- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.601
Canım yoğurt tutmayinca dökme kaynat o.sütü böyle kesik.kesik oliyor sonrada suz içine de az tuz koy al sana taze lor çok lezzetli oluyorAa iki aylikken cikti oylemi peki sizin nasil gecmisti benim iki hafta oldu cikali artik daha cok agri aci yapmaya basladi bide solagim her isi onunla yapiyorum.doktor bi merhem bide hap yazmis ama hap olan emziren kullanmasin diyo napsam bilemedim gerci eren artik buyudu pek zarari olmaz ama.
Gecmiz olsun canim hem uzucu bi gun olmus hemde mutluluk verici sen artik kaani tutamassin annesi yandin artik senden bekliyoruz kaanin yaramazlik haberlerini.
Ay bu sorun bendede var ya son zamanlarda sutler hep bosa gidiyo bende gunluk sutten yapiyorum yogurt ama artik tutmuyo ya niye bilmiyorum heralde yogurtlar usuyo oyuzden tutmuyo.
Hosgeldin canim artik sende katdinmi bize masallah ikinci demek isteuermi merak ettim.biraz anlatsana kendini ve bebisini.
Hosgeldin canım Rabbim evladini sağlıkla kucağına almayı.nasip etsin valla bizdede var aynı.sorun ya berabrr oynamaz.yada kanepede yanımda kucağında oturacakKizlar meraba ven geldimispartadayim oglusum kasim dogumlu ikinci de insallh oyle olucak hic planlamamistim ama kismet sizin bebisler nasil ve nasil zaman geciriyorsunyz merak ediyorum ben evdeyim calismiyorum ama yinede yetemiyorum evde cok sikilio nasil oynatsam gezdirsem yetmiyo siz neler yapiosunuz en buyuk derdimiz bu
Bizim okadar sklmiyodu evde cunku aliskin canim ama bugun falan babasi terasa cikarsin biyere gidelim biraz disari cikmaya alisti ama yinede evde okadar sklmiyo oyuncaklariyla oynuyo yada mutfaga gidip biraz karistiriyo oynuyo oyle yani.
Ben yazdan beri yapiyorum gunluk sutle ve yazin tas gibi tutuyodu hic sorun yoktu ama kisin oyle degil ya sulu oluyo yada hic tutmuyo bende her seferinde kiziyorum.ama nedeni usudugu icin sanirim havalar soguk evdede yeterince sicak durmuyo heralde ya.
Erenede sut icirip geliyorum uyku zamani.
Kizlar meraba ven geldimispartadayim oglusum kasim dogumlu ikinci de insallh oyle olucak hic planlamamistim ama kismet sizin bebisler nasil ve nasil zaman geciriyorsunyz merak ediyorum ben evdeyim calismiyorum ama yinede yetemiyorum evde cok sikilio nasil oynatsam gezdirsem yetmiyo siz neler yapiosunuz en buyuk derdimiz bu
Wavs cim sanada selam vereyim de çıkayım öyle bi bakmaya geldim ben canım nasılsın alp tuğra uyudumu
herkese tüm annelere ve yaramaz evlatlarına bol ve huzurlu kesintisiz uykular ins(tabi banada)
Bizde bugun gittik carrefour avmye dun yazmistimya buraya araba tamir olsun esim alsin erene ayakkabi alalim falan diye iste araba olmus gittik carrefoura once lcw.den erene ayakkabi aldik neyseki begendigim gibi bulduk ordan carrefouru gezdik ihtiyaclari aldik erense bebek arabasinda oturdu durdu rahatca alicaklarimi aldim ayy bisey diyimmi bu ay arabaya cok masraf yaptik maasin cogu gitti bide bugun alisveris yapinca iyice azcik bisey kaldi ama biz kadinlar iste alisveris yapinca mutlu oluyoruz bende rahatlamis hissediyorum kendimi ya ne komik.
