2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sibelcim bi ikimiz kalmisiz benimde gozlerim kapaniyoya eren bu sabah 7bucukta kalkti cok uykum geldi benimde iyi geceler canim belki sabaha guzel haberlerle gelirim ins.

Zor olmustur normal dogumda ama seninki bunyesel biseydir canim demekki gecmiycek benimde sezeryan cok agir gecmisti benim bunyede onu kaldirmadi ama simdi iyiyiz cok sukur tekrar ogunlere donmek istemiyorum ya.:-(

Afiyet olsun canim songulun gelecegi yok zaten ben uyudum iyi geceler.

tamam canm ii geceler..benm kocişim olmadığı için yatağa giresim bile gelmiyo valla off ya offfff

fatmacım sabaha guzel haberlerını beklıyoruz canım sende rahatla bızdeee ıyı geceler ben hep not ederım her ay ıyı oluyo bazen unutuyorum sende bundan sonra not al
sıbel hosgeldın canım nasılsın

fatmacım sabaha guzel haberlerını beklıyoruz canım sende rahatla bızdeee ıyı geceler ben hep not ederım her ay ıyı oluyo bazen unutuyorum sende bundan sonra not al
sıbel hosgeldın canım nasılsın

hoşbuldk canm üzgünm(((buralarda takılıyorum işte

Canim ikimizinde iko cocugu var ancak onlae bu saatlerde uyuduklaru icin rahat konusuyoruz yoksa birinden biri pruz cikariyor.
onlar gurbette fransada onlar konuscak sey oldukca fazla

Ay bitmis kadincagiz
Kac yasundaymiz
ay o cocuklarin ici cikti aglamaktab baslarim ole uyku egitimine ben

aynen bıtmıs daha 25 yasında
evet cok ağladılar ya ınsanın ıcı dayanmıyo ama yapacak bısey yok bı ıkı gune alısmıslardı
kızı 6 7 ay kadar ananeye bırakmıslar bı ara bunu nasıl yaptılar bılmem ben cok sasıröıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…