- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.901
İNŞALLAH CNMGunaydın kızlar..
Bızde dun aksam aynı seylerı yasadık :)
Zaten en cok hayırı mutfakta kullanıyorum bende
Istedıgı olmayınca aglardı sonra gıderdı dun aksam gozunden nasıl yaslar akıyo anlatamam
Buzdolabını acmamı ıstıyo hayır deyınce arkamdan ıttırıp buzdolabına götuyoru benı:)
Ins uzun surmez bu huylar..
sağol cnmFunda sımdıden ıyı yolculuklar cnm
Defne ananeye gıdıyo demek ne guzel sızın ıcın degısıklık
Guldencım oh cosmussunuz ıyıce arada ıhtıyacları oluyo böyle enerjılerını bosaltmak ıcın
hayırdır inşallah cnmCanim.tum gece ruyamda seni gordum
boyle pembe ve krem rengi onlarda bebek kiyafeti almistin hemde hepai ayni
inş yine sorunsuz atlatırsınız cnm maşallah.sağol cnm benim
cnm hazırlıklar tamam
yanımıza süt,kraker,bisküvi,hurma alındı
defnenin ilk uçak yolculuğu değil o yüzden içim rahat
doğduğundan beri sürekli uçakla gidip geliyoruz
oyuncaklarını almayı unutmuşum ama
cnm temizlikçi haftaya cuma başlayacak
bugün benim yolculuk olduğu için haftaya başlayacak
ya aynı durum bizde de var
defne varken bana takıldıysa mutfakta hiçbir şey yapamıyorum
dolapla benim arama girip beni çekiştiriyor,itekliyor
aynen cnm kendin olsan neyse de başkası bakınca aynı olmuo işte ne kadar ananede olsa..geçende süper dadıda izledim
çocuk babasıyla okadar ok intlaşıyo ki anlatamamoyüzden inatlaşmak yanlış bencede eşimde yapmaya kalkıyo bazen hemen uyarılıyo benim tarafımdan..
Bide sonra bana sen çok sabırlısın diyo..
cnm gerçekten çok güzeldi.
Ağlamaya gelince görmezden gelmeye devam et ilgisini dağıtmaya çalış
hatta ben bazen başlamadan anladığımmda hemen ordan uzaklaştırıyorum
bizde en çok mutfakta ağlıyoruz çünkü yapmaması gerekenleri istiyo
ama unutma bebekler kaç saniye ağlarsam istediğimi yaptırırımı bile hesaplıyolar ona göre..
dün anemde nile baktı öylene kadar bende arayıp özellikle uyardım
çünkü annemi bilyorum aman yeterki ağlama deyip istediklerini yapıyo
dedim ağlasada yapmıyosun istediklerini dedim
ama nekdar başarılı oluyorum bilmiyorum..
Gunaydın kızlar..
Bızde dun aksam aynı seylerı yasadık :)
Zaten en cok hayırı mutfakta kullanıyorum bende
Istedıgı olmayınca aglardı sonra gıderdı dun aksam gozunden nasıl yaslar akıyo anlatamam
Buzdolabını acmamı ıstıyo hayır deyınce arkamdan ıttırıp buzdolabına götuyoru benı:)
Ins uzun surmez bu huylar..
herkeze gunaydun hayirli cumalar kizlar
yavas yavas 2 yas sendromu basgostermis
ben arasa denedim inaninki durum cok farketti en azindan eskisi kadar aglamiyor iki defa ici cikana kadar bagirdi hic inemssemedim babasi yuzlemedi sizlerde onemsemeyom bir kac aglamada anlicaktir araa pasanin simdi yeni planlari var sirinlikler yaparak yaptirmaya calisiyor
cvr cim bu arada gecmis olsun insalla cabuk toparlar emir kuzu
arasta iko gun omce okaurmeye basladi sadece keciboynuzu ozu kullaniyoruz oldukca azaldi oksurugu
funda sımdıden ıyı yolculuklar cnm
defne ananeye gıdıyo demek ne guzel sızın ıcın degısıklık
Guldencım oh cosmussunuz ıyıce arada ıhtıyacları oluyo böyle enerjılerını bosaltmak ıcın
canim.tum gece ruyamda seni gordum
boyle pembe ve krem rengi onlarda bebek kiyafeti almistin hemde hepai ayni
sağol canım ya en iyisi elden geldiğince görmemek...
