- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.021
Uzulme canim bizimde ayniydi saglik ocaginda 10.900 geldi 10.500 saydilar ay bide boyunu cocuk ayaktayken duvar boy olcerlerle olctu ya zaten korktu cocuk dusun 78dedi ayakkabilarini eksiltti ya cocuk 1yasinda doktorda 78.5ti boyunu kisatti resmen cocugun ya ben evde uyurken olctum 82cmdi hatta belki dahada uzun ben okadar olcebildim.bosver s.o hic guzel olcmuyo takma onlarin dediklerini zaten oraya gittigimde hep moralim bozuluyo ya.canım aslnda cokta takmıyodum ama dun oyle gorunce uzuldum kendımce sonucta sukur sağlıklı
10.500 saydılar ıste
bıde alp tuğranın gozunu ıcıne bakıyorum yemek yemesı ıcın benı cok yoruyo yemek saatlerınde bıraz doldum dıyelım
fatma burda mısın kuzum
ii geceler kızlar çook sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aynen canim sizin bide bahceli ne guzel ya bahceye cikmaniz yeterli yazin sen elinde tel.uzanirsin artik kk.takilirsin bi taraftan cocuklara bakarsin onlarda oynarlar dahada sayardimda simdi canim cekiyo dusundukce.:-D
Oo masallah yarene zaten gordugumuz yok masallah koca kiz olmus annesi Allah hayirli evlat eylesin hepsini.
Ya canim sen annenin yaninami gittin ne guzel ya haberim yoktu sanirim giremedigim gun soyledin resim falan cekilinde albume koyarsin bakariz hadi tadini cikar canim annenlerle anne gibisi yok.
Herkese iyi aksamlar ya arkadas listem bos gorunuyo bende girdigimde kim var kim yok goremiyorum kotu oldu bu.:-(
Beni canim senin kuzulara bisiklet almissiniz hayirli olsun gule gule kullansinlar belki bizde yaza aliriz erene bakalim siz nidaya aldiginizi kullanin hosuna gidicekmi bizde oyle karar veririz.
Songuul sende supurge almissin hayirli olsun canim rahat etmissindir artik gule ge kullan.
Sibelcim nasilsin bak bi hafta gecti gitti bile ins. bihafta sonra esin geliyo canin sklirsa bi watsaptan msj at burayi acar konusuruz canim.
Kac gundur burayi duzgun takip edemedim msjlarida gec yazdim k.bakmayin gecmiside yarim yamalak firsat buldukca okuyorum oyuzden boyle oluyo unuttugum varsa k.bakmasin.
ii geceler kızlar çook sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım bak birhaftan geçti bile azkaldi sabret
ben eşim yokken pek sıkılmam hep uğraş buluum kendime
bgun öldüm yorgunluktan eşim nobetteyken yapayim dedim
kuzenlere yegenlere ismine özel keceden süsleyerek bandana yaptım
erkek olanlara tsortune yazdım bide bi kuzenimin bebeğine sozum vardı tütü onu yaptım
2nisanda memlekete gitcez süpriz olsun dedim
bak bu saat oldu ben ayaktayım :)
hiç sıkılmya vaktim olmadi
canım uc gun yok esım bır organızasyonda yer alıcak grup yemeklerı var sık sık uğrarım ınsallaSongulcum ben cıkıcam yavastan:26:
Sana ıyı geceler cnm esım evde dıye ugramamazlık yapma arada ugra gecelerı
ay kaçırmışım bak yorumuGeldım geldım
Bu guzellıge yorum yapmadan gıdılırmı
Masallah annesı cok tatlı sırıne
Benım kızlarımda yaren ablaları gıbı olucaklar ıns
Hadı bana ıyı geceler
anne evı candırGünaydın kızlar. Anne yanında olmak gibi yok
oo cnm benım kıyamam ya boğazlardan yakaladımmı fenadır sımdılerde nasıl kuzucukgunaydin canlarim
gecmis olsun dileklriniz icin hepinize cok tesk.ederim.
