2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın canim
Sabah sabah bende çok üzüldüm yazını okunca annesi kim bilir ne haldedir
Bizim son bir aşımiz kaldı efe hastaydı yaptiramadik daha

canım birkaç izlenim ve yaşadığım birkaç şeyi paylaşayım. şimdi ilk gittik zaten mina çok seviyor park tipi yerleri , oyun alanının içinde paktaki kaydıraklardan, top havuzlarından ve klasik oyuncaklardan var. tabi bizimki görünce orayı resmen sevinçten çıldırdı. çığlık çığlığa ordan oraya koşuyor oyuncaklarla oynuyor felan ilk dklar iyiydi. daha sonra mina gözümün önünde oynarken diğer çocukları gözlemlemee başladım. kimleri hasta, mesela bi tanesi çok hırçın herkesi ısırıyor itiyor her bulduğu tenhada zarar veriyor. bir diğeri bi şey istediğinde attı kendini yere ve deli gibi ağlamaya başladı yaptırmk istediği için istediğini böyle davranıyor. mina bunların iç birini yapan bir çocuk değil olumsuz etkilenir huyu değişir diye çekindim. aynı zamanda böyle kötü davranılırsa duygusal olarak da azır değil şimdi.

ayrıca yaklaşık 10 bebek ve 1 bakıcı var, kadının aynı anda tüm çocukları oyuna dahil etmesi ve iyi şekilde kontrol etmesi mümkün değildi. bir de çok yaş farkı olmamasına rağmen 1,5 yaş ile 2 yaşa hitap eden oyunlar aynı değil. o nedenle de tüm çocukları oyunda tutamadı.

bir de bu herkesi itip kakan çocuk bu ağlayarak dediğini yaptıranı ieterek düşürdü tabi yazık o da ağlamaya başladı yerde sinirli sinirli. benim fıdık ta dayanamadı ona sarılmaya gitti ama o esnada çocuğun hışmına uğradı ve ufak da olsa bi tekme yedi ve ağladı ben orda olmama rağmen yetişemedim ttmaya düşün tek kişi nsıl yetişsin çocuklar bekledikleri ilginin onda birini alamıyor ve hırpalanıyorlar...

Ah ah eski gunler baska dimi
bir oda icinde 5 kisi
dusubuyorum da annemleri civil civul 3 kiz cocugu vardi evkerinde simdi ikicigi kaldilar

dün addaaa gtmıstık kızımlaa bakınnn :)

Masallah masala ve annesine:)

Gunaydin cnm
Ay allah sabir versin annesine rabbim kimseye evlat acisi göstermesin yurek dayanmaz
Bu özel bi asimi ben bilmiyorum

Gercekten insanin cocugunu rahatlikla birakabilcagi bir ortam degil
Dun lise arkadaslarimla birlikteydik 4 tane erkek cocugu vardi en buyugi 2.5 yasindaydi
biri cok hitcin oynuyor oyuncak vermiyot vuruyor herkez kendi xoxugu ike ilgilendigi halde huzurlu ortam olmadi cocuklr icin aras geri cekilip pasif durumda kaldi korktu cocuktan hep uzak durdu uyanik

Hepinize gunaydin kizlar

Guzel birgun olsun ins hepimiz icin..

Bugun temizlik yapicam ins
Aksam erken yattim uykumuda aldim
Simdi is zamani gorusrz öptum hepinizi:)

cnm günaydeın yani bu acının tarifi yok bence
allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın tünm bebişleri korusun
nasıl yani
aşı olduğu içinmi ölmüş bebek ben anlamadım.
ben yaptırmayı düşünüyorum açıkçası
bize hem nilin kendi doktoru hemde gittiğimiz profösör tavsiye etti cnm:

Bende çok seviyorum hamilelikte 10 buçuga kadar uyurdum 16 aydır sabahın köründe kalkıyoruz keşke gece uyanmasa bunada ragziyim aslında ama işte

aynen ama ben hamileykende uyuyamıyodum gündüz ama akşamları değerlendiriyodum fırsatları..

cnm yazdıkların çok mantıklı vaz geçilmiştirrrr:

Masallah masala ve annesine:)

Gunaydin cnm
Ay allah sabir versin annesine rabbim kimseye evlat acisi göstermesin yurek dayanmaz
Bu özel bi asimi ben bilmiyorum
Evet cnm.ozel bir asi belko almanyada takvimde vardir
Evet yaa bizde iki kiz bir erkek
Kizlar cook uzakta simdi neyseki kardesim yanlarinda torunlar falan:)
Kizkardesindemi gurbette canum
en azindab kardesin yanindaymia ne guzel

Yok tatlim
iki doz vuruluyor ya bir dozu vurulmus ikinci dozu vurulamadan hastalanmis kqybetmisler yavruyu

canım ben de uykuyu seviyorum yan aslında bi beş saat bölünmeden uyuduğumda uykumu iyi alıyorum ama o bile mümkün değil düşün...
evet çok iyi olacak kilom yok ama göbiş var sıkılaşsın ibraz :)

Canim menenjitin mi bir dozu kaldi

aynen canım hiç değil mina da çocuklarla ilgilenmedi oyuncaklara yöneldi ama yine de hiç içim raat etmez huy değiştirir yavrum. dediğin gibi annelerle olan ortamda bile sıkıntı oluyor ki tek kişi....

bece enaz 3 yaş olmalı oyun saati için bile...

Yok tatlim
iki doz vuruluyor ya bir dozu vurulmus ikinci dozu vurulamadan hastalanmis kqybetmisler yavruyu

ee ama 1 dozunda koruması gerekmezmi gerçi bi prof açıklamıştı 3 çeşitmiş bumenenjit aşı 1 i üzerinde çok etkiliymiş ama aşının etkili olduğıu vürüs en önemlisiymiş..

Evet cnm ya oda burda huzurumuz rahatimiz yerinde allaha sukur ama gurbet iste..

Gulden burdayim cnm bekliyorum
Az sonra cikicam:)

cnm çukolatalı çatlak kurabiye varya
1. kurabiyenin heryerinimi pudra şekerine batırıyorum 2.
mikserle çırpıyoruz dimi yoğurmuyoruz..

Evet cnm elimle hizlica yuvarliyorum sonra hertarafini bolca pudra sekerine buluyorum

Mikserle cirpiyorum cnm zaten kek hamurundan biraz daha kivamli oluyo sabaha kadar buzdolabinda donuyo sabah sekil veriyosun
Ins begenirsin cok tutulan bi kurabiyedir kendisi:)

canım keskinlikle sıkıntı olur yavrular için hani diyeceğim ki 3 bebeğe 1 bakıcı düşse anca bile zor ama bu şekilde olmaz...

çok sağol cnm bide peki kolay şekil alıyomu acaba:

canım keskinlikle sıkıntı olur yavrular için hani diyeceğim ki 3 bebeğe 1 bakıcı düşse anca bile zor ama bu şekilde olmaz...

aynen katılıyorum cnm:

günaydın kızlar güne güzel başladım iş yerinde gecikmiş Kadınlar günü kahvaltısı vardı eğlendik baya :) herkes iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…