2012 kasım bebekleri büyüyor..

hadi ya kız benm saçların biri bi alemde öbürü başka alemde kendim düzleştirirrim de öyle çok kuaföre gidemem düz saçda neden kullanamadın ki

nasıl versinki ayy yazıkya nerde yaşıyo bu kadın allah aşkına o çocuğun ne suçuvar
az öncede buraya biri geldi iş başvurusuna 20 yaşında 2 çocuğu varmış müdür diyomuş kim bakacak çocuklara diyomuş kv bakacak zaten benevdede olsam hiç ilgilenmem o bakar dedi duyduğum an uçasım geldi bune sorumsuzluk yaa:

kızlar saçımı kestrcem şu modelden ama cesaret edemyorum fikir verseniz ne sevinirim anlatamamEki Görüntüle 1022702 Eki Görüntüle 1022703

deyişiklik iyidir cnm kendine yakıştırdım diyosan kestir..

[
hadi ya kız benm saçların biri bi alemde öbürü başka alemde kendim düzleştirirrim de öyle çok kuaföre gidemem düz saçda neden kullanamadın ki

cnm şöyle ki kesilip kısalıo ya saç ne kadar düz olsa da kabarma yapıo sanki yani o resimde ki gibi düz durmayınca da hoş olmmuo. yani ben çok çabuk sıkıldım. toplaması zor bakımı zor. bilmiyorum cnm ben kullanamadım fönsüz hiç hoş durmuo

cnm benim sol yumurtalıkta olduğu için hormonları etkiliyor
insilün direncini artırıyor o yüzden de veremiyorsun
allahım bu gerçek olamaz
nasıl bir anne kendi rahatı için çocuğunun sağlığını tehlikeye atar
allah ıslah etsin

kızlar saçımı kestrcem şu modelden ama cesaret edemyorum fikir verseniz ne sevinirim anlatamamEki Görüntüle 1022702 Eki Görüntüle 1022703
cnm benim saçım bunun çok çok kısası
yalnız uğraşmak istiyor bu saç modeli
saçın kolay şekil alıyorsa kestir

ay benim adamın uzatma huyu var
cnm mecburen yapmam lazım
cnm enginar getirecekmiş o da ama benim menümün çooook dışında
gerçi onu getireceği de kesin değil ama neyse
amaaan allah güç kuvvet,sağlık versin gerisi hallolur ne yapıyım

çorbaları ben de denemiş olacağım

Evet canim bende cidden kestirmek istiyorum artik ilk kesilince bende uzulucem garip gelicek ama alisirim zamanla napalim mecbur artik tabi saclarini alip saklamayi ihmal etmiycem.

Herkese iyi gunler biz donus yolundayiz artik ama hava nekadar sicak agaclarda cicekler tam bahar havasi var cok guzel ya insanin ici kipir kipir oluyo gecmisi okuyamadim ins.herkes iyidir.

Herkese mutlu gunler kızlar

Gecmıs cok gecmıs herkes ıyıdır umarım

Ben ıkı gundur temızlıklıge kaptırdım kendımı genel temızlıge camlar ve mutfak dolapları dahıl olunca epey yoruldum ama az kaldı sukur

Siz bukadar hamarat olunca kiskaniyorum canim bak ya biz simdi donuyoruz ama yarin okul ve sinav var sonrada bidunya ders ezber sinav napicam bilmiyorum derin bi temizlikte yapamamki cok fazla yogunum cunku sana kolay gelsin canim ama gozumde kaliyo boyle okudukca.

Kizlar gecmisi okudum ama pek aklimda kalmadi ya k.pasada durmustuk esimi beklerken bi taraftan secim otobusleri kalabalik arabada cok sicak oldu basim agridi ya neyseki eren sorun cikarmiyo arkada.

Defne senin kv. zaten insanin aklinda kalmamasi mumkunmu yine seni yuz ustu birakmis ben oyle bi durumda hindiyi kesinlikle yapmazdim hatta yerinede hicbisey yapmazdim sonucta kv.dede onemsiyo kardesinin gelisini hic acimiyo hadi onu gectim kendi menfaati icin bile yapmiyo ya illa sana yukliycek herseyi.

Sibelcim o kiz gunluk dizide starda oynuyoya sende izliyon heralde ben izlerken bile aklima geliyo surekli dumduz saclari bu kiz nasil yetisiyo herzaman dumduz diye dusunuyodum yani sen bidaha dusun bu sac modelini.

evet canm şimdi orda oynuyo uzamış halini beğenmiyorum pek de unutma benide oynuyodu geçensene o zamandan beri çok istyorum modeli de cesaret edemyorum..benm saçlar zaten normal haliyle de dışarı çıkarken illa elden geçirmem gerekyo o yüzden alışkın gibiyim aslında şimdi baya uzun bide kısayken daha kolay olur gibime geliyo ama bakalım yarına kadar kestrdm kestrdm yoksa kalır zaten bu iş:))ayy orası suıcak mı ya burda ptesiden beri sürekli yağmur varrr

cnm et sote yapacağım artık
başka çare yok
ana yemeklerden biriydi hindi
üstelik kendi istedi hindi yapmayı ama sonra aklına ne geldiyse vazgeçti

cnm madem o kadar istiyosun bence kestir içinde klamasın. sonra baktın olmadı benim gibi düzelttirirsin:)

cnm et sote yapacağım artık
başka çare yok
ana yemeklerden biriydi hindi
üstelik kendi istedi hindi yapmayı ama sonra aklına ne geldiyse vazgeçti

ayy canm bnm ya keşke yakın olsak da bi işin ucundan da ben tutsam tutabldğim kadaryls...

yok canm burdaki çoğu arkadaşa göre vasat biriym ama tüm gün evde olunca insan farklı şeylere yöneliyo:))
bak işte bunda haklısın evde olunca insan ne yapsam diye daha çok düşünüo , bizlerde günü kurtarmaya çalışıyoruz. ancak haftasonları farklı şylere yöneliyoruz. bakalım yarın sabah bende nurayımın tarifiyle start vermeyi düşünüyorum haftasonuna

kesinlikle denemelisin hatta ben betülle nurayınkini birleştirip yaptım dün akşam sonuç çok güzeldi....

<b>16 aylık</b> bebeğin kulağında karahindiba büyüdü
16 aylık bebeğin kulağında karahindiba büyüdü
çin'in başkenti pekin'de yaşayan 16 aylık bir bebeğin kulağında karahindiba bitkisi yetişmesi, doktorları şoke etti. ranran isimli bebeğin kulağındaki iki santimetre uzunluğundaki çiçek ameliyatla çıkarıldı. bebeğin anne-babası karahindiba tohumunun minik kızın kulağına dört ay kadar önce kaçtığını ancak bebeğin kısa bir süre önce ağlayıp kulağını kaşımaya başladığını söyledi. bitkinin bebeğin kulak kanalının tamamını kapattığı ve bir süre daha müdahale edilmemiş olsa ciddi sağlık problemlerine yol açabileceği vurgulandı. hürriyet ...

ayy allah korusun yaaa

uyu sen biraz cnm:

iyi yolculuklar cnm:

hoşgeldin cnm kolay gelsinnn:
Off benim evinde çok sıkı bi temizliğe ihtiyacı var ama o nasıl olacak bilemedimmm:

evet ya
ay ben 2 hafta onlara bile yönelemiyecem
buhafta benim arkadaşlarım haftayada annemin arkadaşlrı geliyo hehe:

ayyy allahım korumuş yavruyu
allahım tüm bebekleri korusunn:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…