- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.301
Cok iyi olurdu aslindakaçta yatarsa yatsın en geç 5.5 ayaktadır.. tam tersim benim.. ben geç yat geç kalkçıyım.. tabi bebekten önce.. kızım 9da kalkar tabi ben de:)
ben ist.dayım. şundan sordum biz ayda 1-2 anne bebekler toplanıp oyun grubu yapıyoruz belki katılmak istersiniz diye.. ama sakaryadaymışsınız
Cnm benim cok yogindun ondan aramadim hicKızlarrrr günaydın umarım herkes iyidir ben çok yorgunum ama çok güzelbi hafta sonuydu yerime geçince bi geçmiş yapıcam
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canim onlar sabit bir fatira oduyirlar sonra turkiye sinirsizBende not ediyorumda en son tarihi yazdiktan sonra oncesini siliyorum keske onlarida silmesem diyorum boylece nezaman kackere gecikmisim bilirdim.
Anladim canim oyle olunca mecbur o saatlere kaliyo sizin konusmalar.gurbette zordur ya ins.tel. faturasi cok gelmiyodur.
Sagol canim amin.Bu arada sinemalara gidilmis oh iyi olmus boyle degisiklik herzaman iyidir anne icin.bizde esimle cok giderdik ama eren dogduktan sonra gidemiyoruz artik sadece bikere annem gelince firsat bu firsat diyip gitmistik aklim hep evdeydi ama.
Ooo kiyamam kuzuma canum.rabbim kolaylik versin yavrucugumaherkese günaydın kızlar... ben cuma gününde kalmışım baya geçmiş birikmiş:) bi ara bakarım inş. herkes iidir inş. biz dişlerle uğraşıyoruz ağlaya ağlaya bi haftasonu geçirdik. kuzum iki eliyle yanaklarını tutup tutup ağlıo. bi çıksaydı şu dişler hayırllısıyla. neyse buna şükür rabbim başka dert vermesin...
Oooo hamarat kadin bravo sana vallla hem eve hem ise mukemmel yetisiyorsun tevrik ederik seniGünaydın kızlar Nasılsıniz?
Herkes iyidir inşallah.
Cumartesi güzel geçti. Misafir gidince kv sarılıp öptü beni. Teşekkür etti bana. Kv ler biraz daha oturup öyle gitti.
Beni kurabiye harika oldu. Ama pudra sekerine yeterince bulamamış im.
Ozcanan Rana ya geçmiş olsun.
Fatma komşunun çocukların a allah yardım etsin
Ayrıca test yap için rahat etsin. Ben 3 aydır görmüyorum.
Sibel eşin e allah kavustursun.
Gülden haftasonu güzel geçmiş sevindim
Kızlar 2 gündür Defne gece uyumamak için direniyor. Neden olduğunu anlamadım
günaydın kızlr......ii dilekleriniz için hepinize teşekkür edrm...biz daha yeni kalktık...hazıer eşim evde yokken tekrar diyete başlamaya karar verdim azıcık spor yapıp geleceğim..öpüldünüz
Cok iyi olurdu aslinda
ama istanbulda olan arkadaslarimiz isterse dahil olabilorler
Cnm benim cok yogindun ondan aramadim hic
eee nil hanim.bol bol.oynamis annesi uykular nasil
Canim onlar sabit bir fatira oduyirlar sonra turkiye sinirsiz
Ooo kiyamam kuzuma canum.rabbim kolaylik versin yavrucuguma
Oooo hamarat kadin bravo sana vallla hem eve hem ise mukemmel yetisiyorsun tevrik ederik seni
kv nin hosuna gitti tabi
Ay hadi bakalim.kolay gelsin
esim yulaf ezmeai kullaniyor cok tok tutuyor tavskye edilir
Evet gercekten sanırım yarın bu telım den ayrılıp yenı tel e gecıcem ondan yapıyo bana gıcıklık olsun dıye:)
Kız kalsaydın bıraz daha nereye gıdıyon
Benımde uyku saatım geldı az ıkı sohbet edıyım cıkcam bende:)
Kızlar ya bu aksam cok degısık bı aksam oldu benım ıcın
Klasık kv zıyaretınden bı anda uc eltım ve eltımın 17 ys kızı kendımızı sınemada bulduk
Kız kıza cok ıyı geldı
Esım cocuklara baktı bız kv sınemaya gıdınce cocuklarla dısarda bıseyler yemısler sonra eve gelınce önce nıdayı uyutmus
Beyza uyumak ıstememıs yavrum ıkna etmıs onuda uyutmus
Cok mutlu oldum esıme tesekkur ettım oda sevındı benım ıcın degısıklık oldu dıye
Kiyamam kuzuya ya okadar agri aci yapiyo demekki ins.biran once cikar dislerde rahatlarsiniz.herkese günaydın kızlar... ben cuma gününde kalmışım baya geçmiş birikmiş:) bi ara bakarım inş. herkes iidir inş. biz dişlerle uğraşıyoruz ağlaya ağlaya bi haftasonu geçirdik. kuzum iki eliyle yanaklarını tutup tutup ağlıo. bi çıksaydı şu dişler hayırllısıyla. neyse buna şükür rabbim başka dert vermesin...
