2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlr......ii dilekleriniz için hepinize teşekkür edrm...biz daha yeni kalktık...hazıer eşim evde yokken tekrar diyete başlamaya karar verdim azıcık spor yapıp geleceğim..öpüldünüz

Cok iyi olurdu aslinda
ama istanbulda olan arkadaslarimiz isterse dahil olabilorler
Kızlarrrr günaydın umarım herkes iyidir ben çok yorgunum ama çok güzelbi hafta sonuydu yerime geçince bi geçmiş yapıcam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cnm benim cok yogindun ondan aramadim hic
eee nil hanim.bol bol.oynamis annesi uykular nasil
Canim onlar sabit bir fatira oduyirlar sonra turkiye sinirsiz
Ooo kiyamam kuzuma canum.rabbim kolaylik versin yavrucuguma
Oooo hamarat kadin bravo sana vallla hem eve hem ise mukemmel yetisiyorsun tevrik ederik seni
kv nin hosuna gitti tabi
günaydın kızlr......ii dilekleriniz için hepinize teşekkür edrm...biz daha yeni kalktık...hazıer eşim evde yokken tekrar diyete başlamaya karar verdim azıcık spor yapıp geleceğim..öpüldünüz

Ay hadi bakalim.kolay gelsin
esim yulaf ezmeai kullaniyor cok tok tutuyor tavskye edilir

ay ben öyle ciddi diyete giremem ki abla ya ekemek tüketimimi azaltyorum bi de tatlılardan uzak durcam o kadar..eşim çok sevdiği içşn her akşam tatlı oluyodu mutlaka e bende sevyorum tutamıyodum kendimişimdi tam fırsat zaten 1 2 kilo versem yeter bana...

uykum gelmstı canım
yıne karsılasrız muhabbet ederz canım
oo sınema keyfı yapmıssın neguzel
esınede tebrıkler gercekten

Kiyamam kuzuya ya okadar agri aci yapiyo demekki ins.biran once cikar dislerde rahatlarsiniz.
Kv.dende bi degisme var demek sarilip optu haa cok sasirdim canim cok sevindim guzel gecmesinede.defnede seninle yalniz kalip vakit geciremedigi icin oyle yapmistir bence.benim heray gununde olurdu adetim ay cok kotuyum suan.
fatmacm oldun mu adet

Olmadim ya ben adet olmak istiyorum ama tik yok daha erken biraz daha zamani varya.:-(

Esim test almaya gitti ayy dua edin bana nasil yapicam bakalim cok korkuyorum bugun 5 gun oluyo hic olmamisti boyle.

cnm hem eve hem işe yetişmek o kadar zor ki cuma gece 3 te yattım temizlik eksik kalmasın,hazırlıklar eksik kalmasın diye
canım çıktı resmen
ben de sana özeniyorum
kv için ablasına karşı övünebilmek çok önemli
misafirler gittikten sonra kv sarılıp öptü teşekkür etti.seni şimdi çok seviyorum dedi.ben de şaka yollu önceden sevmiyormuydun dedim gülerek.o da seviyordum ama şimdi daha bir seviyorum dedi.çünkü ablasına mahçup olmadı.elimden geldiğince hoş tutmaya çalışıyorum işte.

kızlar misafirler önce çay içtiler.sonra yemek sofrasına oturuldu.sonra tekrar çay ve ikramlar.en son da kahve yaptım onu içtiler
dün de temizliği eşim yaptı kapıları vs sildi.ben ütü, çamaşır,defnenin banyosu işini hallettim
bu sabah da 4 te kalktım.eşimi havaalanına bıraktım
dün akşam defne uyumadı zsten bi türlü
şimdi de uykusuzluktan ölüyorum

sonucunu bızede yaz canım merakla beklıyorum
ınsallah negatıf cıkarda rahatlarsın

cnm valla değişmemi bilmiyorum ama sarılıp öptü
eşim de defnenin benimle vakit geçiremediği için öyle yaptığını söylüyor ama o uykusunu alamadığı için benim canım çok sıkılıyor
cnm doğumdan önce benim de çok düzenliydi, dakika şaşmazdı ama doğum sonrası altüst oldu resmen
hakkında hayırlısı olsun,sonuçları merakla bekliyorum

Kizlaaar esim gitti test almaya bende wcye gitmistim ayy adet oldum sonunda rahatladim ya tel.aradim esimi alma diye ama almis bile neyse evde bulunsun artik sorun degil.

fundacm inşallah kv nin miladı olur bu hafta sonu artık hep ii davranır sana...

fatmaa gözünaydın hadi bakalım....

nurcm felekten bir gün çalmışsınız resmen ohh sevndim senin adına..hamaratlık konusuna gelince öyle elimden geldğince yeni şeyler denemeyi sevyorum diyelm:)eşimin de katkılarıyla

nuray yok bugün sanki..

yasemn zeynebn kaç di,şi çıktı ayy kurtulsa artık kuzular yaaaa

gülden geldi mi elektrkler burda da gidip gidip geliyor

Son düzenleme:
Tunaydin kizlar herkese mutlu haftalar ins..

Fatmacim sevindim senin adina rahatlamissindir:)

Gulden funda atlattiniz misafirleri hadi gecmis olsun:)
Ayrica kurabiyeyi begenmenize cok sevindim fundacim
Kv dende buyuk degisme var oda mi burayi okuyo acaba

Yasmin zeynepilay huzursuzmus hep kiyamam ins uzun surmez

Wavs benimde cok uykum var aksam gec yatip sabah erken kalkarsam olacagi budur

Kizlaaar esim gitti test almaya bende wcye gitmistim ayy adet oldum sonunda rahatladim ya tel.aradim esimi alma diye ama almis bile neyse evde bulunsun artik sorun degil.

gözün aydın cnm

bilmiyorum ki cnm

Sagol cnm ya bide plansiz gelismesi cok guzel oldu gercekten:)
Kizlarda uzmemis babalarini yalniz nida sabah pepenin babam sarkisini söyluyodu hafiften bi kiskandimmi ne

Sporunu yaptin geldin ne guzel
Meryemcik nasil?

Sagol cnm ya bide plansiz gelismesi cok guzel oldu gercekten:)
Kizlarda uzmemis babalarini yalniz nida sabah pepenin babam sarkisini söyluyodu hafiften bi kiskandimmi ne

Sporunu yaptin geldin ne guzel
Meryemcik nasil?

nasıl şarkısını söylüyodu ya ay meryem de yok hiç öle şarkı falan şarkısı bşle mem mem lalallal diyo bazende o kadar dans ediyo ama şarkı yok.....oynuyo şimdilik ben toparlıyorum ortalığı diğer odaya geçiyorum geri geldiğimde eskisi gibi olmuş oluyto...pes etmek
üzereym yanii

ay sen öyle deyince internetten açtım babm şarkısını bizimki oynuyo veeee anneee annnee diye uyarlayıp öyle söylüyıo:))))mutlu oldum heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…