- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.081
cnm benim de çok beğendiğim bir model ama kullanımı çok zor. ben geçen yıl kestirdim, saçlarım pırasa gibi olduğu için çok rahat kullanacağımı düşünmüştüm ama öyle olmadı.bir ay olmadan tekrar kestirdim. kuaförden çıkmam dersen ya da çok uğraşırım dersen güzel bi model...
hayir cnm bak 23aylik ama anne baba dede dio sadece masal artik cumle kuruo desem yeridr
ve hic teki vermio ismiyle seslndginde falan algilamio mesela bisey soyledginde ama bak gozumle gordum soylese inanmazdim ay o yasta bu cocuk hic mi hareket etmez 2gbi gdip 5e kadar oturuorm orda inan hic kipirdamadan izlio
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar saçımı kestrcem şu modelden ama cesaret edemyorum fikir verseniz ne sevinirim anlatamamEki Görüntüle 1022702 Eki Görüntüle 1022703
hadi ya kız benm saçların biri bi alemde öbürü başka alemde kendim düzleştirirrim de öyle çok kuaföre gidemem düz saçda neden kullanamadın ki
cnm benim sol yumurtalıkta olduğu için hormonları etkiliyorSizin için hayirlisi olsun canım yeni bi düzen kuracaksınız artık heyecanlosindir
Operim canım.benim sağol zaten.yeni banyo.yaptiginda.saclari falan.öyle güzel oliyirki kuzumun masallah diyim
evet bunye alışıyor canım ya tempoya pko olunca verilmiyor yani öyle mi ilaç kullaniyor musun ablamda pko hastasi
geçmiş olsun canım
allahım bu gerçek olamazkizlar komsumuzun kizi 23aylik 9.ayindan beri 7numara gozluk kullanio ama inanirmisiniz bi saniye gozunu ayirmio tvden
hic sosyal bi cocuk degil masal oyun oynamak icin cagirio elinden tutuo hic yuzune bakmio bile
annesini uyarioruz isime gelio iste hic kipirdamio yerinden dio gayet rahat
cok uzuluorum bebegin o haline
ben izletmiorm tv
ama heleki 7numara gozluk takio olsa asla izletmem zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm benim saçım bunun çok çok kısasıkızlar saçımı kestrcem şu modelden ama cesaret edemyorum fikir verseniz ne sevinirim anlatamamEki Görüntüle 1022702 Eki Görüntüle 1022703
ay benim adamın uzatma huyu varherkese slmmm. ben kuaföre gitmek için erken çıktım sonra kuaförü aradım kiii benim kuaför hastaymış evde yatıo... rabbim gönlümü bilio denk getirmio sanırım. kocişinde gönlü kendinden oluvermiş sanırım gayet ii mailleri filan:) ay bu adamların uzatmama huyunu seviyorum. ama uykusuzluktan hala başım ağrıohepinize çok teşekkürler. ay benim kv yapmaz inş. öle bişey gerçi cesaret edeceğini sanmıyorum yani inş. yapmaz bilemdim bak ama sanırım ortalığı ayağa kaldırırım dokunmasınlar kızımınn saçına... funda cnm maşallah pek hamaratsın. bende harap ederim misafir geleceği zaman ama sanki sen biraz fazla yoruyosun. kv rekora koşuo acımasızlık yönüünden. hakkını yiyemem benim ki olasa bi ucundan tutardı en azından pasta börek yapardı yani... çorba tarifleri paylaşılmış hiç yapmadım ben bi deneyelim hafta sonu inşallah. ayy öpün koklayın kuzularınızı benim yerime... o sürekli tv izlettiren kadına da gıcık oldum ayşegüllll...
canım alp tuğra bayağ bı sarısın olduğu ıcın 5 numara değilde 0 gıbı olmustu
ozamn daha bı karızmatık oldu oğlusum
ılk zaman uzuldum ama sonradanda ıyıkı kestrmısız dedım uzadı zaten
sımdı kestrın yaza uzar canım
Herkese mutlu gunler kızlar
Gecmıs cok gecmıs herkes ıyıdır umarım
Ben ıkı gundur temızlıklıge kaptırdım kendımı genel temızlıge camlar ve mutfak dolapları dahıl olunca epey yoruldum ama az kaldı sukur
Siz bukadar hamarat olunca kiskaniyorum canim bak ya biz simdi donuyoruz ama yarin okul ve sinav var sonrada bidunya ders ezber sinav napicam bilmiyorum derin bi temizlikte yapamamki cok fazla yogunum cunku sana kolay gelsin canim ama gozumde kaliyo boyle okudukca.
