2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canım yoğurt tutmayinca dökme kaynat o.sütü böyle kesik.kesik oliyor sonrada suz içine de az tuz koy al sana taze lor çok lezzetli oluyor
güle güle giysin ayakkabısını eren
alışveriş biz.kadınların en.büyük.tutkusu ya
Hosgeldin canım Rabbim evladini sağlıkla kucağına almayı.nasip etsin valla bizdede var aynı.sorun ya berabrr oynamaz.yada kanepede yanımda kucağında oturacak
Ne.yapsam oyalayamiyorum bende.evdeki oyuncaklarindan sıkıldı.sanirim

Wavs cim sanada selam vereyim de çıkayım öyle bi bakmaya geldim ben canım nasılsın alp tuğra uyudumu
herkese tüm annelere ve yaramaz evlatlarına bol ve huzurlu kesintisiz uykular ins(tabi banada)

ben hıc tas gıbı yapamamıstım valla
sen tutturmusun neguzel
kısın tutmuyosa dedğın gıbıdır canım

Iyı aksamlar kızlar masallah gecmıs su gıbı akmıs
Bu aksamda kalabalık

Konuya pat dıye dalıyorum ama ben nıda yogurt yemeye baslayalı hep kendım yapıyorum ve hep tas gıbı olur
Bence puf u bıraz sıcak mayalamak yanı ılıktan bıraz sıcak bıde oyle deneyebılırsınız

cnm hoşgeldin aramıza....sağlıkla al kucağına bebişini inşallah..benm kızımdaçok sıkılmıyo oyuncaklardan gerçi oyuncaklarla çok oynamıyo daha çok ev araç gereçlerini sevyo ama illa dışaı çıkalm diye de tutturmuyo..tek derdim bu aralar tvye çok dikkatli izliyo..ben de kapatyorum ama o zaman da vakt geçmiyo nasıl vazgeçrcem bilmiyorum

yalnızken hiç diyet yapılamıyomuş ya bunu farkettm can sıkıntısından sürekli tıkınmak istiyorummm

canım hanımlara para yük gibi geliyo heralde aarcadıkça rahatlıyor :)

hoşgeldin canım malum artık hızlarına yeişilmiyor ben de kızım enerjisini atamıyor diye 1 saat anaokulunun oyun saatine götürmeyi planlayıp vazgeçmiştim artık havalar ısınsın ergün park:)

canım bu iyi fikir gerçekten benim de içim yana yana döktüklerim oldu gerçi ben hep kavanoz mama miktarınca mayaladım taze olsun diye az ama üzüldüm tutmadığında..

ayşegül canım ben AOÇ sütü ile AOÇ yoğurdundan mayalıyorum tutuyor ve lezzetli de oluyor...

Bende lor sevmiyorum canim ya yoksa dedigin gibi yapardim.
ben hıc tas gıbı yapamamıstım valla
sen tutturmusun neguzel
kısın tutmuyosa dedğın gıbıdır canım
Tas gibi olmasi parmagini sutun icine soktugunda biraz yanicak parmagin canim ozaman tas gibi oluyo puf nokta bu.
Evet canim bende oyle yapiyorum annemden ogrendim ama sanirim yogurdu mayaladiktan sonra yeterince sicak durmuyo oyuzden tutmuyo.zaten simdi koyden getirdigimiz yogurdu yiyyoruz ama bitince tekrar denicem heralde.

Son zamanlarda okul sinav adet gecikmesi cok bunalmistim canim disarida cikamamistik hem erene falan ayakkabi alinca baya rahatladim istedigim gibi bulamamistim daha once.

canım iyi olmuş ya ben de özelikle minaya birşeyler aldığımda çok mutlu oluyrm osevinince kendime aldığımdan daha mutlu oluyorum :)

Hosbulduk kizlar iyi dilekte bulunan herkese de tesekur ederim canim sorularina cvp veriyim hemen 29 yasindayim suslu oglumun adi (biz oyle diyoruz) yeni kiyafet giyip aynadan bakmaya bayiliyo uyku probkemimiz hicbitmedigi icin ben ona ayak uydurdum zombi gibi dolasiyoruz evde yemek yemez uyumaz nadil cocuk anlamiyorum ama o benim canim allh sabrini da verir ikinciyle birlikte insallh kafamda huniyle dolasmam bide benim bebis disari cikmak ister ama diger cocuklar yada park icin degil insanlara kendini sevditmeye bayilio gidip herkese gulumsuyo konusmaya calisiyo evde oyuncak falan peksevmiyo arti uogurt yapan arkadaslar ben acik suttenyapiyorum super oluyo kaymakli yogurt oluyo hatta

Merhaba kızlar nasılsınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben çok yorgunum temizlik yaptım yatacam şimdi ama her yerim ağrıyor

April hoşgeldin aramıza canim Isparta da oturuyorsun demek eşimin memleketi. Hayrandir kendileri oraya:))

Nereye kayboldunuz yaaa gidiyom ben ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…