Kizlar meraba ven geldimispartadayim oglusum kasim dogumlu ikinci de insallh oyle olucak hic planlamamistim ama kismet sizin bebisler nasil ve nasil zaman geciriyorsunyz merak ediyorum ben evdeyim calismiyorum ama yinede yetemiyorum evde cok sikilio nasil oynatsam gezdirsem yetmiyo siz neler yapiosunuz en buyuk derdimiz bu
Canım yoğurt tutmayinca dökme kaynat o.sütü böyle kesik.kesik oliyor sonrada suz içine de az tuz koy al sana taze lor çok lezzetli oluyor
güle güle giysin ayakkabısını eren
alışveriş biz.kadınların en.büyük.tutkusu ya
Hosgeldin canım Rabbim evladini sağlıkla kucağına almayı.nasip etsin valla bizdede var aynı.sorun ya berabrr oynamaz.yada kanepede yanımda kucağında oturacak
Ne.yapsam oyalayamiyorum bende.evdeki oyuncaklarindan sıkıldı.sanirim
2012kasim annesiyim ve simdi yeni hamileyim kismetse 2014 kasim annesi de olucam
Bende lor sevmiyorum canim ya yoksa dedigin gibi yapardim.Canım yoğurt tutmayinca dökme kaynat o.sütü böyle kesik.kesik oliyor sonrada suz içine de az tuz koy al sana taze lor çok lezzetli oluyor
güle güle giysin ayakkabısını eren
alışveriş biz.kadınların en.büyük.tutkusu ya
Hosgeldin canım Rabbim evladini sağlıkla kucağına almayı.nasip etsin valla bizdede var aynı.sorun ya berabrr oynamaz.yada kanepede yanımda kucağında oturacak
Ne.yapsam oyalayamiyorum bende.evdeki oyuncaklarindan sıkıldı.sanirim
Tas gibi olmasi parmagini sutun icine soktugunda biraz yanicak parmagin canim ozaman tas gibi oluyo puf nokta bu.ben hıc tas gıbı yapamamıstım valla
sen tutturmusun neguzel
kısın tutmuyosa dedğın gıbıdır canım
Evet canim bende oyle yapiyorum annemden ogrendimIyı aksamlar kızlar masallah gecmıs su gıbı akmıs
Bu aksamda kalabalık
Konuya pat dıye dalıyorum ama ben nıda yogurt yemeye baslayalı hep kendım yapıyorum ve hep tas gıbı olur
Bence puf u bıraz sıcak mayalamak yanı ılıktan bıraz sıcak bıde oyle deneyebılırsınız
canım hanımlara para yük gibi geliyo heralde aarcadıkça rahatlıyor :)
hoşgeldin canım malum artık hızlarına yeişilmiyor ben de kızım enerjisini atamıyor diye 1 saat anaokulunun oyun saatine götürmeyi planlayıp vazgeçmiştim artık havalar ısınsın ergün park:)
canım bu iyi fikir gerçekten benim de içim yana yana döktüklerim oldu gerçi ben hep kavanoz mama miktarınca mayaladım taze olsun diye az ama üzüldüm tutmadığında..
ayşegül canım ben AOÇ sütü ile AOÇ yoğurdundan mayalıyorum tutuyor ve lezzetli de oluyor...
Bende lor sevmiyorum canim ya yoksa dedigin gibi yapardim.
Tas gibi olmasi parmagini sutun icine soktugunda biraz yanicak parmagin canim ozaman tas gibi oluyo puf nokta bu.
Evet canim bende oyle yapiyorum annemden ogrendimama sanirim yogurdu mayaladiktan sonra yeterince sicak durmuyo oyuzden tutmuyo.zaten simdi koyden getirdigimiz yogurdu yiyyoruz ama bitince tekrar denicem heralde.
Son zamanlarda okul sinav adet gecikmesi cok bunalmistim canim disarida cikamamistik hem erene falan ayakkabi alinca baya rahatladim istedigim gibi bulamamistim daha once.
Merhaba kızlar nasılsınız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?