sabah emiri doktora goturdum 2gundur atesi hep 40 ti.dusuyo fakat tekrar yukseliyirdu.hemen bir igne yapalim dedi doktor.cok feci bademcikleri iltahaplanmis.
antibiyotik verdi. ben anlamiyorumbu ikinci oluyo nerdn kapiyo bu mikrobu okadar dikktat ediyiryz.
neyse cikinca eczaneye gittim keci boynuzu pekmezinin faydalarini maddeler halinde yazan bir afis vardi.hemwn alayim dedimkalmamis .eczaci yok satiyoruz dedi.
bugun baska bir eczaneye sorucam.ama doktora sormayi unuttum cikincada emir zaten durmuyo daha hastaneyi uzaktan gorsun basliyo aglamaya.
bu arada songul cok tatli yaren ya masallah onu gorunce canim kiz cekiyo ama :))
reces sanad ginaydin cnm oh anns gibisi varmi ya miss....
minamin gonderdigi linkteki yaziyi okudum ve altraki yorumlar cok ilgimi cekti asilar hakkinda.
iyimi kotumu bilemiyoruz ama dunya saglik orgutu tavsiye ediyorsa yaptirmak zorundayiz.
mesela benim bir arkadasim kizini ozeldok. goturuyo doktor u asilari cok gereksiz buluyormus.heleki ozel olanlara para tuzagi diyormus.
yani doktorda olsa bakis acisi
oo süper cnm cok sevındımHerkese iyi gunler ben yine okula gittim geldim ve arapca sinavindan 60 almisimya bekledigimden cok yuksekti acikcasi daha dusuk bekliyodum ama iyi oldu rahatladim.
Erenle babasida terasa cikti oh bende bi kahve yaptim dinleniyorum bi gecmisi okuyayim bakalim.
ozledın dımı kuzum esını ne zman gelıyorii geceler kızlar çook sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay aynı takıntı bendede var uyku gırmez gözüme ondan hıc bulaşmam o ıslwreahh belimin agrisindan yatamiom yaa cok agrimis
ahh bu takintilarim beni öldurcek
bgun bitsin die ugrqstim oysaki 10gün var daha nie yipratiosam kendimi
ayy sizdede varmı bu huy
basladgim iş yada kafaya koydgum şey oan ogun olcaktir gerkirse uyumaz yaparım
oyuzden örgü ormuyorum hiç biara taktım orguye
sabahlara kadar uyumadan orerdim illaki bittiğini gorcektim
onu biraktim kitap okuma hastalgim başladı eşim kizdi artık okutmuo hoş zaten masal var artık okadr
okuyqmm ama
offf nie böyleyim ben yaa takıntılıyım
bazen çok zorluo beni
Masallah sana hamarat hatun
Yok ben senın kadar takıntılı degılım
Kafama koydugumu yaparım ama zaman sınırı koymam yoksa ıcınden cıkamam
canım bak birhaftan geçti bile azkaldi sabret
ben eşim yokken pek sıkılmam hep uğraş buluum kendime
bgun öldüm yorgunluktan eşim nobetteyken yapayim dedim
kuzenlere yegenlere ismine özel keceden süsleyerek bandana yaptım
erkek olanlara tsortune yazdım bide bi kuzenimin bebeğine sozum vardı tütü onu yaptım
2nisanda memlekete gitcez süpriz olsun dedim
bak bu saat oldu ben ayaktayım :)
hiç sıkılmya vaktim olmadi
ahh belimin agrisindan yatamiom yaa cok agrimis
ahh bu takintilarim beni öldurcek
bgun bitsin die ugrqstim oysaki 10gün var daha nie yipratiosam kendimi
ayy sizdede varmı bu huy
basladgim iş yada kafaya koydgum şey oan ogun olcaktir gerkirse uyumaz yaparım
oyuzden örgü ormuyorum hiç biara taktım orguye
sabahlara kadar uyumadan orerdim illaki bittiğini gorcektim
onu biraktim kitap okuma hastalgim başladı eşim kizdi artık okutmuo hoş zaten masal var artık okadr
okuyqmm ama
offf nie böyleyim ben yaa takıntılıyım
bazen çok zorluo beni
Cnm bıraz daha sabır bı hafta kaldı..
