- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.581
anladım cnm beniminşallah canım ben ilk kez almıyorum yeni evime taşındığımda haftada bir yarım alıyordum ama erdemin rahatsızlığından sonra maddi durumdan sonra alamadım şimdi ara ara alıcam yetişemiyorum
erdem güvenmesse hayatta ilerlemiyo hevin tek elinden tutup yürütemiyorum illa iki elimden tutaacak yoksa basıyo çığlığı iki eliyle bi elimi tutupta da yürümüyo çok garantici
tek temennim funda çok korkuyoum çok...
Kızlar doktorda aynı teşhisi koydu, miğde bağırsak enfeksiyonu geçiriyor kuzum
birsürü ilaç verdi doktor ama hiç bişey istemiyor iştah sıfır malesef,
bu arada güne kötü başladık ama sonrası çok iyi geçti çok şükür Rabbime Kaan'da artık yürüyenler kervanına katıldı
yavrum sonunda korkularını aştı ve yürüyor hemde çok hevesli hevesli
Betülcüm darısı size artık inşallah canım
Canım geçmiş olsun tekrardan ve gözün aydın çok sevindim yürümesine annesini rahatlattı masallah kaanaKızlar doktorda aynı teşhisi koydu, miğde bağırsak enfeksiyonu geçiriyor kuzum
bu arada güne kötü başladık ama sonrası çok iyi geçti çok şükür Rabbime Kaan'da artık yürüyenler kervanına katıldı
bikez denedim tutturamadim acaba bunlardan olmuomu die bidaha denemedim doktorda ataturk orman ciftliginin kini kullan deyince onu kullndim ev tipi yogurt cam kasede olan dedi onu.kullndim tafi ayni benim yaptigim gbi oluo icime sinmisti
ama tabiki kendim.yapmak isterim hangi.marka gunluk sutten yapion canim onu alip tekrar deneyeyim
yukardda yazdigim gbi canim denwdim tutmayinca bidaha yapmmastim sen.hangi marka kullnion gunluk sutu turkiyede var olan biseyse bide onla deneyeyim
aldinizmi.bisiklet nida da ister artik :)
kesin ondandir sekerim :)
ins canim ben.univ giderken harclik olsun die gidiodum ev temizligine suandada biliorum fiyatlar oyle cnm uygun yani daha azi da olmaz yazik olur tum gun sonucta derin temizlik bide oyuzden normal canim fiyati
cok iyi olur defneye sana vakit kalir
oncelikle gecmis olsun tekrardan ins bian once iylesir cok sevindin yurumesine de ayy hayirli olsun
iste boyle birgunde yurunur demistir cocuk bugunu beklemis annesi sende nie uzuldunki:)
masallhh onaaa
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
valla napcan cnmbazı çocuklar öyle oluyorlar ya çok baskılanmaktan mı çok sernbest b ırakmaktan mı bilmiyorum ama meryemde evde o kadar yaramaz değil ama misafrliğe gittişğimzde bir sn durmuyo ya......
