2012 kasım bebekleri büyüyor..

ohhh iyi yapmışsınız canım zaten oyun oynamaya bayılıyor kuzular :)
aman dikkat et canım hasta olma anneler resmen tüm evin eli ayağı :)

aynen öyle..
Direniyorum zaten.

iyi yolculuklar sanada bu arada ay umarım herşey istediğin gibi geçer..

herkese gğnaydın kızlar. nasılsınız. biz iyiyiz çok şükür ama iki gündür herşeye bağırıyoruz huy edinirse yandık. güldenim oh keyfinize maşallah. leyif kahveside yaparmış annesine kuzum... nilay cnm zor iş taşınmak allah yardımcınız olsun. kuzucuğunda dişleri kolay çıksın inş.
fundam ii yolculuklar cnm uçakla mı gidiosunuz. defne nasıl durcak haberdar et bizi...

sağol canım amin ah ya köpek dişleri de zorluyor epey...siz nasılsınız zenep ilay nasıl?

sağol canım amin ah ya köpek dişleri de zorluyor epey...siz nasılsınız zenep ilay nasıl?

zeynep ilay ii teyzesi ama iki gündür herşeye bağırıyor ağlıyor anlamadım ki istediğini bu şekilde yaptırmaya çalışıo. dikkate almamaya çalışıyorum ama inş. huy ednmez. 2 yaş sendromu dedikleri bu değildir umarım çok erken çünkü

funda senin temizlikçi gelmiyecekmiydi bugün cnm ne yaptın o işşi?

sorma cnm ya coştuk akşam kısçemle..

aynen öyle yap yasemin geçen akşam nilde öyle birkaç deneme yaptı sanıyorum beni denedi:
Ama başarılı olamıyacağını anlanlayınca kucağınmageldi ordan hemen uzaklaştık..

canım şu birkaç gündür aynı durum bizde de var hemen ağlamaya başlıyor bu ise o sendrom bizimkiler epey erkenci o şekilde ağladığında inanır mısın gözünden damla yaş gelmiyor resmen numaradan tabi bizde yapmıyoruz dediğini dikkatini dağıtmaya çalışıyoruz... dr.muz anlatmıştı bu dönemlerde inatlaşmayı ciddi boyutlara taşıyan bebişler oluyormuş mesela hastalarından biri özellikle gidip başını duvara vuruyormuş tabi anne dayanamayıp istediğini yapınca bunu artık yol edinmiş kendine. çok dikkatli olmak lazım sandığımızdan daha çok açık algıları...

Günaydın kızlar
cvr canım çok geçmiş olsun emir iyidir inşallah
acaba kaan nasıl oldu ondan da haber yok
nilay size de geçmiş olsun
guldencim ay çok zevkli dimi oyun oynamak onların gulmesi
yasemin elif hafta başından beri öyle ayrıca işi büyütüp gerçekten ağlamaya başlıyor gözlerinden yaş geliyor bizimki çoğunlukla mutfaktayken ağlıyor Allahim deli oluyorum ya dolap ile benim arama geçip itiyor beni yemek yapmam lazım yada onun yemeğini hazirlamam lazım aglamiyirmus gibi yapıyorum ama salya sumugu dönüşüyor olay ne yapmalı acaba

ay cnm inş öle olur ama işte tek benim yanımda değil ki. annemlerede dedim görmezden gelin dikkatini dağıtım diye ama bakalım ne kadar uyacaklar

geçende süper dadıda izledim
çocuk babasıyla okadar ok intlaşıyo ki anlatamamoyüzden inatlaşmak yanlış bencede eşimde yapmaya kalkıyo bazen hemen uyarılıyo benim tarafımdan..
Bide sonra bana sen çok sabırlısın diyo..

cnm gerçekten çok güzeldi.