Zor gecıyodur emınım ınsanın evının dıregı kocası herseyı..
canım uc gun yok esım bır organızasyonda yer alıcak grup yemeklerı var sık sık uğrarım ınsalla
ay kaçırmışım bak yorumu
ınsalla cnm benım
anne evı candır
oo cnm benım kıyamam ya boğazlardan yakaladımmı fenadır sımdılerde nasıl kuzucuk
kecıboynzu ozu yok satıyormuş esımın eczacı arkadaşı ay nsını demıs
arasın oksurugı masalla ıkı günde topladı bır tık fazla verdım
oo süper cnm cok sevındım
ozledın dımı kuzum esını ne zman gelıyor
ay aynı takıntı bendede var uyku gırmez gözüme ondan hıc bulaşmam o ıslwre
temızlıkte aynısı gece 3 e akdar yaparım ama o gunkı hedefımı mutlaka bıtırırım
kacırmıssım senı sanırım
Günaydın herkese iyi pazarlar kızlar
Kızımdan hastalık geçti çok fenayım senelerdir hasta olmamıştım çok fenaymiş yahu
Rana hala öksürüyo ama hafifledi çok şükür pazar olmasına rağmen yine sabit 7.30 da kalktık onda kalktigim günleri çok özledim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar
Yazamadım kaç gündür geçmişe de bakamadım..
Berra çok hasta oldu. Ateşi 39.5 i gördük. Boğazı iltihap lanmis yine. Dr görünce ooo çok kötü olmuş dedi. Her ay böyle olduğunu söyledim. O zaman üniversiteye gidip araştırılması lazım neden oldugu dedi.
Bi ara gitcez inşallah. Antibiyotik kullanmaya başlayınca ateşi düştü şimdi daha iyi çok şükür. Ama çok mizmiz ve geceleri çok sık uyanıyor sürekli emmek istiyor. Bizden haberler böyle işte
kızlar günaydın,
çok kötü bir gece geçirdik zaten bundan önceki iki gece de minanın ateşi 38 felandı dün ise hem çığlık çığlık ağladı tüm gece hem de sürekli vücudunu kasarak kucağımdan atmak istedi kendini bırakınca da daa çok ağladı eşim de ben de deli olduk bi çözüm bulamadık ağrısı vardır diye calpol verdik içmedi, su içmedi gazı vardır geçsin rhatlasın diye ilaç verdik onu da içmedi sürekli ağladı durdu en sonunda 3 civarıydı sızdı iki saat sonra emeye uyandı 7de tamamen kalktı.... anlamadık noldu dışarı çıkmıtık nazar da mı değdi ki kuzuma ya herkes çok sevdi oynadı onunla dün...
Günaydın kızlar
Yazamadım kaç gündür geçmişe de bakamadım..
Berra çok hasta oldu. Ateşi 39.5 i gördük. Boğazı iltihap lanmis yine. Dr görünce ooo çok kötü olmuş dedi. Her ay böyle olduğunu söyledim. O zaman üniversiteye gidip araştırılması lazım neden oldugu dedi.
Bi ara gitcez inşallah. Antibiyotik kullanmaya başlayınca ateşi düştü şimdi daha iyi çok şükür. Ama çok mizmiz ve geceleri çok sık uyanıyor sürekli emmek istiyor. Bizden haberler böyle işte
Canım çok geçmiş olsun ya bence geciktirmeden götürün doktora bi baksınlar ya sürekli ateş iyi değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?