Kizlar gecmisi okudum ama pek aklimda kalmadi ya k.pasada durmustuk esimi beklerken bi taraftan secim otobusleri kalabalik arabada cok sicak oldu basim agridi ya neyseki eren sorun cikarmiyo arkada.
Defne senin kv. zaten insanin aklinda kalmamasi mumkunmu yine seni yuz ustu birakmis ben oyle bi durumda hindiyi kesinlikle yapmazdim hatta yerinede hicbisey yapmazdim sonucta kv.dede onemsiyo kardesinin gelisini hic acimiyo hadi onu gectim kendi menfaati icin bile yapmiyo ya illa sana yukliycek herseyi.
Sibelcim o kiz gunluk dizide starda oynuyoya sende izliyon heralde ben izlerken bile aklima geliyo surekli dumduz saclari bu kiz nasil yetisiyo herzaman dumduz diye dusunuyodum yani sen bidaha dusun bu sac modelini.
Siz bukadar hamarat olunca kiskaniyorum canim bak ya biz simdi donuyoruz ama yarin okul ve sinav var sonrada bidunya ders ezber sinav napicam bilmiyorum derin bi temizlikte yapamamki cok fazla yogunum cunku sana kolay gelsin canim ama gozumde kaliyo boyle okudukca.
Kizlar gecmisi okudum ama pek aklimda kalmadi ya k.pasada durmustuk esimi beklerken bi taraftan secim otobusleri kalabalik arabada cok sicak oldu basim agridi ya neyseki eren sorun cikarmiyo arkada.
Defne senin kv. zaten insanin aklinda kalmamasi mumkunmu yine seni yuz ustu birakmis ben oyle bi durumda hindiyi kesinlikle yapmazdim hatta yerinede hicbisey yapmazdim sonucta kv.dede onemsiyo kardesinin gelisini hic acimiyo hadi onu gectim kendi menfaati icin bile yapmiyo ya illa sana yukliycek herseyi.
Sibelcim o kiz gunluk dizide starda oynuyoya sende izliyon heralde ben izlerken bile aklima geliyo surekli dumduz saclari bu kiz nasil yetisiyo herzaman dumduz diye dusunuyodum yani sen bidaha dusun bu sac modelini.
evet canm şimdi orda oynuyo uzamış halini beğenmiyorum pek de unutma benide oynuyodu geçensene o zamandan beri çok istyorum modeli de cesaret edemyorum..benm saçlar zaten normal haliyle de dışarı çıkarken illa elden geçirmem gerekyo o yüzden alışkın gibiyim aslında şimdi baya uzun bide kısayken daha kolay olur gibime geliyo ama bakalım yarına kadar kestrdm kestrdm yoksa kalır zaten bu iş:))ayy orası suıcak mı ya burda ptesiden beri sürekli yağmur varrr
cnm madem o kadar istiyosun bence kestir içinde klamasın. sonra baktın olmadı benim gibi düzelttirirsin:)
cnm et sote yapacağım artık
başka çare yok
ana yemeklerden biriydi hindi
üstelik kendi istedi hindi yapmayı ama sonra aklına ne geldiyse vazgeçti
meryeme öğle yemeğinde şinitzel yaptım çok sevdi tavsiye ederm:))
kız sen ne hamarat hatun çıktın öle maşallah... meryemciğe de afiyet olsun yarasın inş.
