- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.461
Iyıyız cnm şükür
Hamuru buzdolabında bekletıyosun alt kısımda evet
Ben mantar koyuyorum ınce ınce dılımlıyorum pısıyor kavurmana gerek yok
Ins sizde begenırsınız haberdar edersın:)
Rahatsız olmussun galiba gecmıs olsun cnm
olabikir bn hep uyurdum hamilyknde oncede bayilirim uykuya en erken 11de kalkardim:)
dene cnm mutlka
ohh sende bndensin simdi daha kahvalti yPio masal:)
dene cnm bnm ev yogurdu yapma inknim yok guvenikir sutcumuz yok doktorumzda ankard a sansliyiz ataturk ormn ciftlginin urunlerini kullan dedi onun yogurdunu yio
bncede surda 18 aya ne kaldiki biraktirinca kullan hapi canim erende masllh s.ocaginda dikktli olcmuolarki oyuzden.ben.hic gitmiom telden.soyluom.yapilqn.asilari olcumleri
cnm gun icinde masalin yediklerini saymiom bile yatmadan yarim saat once yiyip ustune sut icio 150cc kadar bebelactan ozman etkili oluo bizde
bide ev yogurdu 9.ayina kadr evde yaptim sonr sutcumuz gelnedi mecbr hazir.aliom
gecmis olsun canim ya hbr ver bizede
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
Masallah erene canım
hadi.hakkınızda hayirlisi olsun bende önceden 18 ayda biraktirium diyodum ama şimdi.hiç gözüm kesmiyor ya
günaydın cnm ohh elifim gezdi desene ..
cnm maşallah erene ama sağlık ocağına güvenmiyorum ben bi ay başka bi ay başka çıkartıyolar
ayyy çok sevindim mercimek köftemin beğenilmesine şekerimmm:
Bu arada geçmiş olsun..
2 borcam yap cnm:
offf kıyamam
cnm haberlerini bekliyorumzzzz:
betülüm.
Istediğin kadar sor şekerim
benim kadar soramazsın ben burdan yetmedi telden sorudum bide
başk şimdi o kedi dillerinin içinde 2 paket oluyo:
Onların ikiside bitecek borcama tam oluyolar bende borcamlar çeşit çeşit bu yaptığoğım borcam kare
yani 2 paket borcamın bi paketi ilk sırayı tamamen kaplıyo sa sorun yok cnm:
öyle düşün
eğer elinde en büyük boy borcam varsa belki 4 pakedide alır ilk sırayı büsküvileri ıslamadan diz kararı ona göre ver:
Bu arada cıramoleler vanilyalı olacak..
Cnm umarım açıklayıcı olmuştur.
Takıldığın bişey varsa sor lütfen..
Kiyamam yavruma Rabbim şifa versin ins canım ya
Beni naber canım.kızlar nasillar
ben pizzanin hamurunu yapicam bugün ins hamuru buzlukta değilde. Alt kısımda bekleticez dimi bide mantar da koyayim diyorum pisermi biraz önceden kavursammi
Bilmiyorum ki canım usuttum herhalde
günaydın cnm ohh elifim gezdi desene ..
cnm maşallah erene ama sağlık ocağına güvenmiyorum ben bi ay başka bi ay başka çıkartıyolar
ayyy çok sevindim mercimek köftemin beğenilmesine şekerimmm:
Bu arada geçmiş olsun..
2 borcam yap cnm:
offf kıyamam
cnm haberlerini bekliyorumzzzz:
betülüm.
Istediğin kadar sor şekerim
benim kadar soramazsın ben burdan yetmedi telden sorudum bide
başk şimdi o kedi dillerinin içinde 2 paket oluyo:
Onların ikiside bitecek borcama tam oluyolar bende borcamlar çeşit çeşit bu yaptığoğım borcam kare
yani 2 paket borcamın bi paketi ilk sırayı tamamen kaplıyo sa sorun yok cnm:
öyle düşün
eğer elinde en büyük boy borcam varsa belki 4 pakedide alır ilk sırayı büsküvileri ıslamadan diz kararı ona göre ver:
Bu arada cıramoleler vanilyalı olacak..
Cnm umarım açıklayıcı olmuştur.
Takıldığın bişey varsa sor lütfen..
ıyıyız cnm şükür
hamuru buzdolabında bekletıyosun alt kısımda evet
ben mantar koyuyorum ınce ınce dılımlıyorum pısıyor kavurmana gerek yok
ıns sizde begenırsınız haberdar edersın:)
rahatsız olmussun galiba gecmıs olsun cnm
sagolun teyzeleri iste cok kilomuz olmasada olsun boylede tatli benim oglusum en azindan yemesi guzel.
Evet saglik ocagi cok bastan savma yapiyo orda hep az cikiyo doktorda daha guzel oluyo ama artik bi yasindan sonra doktora gitmedik bosyerede gitmek istemiyorum saglikliya gerisi onemli degil
Sagolun teyzeleri iste cok kilomuz olmasada olsun boylede tatli benim oglusum en azindan yemesi guzel.
Evet saglik ocagi cok bastan savma yapiyo orda hep az cikiyo doktorda daha guzel oluyo ama artik bi yasindan sonra doktora gitmedik bosyerede gitmek istemiyorum saglikliya gerisi onemli degil
Sagolun teyzeleri iste cok kilomuz olmasada olsun boylede tatli benim oglusum en azindan yemesi guzel.
hepınıze merhabalar arkadaslar
Aysegul maşallah masala cnm uykucu sırınımız bızım:)
nida sevmıyo meyvelı yoğurt ama benım yaptıgıma bayılıyo
Ben gunluk kutu sutlerınden yapıyorum tam yaglılardan normal yoğurt oluyo çok guzel deneyebılırsın sende
Gülden nasılsın cnm akşamları yaz bızeee:)
nılın dısınden dır huzursuzluğu ıns hastalık bulaşmaz..
