelir diyodum ama hayellerim suya düştü..
günaydın cnm
biraz daha anlatırmısın neler oldu
bende 1 saat götürmeyi düşünüyodum ama yaza deyişiklik olsun ve içindeki enerjiyi atsındiye neler gtözlemledin
bende gözlemlemek için birlikte gidecektim..
günaydın cnm:
Artik bizim favori köftemiz zaten:))
Nida iyi cok sukur dun gezdik baya eltimle alisverise gittik sonra iki kardes yengesinin bahcesinde oynadilar guzel guzel
Elifte iyidir ins..
Kiyamam ya sabah uykusu bölunuyo desene kuzunun
Defnecige bak parfumdende anliyomus:)
Biz daha anlamiyoruz ne kadar uzak tutabilirsem o kadar iyi beyza göruyo istiyo bazen onlar anneler icin diyorum tamm diyo simdilik:)
Guldencim dun ben cikmistim görmemisim msji kusura bakma cnm
Kizlar yardimci olmuslar sagolsunlar
Bizimde öyle olurdu elektrik kesilince anilarim canlandi birden:)
Günaydın canim
Sabah sabah bende çok üzüldüm yazını okunca annesi kim bilir ne haldedir
Bizim son bir aşımiz kaldı efe hastaydı yaptiramadik daha
dün addaaa gtmıstık kızımlaa bakınnn :)
Herkeze gunaydon kizlar
ay bu sabah huzursuz uyandim gecede huzurli uyuyamadim arkadasim menenjitten hayatuni kaybedeb bebekteb bahsetti ay rabbim korusun ole uzuldum ki
Ah ah eski gunler baska dimi
bir oda icinde 5 kisi
dusubuyorum da annemleri civil civul 3 kiz cocugu vardi evkerinde simdi ikicigi kaldilar
canım birkaç izlenim ve yaşadığım birkaç şeyi paylaşayım. şimdi ilk gittik zaten mina çok seviyor park tipi yerleri , oyun alanının içinde paktaki kaydıraklardan, top havuzlarından ve klasik oyuncaklardan var. tabi bizimki görünce orayı resmen sevinçten çıldırdı. çığlık çığlığa ordan oraya koşuyor oyuncaklarla oynuyor felan ilk dklar iyiydi. daha sonra mina gözümün önünde oynarken diğer çocukları gözlemlemee başladım. kimleri hasta, mesela bi tanesi çok hırçın herkesi ısırıyor itiyor her bulduğu tenhada zarar veriyor. bir diğeri bi şey istediğinde attı kendini yere ve deli gibi ağlamaya başladı yaptırmk istediği için istediğini böyle davranıyor. mina bunların iç birini yapan bir çocuk değil olumsuz etkilenir huyu değişir diye çekindim. aynı zamanda böyle kötü davranılırsa duygusal olarak da azır değil şimdi.
ayrıca yaklaşık 10 bebek ve 1 bakıcı var, kadının aynı anda tüm çocukları oyuna dahil etmesi ve iyi şekilde kontrol etmesi mümkün değildi. bir de çok yaş farkı olmamasına rağmen 1,5 yaş ile 2 yaşa hitap eden oyunlar aynı değil. o nedenle de tüm çocukları oyunda tutamadı.
bir de bu herkesi itip kakan çocuk bu ağlayarak dediğini yaptıranı ieterek düşürdü tabi yazık o da ağlamaya başladı yerde sinirli sinirli. benim fıdık ta dayanamadı ona sarılmaya gitti ama o esnada çocuğun hışmına uğradı ve ufak da olsa bi tekme yedi ve ağladı ben orda olmama rağmen yetişemedim ttmaya düşün tek kişi nsıl yetişsin çocuklar bekledikleri ilginin onda birini alamıyor ve hırpalanıyorlar...
Herkeze gunaydon kizlar
Bende çok seviyorum hamilelikte 10 buçuga kadar uyurdum 16 aydır sabahın köründe kalkıyoruz keşke gece uyanmasa bunada ragziyim aslında ama işte
canım birkaç izlenim ve yaşadığım birkaç şeyi paylaşayım. şimdi ilk gittik zaten mina çok seviyor park tipi yerleri , oyun alanının içinde paktaki kaydıraklardan, top havuzlarından ve klasik oyuncaklardan var. tabi bizimki görünce orayı resmen sevinçten çıldırdı. çığlık çığlığa ordan oraya koşuyor oyuncaklarla oynuyor felan ilk dklar iyiydi. daha sonra mina gözümün önünde oynarken diğer çocukları gözlemlemee başladım. kimleri hasta, mesela bi tanesi çok hırçın herkesi ısırıyor itiyor her bulduğu tenhada zarar veriyor. bir diğeri bi şey istediğinde attı kendini yere ve deli gibi ağlamaya başladı yaptırmk istediği için istediğini böyle davranıyor. mina bunların iç birini yapan bir çocuk değil olumsuz etkilenir huyu değişir diye çekindim. aynı zamanda böyle kötü davranılırsa duygusal olarak da azır değil şimdi.
