2012 kasım bebekleri büyüyor..

Burnuma kiskanclik kokusu geldi yahuu
inatla uyumaya devam edicem
okuldan gelio sizede ben uykuma geri donuyorim size kolay gele yazocam

cok kotu gorrum kendimi yahi

betülcüm hani ikili satılan kare borcamlar var ya onun küçüğüne tam oluo. 9 kişilik oluo zaten. yani bilmiyorum yiyen herkes çok beğendi kremanın tadı çok güzel. güldenim denemiş söler zaten.

ayy benm de kafam karıştı bak ama nasip olursa2016 ocak şubat annesi olmak istiyorum:))yasemnnnn

burnuma kiskanclik kokusu geldi yahuu

hahaha bende kötü gördüm seni .)

betülcüm hani ikili satılan kare borcamlar var ya onun küçüğüne tam oluo. 9 kişilik oluo zaten. Yani bilmiyorum yiyen herkes çok beğendi kremanın tadı çok güzel. Güldenim denemiş söler zaten.

biz ailecek bayıldık diye bilirim
ama tavuk göysünüde çok sevdikkk:
Bende size birazdan muhallebili kadayif yazıcam kızlar:

güldencm bi arkadaş aradı da hamileymiş..kasım 2014 annesi olacak o da...ee tecrübeli olarak fikir alılşverişinde bulunduk azıcıkda kocişleri çekiştrdk...sonra görmcem aradı ablam aradı kardeşim mesaj yazdı:)))

ayy uykuya bende bayılıyorum hamileyken de çok değişik bi uyku düzenm olmuştuı..kız da ondan mı bi türl
ü düzane girememişti acaba:)))

Eylulde okullar aciliyor bilemeiyorum yani
2. doğum gününden sonra inş. teyzesi:)

Burnuma kiskanclik kokusu geldi yahuu

kötüüüüüüüüüüüü:)
ayy benm de kafam karıştı bak ama nasip olursa2016 ocak şubat annesi olmak istiyorum:))yasemnnnn
güzel tarih bakalım kesişebiliriz:)

hahaha bende kötü gördüm seni .)

biz ailecek bayıldık diye bilirim
ama tavuk göysünüde çok sevdikkk:
Bende size birazdan muhallebili kadayif yazıcam kızlar:

ohhh afiyet olsun şekerim. evet tavuk göğsü benim favori tatlım her zaman:) tarifini bekliyorz kadayıfın

slm kızlar bence güldenden gelmeli çocuk haberi

kızlar buarada temizlik için birini arıyordum ya bi kadın buldum gibi
aradım haftaya cuma gelecek
inşallah iyi çıkar da hem verdiğim paraya değer hem de yüküm biraz hafifler inşallah
dua edin nolurrrr

kızlar buarada temizlik için birini arıyordum ya bi kadın buldum gibi
aradım haftaya cuma gelecek
inşallah iyi çıkar da hem verdiğim paraya değer hem de yüküm biraz hafifler inşallah
dua edin nolurrrr

Ooo super cnm
aslinda boyel hafta iki gun yarim vun ayarlasan nasil okurki

Him cok ta varmis he
ay sen grubunuda degistirirsin simdik
yok öle şey burda beraber büyütcez inş. hem be evde ki eşyaların yerini bile değiştiremem çok takıntılıyımdır ki grubu nasıl değiştireyim...tabi siz benim minik bebişimi kabul etmezseniz o ayrı teyzesi

Haha bir songul daha
ay biz kac bilmis senin kafayi karistiririz he soyleyim.malum tecrubeli analariz

ay ben simdifen bogrume bastim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…