- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.041
Günaydın anneler nasilsiniz bugün
Hepimiz için güzel bir gün diliyorum...
günaydın şekerimmm:
nasılız bakyimm:
ay çok hamaratsınız çok ben yetişemiyorum vallahi size..
günaydın cnm biz iyiyiz sen nasılsın?
günaydın şekerimmm:
nasılız bakyimm:
ay çok hamaratsınız çok ben yetişemiyorum vallahi size..
günaydın cnm biz iyiyiz sen nasılsın?
Canim bir tarafını yumurta akina batırıp sonra cevize baniyoruz yani bir tarafinakızlar bu tayinli kurabiyenin sadece üstünümü cevize batırıyoruz yoksa heryerinimi cevize batırıyoruz..
Gunaydin cnm bie denk gelemedik seninle
nasilsin
hastaymissin nasil oldunuz
Günaydin canim çok şükür bizde iyiyiz sabah 6 dan beri ayaktayız sadece okadar hehe
Yaa benim oğlan uykuyu hiç sevmiyooo ben anlamadim gitti
Simdi aklima.geldi cnm
misafirin gelicekti nasil gecti
pogaca buzliktan cikinxa nasil.oldu
Canim bir tarafını yumurta akina batırıp sonra cevize baniyoruz yani bir tarafina
Günaydın canim evet ya denk gelemiyoruz havalar çok güzel burdq efeyle geziyoruz devamli
Iyilestim çok şükür canim
Siz nasılsiniz aras paşam yaren nasıl
Günaydin canim çok şükür bizde iyiyiz sabah 6 dan beri ayaktayız sadece okadar hehe
Yaa benim oğlan uykuyu hiç sevmiyooo ben anlamadim gitti
Napacaz böyle devam edecek heralde canim ya inşallah ikinci çocukta şansımız güler sürekli uyur :)ahh ahh nilde sevmiyo malesef..
cnm misafirm bu hafta geliyo hem yarın hemde pazar kahvaltıya gelecekler
yarın öyleden sonra geleekler mamalar yapıcam poçanın yanına
pazarda kahvaltıvar..
ağol cnm..
Hadi ya ay 6 da cok erkenmis he aksqm kacta yatiyor
sende erken yatmiyorsun
ahh ahh nilde sevmiyo malesef..
cnm misafirm bu hafta geliyo hem yarın hemde pazar kahvaltıya gelecekler
yarın öyleden sonra geleekler mamalar yapıcam poçanın yanına
pazarda kahvaltıvar..
ağol cnm..
Napacaz böyle devam edecek heralde canim ya inşallah ikinci çocukta şansımız güler sürekli uyur :)
Genellikle 7 buçukta kesin hergün uyanıyor ben eşimi bekliyorum canim geç geliyor onu karşılamak için bekliyorum ben anlamadığım annemlerde 9 a kadar yatıyordu hergün
Napacaz böyle devam edecek heralde canim ya inşallah ikinci çocukta şansımız güler sürekli uyur :)
Genellikle 7 buçukta kesin hergün uyanıyor ben eşimi bekliyorum canim geç geliyor onu karşılamak için bekliyorum ben anlamadığım annemlerde 9 a kadar yatıyordu hergün
Canim arka arkaya almasaydin keske bir hafta sonuj var dinlenaeydun biraz
Kızlar efeyi uyuttum şimdi bende plates yapayım sonra görüşürüz öptüm
Herkeze günaydın kızlarr şuanda yoldayım oyüzden geçmiş yapamıyorum pcye geçince bakıcamm
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
günaydın cnmgünaydın tatlımm evet bende de hayal kırıklığı oldu geçmiş yok hiç...
biz gece hiç uyumadık dızır dızır etti durdu benim bal böcüğü, 5 dk da bir anneee anneee anneee sesleriyle sabah ettik. eşimle de zeynebin saç mevzusundan birazcık atıştık sabah sabah tuz biber oldu. zaten uykusuzluktan gerginim offf çok sıkıcı başladı bugün...
herkes iidir inş.