Canım olduğu kadar ne yapacaksınki tek sen ilgileniyor olsan neyse ama babaların tutumu bile etkiliyorken bir de aileler olunca, ki torun baldan tatlı, ne kadar öğrenebilise kar demek lazım..
Kızlar yanlız.değilim demekki bu durum.o kadar çok canımı.sikiyor ki.vurma olayı.tepkisizlik sayesinde atlatildi.çok.şükür ama bu aglama olayı çok fena mutfakta olmamı istemiyor onunla oturma odasına gelince sorun yok mutfağa gidip iş yapinca başlıyor
bide annane var babaanne var hafta sonu sen.ne kadar tepkisiz kalirsan kal özellikle babaanne ve baba ne istese yapıyor elif te ağlamaya.devam
funda cim iyi yolculuklar ıns herşey.yolunda.gider çok.güzel vakit gecirirsiniz
Herkeze gunaydun hayirli cumalar kizlar
Yavas yavas 2 yas sendromu basgostermis
Ben arasa denedim inaninki durum cok farketti en azindan eskisi kadar aglamiyor iki defa ici cikana kadar bagirdi hic inemssemedim babasi yuzlemedi sizlerde onemsemeyom bir kac aglamada anlicaktir araa pasanin simdi yeni planlari var sirinlikler yaparak yaptirmaya calisiyor
cvr cim bu arada gecmis olsun insalla cabuk toparlar emir kuzu
arasta iko gun omce okaurmeye basladi sadece keciboynuzu ozu kullaniyoruz oldukca azaldi oksurugu
inş yine sorunsuz atlatırsınız cnm maşallah.
ne yapcaz ki bu kuzularla yaa inş. huy edinmezler..
aynen cnm kendin olsan neyse de başkası bakınca aynı olmuo işte ne kadar ananede olsa..
yandık vallahiherkeste aynı sorun var. annemde dio ki benim hanım hanımcık kızıma ne oldu hırçınlaştı. gerçekten tanıyamıyorum iki gündür. topik olarak erken mi girdik 2 yaş sendromuna yani:18:
inş yine sorunsuz atlatırsınız cnm maşallah.
ne yapcaz ki bu kuzularla yaa inş. huy edinmezler..
aynen cnm kendin olsan neyse de başkası bakınca aynı olmuo işte ne kadar ananede olsa..
yandık vallahiherkeste aynı sorun var. annemde dio ki benim hanım hanımcık kızıma ne oldu hırçınlaştı. gerçekten tanıyamıyorum iki gündür. topik olarak erken mi girdik 2 yaş sendromuna yani:18:
Kızlar yanlız.değilim demekki bu durum.o kadar çok canımı.sikiyor ki.vurma olayı.tepkisizlik sayesinde atlatildi.çok.şükür ama bu aglama olayı çok fena mutfakta olmamı istemiyor onunla oturma odasına gelince sorun yok mutfağa gidip iş yapinca başlıyor
bide annane var babaanne var hafta sonu sen.ne kadar tepkisiz kalirsan kal özellikle babaanne ve baba ne istese yapıyor elif te ağlamaya.devam
kızlar yanlız.değilim demekki bu durum.o kadar çok canımı.sikiyor ki.vurma olayı.tepkisizlik sayesinde atlatildi.çok.şükür ama bu aglama olayı çok fena mutfakta olmamı istemiyor onunla oturma odasına gelince sorun yok mutfağa gidip iş yapinca başlıyor
sağol cnmKızlar yanlız.değilim demekki bu durum.o kadar çok canımı.sikiyor ki.vurma olayı.tepkisizlik sayesinde atlatildi.çok.şükür ama bu aglama olayı çok fena mutfakta olmamı istemiyor onunla oturma odasına gelince sorun yok mutfağa gidip iş yapinca başlıyor
Aman gırmeyelım mumkunse2 yassa ıkıyı bekleyelım cnm aslında hıc gırmesınler en guzelı bu dımı ama
Beyza da hala var ara ara huysuzluklar oda gec kaldı sanırımısın kotusu kandıramıyosunda
cnm bu da atlatılacak görmezden gelerk ama ben hep söylüyorum çocuğuna tek başına bakan anneler bizden çokdaha şanslı en azından istedikleri gibi yetiştire bilecekler
annaneler babaneler tabiki güzel çok iyi ama malesef kıyamama olayları çok yüksek.
