2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aslonda iyi biryonden de rabbim icmesini zorunli bir hastalik vermesin insalla
bak demek ilacsizda atlatilabilcek durumlar varmis
mesela aras alerjk astim hastasi
ilac icmeseydi yanmistik

Aslonda iyi biryonden de rabbim icmesini zorunli bir hastalik vermesin insalla
bak demek ilacsizda atlatilabilcek durumlar varmis
mesela aras alerjk astim hastasi
ilac icmeseydi yanmistik

evet şaka bir yana benim de korkum o.. illa içmesi gerekirse ne yaparım? bir şekil içireceğiz artık..
boğaz enfeksiyonu antibiyotiksiz geçmez mitini çürüttük biz.. 2 kez oldu 3 günde antibiyotiksiz geçti..
bazen endişelenip çabuk ilaç vermeye çalışıyoruz sanırım..
maşallah aras a lazımsa içiyor maşallah.. geçsin gitsin hastalığı da tez zamanda inşallah..

iyi geceler gidiyorum dedim hala burdayım.. walla gittim ama yatakta bana yer kalmamış.. azıcık itikleyeyim yer açayım dedim olmadı açıkta kaldım yine :)

Ole cnm aslinsa aceleci davraniyoruz buyik korkular icine giriyoruz oysaki ilaclida ilacsizda bir hafta diyr birsey diymustum sizdede ispatlanmis
sukur arasin durumu antibiyotiklik olmuyor ama yine cok ilac sevmeme ragmen arasi astim atagindan korumak icin erken tedavi uyguliyoruz riske atamiyoriz
insalla arasimda iyi olcak teyzesi
iyi geceler gidiyorum dedim hala burdayım.. walla gittim ama yatakta bana yer kalmamış.. azıcık itikleyeyim yer açayım dedim olmadı açıkta kaldım yine :)

Ay bu kk boyle birsey iste:)
ay feride yatagami yayilmis annesi

hem de nasıl yayılmış kıyamıyorum da çok itiklemeye uyanmasın diye.. çoook açıkta kaldım ben böyle:) eşime "hadi canım sen kanepeye" deme zamanı..

Ay birde uykim yokki bu gece

kaçta yatarsa yatsın en geç 5.5 ayaktadır.. tam tersim benim.. ben geç yat geç kalkçıyım.. tabi bebekten önce.. kızım 9da kalkar tabi ben de:)

ben ist.dayım. şundan sordum biz ayda 1-2 anne bebekler toplanıp oyun grubu yapıyoruz belki katılmak istersiniz diye.. ama sakaryadaymışsınız

Kızlarrrr günaydın umarım herkes iyidir ben çok yorgunum ama çok güzelbi hafta sonuydu yerime geçince bi geçmiş yapıcam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

fatmacım sabaha guzel haberlerını beklıyoruz canım sende rahatla bızdeee ıyı geceler ben hep not ederım her ay ıyı oluyo bazen unutuyorum sende bundan sonra not al
sıbel hosgeldın canım nasılsın
Bende not ediyorumda en son tarihi yazdiktan sonra oncesini siliyorum keske onlarida silmesem diyorum boylece nezaman kackere gecikmisim bilirdim.
Canim ikimizinde iko cocugu var ancak onlae bu saatlerde uyuduklaru icin rahat konusuyoruz yoksa birinden biri pruz cikariyor.
onlar gurbette fransada onlar konuscak sey oldukca fazla
Anladim canim oyle olunca mecbur o saatlere kaliyo sizin konusmalar.gurbette zordur ya ins.tel. faturasi cok gelmiyodur.

Sagol canim amin.Bu arada sinemalara gidilmis oh iyi olmus boyle degisiklik herzaman iyidir anne icin.bizde esimle cok giderdik ama eren dogduktan sonra gidemiyoruz artik sadece bikere annem gelince firsat bu firsat diyip gitmistik aklim hep evdeydi ama.