günaydın cnmGünaydın kızlar
nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür
,günaydın canım nasılsın nil nasıl?
günaydın canım sıkma canını çocuklarla ilgili her zaman hemfikir olamıyoruz eşlerle...
günaydın nuraycım. bil bakalım bu sabah ne yedik :)
herkese mutlu sabahlar
biz şimdi kahvaltı ettik ev işlerine koyuldum erken bitince iyi oluyor...
hamarat hatun maşallah sanagünaydın kızlar nasılsınız demek geçmiş yok biz iyiyiz şükür akşam mantar sote yaptım çorbaya vaktim yoktu yanına iki renkli erişte vee ayşegülün biber sarmasını yaptım yarım saatte sofra hazırladım eşimin ağzı açık kaldı :)
cnm büyükler müdahale etmezse olmaz zatenaynen cnm yaa uykusuzluk çok etkiilio özellikle sabah saatlerinde daha bi sinirli oluyorum. sonra da cnm sıkılıo. bi de gerçekten büyükler bazen fazla müdahale edebiliolar bi kez söyle tekrara ne gerek var di mi. en güzeli uzakta yaşamak...
günaydın cnm hoşgeldingünaydın kızlar uzuuun bi aradn sonra yeniden aranuızdayım..ben yokken neler oldu bakaiim..bi kaç sayfa okuyabldm...
yasemncm haklısın bazen gerçekten çok müdahale edebiliyolar mesela yazn benm kv bakmıştı bir ay meryeme.öğle arası ve bi geldim kıza kahkül kesmiş bi de durmamış kız yamuk yumuk olmuş ben şoklarda nasıl kötü oldum ama..bide daha önce diyodu kes gözünün önündekleri diye bende yok kesmycem topluyorm ben diyodm ona rağman kesmiş yani...bi de bnm kv çok anşlayışlı bir kadındır haa.o bile böle yapınca artık diyecek söz bulamıyorum...ama şu da var ben her iki tarafada uzak olan biri olarak diyorum ki keşke yakın olsak....
güldencm günaydınnnnn
betülcm günaydın
fundam yaa okudum biraz da senin kv ler ailecek öyleler demekki ırsi yani:)ama sana hep diyorum maşallah sana melek gibi kadınsın..allah kolaylık versin
dilek gelmiş gitmiş umarum iyisindr..
fatma köyde misinz hala
nilay spora başladın demek ohh ne güzel yaa..tayin işi ne oldu
nuray sen nasılsın elif nasıl
ayşegül ve masal size de günaydın
umarm kimseyi atlamamışımdr atladıysam affola:)))
günaydın cnm
günaydın cnm
uykusuzluk zor
eşinle de gönlünü alıp arayı düzeltirsin cnm sıkma canını
günaydın cnm
,
günaydın cnm
kolay gelsin
hamarat hatun maşallah sana
cnm büyükler müdahale etmezse olmaz zaten
benim kv de tutturdu saçlarını kestirelim diye
ben diyorum havalar biraz ısınsın diye ama bakalım belki haftaya kestirebiliriz
günaydın cnm hoşgeldin
evet cnm onlarda ırsi
geçim için mecbur cnm başka çare yok
günaydın cnm nasılsın defnem nasıl?
günaydın sibelcim nasılmeryemcik iyimi
eşinle halletinizmi sorunu?
yakın olmaya gelince avantajlar dez avantaja dönebiliyo malesef bi anda cnm:
Ole oldu guldenim
aksam.cocuklari yatirip film setrettik pc den bir guZel
gerci son zamanlara digru uyusamda sonunu izledim haha
Ah cnm benim ya zeyneb kuzumun saclarina neden bu kadar takildilarki birde kiz cocugu o
sbaah uykusuzlugun etkisi ile cikiamissin esin alindimi
alirsin gonlunu uzulme cnm insaniz hepimiz
Gunaydin sizede kizlae
Wowww cok hamarat gordum sisi masalla
Yuh yani
Kim olursa olsun benim kizimin sacini bendeb habersiz kesemez ne munasebet canim
Günaydın cnm hosgeldin tekrardan nasıl bir kv o öyle yaa ben kesin çıldırırdim ağzıma geleni sayardim
Biz iyiyiz çok şükür canim siz nasılsiniz bakim
Kızlar efeyi uyuttum şimdi bende plates yapayım sonra görüşürüz öptüm
Takma canım ya boşver alırsın eşinin gönlünü uykusuz olunca benimde sinirlerim kaçık oluyorgünaydın tatlımm evet bende de hayal kırıklığı oldu geçmiş yok hiç...
