2012 kasım bebekleri büyüyor..

bu arada bizim paşamız tam cumhuriyet çocuğu oldu
29 ekim Cumhuriyet bayramında doğdu,
18 mart Çanakkale zaferinde yürüdü

cnmmm gözünz aydın bak ne güzel annesi kaancıkta yürüdü artık..yernde durduramazsın:)))hastalığı için de geçmiş olsun toparlanr inşallah biran önce

cnmmm gözünz aydın bak ne güzel annesi kaancıkta yürüdü artık..yernde durduramazsın:)))hastalığı için de geçmiş olsun toparlanr inşallah biran önce

sağol canım sorma zaten başladığı an ilk istikamet mutfak oldu kapıda kapalı açmayıda beceriyor artık direk dalıyor içeri :)))
gece ve sabahkinden biraz daha iyi durumu çok şükür inşallah daha kötü olmaz,
Allahım tüm çocuklarımıza sağlık sıhhat versin inşallah

cnm çok geçmiş olsun tekrar:
Kağanıma kocaman bi alkış tebrik ediyorum onu
erdem paşamda yakında sevindirecek bizi..

29 ekim cumhuriyet bayramında doğdu,
18 mart çanakkale zaferinde yürüdü

ohhhh gerçekten süper..

aminm canm kusuyo mu hala..

ne kadar sevindim bilemezsin canım şuan ağlıyorum rabbim benim oğlumada versin o kuvveti gücü inşallah maşallah kaan paşama

cnm çok geçmiş olsun tekrar:
Kağanıma kocaman bi alkış tebrik ediyorum onu
erdem paşamda yakında sevindirecek bizi..

ohhhh gerçekten süper..

sağol güldenim hasta haliyle inat etti yürüdü sonunda
süper erdemimizde yakında katılcak bu kervana eminim bende

aminm canm kusuyo mu hala..

yok canım daha kusmadı çok şükür ama bişeyde yemedi ki çorbasını yaptım uyuyor şimdi uyansın inşallah sorunsuz yer

bende bu pazar alıcam kadın annemde gelicek hep beraber halledicez bakalım :)
sende mi ilk defa alacaksın cnm?

bence de dursun kv başında..gerçi o kadar kişiye gidiyomş sıkıntısı yoktur muhtemelen amas enini için rahat etsn yine de
ilk başlarda dursun bakalım cnm
şimdi kadını alan şube müdürlerinden biriyle konuştum
kadının 2 çocuğu varmış.biri ün ye gidiyormuş biri de ilkokula
iyi dedi
elinden geldiğince herşeyi yapıyor dedi

Neyse kizlar ben kacayim
aras uyuyorken evi supureyim ay dugmeyi kaoatip aciyor bir turlu supurtmuyor supa
aksama da annemler gelcek
opuldiniz
kolay gelsin cnm
cnm işten erken çıksam sorun olmaz da geç çıkıyorum
alt kat komşum şikayt edecek artık düşün akşamın 9unda makina çalışmaya başlıyor 10 a kadar sürüyor
ii maşallah böyle anlayışlı kv versin herkese de bizim kuzucuklara da:)
amiiiinnn cnm
geçmiş olsun cnm
ayrıca hayırlı olsun yürüyüşünüz
inşallah erdem paşa da yakında yürüyecek

ne kadar sevindim bilemezsin canım şuan ağlıyorum rabbim benim oğlumada versin o kuvveti gücü inşallah maşallah kaan paşama

canım benim çok yakında erdemde yürücek inanıyoruz buna kuzum
bu arada betülüm ne dicem, ben bide dün akşam askılı çantalar var ya bir askısını eline verdim diğer askıyı ben tutuyormuş gibi yaptım, kaan onu tutuyomuşum gibi zannedip bi kaç adım attı sonra farkettiğinde oturdu yine. bi kaç defa yaptım bunu her yaptığımda bi kaç adım daha fazla gitti. bugünde cesaret etti sonunda. sendemi bi denesen öyle acaba canım? iki eliylede tutsun birşeyi farketmez baya teşvik ediyor bu

Canım sen güveniyorsan bişey diyemem tabi ki ama ben pek güvenmiyorum ondan dedim bide ben.süt bulamadığım zaman günlük süt alip mayaliyorum aklına gelmemiştir belki diye söylüyorum yanlış anlama

bikez denedim tutturamadim acaba bunlardan olmuomu die bidaha denemedim doktorda ataturk orman ciftliginin kini kullan deyince onu kullndim ev tipi yogurt cam kasede olan dedi onu.kullndim tafi ayni benim yaptigim gbi oluo icime sinmisti
ama tabiki kendim.yapmak isterim hangi.marka gunluk sutten yapion canim onu alip tekrar deneyeyim

yukardda yazdigim gbi canim denwdim tutmayinca bidaha yapmmastim sen.hangi marka kullnion gunluk sutu turkiyede var olan biseyse bide onla deneyeyim
aldinizmi.bisiklet nida da ister artik :)