Canım geçmiş olsun tekrardan ve gözün aydın çok sevindim yürümesine annesini rahatlattı masallah kaana
Canım yorsan alıyorum şimdi benimde bi ara tutmuyo sonra tutuyor anlamiyirum bende ama farklı markalar denedim bende fark yok sen güzelce şar bide posete geçir biraz sulu olursa başka bi kabin içine kaynar su ko y o na oturt
kızlar ya naptınız boyle oku oku bıtmedı yahu
reces canım cok ıyı yapmıssın temzlıkcı alarak hem kendını cok yormazsın hemde defneyle vakıt gecırırsın
betulum uzulme canım erdemde yuruyecek enkısa zamnda buna ınan
aysegul canım dun aksam gormedım kusura bakma masala masallah hıc uzmemıs annesını bazı cocuklar yapıyo oyle hırcınlıklar
alp tuğrada eğer uyuyamazsa huysuzluk yapıyo bı ara avm de yapmıstı
2012kasim annesiyim ve simdi yeni hamileyim kismetse 2014 kasim annesi de olucam
Aa iki aylikken cikti oylemi peki sizin nasil gecmisti benim iki hafta oldu cikali artik daha cok agri aci yapmaya basladi bide solagim her isi onunla yapiyorum.doktor bi merhem bide hap yazmis ama hap olan emziren kullanmasin diyo napsam bilemedim gerci eren artik buyudu pek zarari olmaz ama.Evet cnm biliyorum arasin ensesinde uc tane cukmisti iki aylkken vicidun savunma mekanizmasiymis lenf bezleriyle
Gecmiz olsun canim hem uzucu bi gun olmus hemde mutluluk verici sen artik kaani tutamassin annesi yandin artik senden bekliyoruz kaanin yaramazlik haberlerini.Kızlar doktorda aynı teşhisi koydu, miğde bağırsak enfeksiyonu geçiriyor kuzum
Ay bu sorun bendede var ya son zamanlarda sutler hep bosa gidiyo bende gunluk sutten yapiyorum yogurt ama artik tutmuyo ya niye bilmiyorum heralde yogurtlar usuyo oyuzden tutmuyo.Canım geçmiş olsun tekrardan ve gözün aydın çok sevindim yürümesine annesini rahatlattı masallah kaana
Canım yorsan alıyorum şimdi benimde bi ara tutmuyo sonra tutuyor anlamiyirum bende ama farklı markalar denedim bende fark yok sen güzelce şar bide posete geçir biraz sulu olursa başka bi kabin içine kaynar su ko y o na oturt
2012kasim annesiyim ve simdi yeni hamileyim kismetse 2014 kasim annesi de olucam
onemli degil cnm bende bazen okuyup cikiom yazmaya firsatim olmuo anlarim cnm
ayy bu cocuk baska.biseydi canim yaaa
oyle uykusu geldimi aciktimi.masalda huzursuzlanir heleki bebek arabasinda hic sevmez oturmayi ama o bambaskaydi yaaa
cocugun ismide ayaz di :)
ismini alir diolar ya ruzgar ayaz koymayin diolarya yaramaz olur diolar hakkaten dogrumuki
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
Bizde bugun gittik carrefour avmye dun yazmistimya buraya araba tamir olsun esim alsin erene ayakkabi alalim falan diye iste araba olmus gittik carrefoura once lcw.den erene ayakkabi aldik neyseki begendigim gibi bulduk ordan carrefouru gezdik ihtiyaclari aldik erense bebek arabasinda oturdu durdu rahatca alicaklarimi aldim ayy bisey diyimmi bu ay arabaya cok masraf yaptik maasin cogu gitti bide bugun alisveris yapinca iyice azcik bisey kaldi ama biz kadinlar iste alisveris yapinca mutlu oluyoruz bende rahatlamis hissediyorum kendimi ya ne komik.
Yok canim daha once pek yazmiodum malum ilk hamilelik boyunca uyudum bebisten sonra da uykusuzluktan giremedim hic
Bizim okadar sklmiyodu evde cunku aliskin canim ama bugun falan babasi terasa cikarsin biyere gidelim biraz disari cikmaya alisti ama yinede evde okadar sklmiyo oyuncaklariyla oynuyo yada mutfaga gidip biraz karistiriyo oynuyo oyle yani.Kizlar meraba ven geldimispartadayim oglusum kasim dogumlu ikinci de insallh oyle olucak hic planlamamistim ama kismet sizin bebisler nasil ve nasil zaman geciriyorsunyz merak ediyorum ben evdeyim calismiyorum ama yinede yetemiyorum evde cok sikilio nasil oynatsam gezdirsem yetmiyo siz neler yapiosunuz en buyuk derdimiz bu
ohh ne guzel gezmelerede gıdılmıs gule gule gıysın eren ayakkabısını
alısverıs konusunda bende aynıyım para sıkntsı olsada alısverıs yapınca mutlu oluyorum
gunluk sut ben yazın almıstım aynı sorunu bende yasadım sulu oldu hep yoğurt neden bılmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?