- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.921
ya şubede kahkahayı bastım resmen
ayakta bekletme de nerden aklına gelir
ben hemen başlayım o zaman
ya bikaç kilo vermek istiyorum ama pek mümkün olmuyor
birde hemen yemeğe başlanmadan mı yiyecek yoksa biraz arası olacak mı?
aynen cnm denemekten ne çıkar kiYemeklerden once dedı cnm ya ara falan söylemedı:26:
Dıyet yapamayanlar bı denesın bence sonucta meyve
Esım ıcınde alıcam greyfurt:)
Herkese gunaydiin bende geldim sonunda ay en sonunda tel.ile arayip sifre aldim ya yoksa dis kapinin dis mandali gibiydim ancak ziyaretciydim.:-D
hoşgeldin cnm
vermem mi canım ya ama inadi tuttumu gözü gormuyor onları zaten artık kap kacak la oynamıyor elif sıkıldı herhalde
ay her haliyle tatlı annesi cadi deme kuzuma
yok canım ya diyorum ama ben aglatamam kiyamam diyorlar e.ama sonra ben uğraşıyorum bu çocukla
aynen canım ya allah kolaylik versin bizlere ins buyutmeden halledicez bu.sorunu da
ya şubede kahkahayı bastım resmen
ayakta bekletme de nerden aklına gelir
ben hemen başlayım o zaman
ya bikaç kilo vermek istiyorum ama pek mümkün olmuyor
birde hemen yemeğe başlanmadan mı yiyecek yoksa biraz arası olacak mı?
herkese gunaydiin bende geldim sonunda ay en sonunda tel.ile arayip sifre aldim ya yoksa dis kapinin dis mandali gibiydim ancak ziyaretciydim.:-d
herkes iyidir ins. Biz iyiyiz bu hafta isim iyiydi ya esim bir haftadir erene bakiyo ya yemegi bezi oyunu oh sabahlarida takiliyolar ben biraz daha uyuyorum ama bugun sondu.pazartesi ise basliyo dunde hayvanat bahcesine gittik gezdirdik ereni iyi oldu sonrada hayvanat bahcesiyle birlesik yan tarafinda botanik park var oraya gittik hatta bisiklet kiraladik hani arkasinda iki kisilik koltugu olan bisikletler varya onlardan biz erenle arkaya oturduk babamiz gezdirdi bizi eglenceli bisey ya binmeyenlere tavsiye ederim guzel bi gundu bugunde ev isleri yemek yarin okul bizim tatil bitti.
ben biraz isleri toparlayip geleyim gecmiste birikmis gelince rahat rahat okurum.
Vermem mi canım ya ama inadi tuttumu gözü gormuyor onları zaten artık kap kacak la oynamıyor elif sıkıldı herhalde
Ay her haliyle tatlı annesi cadi deme kuzuma
Yok canım ya diyorum ama ben aglatamam Kiyamam diyorlar e.ama sonra ben uğraşıyorum bu çocukla
Aynen canım ya Allah kolaylik versin bizlere ins buyutmeden halledicez bu.sorunu da
Canım.daha.kıvamlı bu keçiboynuzu ozu.biraz da cikolata tadı var bende hiç sevmem pekmez daha güzel geldi bana tadı
Yemeklerden once dedı cnm ya ara falan söylemedı:26:
Dıyet yapamayanlar bı denesın bence sonucta meyve
Esım ıcınde alıcam greyfurt:)
Herkes iyidir ins. biz iyiyiz bu hafta isim iyiydi ya esim bir haftadir erene bakiyo ya yemegi bezi oyunu oh sabahlarida takiliyolar ben biraz daha uyuyorum ama bugun sondu.pazartesi ise basliyo dunde hayvanat bahcesine gittik gezdirdik ereni iyi oldu sonrada hayvanat bahcesiyle birlesik yan tarafinda botanik park var oraya gittik hatta bisiklet kiraladik hani arkasinda iki kisilik koltugu olan bisikletler varya onlardan biz erenle arkaya oturduk babamiz gezdirdi bizi eglenceli bisey ya binmeyenlere tavsiye ederim guzel bi gundu bugunde ev isleri yemek yarin okul bizim tatil bitti.
Ben biraz isleri toparlayip geleyim gecmiste birikmis gelince rahat rahat okurum.
Ablamizi niraktik parka gittk geldk
inanilma sicak burasi
minacim ozunu bir cay kasigi veriyirsun sabah aksam kolay icirebikirsun hem meyve yogurdada katiliyor
canım tatları aynı mı keçiboynuzu pekmezi ile ? ben niyese ilk baştan beri toz olarak hayal etmişim bu özü.
Evet canim iyi oldu bizede.aynen cnm:
ahhh neler var cnm neler bizim eylülün yaptıkları bi bilsen:
hoşgeldin cnm ..
ohhh negüzel gezilmiş...
Ben yapamadim bi turlu en son aradim konustum oyle istedim sonunda geldimya napalim.bu kuzular çok akıllı her daim aynı numarayı yemiyorlar ben artık değişik kaplar bulmaya başladım onun için mutfata benimki de sıkılgan canım..
canım keçiboynuzu pekmezi aldım tadı benim için harika çikolata gibi ama bizimki sevmedi ne yazıkki o nedenle sordum tat farkı var mı deniyeyim diye yoksa iç almicam...
canım greyfurtun vucuttaki yağları yakm özelliği var ondan sanırsam....
hoşgeldin canım ben de şifremi unutmuştum kk forum kısmında temel faydalı bilgiler var ordan bir linke tıklayıp aldım yeni şifre.
inanilma sicak burasi
minacim ozunu bir cay kasigi veriyirsun sabah aksam kolay icirebikirsun hem meyve yogurdada katiliyor
inanilma sicak burasi
Evet canim iyi oldu bizede.
Ben yapamadim bi turlu en son aradim konustum oyle istedim sonunda geldimya napalim.
Burdada hava guzel ama artik cikarsak pazar gunu cikariz.ay bu cocuklar disariya alisirsa yazin yandik ya bizimkide simdiden alismaya basladi nerdeyse eve girmicek.
Canim halletmissin cok swvindim bakEvet canim iyi oldu bizede.
Ben yapamadim bi turlu en son aradim konustum oyle istedim sonunda geldimya napalim.
Burdada hava guzel ama artik cikarsak pazar gunu cikariz.ay bu cocuklar disariya alisirsa yazin yandik ya bizimkide simdiden alismaya basladi nerdeyse eve girmicek.
veee keçi boynuzu boykotu başlarrrrrrrrrrrrrrrr
Canim halletmissin cok swvindim bak
aras bir kac gundur cikmamisti kapida ne mutku oldu kuzum
bir saat oynadi parkta simdi uyudu
Bu bal bocegi yokmu zilli
evet zilliii hemde ne zilliii........
maşallah arasıma aferin güzel güzel uyusun, gelsinde uyanınca kk kaardeşine yemek yemeyi öğretsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?