- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.061
Masallah canım valla ben okurken yoruldum sen bu tempoyla iğne iplige donersingünaydın kızlar nasılsınız?
çok yorgunum
dün akşam gittim marketten alışveriş yaptım
sonra kv den defneyi alıp eve geçtim
defneye muhallebisini yedirip yatırdım(saat 10 da uyudu)
sonra hemen arabaya gidip aldıklarımı eve çıkardım
poşetleri yerleştirdim
sonra çatlak kurabiyenin hamurunu yoğurup dolaba kaldırdım
salonu baştan aşağıya temizledim(camlarım kaldı ama gece gece silsem de bişey göremeyeceğim için camlar kalacak)
sonra oturma odasının,yatak odasının ve çocuk odasının tozunu aldım
saat 1 e geliyordu dayanamadım yattım
gece de defne bol bol ağladı
zaten kv ne zaman güne gitse ben o gece sabaha kadar defne nöbeti tutuyorum
sabah da 6 da kalktım
bu akşam da evi silip süpüreceğim,kurabiyeyi pişireceğim, ağlayan keki pişireceğim, pilavda suyunu kullanacağım için tavuk haşlayacağım,salata malzemelerini yıkayıp biber közleyeceğim
buarada dün kv eşime söylemiş teyzesigilin geleceğini
eşim de anne gündüz git de biraz evi temizle funda hepsine nasıl yetişsin demiş
kv de çocukla nasıl yetişiyim karın akşamları halleder demiş
bir de kv bana kazık attı
sözde hindiyi o yapacaktı
dün akşam dedi ki: hindiyi buradan oraya taşımak zor olur, sen hindi yerine et kavuruver
çok kızdım ama bişey demedim
ben hallederim tamam dedim
zaten defneye her gün köfte yediriyor o yüzden kızdım,bir de hindi için tartışmak istemedim
yaralı parmağa işemiyor resmen ya
hallettk canm yani o uzatmadı ben de uzatanmam zaten..sebebini de açıkladı bende indiriverdim yelkenleri:)))9
yaa sorma abla içim öyle kötü oldu ki..ben bişey demedm tabi ben topluyodum dedim ama yüzümden anladı artık bi daha öyle bişey yapamaz sanırım ama eşime söyledm çok üzüldm dedim beni yoksaydı resmen dedim o da ee onların yetişme tarzına göre normal dedi..benm görümcenm daha 7 aylıkken dayısı götürmüş 5 6 ay yanında şehir dılşına bide..onlarda normal yani dedi ona da kızdım...
ya canm aslında düşüncelidir de işt e tutamamış herhlde kendisini valla hala çekiyorum o saöçlardan..onlar kısa kaldoı diğerleri uzadı illa önden de tutturmam lazm o olmasa hepsi arkada toparlanabilecekti
bu arada maşallah plates falan harikasın yaaa
Masallah canım valla ben okurken yoruldum sen bu tempoyla iğne iplige donersin
Bende kızarım canım benim cocugumakimse bu şekilde müdahale edemez
seninde cnmYasemincim bende elifin saçlarının önünden aldım azicik gonulleri olsun azicik uclarindan kestir tatlım boşver boşuna gerilmeyin
bu arada herkesin cumasi mübarek olsun kızımla evi temizledik bıcı bıcı yaptık şimdi elifi uyutuyirum
cnm yok ya iğne ipliğe döndüğümMasallah canım valla ben okurken yoruldum sen bu tempoyla iğne iplige donersin
Bende kızarım canım benim cocugumakimse bu şekilde müdahale edemez
ohh afiyet olsunnn hamarat seni masallhhhgünaydın kızlar nasılsınız demek geçmiş yok biz iyiyiz şükür akşam mantar sote yaptım çorbaya vaktim yoktu yanına iki renkli erişte vee ayşegülün biber sarmasını yaptım yarım saatte sofra hazırladım eşimin ağzı açık kaldı :)
ayy uykusuzluktan olmustur canm uzulme gonlunu alirsin erkekler takilmaz bizim kadar boyle konulara:)günaydın tatlımm evet bende de hayal kırıklığı oldu geçmiş yok hiç...
biz gece hiç uyumadık dızır dızır etti durdu benim bal böcüğü, 5 dk da bir anneee anneee anneee sesleriyle sabah ettik. eşimle de zeynebin saç mevzusundan birazcık atıştık sabah sabah tuz biber oldu. zaten uykusuzluktan gerginim offf çok sıkıcı başladı bugün...
