2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yemeklerden once dedı cnm ya ara falan söylemedı:26:
Dıyet yapamayanlar bı denesın bence sonucta meyve

Esım ıcınde alıcam greyfurt:)

aynen cnm denemekten ne çıkar ki
ilaç vs değil sonuçta
meyve yemekten zarar gelmez diye düşünüyorum

Herkese gunaydiin bende geldim sonunda ay en sonunda tel.ile arayip sifre aldim ya yoksa dis kapinin dis mandali gibiydim ancak ziyaretciydim.:-D

Herkes iyidir ins. biz iyiyiz bu hafta isim iyiydi ya esim bir haftadir erene bakiyo ya yemegi bezi oyunu oh sabahlarida takiliyolar ben biraz daha uyuyorum ama bugun sondu. pazartesi ise basliyo dunde hayvanat bahcesine gittik gezdirdik ereni iyi oldu sonrada hayvanat bahcesiyle birlesik yan tarafinda botanik park var oraya gittik hatta bisiklet kiraladik hani arkasinda iki kisilik koltugu olan bisikletler varya onlardan biz erenle arkaya oturduk babamiz gezdirdi bizi eglenceli bisey ya binmeyenlere tavsiye ederim guzel bi gundu bugunde ev isleri yemek yarin okul bizim tatil bitti.
Ben biraz isleri toparlayip geleyim gecmiste birikmis gelince rahat rahat okurum.

aynen cnm:

ahhh neler var cnm neler bizim eylülün yaptıkları bi bilsen:

herkese gunaydiin bende geldim sonunda ay en sonunda tel.ile arayip sifre aldim ya yoksa dis kapinin dis mandali gibiydim ancak ziyaretciydim.:-d

hoşgeldin cnm ..

ohhh negüzel gezilmiş...

kızlar ben çıkıyorum
havaalanına geçeceğim
öpüldünüz

bu kuzular çok akıllı her daim aynı numarayı yemiyorlar ben artık değişik kaplar bulmaya başladım onun için mutfata benimki de sıkılgan canım..

Canım.daha.kıvamlı bu keçiboynuzu ozu.biraz da cikolata tadı var bende hiç sevmem pekmez daha güzel geldi bana tadı

canım keçiboynuzu pekmezi aldım tadı benim için harika çikolata gibi ama bizimki sevmedi ne yazıkki o nedenle sordum tat farkı var mı deniyeyim diye yoksa iç almicam...

canım greyfurtun vucuttaki yağları yakm özelliği var ondan sanırsam....

hoşgeldin canım ben de şifremi unutmuştum kk forum kısmında temel faydalı bilgiler var ordan bir linke tıklayıp aldım yeni şifre.

Ablamizi niraktik parka gittk geldk
inanilma sicak burasi

minacim ozunu bir cay kasigi veriyirsun sabah aksam kolay icirebikirsun hem meyve yogurdada katiliyor

aynen cnm:

ahhh neler var cnm neler bizim eylülün yaptıkları bi bilsen:

hoşgeldin cnm ..

ohhh negüzel gezilmiş...
Evet canim iyi oldu bizede.
Ben yapamadim bi turlu en son aradim konustum oyle istedim sonunda geldimya napalim.
Ablamizi niraktik parka gittk geldk
inanilma sicak burasi

minacim ozunu bir cay kasigi veriyirsun sabah aksam kolay icirebikirsun hem meyve yogurdada katiliyor

Burdada hava guzel ama artik cikarsak pazar gunu cikariz.ay bu cocuklar disariya alisirsa yazin yandik ya bizimkide simdiden alismaya basladi nerdeyse eve girmicek.

hoşgeldin cnm sıkıntı olmuş geçmiş olsun. kk sız olmuo artık alışkanlık oldu

Canim halletmissin cok swvindim bak
aras bir kac gundur cikmamisti kapida ne mutku oldu kuzum
bir saat oynadi parkta simdi uyudu
veee keçi boynuzu boykotu başlarrrrrrrrrrrrrrrr

Bu bal bocegi yokmu zilli

Canim halletmissin cok swvindim bak
aras bir kac gundur cikmamisti kapida ne mutku oldu kuzum
bir saat oynadi parkta simdi uyudu

Bu bal bocegi yokmu zilli

evet zilliii hemde ne zilliii........
maşallah arasıma aferin güzel güzel uyusun, gelsinde uyanınca kk kaardeşine yemek yemeyi öğretsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…