2012 kasım bebekleri büyüyor..

İNŞALLAH CNM
yoksa halimiz harap
sağol cnm
evet annenneye gidiyor
özlem giderecekler

Canim.tum gece ruyamda seni gordum
boyle pembe ve krem rengi onlarda bebek kiyafeti almistin hemde hepai ayni
hayırdır inşallah cnm
ne anlama geliyor ki?

inş yine sorunsuz atlatırsınız cnm maşallah.
ne yapcaz ki bu kuzularla yaa inş. huy edinmezler..

aynen cnm kendin olsan neyse de başkası bakınca aynı olmuo işte ne kadar ananede olsa..

yandık vallahi herkeste aynı sorun var. annemde dio ki benim hanım hanımcık kızıma ne oldu hırçınlaştı. gerçekten tanıyamıyorum iki gündür. topik olarak erken mi girdik 2 yaş sendromuna yani:18:

Kızlar yanlız.değilim demekki bu durum.o kadar çok canımı.sikiyor ki.vurma olayı.tepkisizlik sayesinde atlatildi.çok.şükür ama bu aglama olayı çok fena mutfakta olmamı istemiyor onunla oturma odasına gelince sorun yok mutfağa gidip iş yapinca başlıyor
bide annane var babaanne var hafta sonu sen.ne kadar tepkisiz kalirsan kal özellikle babaanne ve baba ne istese yapıyor elif te ağlamaya.devam

funda cim iyi yolculuklar ıns herşey.yolunda.gider çok.güzel vakit gecirirsiniz

günaydın cnm:

aynen enerjiyi boşaltıık cnnm:

canim.tum gece ruyamda seni gordum
boyle pembe ve krem rengi onlarda bebek kiyafeti almistin hemde hepai ayni

kız kimi gördün isim yazmamışın anlamadım ben:

aynen cnm ben elimden geleni yapıyorum..

canım mutfaktayken eline plastik kap kacak süzgeç havan ne bileyim o tarz şeler vermeyi dendin mi bizde işe yarıyor da...

günaydın songülüm gerçi bize öğlen oldu ama neyse hiç kıskanmadım:) ay o dediğin şirinlikler bizde önceden vardı bizim kız sırayı şaşırdı herhal... önceden bi işveler bi cilveler yapardı babamız yandık demeye başlamıştı ki bizim kız bağırmalara başaldı hepten yandık:) öncek modda kalaydı iyiydi ne güzel istediğini yaptırmak için koltuğa yaslanıodu bi ayağı sallanıp duruyo dudaklar önde:) he he gözümün önüne geldi:)ayyy o şirin kız gitti cadı geldiiiiiiiiiii:)

Aman gırmeyelım mumkunse 2 yassa ıkıyı bekleyelım cnm aslında hıc gırmesınler en guzelı bu dımı ama
Beyza da hala var ara ara huysuzluklar oda gec kaldı sanırım ısın kotusu kandıramıyosunda

inşallah cnm
ya çok erken değil mi ama?

yok cnm herkeste varmış baksana yalnız değilsin... ayy aynen tek olsan bi şekilde başarılı uygularsın. bende sabah anneme dedim ağlarsa bakmayın diye ama hiç sanmıyorum

cnm bu da atlatılacak görmezden gelerk ama ben hep söylüyorum çocuğuna tek başına bakan anneler bizden çokdaha şanslı en azından istedikleri gibi yetiştire bilecekler
annaneler babaneler tabiki güzel çok iyi ama malesef kıyamama olayları çok yüksek.

sağol cnm
ben toplantıda olacağım ama defne bol bol sevilecek
Aman gırmeyelım mumkunse 2 yassa ıkıyı bekleyelım cnm aslında hıc gırmesınler en guzelı bu dımı ama
Beyza da hala var ara ara huysuzluklar oda gec kaldı sanırım ısın kotusu kandıramıyosunda

bence de niye erken davranıyorlar ki beklesinler 2 yaşı

kesinlikle katılıyorum cnm

a yok cnm nereye kandırıyorsun nerdeyse onlar bizi kandıracak çok uyanıklar:)

malesef cnm bazen avantajlar dezavantaja dönüşebilio
neyse ben kaçar kızlar burda olursanız öğleden sonra görüşürüz inş.

inşallah cnm
ya çok erken değil mi ama?

oyyyy erken ama yavaştan başlatıyolar cnm benim ablamın kızı yaşadı
oraya bkma banabak diyodu
ayağa kalkdiyodu kalkıyolardı yarımsaat boyunca ayakta dikiyodu annemi çok kızıyodum ama
bakalım bizneler yaşıyacaz ben yapmam diyorum ama büyükte konuşmak istemiyorum ama bukonuda kuralcıyım biraz bakalım görücez..

yok cnm herkeste varmış baksana yalnız değilsin... Ayy aynen tek olsan bi şekilde başarılı uygularsın. Bende sabah anneme dedim ağlarsa bakmayın diye ama hiç sanmıyorum

ahh dinlerlerse aynen cnm:

aman gırmeyelım mumkunse 2 yassa ıkıyı bekleyelım cnm aslında hıc gırmesınler en guzelı bu dımı ama

ama 2 çocuk olunca biri daha uysal oluyo cnm bugüne kadar hep onu gördüm ben çevremde belki nida daha yavaş bi çocuk olur..

Kılo vermek ısteyenler!!!

Sabah ogle aksam yemeklerden önce yarım greyfurt yemek ortalama uc ayda dıyet yapmadan 5 kılo verdırıyormus ve yag yakıyormus

Yalnız tansıyon seker hapı vs. Kullananlar uzak dursun dedı trt 1 de dıyetısyen konusuyor..

canım mutfaktayken eline plastik kap kacak süzgeç havan ne bileyim o tarz şeler vermeyi dendin mi bizde işe yarıyor da...
Vermem mi canım ya ama inadi tuttumu gözü gormuyor onları zaten artık kap kacak la oynamıyor elif sıkıldı herhalde
Ay her haliyle tatlı annesi cadi deme kuzuma
yok cnm herkeste varmış baksana yalnız değilsin... ayy aynen tek olsan bi şekilde başarılı uygularsın. bende sabah anneme dedim ağlarsa bakmayın diye ama hiç sanmıyorum
Yok canım ya diyorum ama ben aglatamam Kiyamam diyorlar e.ama sonra ben uğraşıyorum bu çocukla

Aynen canım ya Allah kolaylik versin bizlere ins buyutmeden halledicez bu.sorunu da

ya şubede kahkahayı bastım resmen
ayakta bekletme de nerden aklına gelir

ben hemen başlayım o zaman
ya bikaç kilo vermek istiyorum ama pek mümkün olmuyor
birde hemen yemeğe başlanmadan mı yiyecek yoksa biraz arası olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…