herkes iidir inş.
tunaydin cNm bizde iyiyz ogleden sonra komsuya cikcaz die pazara gidip geldik masalla yemek yapiorum biyandan da size goz atiyorum:)Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür
günaydın cnm nil iyi ama akşam bizde biraz mızır mızırdık açıkçası pek keyifimiz yoktu
bugün bizim bakıcı hastaneye gidecek nil onun kardeşine gitti
orda çok eyleniyo çocuklar var
eşim diyo sabah çok mutlu gitti diyooo:
şebek..
ayy neguzel bisy ama sosyal olmasi oynamayi sevmesi
masalda oyle bugun komsuya cikcaz 23aylik kizi var ama kiz tv kolik hic gozunu ayirmio tvden masal oynamak istio yuzune bile bKmio
cok uzuluorum o bebek adina annesini uyarioruz ama isime gelio dio yazik bebise bide 7numara gozluk takio bebek 9.ayindan beri
ş:
Sizin için hayirlisi olsun canım yeni bi düzen kuracaksınız artık heyecanlosindiraman geçti gitti canm artıkı ne söylesek boş....eşimle iyiyiz cnm o akşam düzeldk zaten ama ayrılmadı izne başbakan falan geldigiitti malıum onun güvenliğinden soruımluydular o yüzden ayrılmadı bugün de son günü zaten vedalaşmaya gitti iş yerine pazar günde b urdan syrılavak kısmetse
seninde cnm
oh misler gibi olmuştur elifim maşallah
benim için elifin kokusunu içine çekerek öp cnm
cnm yok ya iğne ipliğe döndüğüm
koştur koştur vücut bu tempoya alıştı sanırım
birde bende pko var o yüzden kolay kolay kilo veremiyorum
Sizin için hayirlisi olsun canım yeni bi düzen kuracaksınız artık heyecanlosindir
Operim canım.benim sağol zaten.yeni banyo.yaptiginda.saclari falan.öyle güzel oliyirki kuzumun masallah diyim
evet bunye alışıyor canım ya tempoya pko olunca verilmiyor yani öyle mi ilaç kullaniyor musun ablamda pko hastasi
geçmiş olsun canım
günaydın kızlar nasılsınız?
çok yorgunum
dün akşam gittim marketten alışveriş yaptım
sonra kv den defneyi alıp eve geçtim
defneye muhallebisini yedirip yatırdım(saat 10 da uyudu)
sonra hemen arabaya gidip aldıklarımı eve çıkardım
poşetleri yerleştirdim
sonra çatlak kurabiyenin hamurunu yoğurup dolaba kaldırdım
salonu baştan aşağıya temizledim(camlarım kaldı ama gece gece silsem de bişey göremeyeceğim için camlar kalacak)
sonra oturma odasının,yatak odasının ve çocuk odasının tozunu aldım
saat 1 e geliyordu dayanamadım yattım
gece de defne bol bol ağladı
zaten kv ne zaman güne gitse ben o gece sabaha kadar defne nöbeti tutuyorum
sabah da 6 da kalktım
bu akşam da evi silip süpüreceğim,kurabiyeyi pişireceğim, ağlayan keki pişireceğim, pilavda suyunu kullanacağım için tavuk haşlayacağım,salata malzemelerini yıkayıp biber közleyeceğim
buarada dün kv eşime söylemiş teyzesigilin geleceğini
eşim de anne gündüz git de biraz evi temizle funda hepsine nasıl yetişsin demiş
kv de çocukla nasıl yetişiyim karın akşamları halleder demiş
bir de kv bana kazık attı
sözde hindiyi o yapacaktı
dün akşam dedi ki: Hindiyi buradan oraya taşımak zor olur, sen hindi yerine et kavuruver
çok kızdım ama bişey demedim
ben hallederim tamam dedim
zaten defneye her gün köfte yediriyor o yüzden kızdım,bir de hindi için tartışmak istemedim
yaralı parmağa işemiyor resmen ya
günaydın cnm yorgunum
defne de iyi
sabah yine arkamdan nasıl ağladı anlatamam
içim parçalandı resmen
hallettk canm yani o uzatmadı ben de uzatanmam zaten..sebebini de açıkladı bende indiriverdim yelkenleri:)))9
yaa sorma abla içim öyle kötü oldu ki..ben bişey demedm tabi ben topluyodum dedim ama yüzümden anladı artık bi daha öyle bişey yapamaz sanırım ama eşime söyledm çok üzüldm dedim beni yoksaydı resmen dedim o da ee onların yetişme tarzına göre normal dedi..benm görümcenm daha 7 aylıkken dayısı götürmüş 5 6 ay yanında şehir dılşına bide..onlarda normal yani dedi ona da kızdım...