biz gece hiç uyumadık dızır dızır etti durdu benim bal böcüğü, 5 dk da bir anneee anneee anneee sesleriyle sabah ettik. eşimle de zeynebin saç mevzusundan birazcık atıştık sabah sabah tuz biber oldu. zaten uykusuzluktan gerginim offf çok sıkıcı başladı bugün...
herkes iidir inş.
Ohh afiyet olsun kuzumda yemiştir ins annesigünaydın canım nasılsın nil nasıl?
günaydın canım sıkma canını çocuklarla ilgili her zaman hemfikir olamıyoruz eşlerle...
günaydın nuraycım. bil bakalım bu sabah ne yedik :)
herkese mutlu sabahlar
biz şimdi kahvaltı ettik ev işlerine koyuldum erken bitince iyi oluyor...
Çok hamarat gördüm sen masallah arkadaşımgünaydın kızlar nasılsınız demek geçmiş yok biz iyiyiz şükür akşam mantar sote yaptım çorbaya vaktim yoktu yanına iki renkli erişte vee ayşegülün biber sarmasını yaptım yarım saatte sofra hazırladım eşimin ağzı açık kaldı :)
Ben bu gece 3.5 saat net uyudum aylardan sonra masallah ama yarın iş var yarından sonra bozulur uykulariniz tekrar ne zaman ise gitsem uyumuyor elifgünaydın tatlım maşallah elifime ii uyudu demek kiii...
aynen tatlım. oh yarasın kuzuya. bende yarın deniycem inş. nurayın tarifini...
ohhh hamarat hatun maşallah...
aynen cnm zaten eşim annem bile kestirin dio dedi bende sabah sabah uykusuzluğunda etkisiyle bi şeye de karışmasa olmaz deyiverdim. hiç uslubum değildir oysa ki... ayy boşu boşuna cnm sıkıldı... gidip biraz kestircem bugün karar verdim...
Esinle nernaptin canım izne ayrıldı migünaydın kızlar uzuuun bi aradn sonra yeniden aranuızdayım..ben yokken neler oldu bakaiim..bi kaç sayfa okuyabldm...
yasemncm haklısın bazen gerçekten çok müdahale edebiliyolar mesela yazn benm kv bakmıştı bir ay meryeme.öğle arası ve bi geldim kıza kahkül kesmiş bi de durmamış kız yamuk yumuk olmuş ben şoklarda nasıl kötü oldum ama..bide daha önce diyodu kes gözünün önündekleri diye bende yok kesmycem topluyorm ben diyodm ona rağman kesmiş yani...bi de bnm kv çok anşlayışlı bir kadındır haa.o bile böle yapınca artık diyecek söz bulamıyorum...ama şu da var ben her iki tarafada uzak olan biri olarak diyorum ki keşke yakın olsak....
güldencm günaydınnnnn
betülcm günaydın
fundam yaa okudum biraz da senin kv ler ailecek öyleler demekki ırsi yani:)ama sana hep diyorum maşallah sana melek gibi kadınsın..allah kolaylık versin
dilek gelmiş gitmiş umarum iyisindr..
fatma köyde misinz hala
nilay spora başladın demek ohh ne güzel yaa..tayin işi ne oldu
nuray sen nasılsın elif nasıl
ayşegül ve masal size de günaydın
umarm kimseyi atlamamışımdr atladıysam affola:)))
Günaydın anneler nasilsiniz bugün
Hepimiz için güzel bir gün diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?