2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkese iyi aksamlar ya arkadas listem bos gorunuyo bende girdigimde kim var kim yok goremiyorum kotu oldu bu.:-(

Beni canim senin kuzulara bisiklet almissiniz hayirli olsun gule gule kullansinlar belki bizde yaza aliriz erene bakalim siz nidaya aldiginizi kullanin hosuna gidicekmi bizde oyle karar veririz.

Songuul sende supurge almissin hayirli olsun canim rahat etmissindir artik gule ge kullan.

Sibelcim nasilsin bak bi hafta gecti gitti bile ins. bihafta sonra esin geliyo canin sklirsa bi watsaptan msj at burayi acar konusuruz canim.

Kac gundur burayi duzgun takip edemedim msjlarida gec yazdim k.bakmayin gecmiside yarim yamalak firsat buldukca okuyorum oyuzden boyle oluyo unuttugum varsa k.bakmasin.

Son düzenleme:
Uzulme canim bizimde ayniydi saglik ocaginda 10.900 geldi 10.500 saydilar ay bide boyunu cocuk ayaktayken duvar boy olcerlerle olctu ya zaten korktu cocuk dusun 78dedi ayakkabilarini eksiltti ya cocuk 1yasinda doktorda 78.5ti boyunu kisatti resmen cocugun ya ben evde uyurken olctum 82cmdi hatta belki dahada uzun ben okadar olcebildim.bosver s.o hic guzel olcmuyo takma onlarin dediklerini zaten oraya gittigimde hep moralim bozuluyo ya.
fatma burda mısın kuzum

Burdayim canim gecmisten geldim.

ii geceler kızlar çook sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım bak birhaftan geçti bile azkaldi sabret
ben eşim yokken pek sıkılmam hep uğraş buluum kendime
bgun öldüm yorgunluktan eşim nobetteyken yapayim dedim
kuzenlere yegenlere ismine özel keceden süsleyerek bandana yaptım
erkek olanlara tsortune yazdım bide bi kuzenimin bebeğine sozum vardı tütü onu yaptım
2nisanda memlekete gitcez süpriz olsun dedim
bak bu saat oldu ben ayaktayım :)
hiç sıkılmya vaktim olmadi

ahh belimin agrisindan yatamiom yaa cok agrimis
ahh bu takintilarim beni öldurcek
bgun bitsin die ugrqstim oysaki 10gün var daha nie yipratiosam kendimi
ayy sizdede varmı bu huy
basladgim iş yada kafaya koydgum şey oan ogun olcaktir gerkirse uyumaz yaparım
oyuzden örgü ormuyorum hiç biara taktım orguye
sabahlara kadar uyumadan orerdim illaki bittiğini gorcektim
onu biraktim kitap okuma hastalgim başladı eşim kizdi artık okutmuo hoş zaten masal var artık okadr
okuyqmm ama
offf nie böyleyim ben yaa takıntılıyım
bazen çok zorluo beni

Bu saat oldu yenı ısı bıten bırı daha geldı
Iyı geceler kızlar...
Benım yarın yıne mısafırım gelıyo neysekı gelenler ablamlar teyzemler yegenler falan sabahtan haberım olunca bugun temızlık ve alısverıs on hazırlıklar anca bıttı

Kız ne guzel anlatmıssın benı keske gelebılsenızde hepınızı agırlasam bahcede
zaten bı yaz gelsın planlar cok salıcam ıkısını bahceye sısme havuzlarıda var ıns guzel vakıt gecırecekler mınnoslar

Benım arkadas lıstemde bos ama arkadaslıgımız devam edıyo

Sagol cnm bısıklet alındı ama yogunluktan kurulamadı bı turlu
Yarın olmaz sanırım artık pazartesıye kaldı..
Yazarım bakalım ne yapacak nıda sevecek mı

Masallah sana hamarat hatun
Yok ben senın kadar takıntılı degılım
Kafama koydugumu yaparım ama zaman sınırı koymam yoksa ıcınden cıkamam

