- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.481
teyzesi yetisti ama yavrucak hep em arka surada
brn geldim kimse yok ama
aneyse ben islerimi hallerer aradada bakarim
aşk olsun şekerim ben burdayım ama sen beni görmedinnn:
Neyse bende yemeye gidiyorum gerçi bugünde yiyeceğim bişey yok ama neyse..
Olsun ön sıralarda olduğu zamanlar da olur önemli olan yetişmesi canımTeyzesi yetisti ama yavrucak hep em arka surada
Olsun ön sıralarda olduğu zamanlar da olur önemli olan yetişmesi canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olsun ön sıralarda olduğu zamanlar da olur önemli olan yetişmesi canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın songülümmm ay bu ne büyük müjde he he:)Ay seneye sabahciyiz birde
günaydın songülümmm ay bu ne büyük müjde he he:)
Oyle canim once saglik sukretmek lazim bunada sukur.Maşallah erene annesi bizde o kılolardayız sağlıklı olsunlarda
Evet canim napalim biraz daha zaman gecsin belki hastaneye gideriz doktorumuza.Aynen öyle canım saglikliysa hiç birşeye takılmaya gerek yok ayrıca kilosuda boyuda iyi masallah bide so çabucak bitsin diye hep baştan savma yapiyir güvenmemek lazım
Bizimkide tam babaci oldu ya.oo beyzeya bisikletmi alicaniz hadi bakalim gule gule kullanir ins.nidayada artik yaza kucuklerden alirsiniz oda ister simdi.Ay benım kızım ıyıce babacımı oldu ne
Esımın ısı vardı dışarı çıktı az önce nasıl ağlıyor arkasından sımdı de baba baba deyıp duruyo:)
Bende çıkayım artık bugün esın evdeyken degerlendırıcez bıraz
Beyza ya bısıklet bakıcaz toysaras a gıdıcez bakalım o gelmeden hazırlanalım görüşürüz kızlar
Sukur canim sagligimiz yerinde hersey yolunda.Fatmacik kontrol guzel gecmesine sevindik masalla gelisimi.iyi
guldenim yaseminin minik kuslarin dia alklntisi var belli kiyamma onkaraa sizede
Hevimcim.teshiai koymussub insala cabuk toparllar
İns.dikkat etmeye calisicam canim zor olucak ama eren cok kucakci degilde yinede insan surekli aliyo kucagina iste anneyiz.en azından rahata azırlanıyorsundur o ara :)
bence öyle canım ya çocuklar 9 ay bizim rutininmize alışıyorlar ... ben bugüne adar hiç minanın 9u geçe kalkığını bilmem maalesef ben de kalkamıyordum anca haftasonu hamileyken.
sağol canım.
tüh ya çok geçmiş olsun gidin bakalım ne diyecek doktor..
maş ne çok uuyormuşsun kız :)
bu arada tayinimiz çıkı canım görmedin sanırım :)
canım aman diyim dikkat benim yakın bir arkadaşımda da olmuştu ilerlerse ameliyat, bebeği hep aynı elde taşıyıp ağırlık vermekten oluor ne yazıkki... eleki kucağı çok seviyorsa ...
he he uykun kaçar ki:) buraya bakmadan uyku tutmaz:) hem belki o zaman hamile olurum beni merak edersinAy tabi hic aorma
ay ben goturur gelir yatarim yine haha
he he uykun kaçar ki:) buraya bakmadan uyku tutmaz:) hem belki o zaman hamile olurum beni merak edersin
he he uykun kaçar ki:) buraya bakmadan uyku tutmaz:) hem belki o zaman hamile olurum beni merak edersin
:) bayılıyorum size kızlar
gülden ve yasminim şimdi dönelim tekrar çakma tiramusuyaya annemin günü için yapıcam ya daha bi özeniyorum ondan yanii
kare borcam demişsin gülden küçük boymuu büyük boymu malzemeyi ona göre alıcam da ondan yaniii:26:
Doktorda biranda gecer dedi simdiik kucuk ama ins.ilerlemeden gecer ya dikkat edicem artik napayim.Fatmacum ablamin bilegide ayni olmustu yegenim kucuktu kemikk cikmisti resmen gecti sonraainda
Ay seneye sabahciyiz birde
Evin kucuk hamarat kizi:)
Benim de kizim yapicakmi acaba boyle ay kizcagiz hangune yetiscek o ayri
Doktorda biranda gecer dedi simdiik kucuk ama ins.ilerlemeden gecer ya dikkat edicem artik napayim.
Aaa sen ve sabah kalkmak kiz sen nasil erken kalkican hersabah merak ediyorum.
Ya sahi bu begimdeki sislik icin doktor gripten sonra cikiyo genellikle dedi bendede kafa kalmadi onu unutmusum eger sizdede olursa aklinizda bulunsun kizlar.
yapacak tabiş annesi yarenim çok duygusal yapar tabi anneciğine bende çok istiyorum yapayım annem de kızım yapsın desin herkes beğensin :) kadın benim çocuğuma bakıyor benim için hayatını değiştiriyo ben bi pasta yapmışım çokmu
yok hala kırmızı da seneye yeşil olcak ışık inş. :)vayyy vayy yasemnnnn yeşil ışık yandııııı
ben kan aldirir gelir yeniden yatardim illa uykumu tamamlicm:)
bu arada neler okuyorum ile calismalarmi basladi acep
guldenim cepten girince kim var kim yok anlasilmiyor ondan
ay nr yemek var ki?
ay seneye sabahciyiz birde
heyy nasılsınız hatunlar sabahtan beri bi telefon trafiği sormayın yaaaa
:) bayılıyorum size kızlar
gülden ve yasminim şimdi dönelim tekrar çakma tiramusuyaYa annemin günü için yapıcam ya daha bi özeniyorum ondan yanii
kare borcam demişsin gülden küçük boymuu büyük boymu malzemeyi ona göre alıcam da ondan yaniii:26:
yapacak tabiş annesi yarenim çok duygusal yapar tabi anneciğine bende çok istiyorum yapayım annem de kızım yapsın desin herkes beğensin :) kadın benim çocuğuma bakıyor benim için hayatını değiştiriyo ben bi pasta yapmışım çokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?