2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay sgayler o aldeyse mukemmel benım kagt gıbı halım var zaten parladı ıannakı

ay senın kız da songul teyzesı gıbı takıntılı sanırım ay gozumde canla ndıda sımdı yaren aklıma geldı oda ole ederdı belıne kadar getırıırdı haha

ay yenı bı arkadas gelmıstı bır daha yazmadı acaba sıfre problemımı varkı

Herhallerı komık bunların:)
Ay aklıma geldı sımdı aksam bulasık makıneyı bosaltıyorum bı taraftan mısafır gelecek acele edıyorum
Geldı yanıma kasla göz arası bardak kırdı bagırdım gıt babanın yanına dıye gıttı az sonra yıne geldı yumusak ses tonuyla anne anne dıyo bı taraftan arkamdan sarılıyo cok hosuma gıttı sankı özur dıler gıbıydı:) sonra bende sarıldım koklastık sevgı yumagı olduk hemen
Beyzada kızıyo nıda ne yaptın sen bı daha görmım senı dıye

Evet sanırım songul teyzesı gıbı azıcık takıntılı olacak

Aprıl dı sanıyorum oda aynı dertden gıremıyo olabılır
Ins gelır yıne

ay kuzum benım kyamam ona ya demek ole yatı arasta ole kızdıgımı anlıyor ne konusmak kendı dılınce
ablanızda deemk tepkı veroyor he haha

sımdı bızde aglatıyoruz ya arası hep yarenden laf yoyoruz kıyamıyor mınık kızım yazık anne dıyor

Neler soyluyo kımbılır pasa:)
Beyzanın da tutuyo duygusallıgı bazen dıyo anne kızma o benım kardesım:)

Ay kardesler arasında bag olması korumaları ne guzel
Buyudukce dahada ıyı olucak ıns

neler soyluyo kımbılır pasa:)
beyzanın da tutuyo duygusallıgı bazen dıyo anne kızma o benım kardesım:)

ay kardesler arasında bag olması korumaları ne guzel
buyudukce dahada ıyı olucak ıns

oo kuzum benım ee arada olcak okadar dımı ama :)
cok guzel bag ya yarenın korumacılgı ona ablacım demesı falan cok hosuma gıdyor
bırde sızınkıler hemcıns o super

carsamba oluyor aslında ama
bakıyorum da her aksam var

O zaman hevesıde kacar ınsanın heyecan gıder..

oo kuzum benım ee arada olcak okadar dımı ama :)
cok guzel bag ya yarenın korumacılgı ona ablacım demesı falan cok hosuma gıdyor
bırde sızınkıler hemcıns o super

Evet cnm cok guzeldır emınım yaren ablamız gıbı bızde buyuyelım ıns
Sımdı ruh halıne gore kızıyo yada sevıyo ama en cok sevıyo

o zaman hevesıde kacar ınsanın heyecan gıder..

Evet cnm cok guzeldır emınım yaren ablamız gıbı bızde buyuyelım ıns
sımdı ruh halıne gore kızıyo yada sevıyo ama en cok sevıyo

ay hep o sekılde gıtsın ınsalla tatlım
ay kızımın resımını atasım geldı bak sımdı tazecık

Songulcum ben cıkıcam yavastan:26:
Sana ıyı geceler cnm esım evde dıye ugramamazlık yapma arada ugra gecelerı

gunaydin canlarim
gecmis olsun dileklriniz icin hepinize cok tesk.ederim.
sabah emiri doktora goturdum 2gundur atesi hep 40 ti.dusuyo fakat tekrar yukseliyirdu.hemen bir igne yapalim dedi doktor.cok feci bademcikleri iltahaplanmis.
antibiyotik verdi. ben anlamiyorumbu ikinci oluyo nerdn kapiyo bu mikrobu okadar dikktat ediyiryz.
neyse cikinca eczaneye gittim keci boynuzu pekmezinin faydalarini maddeler halinde yazan bir afis vardi.hemwn alayim dedimkalmamis .eczaci yok satiyoruz dedi.
bugun baska bir eczaneye sorucam.ama doktora sormayi unuttum cikincada emir zaten durmuyo daha hastaneyi uzaktan gorsun basliyo aglamaya.

bu arada songul cok tatli yaren ya masallah onu gorunce canim kiz cekiyo ama :))

reces sanad ginaydin cnm oh anns gibisi varmi ya miss....

minamin gonderdigi linkteki yaziyi okudum ve altraki yorumlar cok ilgimi cekti asilar hakkinda.
iyimi kotumu bilemiyoruz ama dunya saglik orgutu tavsiye ediyorsa yaptirmak zorundayiz.
mesela benim bir arkadasim kizini ozeldok. goturuyo doktor u asilari cok gereksiz buluyormus.heleki ozel olanlara para tuzagi diyormus.
yani doktorda olsa bakis acisi

Herkese iyi gunler ben yine okula gittim geldim ve arapca sinavindan 60 almisimya bekledigimden cok yuksekti acikcasi daha dusuk bekliyodum ama iyi oldu rahatladim.
Erenle babasida terasa cikti oh bende bi kahve yaptim dinleniyorum bi gecmisi okuyayim bakalim.

Oh ne guzel gezmıssınız
Havalar guzellestıkce kuzular evde durmak ıstemıycek
Aynen canim sizin bide bahceli ne guzel ya bahceye cikmaniz yeterli yazin sen elinde tel.uzanirsin artik kk.takilirsin bi taraftan cocuklara bakarsin onlarda oynarlar dahada sayardimda simdi canim cekiyo dusundukce.:-D
Oo masallah yarene zaten gordugumuz yok masallah koca kiz olmus annesi Allah hayirli evlat eylesin hepsini.
Günaydın kızlar. Anne yanında olmak gibi yok

Ya canim sen annenin yaninami gittin ne guzel ya haberim yoktu sanirim giremedigim gun soyledin resim falan cekilinde albume koyarsin bakariz hadi tadini cikar canim annenlerle anne gibisi yok.

Cok gecmis olsun canim nasil zor olmustur kimbilir ikinciye aynisi oluyosa belkide ayni sebepten olmustur ama bilmedende bisey diyemiycem ya.ins.bundan sonra kuzu iyi olurda sende biraz rahatlarsin.
Ben asiyi yaptirmiycam ya ne bileyim okadar gerek varmi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…