Ya canm aslında düşüncelidir de işt e tutamamış herhlde kendisini valla hala çekiyorum o saöçlardan..onlar kısa kaldoı diğerleri uzadı illa önden de tutturmam lazm o olmasa hepsi arkada toparlanabilecekti
bu arada maşallah plates falan harikasın yaaa
bu arada tarif sayfamıza yeni tarfler ekledmm
yasemincim bende elifin saçlarının önünden aldım azicik gonulleri olsun azicik uclarindan kestir tatlım boşver boşuna gerilmeyin
bu arada herkesin cumasi mübarek olsun kızımla evi temizledik bıcı bıcı yaptık şimdi elifi uyutuyirum
ohh afiyet olsunnn hamarat seni masallhhh
ayy uykusuzluktan olmustur canm uzulme gonlunu alirsin erkekler takilmaz bizim kadar boyle konulara:)
tunaydin cnm bizde iyiyz ogleden sonra komsuya cikcaz die pazara gidip geldik masalla yemek yapiorum biyandan da size goz atiyorum:)
aaaa yazık günah ya onun hiç izletmemesi lazım
hey allahım ya bu insanları hiç anlamıyorum yok böyle bişey...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Atlamismiyim bak sen şu yaptigima öptüm şekerim kusura bakmagördüm şekerim gördüm de tarif ekleyin güzel ama bide yapıp göndörin bana yaa canım çekiyo burdaaaa:):).).)
günaydın şekerim beni atlamışın amaaaa:
Elifimi benim yerimede öp mis gibi ohhh:
kizlar komsumuzun kizi 23aylik 9.ayindan beri 7numara gozluk kullanio ama inanirmisiniz bi saniye gozunu ayirmio tvden
hic sosyal bi cocuk degil masal oyun oynamak icin cagirio elinden tutuo hic yuzune bakmio bile
annesini uyarioruz isime gelio iste hic kipirdamio yerinden dio gayet rahat
cok uzuluorum bebegin o haline
ben izletmiorm tv
ama heleki 7numara gozluk takio olsa asla izletmem zaten
atlamismiyim bak sen şu yaptigima öptüm şekerim kusura bakma
bende yanlis alinti yaptim seninkide arada kalmis ama gordum gulden yorumunu tlf uygulamasinin azizligine ugradik.sanirim alisiriz yakinda :)
kesinlikle canim bende anlam.veremiom nasil rahatlar ya o cocugun gozunun duzelme ihtimali yuksekken yokedio belkide
ayya yşegül ya çocuk duruyo diye işine geliyomuş demek yani bilemedm..bizim tv hep açıktır genelde ama çok izlemiyo bizimki.reklamlarda hayvanlar olursa dikkatini çekşiyo bende eğer çok dikkat kesildiğini görürsem dikkatini dağıtıyorum falan...aslında hiç açmamak en iyisi ama işte bende duramıyorum:))
aynen katılıyorummm:
Kendi rahat etsin diye çocuğa tv izletilirmiya helede uzun bi süre
ben eğer nilin izlediğini farkedersem tvyi kapatıyorum hemen oturup oynuyoruz..
masal sadece reklamlarin muzikli hayvanli olanlarina falan bakio oda 2dak surmuo skılıo hmn oysaki bizdede hep acik tv
haydi elifim öptüğün için anladım seni şekeirmmm:
alışacaz inşallah cnm bendaha telden alıntı yapamıyorum zaten..
Peki çocuk konuşa biliyomu?
ayya yşegül ya çocuk duruyo diye işine geliyomuş demek yani bilemedm..bizim tv hep açıktır genelde ama çok izlemiyo bizimki.reklamlarda hayvanlar olursa dikkatini çekşiyo bende eğer çok dikkat kesildiğini görürsem dikkatini dağıtıyorum falan...aslında hiç açmamak en iyisi ama işte bende duramıyorum:))
aynn cnm bizdede hep acik anca reklama bakar daha bitmeden doner gider bile :)
kızlar saçımı kestrcem şu modelden ama cesaret edemyorum fikir verseniz ne sevinirim anlatamamEki Görüntüle 1022702 Eki Görüntüle 1022703
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?