2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sağol canım daha iyiyim canlandim bugünYogurayim diyorum yarın da yapayim begeniriz tabi sağol tarif için

Son düzenleme:

Masallah erene canım
hadi.hakkınızda hayirlisi olsun bende önceden 18 ayda biraktirium diyodum ama şimdi.hiç gözüm kesmiyor ya

Sagolun teyzeleri iste cok kilomuz olmasada olsun boylede tatli benim oglusum en azindan yemesi guzel.
Evet saglik ocagi cok bastan savma yapiyo orda hep az cikiyo doktorda daha guzel oluyo ama artik bi yasindan sonra doktora gitmedik bosyerede gitmek istemiyorum saglikliya gerisi onemli degil

canım mantarları incecik dilimlersen pişiyor sorun değil

Hepınıze merhabalar arkadaslar

Aysegul maşallah masala cnm uykucu sırınımız bızım:)
Nida sevmıyo meyvelı yoğurt ama benım yaptıgıma bayılıyo
Ben gunluk kutu sutlerınden yapıyorum tam yaglılardan normal yoğurt oluyo çok guzel deneyebılırsın sende

Gülden nasılsın cnm akşamları yaz bızeee:)
Nılın dısınden dır huzursuzluğu ıns hastalık bulaşmaz..

Sıbeeelll meryemın dışı hayırlı olsun cnm aksam atlamıştım
Dıger dıslerı sıkıntısız cıkıversın ıns:)

Yasmın sen ve balböcegın nasılsınız hersey yolundadır ıns..

Ablalariyla teyzeletiyle çok güzel oynadı eğlendi onada değişiklik oldu iyi oldu
değişiklik candir

cnm bende yapıcam inşallahhh:
Bu hafta..

cnm aynen önemli olan ssağlık.

Yanlız 1 yaştan sonrada gelişimi için 3 ayda bir konturole götürmek gerekiyo cnm:

Bizim gözden kaçırdığımızı
onlar yakalaya biliyolar..

Maşallah erene annesi bizde o kılolardayız sağlıklı olsunlarda

Aynen öyle canım saglikliysa hiç birşeye takılmaya gerek yok ayrıca kilosuda boyuda iyi masallah bide so çabucak bitsin diye hep baştan savma yapiyir güvenmemek lazım

ayyy bilemedim cnm herhalde diş diyorummmm:
Gelicem inşallah:

ablalariyla teyzeletiyle çok güzel oynadı eğlendi onada değişiklik oldu iyi oldu
değişiklik candir

öyledir cnm:

Ay benım kızım ıyıce babacımı oldu ne
Esımın ısı vardı dışarı çıktı az önce nasıl ağlıyor arkasından sımdı de baba baba deyıp duruyo:)

Bende çıkayım artık bugün esın evdeyken degerlendırıcez bıraz
Beyza ya bısıklet bakıcaz toysaras a gıdıcez bakalım o gelmeden hazırlanalım görüşürüz kızlar

Fatmacik kontrol guzel gecmesine sevindik masalla gelisimi.iyi

guldenim yaseminin minik kuslarin dia alklntisi var belli kiyamma onkaraa sizede

Hevimcim.teshiai koymussub insala cabuk toparllar

bak doğru ola bilir senin dediğin cnm:

Nilde sabah hep erken kalkıyo bendemecbur erken kalkıyorum gerçi ben 6da kalkıyorum o yine 8e kadar uyuyul...

en azından rahata azırlanıyorsundur o ara :)

Benim oglan ve kiz bundan mi uykucu dersin
dogru tespit bak

bence öyle canım ya çocuklar 9 ay bizim rutininmize alışıyorlar ... ben bugüne adar hiç minanın 9u geçe kalkığını bilmem maalesef ben de kalkamıyordum anca haftasonu hamileyken.

sağol canım.

tüh ya çok geçmiş olsun gidin bakalım ne diyecek doktor..

maş ne çok uuyormuşsun kız :)
bu arada tayinimiz çıkı canım görmedin sanırım :)

canım aman diyim dikkat benim yakın bir arkadaşımda da olmuştu ilerlerse ameliyat, bebeği hep aynı elde taşıyıp ağırlık vermekten oluor ne yazıkki... eleki kucağı çok seviyorsa ...

Yap cnm merakla beklıycem sonucları:)
Ama ama sen kurabıyeyıde yapacaktın:)

ohhh süpermiş
görüşürüz cnm:

fatmacik kontrol guzel gecmesine sevindik masalla gelisimi.iyi

guldenim yaseminin minik kuslarin dia alklntisi var belli kiyamma onkaraa sizede

hevimcim.teshiai koymussub insala cabuk toparllar

ay bilemedim songülümömm:

Ayni kriz on dakkika once bizdeydi
cok uzuluyorum yareni okula gitururkeb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…