2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hic sorma canim bide sezeryan ikincide oyle olur zaten bide dikis izleri ayy hepsi kotu ama bebisler unutturuyo yinede zamani var ikincinin ya.
Bence de boşver canım olursa bile 2 yaş olacak araları az değil ki. Hem esin çok yardımcı oluyor. Ben bu şekilde olsa iyi olacak diyorum çünkü ben kendim cesaret edemiycem sanirim

Bende istiyorum ikinci ama ilerde ya hemen olmasin.:-(

Benimde ayni canim ya cok borcum birikti daha onlari oducem bide busene tutamassam olmaz artik tutmam lazim ama napcam bilmem.

Cok sevindim cbm ya iyi gelmesine bende yeninogrendim sayilir
ay uykusuzluk feba uyudumu fistij

uyudu canım ama kulağım kapıda valla her an öksürüp de ağlayacakmış gibime geliyo.. rahatlasın diye banyo yaptırdık viks sürdüm göğsüne hafif ayaklarına da yatırdım ayağıma tam hadi eee demeye başladım emziği attı annneee :) hayır sesimi çıkarmasam efendim diyinceye kadar anne diyo zor ikna ettim de emziği tekrar aldı babası yatırdı yatağına çay içiyoruz daha yeni :)

Hic sorma canim bide sezeryan ikincide oyle olur zaten bide dikis izleri ayy hepsi kotu ama bebisler unutturuyo yinede zamani var ikincinin ya.

Bende istiyorum ikinci ama ilerde ya hemen olmasin.:-(
valla ben de hep dua ettim rana için inşallah olmaz diye çünkü daha bebekken abla olacak sorumluluk başlayacak ben biraz daha rana ma doyayım sonra gelsin diğeri hayır son akşam karnımı tuttum varsa bile razıyım ama daha erken dedim rabbime sen de dua et hayırlısı olsun hakkında..

Aman cnm insalla uyanmazda cay ve kk keyfin bozulmaz
ay dogru diyirsun aras duyurana kadar anneee anneeee diyip diriyor

ıyı aksamlar kızlar
ozcanan hosgeldın canım ınankı gırdğımde songulu gorduğum an ona senı soracaktım laf olsun dıye soylemıyorum haa
nerelerdesın sen bakıyım hıc gırmez oldun artık
nasılsın neler yapıyosun
rana yada gecmıs olsun ınsallah duzelır kuzum
fatma canım senı cok ıyı anlıyorum ınsan stres oluyo valla ınsallah hemn adet olursunda rahatlarsın kızlrındedğı gıbı stres yaptkcada gecıkır
songul canım nasılsın napıyosun sukur kavusturana

canımm iyiyim valla arada bi giriyorum bi daha fırsat bulamıyorum haklısın intizar etmekte:) iyi sayılırım işte evlat hasta olunca insan kendini hiç iyi hissetmiyor.. artık daha rahat girerim inşallah canım ya hem net bağlattık eve hem de bu mobil app ı yükledim tele kullanışlı baya sık sık girmeye çalışırım tabi bir ay sonra sınav var yine ders çalışmaya başlamam lazım bilmiyorum bu ranayla nasıl olur artık daha beter izin vermiyo ya bensiz oyun oynamıyor illa oyunlarında ben de dahil olacam bi git bi yere otur oyuncaklarınla bi oyna demi yok illa ben de onay verecem o bana anlatacak ben evet yaa falan diye cevap verecem öyle saf saf bakmak da yok ona cevap vermem gerekiyor yoksa kızıyo ya bu aralar daya da yiyorum zaten annem alıştırma dedi ben de geçen eline vurdum bu el taş olur diye babasına gitti ağlayarak beni şikayet ediyo

benim kuzu mızıldıyo kızlar iyi geceler görüşmek üzere dua edin de iyileşsin kuzum öpüldünüz..

sıtem edıyorum ama haklısın okuda bılıyorum ben evde oldğum halde yetısemıyorum calısanlara Allahım kolaylık versın
sık sık gel canım ozletme kendını
cocuk olunca ders calısmak cok zor bende kpss ye hazırlanıyorum yada hazrlanmaya calısyorum dıyeyım alp tuğra ızın vermıyokı
akıllı kuzum benım cvp ta beklermıs annesınden mecbur oturup oynıcan canım oncelık hep onlar
ay ınsallah vurma huyundan vazgecer bende yıyorum arada bır

benim kuzu mızıldıyo kızlar iyi geceler görüşmek üzere dua edin de iyileşsin kuzum öpüldünüz..

İyi geceler canim ins.geceyi guzel gecirirsiniz kuzunda yarina iyilesmis uyanir.

Bizde esimle ancak cay falan ictik ama bi taraftanda tartistik ya cok stresliyim zaten biraz abartsamda napayim geriliyorum oda psikolojimi dusunup tam karicim nasil istersen karicim demiyo gerci diyen erkek varmidir bilmem.yarina kadar olmassam test yapicam ya aslinda burayada yazdim artik olmayi bekliyorum ne zor sey bu ya.

ayy fatmacm strestendr canm geçenlerde de böyle olmamışmıydı seniniç.ama kızların dediği gibi test yap olmadığını görünce kafan rahatlar en azından

Kizlar eltim aricakmis
konusma butsin gelorim.yine bye
Kiz siz hep bu saatlerde konusuyonuz cok ters bi zaman bence ama sizde sulalecek adet galiba bu saatlerde konusmak bak merak ettim hee.

Stres yapmiycamda nasil yapmiycam asinda ilk olmam gerektiginde koydeydik olmayinca benimde isime geldi evde daha rahatim diye gec olsun dedim stresli degildim ama dun bugun falan olmayinca iyice kafaya takildi evdede bi suru is var hepsi duruyo nerdeyse bugun hasta gibi bi gariptim ya hicbisey yapasim yok.

ayy fatmacm strestendr canm geçenlerde de böyle olmamışmıydı seniniç.ama kızların dediği gibi test yap olmadığını görünce kafan rahatlar en azından

Gecen ay ben evham yapmistim istahim acildi uykucu falan oldum diye ama yine tam gununde olmustum okadar strese ragmen ama bu ay stres yapmadimki bilmiyorum ya bi test yapmam lazim.

Gecen ay ben evham yapmistim istahim acildi uykucu falan oldum diye ama yine tam gununde olmustum okadar strese ragmen ama bu ay stres yapmadimki bilmiyorum ya bi test yapmam lazim.

hiç belirtide mi yok canm yani benm bi iki gün önce kasıklarıma ağrı girer belim ağrır falan ordan anlarım..ben de emziriyorum ama maşallah kırkımız çıktığından beri her ay düzenli geliyo bende diyorum keşke olmasaydım...çünkü her ay yine aynı adet sancısını çekmek çile gibi

Yok canim hic sanci agri olmuyo ya eenmeden oncede olmazdi simdide olmuyo sadece adet olunca belki hafif bi olursa oluyo ama adet olduktan sonra ve cok az bu konuda sansliyim ama boyle belirti olmamasida kotu ya.keske ilk adet olmaya basladigimdan beri not alsaydim nezaman oldugumu ya.

Gece gece ne yicen bakalim.

anladım cnm bende yeni kaydetmeye başladım tele uygulama ind,rd,m heveslendm yani:))ay kız ben acillik oldum kaç kere evlenince geçecekti olmadı...doğumdn sonra geçer dediler yok olmadı.bi de normal doğum ha:))

akşamdan kabak vardı ekmek arası onu yedm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…