- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.281
ben de asla içmezmişim 30 yaşıma geldim hala antibiyotik hiç içmedim şurup da.. annem anlatır bana çekmiş sanırım..
evet içmemesi zor oluyor, ama teselli ediyorum kendimi 22 ay olacak 1 kez ilaç içti diye:) züğürt tesellisi..
korkma canım babası ile ben tarumar olduk o 40 derece ateşle dans ediyordu o sıra :)
onlar bizden güçlü.. biz kıyamıyoruz o hallerine.. yoksa bi dk oturmadı her zamanki gibi neşeliydi:)
Aslonda iyi biryonden de rabbim icmesini zorunli bir hastalik vermesin insalla
bak demek ilacsizda atlatilabilcek durumlar varmis
mesela aras alerjk astim hastasi
ilac icmeseydi yanmistik
Ole cnm aslinsa aceleci davraniyoruz buyik korkular icine giriyoruz oysaki ilaclida ilacsizda bir hafta diyr birsey diymustum sizdede ispatlanmisevet şaka bir yana benim de korkum o.. illa içmesi gerekirse ne yaparım? bir şekil içireceğiz artık..
boğaz enfeksiyonu antibiyotiksiz geçmez mitini çürüttük biz.. 2 kez oldu 3 günde antibiyotiksiz geçti..
bazen endişelenip çabuk ilaç vermeye çalışıyoruz sanırım..
maşallah aras a lazımsa içiyor maşallah.. geçsin gitsin hastalığı da tez zamanda inşallah..
iyi geceler gidiyorum dedim hala burdayım.. walla gittim ama yatakta bana yer kalmamış.. azıcık itikleyeyim yer açayım dedim olmadı açıkta kaldım yine :)
Ole cnm aslinsa aceleci davraniyoruz buyik korkular icine giriyoruz oysaki ilaclida ilacsizda bir hafta diyr birsey diymustum sizdede ispatlanmis
sukur arasin durumu antibiyotiklik olmuyor ama yine cok ilac sevmeme ragmen arasi astim atagindan korumak icin erken tedavi uyguliyoruz riske atamiyoriz
insalla arasimda iyi olcak teyzesi
Ay bu kk boyle birsey iste:)
ay feride yatagami yayilmis annesi
hem de nasıl yayılmış kıyamıyorum da çok itiklemeye uyanmasın diye.. çoook açıkta kaldım ben böyle:) eşime "hadi canım sen kanepeye" deme zamanı..
Ay tabiki kiyilirmi babayi kanepeye sedacim sende mis kokulun ile uykuya mis gibi
eşim 4-5 gibi kalkar o yüzden o gideck kanepeye :)
canım siz istanbulda mısınız?
Ay birde uykim yokki bu gece
Bende not ediyorumda en son tarihi yazdiktan sonra oncesini siliyorum keske onlarida silmesem diyorum boylece nezaman kackere gecikmisim bilirdim.fatmacım sabaha guzel haberlerını beklıyoruz canım sende rahatla bızdeee ıyı geceler ben hep not ederım her ay ıyı oluyo bazen unutuyorum sende bundan sonra not al
sıbel hosgeldın canım nasılsın
Anladim canim oyle olunca mecbur o saatlere kaliyo sizin konusmalar.gurbette zordur ya ins.tel. faturasi cok gelmiyodur.Canim ikimizinde iko cocugu var ancak onlae bu saatlerde uyuduklaru icin rahat konusuyoruz yoksa birinden biri pruz cikariyor.
onlar gurbette fransada onlar konuscak sey oldukca fazla
Iyı geceler kızlar hepınıze
Sıbelcım allah kavustursun cnm zaman su gıbı aksın gecsın sıze
Fatmacım ıns strestendır hakkında hayırlısı olsun cnm
Özcananım rana ya cok gecmıs olsun ıns cabuk ıyılesır kuzum
Wavs songul sız nasılsınız kızlar ıns hersey yolundadır
Kızlarrrr günaydın umarım herkes iyidir ben çok yorgunum ama çok güzelbi hafta sonuydu yerime geçince bi geçmiş yapıcam
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ya kizlar bugun eve geldigimizde ereni aldim arabadan esim esyalari tasiyodu osirada yan apartman komsumuz erenden 4ay buyuk oglu var bikac tanede komsularin cocuklari hava guzel diye cikmislar apartmanin onune biraz sohbet edelim dedim erende gorsun abilerini diye konusurken anlatti bizim yan apartmanlardan kadinin biri kanser hastasiydi ama ben tanimiyodum duymustum sadece, okadincagiz gecen hafta sali gunu vefat etti dedi bide kadinin ilkokula giden oglu var bide 2-3 yaslarinda en fazla bi kizi var simdi onlarada komsunun biri bakiyo dedi cok uzuldum ya bitanede nisanli kocaman kizi varmis istanbulda ama hic umru degil tabi kocasida kadin hasta olunca terkedip gitmis yaninada liseye giden bi kizini almis galiba.kadinin toplam 4cocugu varmis ama kucuklere cok uzuldum ya simdi bi komsusu bakiyo ama daha nekadar bakicakki yetimhaneye giderler heralde.bide uzuldugum bi nokta ben bu kis okul soguk derken pek komsularla bile gorusemedim kadinin halinden haberim yoktu haberim olsa en azindan elimden geldigi kadar maddi manevi destek olmaya calisirdim ya cok uzuldum cook aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.:-(
aynen canm annesi ikram edilenleri yerken o.tv izledi oysaki.masal bnmle birlikte oturdu yedi yda arada inip etrafi inceledi ama o hep tv izlio hatta oda kucuk ses cok die bahaneyle tv yi kapattirdik ama cocuk cildirio ac die aglio mecbr acti annesi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay ac gun oldu uzak kaldım buralardan ne yazayım bılemdım de sımdı
cok sukur herkez ıyı degılmı hasta bebegımız annemız yok sanırım bu aralr cok sukur
son sayfada kalmış yazayım famacım o evlatlara ve annlerıe cok uzuldum maalesef anne gıttım mı yuva dağılıyor
bıze gelıcek olursak gezmekten cok yoruldum esortmanlarım ıle evde rahatça yayımak ıtıyorum
sızlerı cok cok opuyroum
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum kızlar kuzucuklarinizla bol bol gezmeler
Benim bugün temizlik günümdu perdeleri yikadim camları sildim toz aldım lambaları sildim derken sabahtan beri kendimi kaptirdim
Ben cam siliyorum tabii efe m arkadan pisletiyor
Guldeeennnnn senı bu saatte buralarda görmek cok guzel cnm :)
Kolay gelsın cnm yarın da dolusun bu hafta sonu dınlenmek yok sana
Nıl uzmuyodur umarım annesını..
