- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.981
ee doktor ozele gerek yok takvimdekiler yeterli dedi
şimdi nolcak napcagimi sasirdin iyice off bu annelik çok zor
sen napcan
Vanim benum aklimda hic yoktu ama bir bebek hayatini kaybettikten sonra yaptrma karaari aldim
bizim dr umuzda yapilma taraftaroymis
guldenin goturdugi prifta yaptir dems[/QUOT
bende o hbri duyunca hemn arayıp sordum öyle deyince rahatlamistim
şimdi kafam karisti bende yaptirayim ozman
nerden alioruz aşıyı kim yapcak bizim doktor gerek gormuo ya eczacı falanmi yapio
ayrı olan aşıyı bizde yaptrmadık ve anladığım kadaryla o aşı fdaha önemliymiş.menejit açısından yani
canım nasılsın hiç konuşamıyoruz seninle? meryemcik nasıl kocişin ne zaman geliyor?
oyyyy erken ama yavaştan başlatıyolar cnm benim ablamın kızı yaşadı
oraya bkma banabak diyodu
ayağa kalkdiyodu kalkıyolardı yarımsaat boyunca ayakta dikiyodu annemi çok kızıyodum ama
bakalım bizneler yaşıyacaz ben yapmam diyorum ama büyükte konuşmak istemiyorum ama bukonuda kuralcıyım biraz bakalım görücez..
ahh dinlerlerse aynen cnm:
ama 2 çocuk olunca biri daha uysal oluyo cnm bugüne kadar hep onu gördüm ben çevremde belki nida daha yavaş bi çocuk olur..
Herkes iyidir ins. biz iyiyiz bu hafta isim iyiydi ya esim bir haftadir erene bakiyo ya yemegi bezi oyunu oh sabahlarida takiliyolar ben biraz daha uyuyorum ama bugun sondu.pazartesi ise basliyo dunde hayvanat bahcesine gittik gezdirdik ereni iyi oldu sonrada hayvanat bahcesiyle birlesik yan tarafinda botanik park var oraya gittik hatta bisiklet kiraladik hani arkasinda iki kisilik koltugu olan bisikletler varya onlardan biz erenle arkaya oturduk babamiz gezdirdi bizi eglenceli bisey ya binmeyenlere tavsiye ederim guzel bi gundu bugunde ev isleri yemek yarin okul bizim tatil bitti.
Ben biraz isleri toparlayip geleyim gecmiste birikmis gelince rahat rahat okurum.
Ablamizi niraktik parka gittk geldk
inanilma sicak burasi
minacim ozunu bir cay kasigi veriyirsun sabah aksam kolay icirebikirsun hem meyve yogurdada katiliyor
Kızlar ben kaçar iyi tatiller herkese...
öpüyorum sizi ve bebişleri..
Arasta gezmıs oh
Dun burası cok sıcaktı 24 derecelerdeydı sabahtan nıdayla alısverıse gıttık
Bugun görsen nasıl sogudu yagmurlu
Ay bende bulsam su özu super olacak
merhaba cnm yetıstımmı gıtmeden
esım anıden çıkmak zorunda kaldı bende sohpet edeyım dedım
ıyı yapmışsınız cnm ne yaptı fıstık
bozde bu aksam yıne çıktım esım evde ya ıyıymıs yenı süpürge aldım astım ve bronsıt hastalrı ıcın uygun kurtuldum suludan anlıcagın
Hosgeldın cnm buralardayım ben mutfagımıda eltımler gıtmeden topladım rahatım
Dun ıkımız cıktıkya ıyıydı masallah arabasında durdu mızlamaya basladıgı an magazada elıne degısık bıseyler verdım
Aslında kulaklarını deldırmeye gıtmıstım arkadasın yanındakı arkadas yoktu ıkı kısı aynı anda delersek anlamadan bıtıyo dedı
O zaman sonra gelırım dedım heveslı heveslı gıtmıstım baska bahara kaldı
Aa sevındım senın adına bıraz ugrastırıcı oldugunu soylemıstın suluyu
Gule gule kullan cnm
Benımde yenı bı kac hafta oldu gayet memnunum suan
Esın evde olması ıyı olmus hem sızın ıcın hemde ona
Her ıste bı hayır vardır derlerya
Bıraz beraber vakıt gecırırsınız ne guzel
aaa ahdı ya nasıp degılmıs ama baharda deldırmelı enılıyor sen bır hızla deldır cnm yıne
ay evet makineden emnun degıldım toz torbalıda kullanmaya ıcım elvermıyordu
esım yınemı makıne dedı cunku sarjlı v derken hep bır süpürge derdım vardı sonra dedı ıckım yok sıgaram yok bır süpürgem var dedım guldu dayanamdı hadı gıdıp alalım dedım eve gelınce pek hoşuna gıttıı
eskden ısyerınde olan bır ablanın torunu hastalanmış arabalrı yok sımdı onları almauya gıttı hastaneye goturcek uzuldum
önumuzdekı hafta yıne gıdıcem bakalım kararlıyım zaten deldırcem:)
aldıgın nasıl cnm heba fıltrelılerden mı benım aldıgımda alerjı astım hayvan besleyenler ıcın falan yazıyo tozu dısarı vermıyomus
Esını ıkna yontemı guzelmısDogru yanı
Bana da hedıye dıye getırdı ıyımı kotumu bılemedım
Ay o ablanın torununa da allah sıfa versın kotu bıseyı yoktur ıns
aysegul naber tatlım nasılsın?
Masal bugunlerde hep gezmelerdeymıs ne guzel
Yaz gelınce kımse tutamıycak bu bıdıkları ben söylım
bızımkı ceketını gormesın zaten
dun heryer yanıyo sıcak elbıse gıydırdım ustune ılla ceket gıycekmıs
Arabaya bındık gıdıyoruz hala cı gıy dıyo
hehe oe cnm heba fıltrelı aras ıcın aldım :44::44:
Bak bu yontem ıse yarıyor k ııcnde aynısını dıyorum haha
nasıl memnun musun sen supurgenden bızımkı parkelerı sokucek nerdeyse:)
amın cnm ya sureklı kusuyormus ay ız amanda bronsıt rabbım kolaylık versı
senın kızda gıyın eyı sevıyor degıl mı benıcım
bızımkıde hıc sevmez ama konu gezmek olunca neden se hıc sesı cıkmoyr montuna aakkabısına el heğ bye bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?