ayy uykuya bende bayılıyorum hamileyken de çok değişik bi uyku düzenm olmuştuı..kız da ondan mı bi türl
ü düzane girememişti acaba:)))

kesin ondandir sekerim :)

kızlar buarada temizlik için birini arıyordum ya bi kadın buldum gibi
aradım haftaya cuma gelecek
inşallah iyi çıkar da hem verdiğim paraya değer hem de yüküm biraz hafifler inşallah
dua edin nolurrrr

ins canim ben.univ giderken harclik olsun die gidiodum ev temizligine suandada biliorum fiyatlar oyle cnm uygun yani daha azi da olmaz yazik olur tum gun sonucta derin temizlik bide oyuzden normal canim fiyati
cok iyi olur defneye sana vakit kalir

oncelikle gecmis olsun tekrardan ins bian once iylesir cok sevindin yurumesine de ayy hayirli olsun

iste boyle birgunde yurunur demistir cocuk bugunu beklemis annesi sende nie uzuldunki:)
masallhh onaaa
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

ii maşallah böyle anlayışlı kv versin herkese de bizim kuzucuklara da:)
amin cnm amin...

maşallah paşaya... dikkat et de düşmesin annesi korkup vazgeçer yoksaaa.

alkışşş kaanaaa

süper erdem de yürüycek en kısa zamanda annesi. benim ablamda 2 buçuk yaşında yürümüş meraklanma cnm sorun olmıycak inş...

yasmin bisküvili toplar varya ona elma havuç falan katsam nasıl olur

cnm bence gerek yok ama sen bilirsin... gayet güzel oluo tadı büsküvisinin azlığını çokluğunu sen ayarla tarife bağlı kalma...

inşallah canım ben ilk kez almıyorum yeni evime taşındığımda haftada bir yarım alıyordum ama erdemin rahatsızlığından sonra maddi durumdan sonra alamadım şimdi ara ara alıcam yetişemiyorum

erdem güvenmesse hayatta ilerlemiyo hevin tek elinden tutup yürütemiyorum illa iki elimden tutaacak yoksa basıyo çığlığı iki eliyle bi elimi tutupta da yürümüyo çok garantici

cnm erdem de yakında bize bu sevinci yaşatacak allahın izniyle
tek temennim funda çok korkuyoum çok...

cnm erdem paşada yürüyecek inşallah az daha sabır.. gülcnın söylediği güzel fikirmiş sende öle dene istersen

ii canm ama haklı çocuk ya biz hasta olunca biz bile yemyoz bişey değil kiel kadar çocuk

geçmiş olsun cnm
ayrıca hayırlı olsun yürüyüşünüz
inşallah erdem paşa da yakında yürüyecek

sağol cnm, amin inşallah
inşallah tuttuğun kadında istediğin gibi olur uygunmuş fiyatı baya

paşam uyandı kızlar bana müsade görüşürüz sonra yine

bankamatik kartlarim.vardi 3tane farkli bankadan okul staj derkn hep actirmistik.simdi kullanmiodum onlari kapattirmaya gittim allhim bikezdaha masal ile gurur duydum
1.30danyarim saat oncesine kadr bankalardaydik masal bebek.arabasinda oyurdu.kreker su derken oyalandi bide belgesel izlio.masal pepe falan hic sevmio kuslar kopekler belgesel actim telden izledi bayilio neyse ben rahat islerimi hallettim
bitane cocuk vardi annesini cildirtti allhim nasil bisey resmen firtina cocuk takip edemiom okadr yani:)
bankanin evraklarinin oldgu acik dolap vardi ne varsa asagiya atti doktü annesi toplarken masanin.ustinde nevarsa eliyle hopp indirdi yere firlatti donen tekerlkli sandalye buldu okdR insanin uzerine sürdu kimseden korkmuo annesi kizio bagirio enson disari cikardi disarda kapi cam ya gorunuo cocuklara biseyler atio falan anneside bi guzel dövdù ayy kadin cinnet gecirdi resmen ama herkes hayret etti.ya allhim kimseye oyle bir evlat vermesin rabbim anneyede zor etrafada bankayi mahvetti resmen

saol canım

haklısın canım artık peşindeyiz durmadan

olucak canım olucak merak etme bende çok üzülüyordum Rabbim yürü ya kulum dedi yürüdü dua edicem sizede canım

kaçtım kızlar

valla napcan cnmbazı çocuklar öyle oluyorlar ya çok baskılanmaktan mı çok sernbest b ırakmaktan mı bilmiyorum ama meryemde evde o kadar yaramaz değil ama misafrliğe gittişğimzde bir sn durmuyo ya......

aglama lutfen kiyamammm yuruyecek o unutma o super erdem yapcak annesi sabret azcik sil gozyasini bakimmmm erdem kiyamz bak aglar seni aglarken gorunce

yakında alıcaz erdem paşamında haberlerini betülüm:

ohh tutmayın artık kağanı.

yasmin bisküvili toplar varya ona elma havuç falan katsam nasıl olur

kız yasemine sormuşsun ama onları elma değilde havuçlu yapıyolar oda çok güzel oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…