ayrıca yaklaşık 10 bebek ve 1 bakıcı var, kadının aynı anda tüm çocukları oyuna dahil etmesi ve iyi şekilde kontrol etmesi mümkün değildi. bir de çok yaş farkı olmamasına rağmen 1,5 yaş ile 2 yaşa hitap eden oyunlar aynı değil. o nedenle de tüm çocukları oyunda tutamadı.
bir de bu herkesi itip kakan çocuk bu ağlayarak dediğini yaptıranı ieterek düşürdü tabi yazık o da ağlamaya başladı yerde sinirli sinirli. benim fıdık ta dayanamadı ona sarılmaya gitti ama o esnada çocuğun hışmına uğradı ve ufak da olsa bi tekme yedi ve ağladı ben orda olmama rağmen yetişemedim ttmaya düşün tek kişi nsıl yetişsin çocuklar bekledikleri ilginin onda birini alamıyor ve hırpalanıyorlar...
Evet cnm.ozel bir asi belko almanyada takvimde vardirMasallah masala ve annesine:)
Gunaydin cnm
Ay allah sabir versin annesinerabbim kimseye evlat acisi göstermesin yurek dayanmaz
Bu özel bi asimi ben bilmiyorum
Kizkardesindemi gurbette canumEvet yaa bizde iki kiz bir erkek
Kizlar cook uzakta simdineyseki kardesim yanlarinda torunlar falan:)
cnm günaydeın yani bu acının tarifi yok bence
allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın tünm bebişleri korusun
nasıl yani
aşı olduğu içinmi ölmüş bebek ben anlamadım.
ben yaptırmayı düşünüyorum açıkçası
bize hem nilin kendi doktoru hemde gittiğimiz profösör tavsiye etti cnm:
aynen ama ben hamileykende uyuyamıyodum gündüz ama akşamları değerlendiriyodum fırsatları..
cnm yazdıkların çok mantıklı vaz geçilmiştirrrr:
Evet cnm.ozel bir asi belko almanyada takvimde vardir
Kizkardesindemi gurbette canum
en azindab kardesin yanindaymia ne guzel
Günaydın canim biz iyiyiz şükür bizde erkenden kalkıyoruz hergün ayni saatte bende alıştım artık senin gibi
Bence daha çok küçük bir saat likte olsa daha derdini hicbirseyini anlatamıyor kuzucuk kararını degistirdigine sevindim canim
Spora da başlaman süper olmuş hadi hayırlısi
Gunaydin canim biz iyiyiz siz nasılsiniz bal bocugu uyudumu gece iyi
Canim menenjitin mi bir dozu kaldi
Gercekten insanin cocugunu rahatlikla birakabilcagi bir ortam degil
Dun lise arkadaslarimla birlikteydik 4 tane erkek cocugu vardi en buyugi 2.5 yasindaydi
biri cok hitcin oynuyor oyuncak vermiyot vuruyor herkez kendi xoxugu ike ilgilendigi halde huzurlu ortam olmadi cocuklr icin aras geri cekilip pasif durumda kaldi korktu cocuktan hep uzak durdu uyanik
Yok tatlim
iki doz vuruluyor ya bir dozu vurulmus ikinci dozu vurulamadan hastalanmis kqybetmisler yavruyu
Evet cnm ya oda burda huzurumuz rahatimiz yerinde allaha sukur ama gurbet iste..
Gulden burdayim cnm bekliyorum
Az sonra cikicam:)
ee ama 1 dozunda koruması gerekmezmi gerçi bi prof açıklamıştı 3 çeşitmiş bumenenjit aşı 1 i üzerinde çok etkiliymiş ama aşının etkili olduğıu vürüs en önemlisiymiş..
cnm çukolatalı çatlak kurabiye varya
1. kurabiyenin heryerinimi pudra şekerine batırıyorum 2.
mikserle çırpıyoruz dimi yoğurmuyoruz..
cnm günaydeın yani bu acının tarifi yok bence
allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın tünm bebişleri korusun
nasıl yani
aşı olduğu içinmi ölmüş bebek ben anlamadım.
ben yaptırmayı düşünüyorum açıkçası
bize hem nilin kendi doktoru hemde gittiğimiz profösör tavsiye etti cnm:
aynen ama ben hamileykende uyuyamıyodum gündüz ama akşamları değerlendiriyodum fırsatları..
cnm yazdıkların çok mantıklı vaz geçilmiştirrrr:
Evet cnm elimle hizlica yuvarliyorum sonra hertarafini bolca pudra sekerine buluyorum
Mikserle cirpiyorum cnm zaten kek hamurundan biraz daha kivamli oluyo sabaha kadar buzdolabinda donuyo sabah sekil veriyosun
Ins begenirsin cok tutulan bi kurabiyedir kendisi:)
canım keskinlikle sıkıntı olur yavrular için hani diyeceğim ki 3 bebeğe 1 bakıcı düşse anca bile zor ama bu şekilde olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?