2012 kasım bebekleri büyüyor..

Fatmacim emziren annede duzensiz adet ve adet gecikmlerei cok normalmis
Evet oylede benim hep gununde olurdu zaten eren 4bucuk aylikken olmustum ilkini.ama buraya yazinca olmaz dedigimiz seyler oluyoya bende ins.adet olurum.

İnsanin aklina hersey geliyo ya cok sinir bozucu bisey.evet ben gecen ay 11.de olmustum bu ay iki gun gecikmeli 13.de olmam lazimdi ama yok.

İnşallah olursun canım korunduysaniz zaten çok stres yapma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hemde ne bozulma ya cok sinirlerim bozuk esimede kizip duruyorum herseye.

Yok olmadi ya dikkat ediyoruz ama ne bileyim.

stresten de otelenmıs olabılır
bırde dedıgım gobı emzırdgın ıcın 3 5 ay olmayabılırsın bıle ondan ben olacağını sanmıyorum

he olduysada bu sartlara rağmen rabbım vermıs dıceksın
bence test yakı rahatla ozcanan sogru dıyor
korknun ecele faydası yok

Test yaptır sabah kalkınca gün geçtikte kendini daha çok yıpratıyorsun canım ya ben hemen aldım içinde sıkıntı olacak gün geçtikçe ve inşallah yarın falan olursun

Emmeden kesilince başlar herhalde ne yapacaksın bir buçukta bırakacak misin emzirmeyi ben ramazan da düşünüyorum bırakmayı

bakalım cnm ya hatan a emzirmeden yarenı bıraktığım ay olmuşum

ya asında nıyetım benım ramazan oncesıydı ama yaklaştıkça yaamıcam gıbı gelıyr ozcnan

Kızlar iyi geceler yatacaktım konuyu görünce yazmadan gidemedim. Benim geçen tam 2 buçuk ay gecikti öldüm bittim hamileliğe hazırladım kendimi derken pat oluverdim. KV vardı annemlere gittik falan yazamamistim size

bakalım cnm ya hatan a emzirmeden yarenı bıraktığım ay olmuşum

ya asında nıyetım benım ramazan oncesıydı ama yaklaştıkça yaamıcam gıbı gelıyr ozcnan

Ben bırakacam ya rana artık tadını kaçırdı ısırıyo asılıyor bana kızınca bırakacam yeter

İyi geceler canım hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli hiç iki ay da test yaptın mi peki ya

Bizde bu aksam saka yollu kardes diye konusmaya basladik esim rahat tabi bana bosver olursa ne guzel erene kardes diyo.
Ya bide erende son adetim 11subat ee bundada en son 11subat oldum kizlaaar cok dertliyim.

İyi geceler canım hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli hiç iki ay da test yaptın mi peki ya

Yok canım yogun günlerdi fırsat bulamadım. Bi de benim 15 gün falan gecikirdi. Önce takmadim sonra Eyvah dedim.
Ben iyiyim canım berra temizlik yapmaya calisiyorum. Sen nasılsın hastaymis Rana çok geçmiş olsun canım. Ihlamur verdin mi.

Tabi eşlere rahat ne yapıyorlar da sanki ben tekrar doğumu gazi göbeği falan hepsi film seridi gibi geçti önümden ama rabbim verseydi yok mu diyecem tabi ki hayır ama stres yaparsan gelmez ben sana diyeyim

Sağol canım kolay gelsin size de rana ihlamur içmiyo zor bela limonlu su verdik Allah razı olsun songülden bugün o öksürük gitti yok çok azaldı ama iştah sıfır hastalık çok fena ya benim de başımın sol tarafı ağrıyor uykusuzluktan

Bizde bu aksam saka yollu kardes diye konusmaya basladik esim rahat tabi bana bosver olursa ne guzel erene kardes diyo.
Ya bide erende son adetim 11subat ee bundada en son 11subat oldum kizlaaar cok dertliyim.

Bence de boşver canım olursa bile 2 yaş olacak araları az değil ki. Hem esin çok yardımcı oluyor. Ben bu şekilde olsa iyi olacak diyorum çünkü ben kendim cesaret edemiycem sanirim

Cok sevindim cbm ya iyi gelmesine bende yeninogrendim sayilir
ay uykusuzluk feba uyudumu fistij

Senin baya baya gecikmis ama test yapmadinmi ozaman canim.
Ben bırakacam ya rana artık tadını kaçırdı ısırıyo asılıyor bana kızınca bırakacam yeter

Bende ramazan oncesi dusunuyodum oruc tutmak icin ama simdi cesaretim yok acikcasi nolcak bilmem keske kendi falan biraksa Allahim yardim etse yada oruclari tutabilsem.

Merhaba cbm ay ne slklntiliydi kimbilir.sukurko gonlune gore olmus rabbim hayirlis zmaanda nasip eder insall

Senin baya baya gecikmis ama test yapmadinmi ozaman canim.

Bende ramazan oncesi dusunuyodum oruc tutmak icin ama simdi cesaretim yok acikcasi nolcak bilmem keske kendi falan biraksa Allahim yardim etse yada oruclari tutabilsem.

valla hamileyken tutmadım e doğurdum tutmadım artık tutmazsam olmaz emse de tutacam emmese de böylelikle belki emmeyi sitemez hafta sonları daha çok emiyo haliyle akşam üstü sütüm kalmıyo o da sinirleniyo niye gelmiyo diye bırakıyo hafta içi öyle değil ama güp güp emiyo hanımefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…