- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.321
nasıl şarkısını söylüyodu ya ay meryem de yok hiç öle şarkı falan şarkısı bşle mem mem lalallal diyo bazende o kadar dans ediyo ama şarkı yok.....oynuyo şimdilik ben toparlıyorum ortalığı diğer odaya geçiyorum geri geldiğimde eskisi gibi olmuş oluyto...pes etmek
üzereym yanii
gozunaydın canım
Fatmaaaaa gözün aydın
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
fundacm inşallah kv nin miladı olur bu hafta sonu artık hep ii davranır sana...
fatmaa gözünaydın hadi bakalım....
nurcm felekten bir gün çalmışsınız resmen ohh sevndim senin adına..hamaratlık konusuna gelince öyle elimden geldğince yeni şeyler denemeyi sevyorum diyelm:)eşimin de katkılarıyla
nuray yok bugün sanki..
yasemn zeynebn kaç di,şi çıktı ayy kurtulsa artık kuzular yaaaa
gülden geldi mi elektrkler burda da gidip gidip geliyor
Tunaydin kizlar herkese mutlu haftalar ins..
Fatmacim sevindim senin adina rahatlamissindir:)
Gulden funda atlattiniz misafirleri hadi gecmis olsun:)
Ayrica kurabiyeyi begenmenize cok sevindim fundacim
Kv dende buyuk degisme var oda mi burayi okuyo acaba
Yasmin zeynepilay huzursuzmus hep kiyamam ins uzun surmez
Wavs benimde cok uykum var aksam gec yatip sabah erken kalkarsam olacagi budur
gözün aydın cnm
bilmiyorum ki cnm
Masallah meryemede bak hemen anne dermis ya bizimki hala anne demiyo ya bende istiyorum artik anne demesini.ay sen öyle deyince internetten açtım babm şarkısını bizimki oynuyo veeee anneee annnee diye uyarlayıp öyle söylüyıo:))))mutlu oldum heeee
kiz söyluyo dediysem aradaki nakarati ba ba ba babam diye kafiyesiyle soyluyo iste
Ay seninki hemende anneye mi uyarladi tatlim ya:)
Daginiklik bizimde ayni oluyo malesef:)
selam kızlar sabahtan beri okuyorum ama yazamadım azcık rahatsızım bugün bağırsaklarım bozuldu adet oldum eller ayaklar titremekte fenayıım
9. dişimz çıktı teyzesi. ay daha çok diş varrrr... hepsi kolay çıkarsın dişleri kuzucukların inş.fundacm inşallah kv nin miladı olur bu hafta sonu artık hep ii davranır sana...
fatmaa gözünaydın hadi bakalım....
nurcm felekten bir gün çalmışsınız resmen ohh sevndim senin adına..hamaratlık konusuna gelince öyle elimden geldğince yeni şeyler denemeyi sevyorum diyelm:)eşimin de katkılarıyla
nuray yok bugün sanki..
yasemn zeynebn kaç di,şi çıktı ayy kurtulsa artık kuzular yaaaa
gülden geldi mi elektrkler burda da gidip gidip geliyor
sana da günaydın cnm evet malesef kötü bi hsonu geçirdik buna şükür tabiTunaydin kizlar herkese mutlu haftalar ins..
Fatmacim sevindim senin adina rahatlamissindir:)
Gulden funda atlattiniz misafirleri hadi gecmis olsun:)
Ayrica kurabiyeyi begenmenize cok sevindim fundacim
Kv dende buyuk degisme var oda mi burayi okuyo acaba
Yasmin zeynepilay huzursuzmus hep kiyamam ins uzun surmez
Wavs benimde cok uykum var aksam gec yatip sabah erken kalkarsam olacagi budur
ohhh maşallah kuzuya...Sagol cnm ya bide plansiz gelismesi cok guzel oldu gercekten:)
Kizlarda uzmemis babalarini yalniz nida sabah pepenin babam sarkisini söyluyoduhafiften bi kiskandimmi ne
Sporunu yaptin geldin ne guzel
Meryemcik nasil?
cnm rahatlamışsın hadi gözün aydın...Masallah meryemede bak hemen anne dermis ya bizimki hala anne demiyo ya bende istiyorum artik anne demesini.
Bizimkide surekli baba baba baba son zamanlarda babasiyla daha cok vakit geciriyo iki haftadir izinde babamiz bizimkide surekli babaci oldu ben kizdigim zaman aglarken babaa diye agliyo ya pabucumuz dama atildi.