Ağlamaya gelince görmezden gelmeye devam et ilgisini dağıtmaya çalış
hatta ben bazen başlamadan anladığımmda hemen ordan uzaklaştırıyorum
bizde en çok mutfakta ağlıyoruz çünkü yapmaması gerekenleri istiyo
ama unutma bebekler kaç saniye ağlarsam istediğimi yaptırırımı bile hesaplıyolar ona göre..

ay cnm inş öle olur ama işte tek benim yanımda değil ki. Annemlerede dedim görmezden gelin dikkatini dağıtım diye ama bakalım ne kadar uyacaklar

dün anemde nile baktı öylene kadar bende arayıp özellikle uyardım
çünkü annemi bilyorum aman yeterki ağlama deyip istediklerini yapıyo
dedim ağlasada yapmıyosun istediklerini dedim
ama nekdar başarılı oluyorum bilmiyorum..

ayyy aynı beni anlattın nurayım yaa.. son gaz bağırıyo ağlamaya dönüşüo. çekiştirip duruyo. önceden yoktu iki gündür böyle, devam etmezler inş.

sağol cnm benim
cnm hazırlıklar tamam
yanımıza süt,kraker,bisküvi,hurma alındı
defnenin ilk uçak yolculuğu değil o yüzden içim rahat
doğduğundan beri sürekli uçakla gidip geliyoruz
oyuncaklarını almayı unutmuşum ama

cnm temizlikçi haftaya cuma başlayacak
bugün benim yolculuk olduğu için haftaya başlayacak

ayyy aynı beni anlattın nurayım yaa.. son gaz bağırıyo ağlamaya dönüşüo. çekiştirip duruyo. önceden yoktu iki gündür böyle, devam etmezler inş.
ya aynı durum bizde de var
defne varken bana takıldıysa mutfakta hiçbir şey yapamıyorum
dolapla benim arama girip beni çekiştiriyor,itekliyor

Gunaydın kızlar..
Bızde dun aksam aynı seylerı yasadık :)
Zaten en cok hayırı mutfakta kullanıyorum bende
Istedıgı olmayınca aglardı sonra gıderdı dun aksam gozunden nasıl yaslar akıyo anlatamam
Buzdolabını acmamı ıstıyo hayır deyınce arkamdan ıttırıp buzdolabına götuyoru benı:)
Ins uzun surmez bu huylar..

Herkeze gunaydun hayirli cumalar kizlar
Yavas yavas 2 yas sendromu basgostermis
Ben arasa denedim inaninki durum cok farketti en azindan eskisi kadar aglamiyor iki defa ici cikana kadar bagirdi hic inemssemedim babasi yuzlemedi sizlerde onemsemeyom bir kac aglamada anlicaktir araa pasanin simdi yeni planlari var sirinlikler yaparak yaptirmaya calisiyor

cvr cim bu arada gecmis olsun insalla cabuk toparlar emir kuzu

arasta iko gun omce okaurmeye basladi sadece keciboynuzu ozu kullaniyoruz oldukca azaldi oksurugu

Funda sımdıden ıyı yolculuklar cnm
Defne ananeye gıdıyo demek ne guzel sızın ıcın degısıklık

Guldencım oh cosmussunuz ıyıce arada ıhtıyacları oluyo böyle enerjılerını bosaltmak ıcın

ahh bu yramazların yaptıklarına bak...

ohhh bu kuzular anlaşmış bence kızlar...
Günaydın..
Bu arada cnm:

sağol canım ya en iyisi elden geldiğince görmemek...

canım olduğu kadar ne yapacaksınki tek sen ilgileniyor olsan neyse ama babaların tutumu bile etkiliyorken bir de aileler olunca, ki torun baldan tatlı, ne kadar öğrenebilise kar demek lazım..

beni cok sagol nm.bende bu az emire kucuk bir bisiklet almak istiyorum ama nasil bir sey olabilir ona gore daha .

Cnm ben uc tekerlı aldım 10 aydan 35 aya kadar kullanılabılıyormus resım ekleyebılırsem buraya eklerım bı ara..

Nılay sızede gecmıs olsun cnm ıns daha ıyıdır mına
Isının arasında aman hasta olmasın kuzucuk

sağol canım sanırım dişlerden iki üst köpek dişleri aynı anda geliyor ve ikisi de patladım patlayacak dün geceden beri ateşi var biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…