a yok cnm nereye kandırıyorsun nerdeyse onlar bizi kandıracak çok uyanıklar:)Aman gırmeyelım mumkunse2 yassa ıkıyı bekleyelım cnm aslında hıc gırmesınler en guzelı bu dımı ama
Beyza da hala var ara ara huysuzluklar oda gec kaldı sanırımısın kotusu kandıramıyosunda
cnm bu da atlatılacak görmezden gelerk ama ben hep söylüyorum çocuğuna tek başına bakan anneler bizden çokdaha şanslı en azından istedikleri gibi yetiştire bilecekler
annaneler babaneler tabiki güzel çok iyi ama malesef kıyamama olayları çok yüksek.
inşallah cnm
ya çok erken değil mi ama?
yok cnm herkeste varmış baksana yalnız değilsin... Ayy aynen tek olsan bi şekilde başarılı uygularsın. Bende sabah anneme dedim ağlarsa bakmayın diye ama hiç sanmıyorum
aman gırmeyelım mumkunse2 yassa ıkıyı bekleyelım cnm aslında hıc gırmesınler en guzelı bu dımı ama
a yok cnm nereye kandırıyorsun nerdeyse onlar bizi kandıracak çok uyanıklar:)
malesef cnm bazen avantajlar dezavantaja dönüşebilio
neyse ben kaçar kızlar burda olursanız öğleden sonra görüşürüz inş.
Vermem mi canım ya ama inadi tuttumu gözü gormuyor onları zaten artık kap kacak la oynamıyor elif sıkıldı herhaldecanım mutfaktayken eline plastik kap kacak süzgeç havan ne bileyim o tarz şeler vermeyi dendin mi bizde işe yarıyor da...
Ay her haliyle tatlı annesi cadi deme kuzumagünaydın songülüm gerçi bize öğlen oldu ama neyse hiç kıskanmadım:) ay o dediğin şirinlikler bizde önceden vardı bizim kız sırayı şaşırdı herhal... önceden bi işveler bi cilveler yapardı babamız yandık demeye başlamıştı ki bizim kız bağırmalara başaldı hepten yandık:) öncek modda kalaydı iyiydi ne güzel istediğini yaptırmak için koltuğa yaslanıodu bi ayağı sallanıp duruyo dudaklar önde:) he he gözümün önüne geldi:)ayyy o şirin kız gitti cadı geldiiiiiiiiiii:)
Yok canım ya diyorum ama ben aglatamam Kiyamam diyorlar e.ama sonra ben uğraşıyorum bu çocuklayok cnm herkeste varmış baksana yalnız değilsin... ayy aynen tek olsan bi şekilde başarılı uygularsın. bende sabah anneme dedim ağlarsa bakmayın diye ama hiç sanmıyorum
ya şubede kahkahayı bastım resmenoyyyy erken ama yavaştan başlatıyolar cnm benim ablamın kızı yaşadı
oraya bkma banabak diyodu
ayağa kalkdiyodu kalkıyolardı yarımsaat boyunca ayakta dikiyodu annemi çok kızıyodum ama
bakalım bizneler yaşıyacaz ben yapmam diyorum ama büyükte konuşmak istemiyorum ama bukonuda kuralcıyım biraz bakalım görücez..
ahh dinlerlerse aynen cnm:
ama 2 çocuk olunca biri daha uysal oluyo cnm bugüne kadar hep onu gördüm ben çevremde belki nida daha yavaş bi çocuk olur..
ben hemen başlayım o zamanKılo vermek ısteyenler!!!
Sabah ogle aksam yemeklerden önce yarım greyfurt yemek ortalama uc ayda dıyet yapmadan 5 kılo verdırıyormus ve yag yakıyormus
Yalnız tansıyon seker hapı vs. Kullananlar uzak dursun dedı trt 1 de dıyetısyen konusuyor..
ya canım bu keçiboynuzu özünün tadı pekmezi ile aynı mı pekmezini sevmedi mina da aynı tat ise boşuna almıyım diyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?