2012 kasım bebekleri büyüyor..

Maşallah erene annesi bizde o kılolardayız sağlıklı olsunlarda
Oyle canim once saglik sukretmek lazim bunada sukur.
Aynen öyle canım saglikliysa hiç birşeye takılmaya gerek yok ayrıca kilosuda boyuda iyi masallah bide so çabucak bitsin diye hep baştan savma yapiyir güvenmemek lazım
Evet canim napalim biraz daha zaman gecsin belki hastaneye gideriz doktorumuza.
Bizimkide tam babaci oldu ya.oo beyzeya bisikletmi alicaniz hadi bakalim gule gule kullanir ins.nidayada artik yaza kucuklerden alirsiniz oda ister simdi.
Fatmacik kontrol guzel gecmesine sevindik masalla gelisimi.iyi

guldenim yaseminin minik kuslarin dia alklntisi var belli kiyamma onkaraa sizede

Hevimcim.teshiai koymussub insala cabuk toparllar
Sukur canim sagligimiz yerinde hersey yolunda.
İns.dikkat etmeye calisicam canim zor olucak ama eren cok kucakci degilde yinede insan surekli aliyo kucagina iste anneyiz.

:) bayılıyorum size kızlar

gülden ve yasminim şimdi dönelim tekrar çakma tiramusuya ya annemin günü için yapıcam ya daha bi özeniyorum ondan yanii
kare borcam demişsin gülden küçük boymuu büyük boymu malzemeyi ona göre alıcam da ondan yaniii:26:

Evin kucuk hamarat kizi:)
Benim de kizim yapicakmi acaba boyle ay kizcagiz hangune yetiscek o ayri

Fatmacum ablamin bilegide ayni olmustu yegenim kucuktu kemikk cikmisti resmen gecti sonraainda
Doktorda biranda gecer dedi simdiik kucuk ama ins.ilerlemeden gecer ya dikkat edicem artik napayim.
Ay seneye sabahciyiz birde

Aaa sen ve sabah kalkmak kiz sen nasil erken kalkican hersabah merak ediyorum.

Ya sahi bu begimdeki sislik icin doktor gripten sonra cikiyo genellikle dedi bendede kafa kalmadi onu unutmusum eger sizdede olursa aklinizda bulunsun kizlar.

Evin kucuk hamarat kizi:)
Benim de kizim yapicakmi acaba boyle ay kizcagiz hangune yetiscek o ayri

yapacak tabiş annesi yarenim çok duygusal yapar tabi anneciğine bende çok istiyorum yapayım annem de kızım yapsın desin herkes beğensin :) kadın benim çocuğuma bakıyor benim için hayatını değiştiriyo ben bi pasta yapmışım çokmu

Evet cnm biliyorum arasin ensesinde uc tane cukmisti iki aylkken vicidun savunma mekanizmasiymis lenf bezleriyle

Insalla cnm benim.ya
ogretmeni annenize yardim edin demis kiIzim pek hamarat bi ara
artil acik muslul acik isik asla kalmiyor ve sadece ayran iciliyor ne ogretmenmis boyle:)

Ole cnm ya annlerin hakki odenmez cok dogru diyoraun

guldenim cepten girince kim var kim yok anlasilmiyor ondan
ay nr yemek var ki?

hiç güzel yok tavuklu noğut birde musakka ben sevmemkiii:

ay seneye sabahciyiz birde

yarenim için üzüle bilirim ama senin için sevindim hahahahaha:
Dermişim şaka bi yana zor ama sabah çılık daha iyi..

heyy nasılsınız hatunlar sabahtan beri bi telefon trafiği sormayın yaaaa

iyiyiz cnm hayırdır ne ler oluyo..

he he uykun kaçar ki:) buraya bakmadan uyku tutmaz:) hem belki o zaman hamile olurum beni merak edersin

neeeeeeeeeee:
Sanıyorum topiğimizin 2. Bebiş haberi yasminden gelecek..

Ilki helinden geldi hadi bakalım:
Bekliyoruz yaseminim..

cnm ben sadece 8 kişilik olana kare borcamda yaptım
bak şimdi 1 pakette 2 paket çıkıyo sen onların 2sinide kullanacaksın
oyüzden sen daha fazla olmasını istediğin için 2 paket alacaksın yani toplamda açtığında 4 paket büsküvin olacak elinde
ve 4 pakette crem ole ama bu senin tarife göre
sen borcamını al büsküvüleri diz
ona göre karar ver nasıl büyük
borcam alacağına..

aynen katılıyorummmm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…