selam kızlar sabahtan beri okuyorum ama yazamadım azcık rahatsızım bugün bağırsaklarım bozuldu adet oldum eller ayaklar titremekte fenayıım
ben artik anca bu.saatte gelebiliom bu kesin:)
fatma sevindim adet olmana sezaryan oldgumuz icin ben de cok.korkuom olursa die ilac kullaniom ya tel alarm ayarladim hergun ayni saatte iceyim kaza olmasin die:)
gulden funda sevindm.misafirinizi.guzrl agirladginiza benimde guzel gecti yatiliydi.misafir eglendik cok fazla masal cok.mutluydu
dunde avm gittik gezdik balon goruo cildirii ba ba die go dio goll demek bu:)
bide su ictikten sonra sukur dio:)
ozur dio ozur dile deyince:)
tesekkuru soyletemedik uzun geldi:)
sucuk dio kahvaltida illaaa kibabasinin kizi nolcak
bizden hbrler boyle gecmisede gozatayim biyandanda yemek yapiom nur un sini koftesini yapicam bakalim.nasil olucak
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
sibel canim allh kavustursun dieyim ama.dedgin.gbi cabucak gecer haftaici izellikle merak etme
15gun nolcakki dimi sonunda kavuscaginizi dusun
birbirinizi ozlersiniz hem neguzel.olur iliskiniz canlanir
bak sende spora basladin tekrrdan fit cik kocisin karsisina:)
ben artik anca bu.saatte gelebiliom bu kesin:)
fatma sevindim adet olmana sezaryan oldgumuz icin ben de cok.korkuom olursa die ilac kullaniom ya tel alarm ayarladim hergun ayni saatte iceyim kaza olmasin die:)
gulden funda sevindm.misafirinizi.guzrl agirladginiza benimde guzel gecti yatiliydi.misafir eglendik cok fazla masal cok.mutluydu
dunde avm gittik gezdik balon goruo cildirii ba ba die go dio goll demek bu:)
bide su ictikten sonra sukur dio:)
ozur dio ozur dile deyince:)
tesekkuru soyletemedik uzun geldi:)
sucuk dio kahvaltida illaaa kibabasinin kizi nolcak
bizden hbrler boyle gecmisede gozatayim biyandanda yemek yapiom nur un sini koftesini yapicam bakalim.nasil olucak
oy maşallah masalaaaaa...
benim kuzumda hoşgeldin deyince hoşbudu dio... suya lu diyoruz. kuşburnuya gakbuuunu... ekmeğe de emmek...emdikten sonra bittiii dio doydun mu annem diorum dooodu dio, başımı önüne eğince saçlarımı karıştırıyo bıcı bıcı bıcı dio saçımı yıkıomuş. aklıma gelenler bunlar maşallah tüm kuzulara
ammann gakbuunu na bayıldım kuzucuğun...off yasemn ya bizim daha 6 dişimiz var..bir tanesi de fena kabarmış ama 10 gündür öçyle ve hala çıkmadı..sürme kisti diye bişey var sanırım ondan ama bistürüyle kesik al-tılması lazım kıyamam ben yaaaa napcam bilemyorumm
maşallah masala baya dilli yaniii..
biz anne baba mama cik cik hav mö mee bebbe buu(su demek oluyo) cici pış pış..lavoboda çişş diyo bu kadar sanırım.kelime hazinesi..ama nalıyo çorapalrı getr diyorum çekmecesnden alıp geliyo..bez getr altını değiştrelm diyorum dolaptan bezini çıkartıyo..hadi uyuyalım diyorum yatağına gidiyo..ayakkabısını getryo.peçete ver ağzını silelm diyorum getryo ağzını siliyo..oyuncak mikrofonu var ona şarkı söle diyorum lalalla diyo sallanarak ama bu kadar
kuşa gak dio ya:) cnm ne bsütürüsi yaaa sen daha ii bilirsin ama gerek var mı kiii. çıkar zamanla yazık kuzuya annesi çıkmış işte 6 tane...
ayyy yerim onu ben masallhhh gobus doydumu die sorunca gobegine.vuruo ebet dio masalda:)oy maşallah masalaaaaa...
benim kuzumda hoşgeldin deyince hoşbudu dio... suya lu diyoruz. kuşburnuya gakbuuunu... ekmeğe de emmek...emdikten sonra bittiii dio doydun mu annem diorum dooodu dio, başımı önüne eğince saçlarımı karıştırıyo bıcı bıcı bıcı dio saçımı yıkıomuş. aklıma gelenler bunlar maşallah tüm kuzulara
ayy kız bizim ilişki canlanamayacak bu gidişle 2 yıl bitti ama toplam 1 yıl anca beraber kaldık herhalde o yüzden alışamadık bile doğru düzgün yani hala olduğumuz gibi kabullenmiyoruz birbirimiz tanıma aşaması devam edşiyo yani..komik ama öyle...15 gün sonra gelcek ama iki gün birlkteyz sonra o yine gidecek bizde kv ye gidecez yine ayrıyız yani..
oy maşallah masalaaaaa...
biz anne baba mama cik cik hav mö mee bebbe buu(su demek oluyo) cici pış pış..lavoboda çişş diyo bu kadar sanırım.kelime hazinesi..ama nalıyo çorapalrı getr diyorum çekmecesnden alıp geliyo..bez getr altını değiştrelm diyorum dolaptan bezini çıkartıyo..hadi uyuyalım diyorum yatağına gidiyo..ayakkabısını getryo.peçete ver ağzını silelm diyorum getryo ağzını siliyo..oyuncak mikrofonu var ona şarkı söle diyorum lalalla diyo sallanarak ama bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?