Songulcum ben cıkıcam yavastan:26:
Sana ıyı geceler cnm esım evde dıye ugramamazlık yapma arada ugra gecelerı
canım uc gun yok esım bır organızasyonda yer alıcak grup yemeklerı var sık sık uğrarım ınsalla
Geldım geldım
Bu guzellıge yorum yapmadan gıdılırmı
Masallah annesı cok tatlı sırıne
Benım kızlarımda yaren ablaları gıbı olucaklar ıns
Hadı bana ıyı geceler
ay kaçırmışım bak yorumu
ınsalla cnm benım
Günaydın kızlar. Anne yanında olmak gibi yok
anne evı candır
oo cnm benım kıyamam ya boğazlardan yakaladımmı fenadır sımdılerde nasıl kuzucuk
kecıboynzu ozu yok satıyormuş esımın eczacı arkadaşı ay nsını demıs
arasın oksurugı masalla ıkı günde topladı bır tık fazla verdım
oo süper cnm cok sevındım
ii geceler kızlar çook sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ozledın dımı kuzum esını ne zman gelıyor
ay aynı takıntı bendede var uyku gırmez gözüme ondan hıc bulaşmam o ıslwre
temızlıkte aynısı gece 3 e akdar yaparım ama o gunkı hedefımı mutlaka bıtırırım
Masallah sana hamarat hatun
Yok ben senın kadar takıntılı degılım
Kafama koydugumu yaparım ama zaman sınırı koymam yoksa ıcınden cıkamam

kacırmıssım senı sanırım

Günaydın herkese iyi pazarlar kızlar
Kızımdan hastalık geçti çok fenayım senelerdir hasta olmamıştım çok fenaymiş yahu
Rana hala öksürüyo ama hafifledi çok şükür pazar olmasına rağmen yine sabit 7.30 da kalktık onda kalktigim günleri çok özledim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canm ya bir gün iki gün olsa oyalanacak bişey buluyo insan ama öyle haftalarr olunca o da kalmıyo....bi de öyle maharetlerm yok malesef(çok özenyorum ama...sadece örgü var bende onu da bıraktım bi süredr zaten yeni öğrenyorum senin dediğin gibi takıntı yapıyodum bitecek diye eşim şişleri ipleri gönderdi ankaraya ben yokken mahvedersn sen kendini dedi:)))sana da maşşalh ama elinden her iş geliyo....bende senn gibiyim kitap başlıyorum bitmeden imkanı yok duramyourm hep aklım onda oluyo...gece uyumam bitiriirim yani...

Cnm bıraz daha sabır bı hafta kaldı..
Zor gecıyodur emınım ınsanın evının dıregı kocası herseyı..

evet bakalım ya bir haftadan az:)))zaten bende yavaş yavaş toparlanmaya başlycam eşyaları oyalancam işte

yaa çok özledimmm..bi de çok fazla görüşemeyoruz da.....

canm çok geçmiş olsun neyse kuzucuk ii olsunda sende atlatrsın inşallah

Günaydın kızlar
Yazamadım kaç gündür geçmişe de bakamadım..
Berra çok hasta oldu. Ateşi 39.5 i gördük. Boğazı iltihap lanmis yine. Dr görünce ooo çok kötü olmuş dedi. Her ay böyle olduğunu söyledim. O zaman üniversiteye gidip araştırılması lazım neden oldugu dedi.
Bi ara gitcez inşallah. Antibiyotik kullanmaya başlayınca ateşi düştü şimdi daha iyi çok şükür. Ama çok mizmiz ve geceleri çok sık uyanıyor sürekli emmek istiyor. Bizden haberler böyle işte

Ah cnm benim ya cok cok gecmis olsjn
sizin durumunuz ablamin bebekligini hatirlatiuor annem hep anlati cok zor buyutmus ablami cok sllk bogaz iltihqlpqnmasi olurmus
Bademciklerine alinana kadat hep boule devam etmis

kızlar günaydın,
çok kötü bir gece geçirdik zaten bundan önceki iki gece de minanın ateşi 38 felandı dün ise hem çığlık çığlık ağladı tüm gece hem de sürekli vücudunu kasarak kucağımdan atmak istedi kendini bırakınca da daa çok ağladı eşim de ben de deli olduk bi çözüm bulamadık ağrısı vardır diye calpol verdik içmedi, su içmedi gazı vardır geçsin rhatlasın diye ilaç verdik onu da içmedi sürekli ağladı durdu en sonunda 3 civarıydı sızdı iki saat sonra emeye uyandı 7de tamamen kalktı.... anlamadık noldu dışarı çıkmıtık nazar da mı değdi ki kuzuma ya herkes çok sevdi oynadı onunla dün...

Canım benim nazar olmuş herhal ya da korkmuş çocuk rana da aynısını yaşadık ne surup ne su hiç birşey içmedi en sonuda fitil verdik ama yarım saat sonra etkisini gösterdi o gece çok kötüydü ya beled süresi var onu oku bi de yastığınin içine çevsen koy baş ucunda kalsın
İnşallah tekrarlamaz

Canım çok geçmiş olsun ya bence geciktirmeden götürün doktora bi baksınlar ya sürekli ateş iyi değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…