Kızlarrrr günaydın umarım herkes iyidir ben çok yorgunum ama çok güzelbi hafta sonuydu yerime geçince bi geçmiş yapıcam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gunaydin canim erende sabah sabah 7bucukta uyandi sinirimi bozuyo koyde bi alisti erken kalkmaya yattigimiz yerde pencere vardi ezandan sonra hava aydinlasin hemen kalkip camdan bakiyodu sipa ya burdada erken kalkiyo hep off.

aallahım oçocukların yardımcısı olsun nediyeyimki allahım kimseyi anneve babasından ayırmasın ..

ayyy yazık ona ya inanamıyoru m ona bi süper dadı lazım..

şekerim görüşemiyoruz sen yazdın ama okadar yoğundumki songülüm dönemedim bile cnm:
ee nerelerde gezdiniz bakyimm..

ohhh negüzel sen benim evi görsen nasıl bi temizliğe ihtiyacıvar..

Guldeeennnnn senı bu saatte buralarda görmek cok guzel cnm :)

Kolay gelsın cnm yarın da dolusun bu hafta sonu dınlenmek yok sana
Nıl uzmuyodur umarım annesını..

aynen cnm bu hafta sonum çok yoğun geçti ama çok güzeldi nil fena değildi ama gelen bütün arkadaşlarımın çocuğu vardı ve nil coştu..

Güzel birgün den herkeseee merhabaa

Bugün gezme günümüz...

ohh gezilmiş negüzel..

ohhh gözün aydın cnm:
negüzel sorunsuz atlatmışsın..

güle güle kullan cnm:

tapatalk diye bi program var ordan arama yerine kadınlar kulübü yaz
formlardan kadınlar kulübünü seçiyosun cnm sonra kullanıcı adını ve şifreni giriyosun:
ve sonra abone olduğun konuları gösteriyo oraya tıklıyosun umarım açıklayıcı olmuşumdur..

herkese iyi pazarlar kızlar..bnm moralm çok bozuk sabah eşimi yolladım..her defasında alıştım diyorum ama yok alışılmıyo...15 gün kızımla başbaşayız.oofff cnm çok sıkılıyoo

allah kavuştursun cnm zordur mutlaka..

ohhh kıyamam ranama çok geçmiş olsun cnm..

cnm test yap en iyisi için rahatlasın..

Gunaydin canim erende sabah sabah 7bucukta uyandi sinirimi bozuyo koyde bi alisti erken kalkmaya yattigimiz yerde pencere vardi ezandan sonra hava aydinlasin hemen kalkip camdan bakiyodu sipa ya burdada erken kalkiyo hep off.

günaydın cnm biz nil doğduğğundan beri o saatlerde uyanıyoruz artık alıştım ben uyuyamıyorum zatenç.ç.

bu arada ayşegülcüm bende sıemens kullanıyorum memnunum..

herkese günaydın kızlar... ben cuma gününde kalmışım baya geçmiş birikmiş:) bi ara bakarım inş. herkes iidir inş. biz dişlerle uğraşıyoruz ağlaya ağlaya bi haftasonu geçirdik. kuzum iki eliyle yanaklarını tutup tutup ağlıo. bi çıksaydı şu dişler hayırllısıyla. neyse buna şükür rabbim başka dert vermesin...

Günaydın kızlar Nasılsıniz?
Herkes iyidir inşallah.
Cumartesi güzel geçti. Misafir gidince kv sarılıp öptü beni. Teşekkür etti bana. Kv ler biraz daha oturup öyle gitti.
Beni kurabiye harika oldu. Ama pudra sekerine yeterince bulamamış im.
Ozcanan Rana ya geçmiş olsun.
Fatma komşunun çocukların a allah yardım etsin
Ayrıca test yap için rahat etsin. Ben 3 aydır görmüyorum.

Sibel eşin e allah kavustursun.
Gülden haftasonu güzel geçmiş sevindim

Kızlar 2 gündür Defne gece uyumamak için direniyor. Neden olduğunu anlamadım

günaydın cnmm:
fundam kvde deyişiklikler görüyorum
inşallah hep böyle devam eder..
defnem neden öyle yapıyoki acaba bi sıkıntısımı var..

ay bende hafta sonu yaseminin tavuk göyüsünü birde kedidili pastasını yaptımm:
ayyy süper oldu
amama şimdi 2 kurabiyyeyle pizzayı istiyorumm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…