bak işte bunda haklısın evde olunca insan ne yapsam diye daha çok düşünüo , bizlerde günü kurtarmaya çalışıyoruz. ancak haftasonları farklı şylere yöneliyoruz. bakalım yarın sabah bende nurayımın tarifiyle start vermeyi düşünüyorum haftasonunayok canm burdaki çoğu arkadaşa göre vasat biriym ama tüm gün evde olunca insan farklı şeylere yöneliyo:))
bak işte bunda haklısın evde olunca insan ne yapsam diye daha çok düşünüo , bizlerde günü kurtarmaya çalışıyoruz. ancak haftasonları farklı şylere yöneliyoruz. bakalım yarın sabah bende nurayımın tarifiyle start vermeyi düşünüyorum haftasonuna
kesinlikle denemelisin hatta ben betülle nurayınkini birleştirip yaptım dün akşam sonuç çok güzeldi....
herkese slmmm. Ben kuaföre gitmek için erken çıktım sonra kuaförü aradım kiii benim kuaför hastaymış evde yatıo... Rabbim gönlümü bilio denk getirmio sanırım. Kocişinde gönlü kendinden oluvermiş sanırım gayet ii mailleri filan:) ay bu adamların uzatmama huyunu seviyorum. Ama uykusuzluktan hala başım ağrıohepinize çok teşekkürler. Ay benim kv yapmaz inş. öle bişey gerçi cesaret edeceğini sanmıyorum yani inş. Yapmaz bilemdim bak Ama sanırım ortalığı ayağa kaldırırım dokunmasınlar kızımınn saçına... Funda cnm maşallah pek hamaratsın. Bende harap ederim misafir geleceği zaman ama sanki sen biraz fazla yoruyosun. Kv rekora koşuo acımasızlık yönüünden. Hakkını yiyemem benim ki olasa bi ucundan tutardı en azından pasta börek yapardı yani... çorba tarifleri paylaşılmış hiç yapmadım ben bi deneyelim hafta sonu inşallah. Ayy öpün koklayın kuzularınızı benim yerime... O sürekli tv izlettiren kadına da gıcık oldum ayşegüllll...
evet canim bende cidden kestirmek istiyorum artik ilk kesilince bende uzulucem garip gelicek ama alisirim zamanla napalim mecbur artik tabi saclarini alip saklamayi ihmal etmiycem.
herkese iyi gunler biz donus yolundayiz artik ama hava nekadar sicak agaclarda cicekler tam bahar havasi var cok guzel ya insanin ici kipir kipir oluyo gecmisi okuyamadim ins.herkes iyidir.
herkese mutlu gunler kızlar
Gecmıs cok gecmıs herkes ıyıdır umarım
Ben ıkı gundur temızlıklıge kaptırdım kendımı genel temızlıge camlar ve mutfak dolapları dahıl olunca epey yoruldum ama az kaldı sukur
bak işte bunda haklısın evde olunca insan ne yapsam diye daha çok düşünüo , bizlerde günü kurtarmaya çalışıyoruz. Ancak haftasonları farklı şylere yöneliyoruz. Bakalım yarın sabah bende nurayımın tarifiyle start vermeyi düşünüyorum haftasonuna
<b>16 aylık</b> bebeğin kulağında karahindiba büyüdü
16 aylık bebeğin kulağında karahindiba büyüdü
çin'in başkenti pekin'de yaşayan 16 aylık bir bebeğin kulağında karahindiba bitkisi yetişmesi, doktorları şoke etti. Ranran isimli bebeğin kulağındaki iki santimetre uzunluğundaki çiçek ameliyatla çıkarıldı. Bebeğin anne-babası karahindiba tohumunun minik kızın kulağına dört ay kadar önce kaçtığını ancak bebeğin kısa bir süre önce ağlayıp kulağını kaşımaya başladığını söyledi. Bitkinin bebeğin kulak kanalının tamamını kapattığı ve bir süre daha müdahale edilmemiş olsa ciddi sağlık problemlerine yol açabileceği vurgulandı. Hürriyet ...
Ayy allah korusun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?