2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yasemincim bende elifin saçlarının önünden aldım azicik gonulleri olsun azicik uclarindan kestir tatlım boşver boşuna gerilmeyin
bu arada herkesin cumasi mübarek olsun kızımla evi temizledik bıcı bıcı yaptık şimdi elifi uyutuyirum

Masallah canım valla ben okurken yoruldum sen bu tempoyla iğne iplige donersin

Bende kızarım canım benim cocugumakimse bu şekilde müdahale edemez

aman geçti gitti canm artıkı ne söylesek boş....eşimle iyiyiz cnm o akşam düzeldk zaten ama ayrılmadı izne başbakan falan geldigiitti malıum onun güvenliğinden soruımluydular o yüzden ayrılmadı bugün de son günü zaten vedalaşmaya gitti iş yerine pazar günde b urdan syrılavak kısmetse

seninde cnm
oh misler gibi olmuştur elifim maşallah
benim için elifin kokusunu içine çekerek öp cnm

cnm yok ya iğne ipliğe döndüğüm
koştur koştur vücut bu tempoya alıştı sanırım
birde bende pko var o yüzden kolay kolay kilo veremiyorum

ohh afiyet olsunnn hamarat seni masallhhh
ayy uykusuzluktan olmustur canm uzulme gonlunu alirsin erkekler takilmaz bizim kadar boyle konulara:)
Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür
tunaydin cNm bizde iyiyz ogleden sonra komsuya cikcaz die pazara gidip geldik masalla yemek yapiorum biyandan da size goz atiyorum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizin için hayirlisi olsun canım yeni bi düzen kuracaksınız artık heyecanlosindir

Operim canım.benim sağol zaten.yeni banyo.yaptiginda.saclari falan.öyle güzel oliyirki kuzumun masallah diyim
evet bunye alışıyor canım ya tempoya pko olunca verilmiyor yani öyle mi ilaç kullaniyor musun ablamda pko hastasi
geçmiş olsun canım

ben daha burdaym canm henğz yenşi düzene var ama alıştım zaten ben biyerde 4 5 aydan fazla kalmadığımız için bakalımbu kez eyülden sonra 2 sene kesin istanbul gözüküyo ama yine de güvenemyorum:))

yuh yani
akşamları funda çocukla nasıl yetişsin acaba o sınırlı zamanda
ay senin bu kvnin yatacak yeri yok derler ya o cinsten yani
bide bari yemekte yardım et yada tatlıda falan yani:
Ay nediyeyim işin zor gerçekten
bu çatlak çukolatalı kurabiye için paket bihtermi aldın cnm
nasıl kolay eridimi?

günaydın cnm yorgunum
defne de iyi
sabah yine arkamdan nasıl ağladı anlatamam
içim parçalandı resmen

kıyamam kuzuma ya hala huzursuz oraya bırakıldığı için
offf:

halletmenize sevindim cnm ..

kizlar komsumuzun kizi 23aylik 9.ayindan beri 7numara gozluk kullanio ama inanirmisiniz bi saniye gozunu ayirmio tvden
hic sosyal bi cocuk degil masal oyun oynamak icin cagirio elinden tutuo hic yuzune bakmio bile
annesini uyarioruz isime gelio iste hic kipirdamio yerinden dio gayet rahat
cok uzuluorum bebegin o haline
ben izletmiorm tv
ama heleki 7numara gozluk takio olsa asla izletmem zaten

bu arada tarif sayfamıza yeni tarfler ekledmm

gördüm şekerim gördüm de tarif ekleyin güzel ama bide yapıp göndörin bana yaa canım çekiyo burdaaaa:):).).)

günaydın şekerim beni atlamışın amaaaa:
Elifimi benim yerimede öp mis gibi ohhh:

bende yanlis alinti yaptim seninkide arada kalmis ama gordum gulden yorumunu tlf uygulamasinin azizligine ugradik.sanirim alisiriz yakinda :)
kesinlikle canim bende anlam.veremiom nasil rahatlar ya o cocugun gozunun duzelme ihtimali yuksekken yokedio belkide

aynen katılıyorummm:
Kendi rahat etsin diye çocuğa tv izletilirmiya helede uzun bi süre
ben eğer nilin izlediğini farkedersem tvyi kapatıyorum hemen oturup oynuyoruz..

atlamismiyim bak sen şu yaptigima öptüm şekerim kusura bakma

haydi elifim öptüğün için anladım seni şekeirmmm:

alışacaz inşallah cnm bendaha telden alıntı yapamıyorum zaten..
Peki çocuk konuşa biliyomu?

ayya yşegül ya çocuk duruyo diye işine geliyomuş demek yani bilemedm..bizim tv hep açıktır genelde ama çok izlemiyo bizimki.reklamlarda hayvanlar olursa dikkatini çekşiyo bende eğer çok dikkat kesildiğini görürsem dikkatini dağıtıyorum falan...aslında hiç açmamak en iyisi ama işte bende duramıyorum:))

hayir cnm bak 23aylik ama anne baba dede dio sadece masal artik cumle kuruo desem yeridr
ve hic teki vermio ismiyle seslndginde falan algilamio mesela bisey soyledginde ama bak gozumle gordum soylese inanmazdim ay o yasta bu cocuk hic mi hareket etmez 2gbi gdip 5e kadar oturuorm orda inan hic kipirdamadan izlio

aynn cnm bizdede hep acik anca reklama bakar daha bitmeden doner gider bile :)

aynn cnm bizdede hep acik anca reklama bakar daha bitmeden doner gider bile :)

bizimki de öyle...daha cümleye geçemedik ama kelime dağırcığımız baya gelişti:)9masalcık nasıl cümle kuruyo bakem.bide öbür tarafa yazdım canm tarfi:)

Son düzenleme:
herkese slmmm. ben kuaföre gitmek için erken çıktım sonra kuaförü aradım kiii benim kuaför hastaymış evde yatıo... rabbim gönlümü bilio denk getirmio sanırım. kocişinde gönlü kendinden oluvermiş sanırım gayet ii mailleri filan:) ay bu adamların uzatmama huyunu seviyorum. ama uykusuzluktan hala başım ağrıo hepinize çok teşekkürler. ay benim kv yapmaz inş. öle bişey gerçi cesaret edeceğini sanmıyorum yani inş. yapmaz bilemdim bak ama sanırım ortalığı ayağa kaldırırım dokunmasınlar kızımınn saçına... funda cnm maşallah pek hamaratsın. bende harap ederim misafir geleceği zaman ama sanki sen biraz fazla yoruyosun. kv rekora koşuo acımasızlık yönüünden. hakkını yiyemem benim ki olasa bi ucundan tutardı en azından pasta börek yapardı yani... çorba tarifleri paylaşılmış hiç yapmadım ben bi deneyelim hafta sonu inşallah. ayy öpün koklayın kuzularınızı benim yerime... o sürekli tv izlettiren kadına da gıcık oldum ayşegüllll...

kızlar saçımı kestrcem şu modelden ama cesaret edemyorum fikir verseniz ne sevinirim anlatamamEki Görüntüle 1022702 Eki Görüntüle 1022703

cnm benim de çok beğendiğim bir model ama kullanımı çok zor. ben geçen yıl kestirdim, saçlarım pırasa gibi olduğu için çok rahat kullanacağımı düşünmüştüm ama öyle olmadı.bir ay olmadan tekrar kestirdim. kuaförden çıkmam dersen ya da çok uğraşırım dersen güzel bi model...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…