Sıbeeelll meryemın dışı hayırlı olsun cnm aksam atlamıştım
dıger dıslerı sıkıntısız cıkıversın ıns:)
yasmın sen ve balböcegın nasılsınız hersey yolundadır ıns..
ablalariyla teyzeletiyle çok güzel oynadı eğlendi onada değişiklik oldu iyi oldu
değişiklik candir
bak doğru ola bilir senin dediğin cnm:
Nilde sabah hep erken kalkıyo bendemecbur erken kalkıyorum gerçi ben 6da kalkıyorum o yine 8e kadar uyuyul...
Benim oglan ve kiz bundan mi uykucu dersin
dogru tespit bak
sağol canım.Günaydın kızlar
Nilay yeni görev yeriniz hayırlı olsun
gulcan kaana geçmiş olsun şimdi iyidir ins
guldencim bugün uykusuz uykusuz bitmez valla Allah kolaylik versin
sibel Allah kavuştursun
Fatma rahatlamissin hadi gözün aydın
Reces kv seni taktir etmesine çok sevindim devamı gelir ins
betül bugün nasılsın sana face ten dosyayı attım aldin mi
Yasemin bal bocegine geçmiş olsun keci boynuzu özünün yemesine faydasi oldumu
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar,
malesef durum dahada kötü,
feci bir ishal var kusma devam ediyor eşimi aradım gelsinde hemen doktora götürelim diye onu bekliyoruz şimdi,
tecrübelerime dayanarak söylüyorum muhtemelen miğde bağırsak enfeksiyonu geçiriyor
haber vericem size kızlar
olabikir bn hep uyurdum hamilyknde oncede bayilirim uykuya en erken 11de kalkardim:)
dene cnm mutlka
ohh sende bndensin simdi daha kahvalti yPio masal:)
dene cnm bnm ev yogurdu yapma inknim yok guvenikir sutcumuz yok doktorumzda ankard a sansliyiz ataturk ormn ciftlginin urunlerini kullan dedi onun yogurdunu yio
bncede surda 18 aya ne kaldiki biraktirinca kullan hapi canim erende masllh s.ocaginda dikktli olcmuolarki oyuzden.ben.hic gitmiom telden.soyluom.yapilqn.asilari olcumleri
cnm gun icinde masalin yediklerini saymiom bile yatmadan yarim saat once yiyip ustune sut icio 150cc kadar bebelactan ozman etkili oluo bizde
bide ev yogurdu 9.ayina kadr evde yaptim sonr sutcumuz gelnedi mecbr hazir.aliom
gecmis olsun canim ya hbr ver bizede
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
Bizim sipada babasi giyiniyo kollarini uzatiyo babasi gidicek onuda gotursun diye az once yazdiklarim yarim kaldi erenle ugrastim babasinin arkasindn nasil agliyo ya onuda gotursun diye.saglik ocagindan donerken parka ugradik babasiyla oynadilar kaydiraktan kayiyo kumlarda oynuyo gelirkende yuruyerek geldi eve kadar.
Bende doktora ciktim el bilegimde sislik vardi agri aci yapiyodu onu gosterdim zorlamadan olur dedi merhem bide hap yazdi sanirim eczanede sistemde sorun varmis daha alamadim onlari iste merhemi sur masaj yapar gibi dedi birden geciyo kayboluyo dedi 3haftaya gecmesse ortopediye gorun eger devam ederse ameliyata kadar gider dedi.bide cam yada yer silme dikkat et zorlama falan dedi iste erenle nasil olucak bilmem bide ben solagim hep o elimi kullaniyorum.
Gecmiside okumadim daha su ereni halledeyim hala mizirdaniyo ya evide biraz toparliyim sonra burdayim.
cnm bende yapıcam inşallahhh:
Bu hafta..
cnm aynen önemli olan ssağlık.
Yanlız 1 yaştan sonrada gelişimi için 3 ayda bir konturole götürmek gerekiyo cnm:
Bizim gözden kaçırdığımızı
onlar yakalaya biliyolar..
ay benım kızım ıyıce babacımı oldu ne
Esımın ısı vardı dışarı çıktı az önce nasıl ağlıyor arkasından sımdı de baba baba deyıp duruyo:)
bende çıkayım artık bugün esın evdeyken degerlendırıcez bıraz
Beyza ya bısıklet bakıcaz toysaras a gıdıcez bakalım o gelmeden hazırlanalım görüşürüz kızlar
fatmacik kontrol guzel gecmesine sevindik masalla gelisimi.iyi
guldenim yaseminin minik kuslarin dia alklntisi var belli kiyamma onkaraa sizede
hevimcim.teshiai koymussub insala cabuk toparllar
Ay benım kızım ıyıce babacımı oldu ne
Esımın ısı vardı dışarı çıktı az önce nasıl ağlıyor arkasından sımdı de baba baba deyıp duruyo:)
Bende çıkayım artık bugün esın evdeyken degerlendırıcez bıraz
Beyza ya bısıklet bakıcaz toysaras a gıdıcez bakalım o gelmeden hazırlanalım görüşürüz kızlar
yap cnm merakla beklıycem sonucları:)
ama ama sen kurabıyeyıde yapacaktın:)
Songul yetıstı demı yaren okula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?