- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.181
Evet oylede benim hep gununde olurdu zaten eren 4bucuk aylikken olmustum ilkini.ama buraya yazinca olmaz dedigimiz seyler oluyoya bende ins.adet olurum.Fatmacim emziren annede duzensiz adet ve adet gecikmlerei cok normalmis
Gece gündüz kabus oluyor biliyorum zaten en çok ereni düşünüyorsundur eminim ama bu işlerde en büyük etken stres, bence testi yap negatif olduğunu görünce stres kalmayacak ve olacaksın bi de şubat 28 çekiyor bunu hesaba kattın mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok tatlim olmadim
spiralden vaka col cnm amannn
Hemde ne bozulma ya cok sinirlerim bozuk esimede kizip duruyorum herseye.
Yok olmadi ya dikkat ediyoruz ama ne bileyim.
Emmeden kesilince başlar herhalde ne yapacaksın bir buçukta bırakacak misin emzirmeyi ben ramazan da düşünüyorum bırakmayı
bakalım cnm ya hatan a emzirmeden yarenı bıraktığım ay olmuşum
ya asında nıyetım benım ramazan oncesıydı ama yaklaştıkça yaamıcam gıbı gelıyr ozcnan
Kızlar iyi geceler yatacaktım konuyu görünce yazmadan gidemedim. Benim geçen tam 2 buçuk ay gecikti öldüm bittim hamileliğe hazırladım kendimi derken pat oluverdim. KV vardı annemlere gittik falan yazamamistim size
Ben artık kabullenmiştim ya son akşam anneme falan söylemeyecektim ilk altı ay, plan yapıyordum habire ışte aralarında tam iki ay olacak diye teselli ettim kendimi
Ama karar aldım mart aylarında uzak duracam ya rana da mart ayında oldu mart kedisi gibiyiz valla tirsiyorum bu aydan
Yok canım yogun günlerdi fırsat bulamadım. Bi de benim 15 gün falan gecikirdi. Önce takmadim sonra Eyvah dedim.İyi geceler canım hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli hiç iki ay da test yaptın mi peki ya
Yok canım yogun günlerdi fırsat bulamadım. Bi de benim 15 gün falan gecikirdi. Önce takmadim sonra Eyvah dedim.
Ben iyiyim canım berra temizlik yapmaya calisiyorum. Sen nasılsın hastaymis Rana çok geçmiş olsun canım. Ihlamur verdin mi.
Bizde bu aksam saka yollu kardes diye konusmaya basladik esim rahat tabi bana bosver olursa ne guzel erene kardes diyo.
Ya bide erende son adetim 11subat ee bundada en son 11subat oldum kizlaaar cok dertliyim.
Ben bırakacam ya rana artık tadını kaçırdı ısırıyo asılıyor bana kızınca bırakacam yeter
Sağol canım kolay gelsin size derana ihlamur içmiyo zor bela limonlu su verdik Allah razı olsun songülden bugün o öksürük gitti yok çok azaldı ama iştah sıfır hastalık çok fena ya benim de başımın sol tarafı ağrıyor uykusuzluktan
Senin baya baya gecikmis ama test yapmadinmi ozaman canim.Kızlar iyi geceler yatacaktım konuyu görünce yazmadan gidemedim. Benim geçen tam 2 buçuk ay gecikti öldüm bittim hamileliğe hazırladım kendimi derken pat oluverdim. KV vardı annemlere gittik falan yazamamistim size
Ben bırakacam ya rana artık tadını kaçırdı ısırıyo asılıyor bana kızınca bırakacam yeter
Yok canım yogun günlerdi fırsat bulamadım. Bi de benim 15 gün falan gecikirdi. Önce takmadim sonra Eyvah dedim.
Ben iyiyim canım berra temizlik yapmaya calisiyorum. Sen nasılsın hastaymis Rana çok geçmiş olsun canım. Ihlamur verdin mi.
Senin baya baya gecikmis ama test yapmadinmi ozaman canim.
Bende ramazan oncesi dusunuyodum oruc tutmak icin ama simdi cesaretim yok acikcasi nolcak bilmem keske kendi falan biraksa Allahim yardim etse yada oruclari tutabilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?