Kv.dende bi degisme var demek sarilip optu haa cok sasirdim canim cok sevindim guzel gecmesinede.defnede seninle yalniz kalip vakit geciremedigi icin oyle yapmistir bence.benim heray gununde olurdu adetim ay cok kotuyum suan.Günaydın kızlar Nasılsıniz?
Herkes iyidir inşallah.
Cumartesi güzel geçti. Misafir gidince kv sarılıp öptü beni. Teşekkür etti bana. Kv ler biraz daha oturup öyle gitti.
Beni kurabiye harika oldu. Ama pudra sekerine yeterince bulamamış im.
Ozcanan Rana ya geçmiş olsun.
Fatma komşunun çocukların a allah yardım etsin
Ayrıca test yap için rahat etsin. Ben 3 aydır görmüyorum.
Sibel eşin e allah kavustursun.
Gülden haftasonu güzel geçmiş sevindim
Kızlar 2 gündür Defne gece uyumamak için direniyor. Neden olduğunu anlamadım
fatmacm oldun mu adet
Cok iyi olurdu aslinda
ama istanbulda olan arkadaslarimiz isterse dahil olabilorler
Cnm benim cok yogindun ondan aramadim hic
eee nil hanim.bol bol.oynamis annesi uykular nasil
Canim onlar sabit bir fatira oduyirlar sonra turkiye sinirsiz
Ooo kiyamam kuzuma canum.rabbim kolaylik versin yavrucuguma
Oooo hamarat kadin bravo sana vallla hem eve hem ise mukemmel yetisiyorsun tevrik ederik seni
kv nin hosuna gitti tabi
Ay hadi bakalim.kolay gelsin
esim yulaf ezmeai kullaniyor cok tok tutuyor tavskye edilir
Kiyamam kuzuya ya okadar agri aci yapiyo demekki ins.biran once cikar dislerde rahatlarsiniz.
Kv.dende bi degisme var demek sarilip optu haa cok sasirdim canim cok sevindim guzel gecmesinede.defnede seninle yalniz kalip vakit geciremedigi icin oyle yapmistir bence.benim heray gununde olurdu adetim ay cok kotuyum suan.
Olmadim ya ben adet olmak istiyorum ama tik yok daha erken biraz daha zamani varya.:-(
Esim test almaya gitti ayy dua edin bana nasil yapicam bakalim cok korkuyorum bugun 5 gun oluyo hic olmamisti boyle.
Kiyamam kuzuya ya okadar agri aci yapiyo demekki ins.biran once cikar dislerde rahatlarsiniz.
Kv.dende bi degisme var demek sarilip optu haa cok sasirdim canim cok sevindim guzel gecmesinede.defnede seninle yalniz kalip vakit geciremedigi icin oyle yapmistir bence.benim heray gununde olurdu adetim ay cok kotuyum suan.
Olmadim ya ben adet olmak istiyorum ama tik yok daha erken biraz daha zamani varya.:-(
Esim test almaya gitti ayy dua edin bana nasil yapicam bakalim cok korkuyorum bugun 5 gun oluyo hic olmamisti boyle.
Kizlaaar esim gitti test almaya bende wcye gitmistim ayy adet oldum sonunda rahatladim ya tel.aradim esimi alma diye ama almis bile neyse evde bulunsun artik sorun degil.
Kizlaaar esim gitti test almaya bende wcye gitmistim ayy adet oldum sonunda rahatladim ya tel.aradim esimi alma diye ama almis bile neyse evde bulunsun artik sorun degil.
Tunaydin kizlar herkese mutlu haftalar ins..
Fatmacim sevindim senin adina rahatlamissindir:)
Gulden funda atlattiniz misafirleri hadi gecmis olsun:)
Ayrica kurabiyeyi begenmenize cok sevindim fundacim
Kv dende buyuk degisme var oda mi burayi okuyo acaba
Yasmin zeynepilay huzursuzmus hep kiyamam ins uzun surmez
Wavs benimde cok uykum var aksam gec yatip sabah erken kalkarsam olacagi budur
fundacm inşallah kv nin miladı olur bu hafta sonu artık hep ii davranır sana...
fatmaa gözünaydın hadi bakalım....
nurcm felekten bir gün çalmışsınız resmen ohh sevndim senin adına..hamaratlık konusuna gelince öyle elimden geldğince yeni şeyler denemeyi sevyorum diyelm:)eşimin de katkılarıyla
nuray yok bugün sanki..
yasemn zeynebn kaç di,şi çıktı ayy kurtulsa artık kuzular yaaaa
gülden geldi mi elektrkler burda da gidip gidip geliyor
Sagol cnm ya bide plansiz gelismesi cok guzel oldu gercekten:)
Kizlarda uzmemis babalarini yalniz nida sabah pepenin babam sarkisini söyluyoduhafiften bi kiskandimmi ne
Sporunu yaptin geldin ne guzel
Meryemcik nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?