Güzel birgün den herkeseee merhabaa
Bugün gezme günümüz...
Kolay gelsin canim bu saatte senden msj almak neguzel ins. ilerde devami gelir musait oldugunda.
Amin canim ins.
Cocuk olunca cok gerekli oluyo makinaya simdi bile makina oldugu halde bisuru bulasik oluyo bazilarida elde yikanan bulasik hergun mutlaka eldede yikiyorum makinayida 2gunde bir calistiriyorum zaten.
Oh gezin bakalim canim iyi gezmeler.Bizim belli degil esim bi hafta daha yillik izne cikti ya islerde biraz durgun mecbur izinde oda bizimde vaktimiz var bir hafta gezmek icin.
Günaydın kızlar Nasılsıniz? Dün çok yoğun geçti. Cuma akşam işten çıkınca hemen eve gittim. Ilk önce çatlak kurabiyeyi pişirdin. Sonra evi süpürup sildim. Sonra gittim defneyi aldım. Evde muhallebi yedirip yatırdım. 11 gibi Defne uyudu. Ben ağlayan pasta ve sini köftesi yaptım. Lavaboları sildim. Saat 2 buçuk gibi yattım ama 4 te ben hala uyaniktim. Sabah 8 buçuk kalktım. Mantar çorbası yapacaktım. Özel istek üzerine tarhana çorbası yaptım. Salata malzeme lerini yikadim. Et çıkardım buzluktan. O sırada Defne uyandı. Ona kahvaltı yaptırdım. Evi bir daha supurdum. O sırada kV kaynım ve eşim geldi. Kv börek, vişne komposto,enginar ve barbunya pisirmis. Salon camları silinmemisti ben defneyi uyuturken sağolsun kv camları sildi. Sonra eti koydum salatayı yaparken misafir geldi. Önce çay istediler. Çay içilir pilavı yaptım. Sofrayi hazırladım. Çok begendiler.
selam kılzarr iyi pazarlar herkese
dün telefonum geldi. gecikmiş doğum günü hediyem:)) dediğiniz uygulamayı indirip girdim ama giriş yapamadım.
ben de temizlik yapmaya çalışıyorum. dün mutfak dolaplarının yarısını sildim. gece de eşimle mutfak oturma odası ve holün halılarını sildik. cam silemiyorum malum 11. katta oturuyoruz silsem de öylesine oluyor. oturma odasının balkona bakıyor orayı silcem inşallah. yavaş yavaş bişeyler yapmaya çalışcam artık.
funda atlatmışsın misafirleri sevindim canım. sini köftesi nasıl oldu. beğendin mi çok merak ediyorum.
ben de dün nurayın patates pizzasını bugün de yaseminin pizzasını yaptım. çok güzel oldu sağolun kızlar. daha önce de sibelin gözlemesini yapmıştım. o da çok güzel oldu.
herkese iyi pazarlar kızlar..bnm moralm çok bozuk sabah eşimi yolladım..her defasında alıştım diyorum ama yok alışılmıyo...15 gün kızımla başbaşayız.oofff cnm çok sıkılıyoo
Mobil uygulama supermiş ya artık rahatça girebilirim nasılsınız hanımlar iyi pazarlar benim kız hasta öksürüyo ve bu beni cook üzüyor garibim gece öksürmekten uyuyamadi
Neyse ben biraz geçmiş yapayım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende en son cikinca erenle ilgilendim simdi rahatim uyuttum.Ayy konuya gelicek olursak ben 4 gun geciktim ya cok stresli bi haldeyim herzaman gununde olurdum gecen ay bosu bosuna stres yapmistim bu ay rahattim kesin olurum diyodum ama hala tik yok.:-(
Gunaydin canim erende sabah sabah 7bucukta uyandi sinirimi bozuyo koyde bi alisti erken kalkmaya yattigimiz yerde pencere vardi ezandan sonra hava aydinlasin hemen kalkip camdan bakiyodu sipa ya burdada erken kalkiyo hep off.
Günaydın kızlar Nasılsıniz?
Herkes iyidir inşallah.
Cumartesi güzel geçti. Misafir gidince kv sarılıp öptü beni. Teşekkür etti bana. Kv ler biraz daha oturup öyle gitti.
Beni kurabiye harika oldu. Ama pudra sekerine yeterince bulamamış im.
Ozcanan Rana ya geçmiş olsun.
Fatma komşunun çocukların a allah yardım etsin
Ayrıca test yap için rahat etsin. Ben 3 aydır görmüyorum.
Sibel eşin e allah kavustursun.
Gülden haftasonu güzel geçmiş sevindim
Kızlar 2 gündür Defne gece uyumamak için direniyor. Neden olduğunu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?