- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.221
anladım cnm bende yeni kaydetmeye başladım tele uygulama ind,rd,m heveslendm yani:))ay kız ben acillik oldum kaç kere evlenince geçecekti olmadı...doğumdn sonra geçer dediler yok olmadı.bi de normal doğum ha:))
akşamdan kabak vardı ekmek arası onu yedm canm
Zor olmustur normal dogumda ama seninki bunyesel biseydir canim demekki gecmiycek benimde sezeryan cok agir gecmisti benim bunyede onu kaldirmadi ama simdi iyiyiz cok sukur tekrar ogunlere donmek istemiyorum ya.:-(
Afiyet olsun canim songulun gelecegi yok zaten ben uyudum iyi geceler.
fatmacım sabaha guzel haberlerını beklıyoruz canım sende rahatla bızdeee ıyı geceler ben hep not ederım her ay ıyı oluyo bazen unutuyorum sende bundan sonra not al
sıbel hosgeldın canım nasılsın
Kiz siz hep bu saatlerde konusuyonuz cok ters bi zaman bence ama sizde sulalecek adet galiba bu saatlerde konusmak bak merak ettim hee.
Stres yapmiycamda nasil yapmiycam asinda ilk olmam gerektiginde koydeydik olmayinca benimde isime geldi evde daha rahatim diye gec olsun dedim stresli degildim ama dun bugun falan olmayinca iyice kafaya takildi evdede bi suru is var hepsi duruyo nerdeyse bugun hasta gibi bi gariptim ya hicbisey yapasim yok.
hoşbuldk canm üzgünm(((buralarda takılıyorum işte
Allah kavustursun ablacim.....hoşbuldk canm üzgünm(((buralarda takılıyorum işte
takıl canım kafan dağılır enazndan
uzulme yaaa( meryemde uzulur ozaman
Allah kavustursun ablacim.....
takıl canım kafan dağılır enazndan
uzulme yaaa( meryemde uzulur ozaman
Canim sen geldin ben cikmisim
iyiyim cok sukur srn nasilsn
teşekkür ederm..o da farketti sanki bugün kapıya bakıp bakıp baba diyo özellikle akşamdaha bi sessizdi yavrum.dün kuş gibi cıvır cıvır hiç susmamıştı bugünse bi durgunluk vardı sanki
teşekkür ederm..o da farketti sanki bugün kapıya bakıp bakıp baba diyo özellikle akşamdaha bi sessizdi yavrum.dün kuş gibi cıvır cıvır hiç susmamıştı bugünse bi durgunluk vardı sanki
Kizlar starda super dadi var ve iki yas sendromu var
bekledım senı
bende ıyıyım canım sağol
aras yaren nasıl
aras ablasını kıtaplarını alıyomu yıne
evet canım gecen gun ızlemstım ben kadına cok uzuldum ıkısyle basa cıkamıyo kadın
25 yasındaymıs ama dedıkı kendımı 35 40 hıssedyorum dedı
Ay sagol varol:)
Yagmurcandanin saba ve beniye sekami var
ay yok bu ara almiyor baska isler pesinde:)
aleykumselam canım sende slm soyle
onların hıc ıslerı bıtmıyo zaten yaramazlık pesındeler durdurak yok
Ay bitmis kadincagiz
Kac yasundaymiz
ay o cocuklarin ici cikti aglamaktab baslarim ole uyku egitimine ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?