2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın güzeller hafta sonları hamarat khatunlar döktürmüş maşallah size Biz sanırım hasta oluyoruz paşam bütün gece uyumadı hapşuruyo burnu tıkalı bende aynı bakalım umarım ilerlemez
oyy çok geçmiş olsun cnm keçiboynuzu özü kullanıo muydunuz siz. ay bize çok yaradı çok şükür. ilerlemeden atlattık busefer. burda herkes grip

yasmincim tarif alalım lütfen ama böle ballandırıp tarif vermemek olmuyo
paylaşayım cnm hemen çok basit ama çok renkli bi tarif... beğenirsiniz inş.

günaydın cnm:

umarım kötü olmazsınız..

bu arada ay yazmayı unutmuşum ben hafta sonu pizzayıda yaptım ve sonuç süper oldu..
ooo hanımefendi hiç bahsetmiiosunuz pizzadan afiyetle yenmiş oh:)

cnm sen kaçta gittin eve yaa seçim vurmuş sizi remen. eşimde 10 da geldi eve.
kuzum dün tüm gün babayı görmedi sabah bi şebeklik bi şebekklik çok komikti.

Yanımda yatırdığım zaman da rana annem diyo arada sonra tekrar uykuya geçiş özlüyorlar herhalde yasminim

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen cnm bence de özlüoar...
ben yavaştan kuzuma doğru gideyim beni bekler:)

ayy unuttum vallaha başka şeylere bakarken cnm bide burası yoğun biraz bugün ondan yazamadım sori yani:

fundam defnem nasıl oldu hafta sonu nasıl geçti cnm*

senin hafta sonun nasıl geçti cnm:

Sabah beste gittik ama ranayi almadık canım uyuyo uyanır dedi bakıcı bi hevesle gitmiştık ortamıza yatıracaktik heves kursakta kaldı
Sabah onda uyandık gittik almaya evin penceresinden baktım annem dedi sarıldık babaaaam dedi çocuk 3 gündür görmeyince babayı neyse eve geldik öğlene kadar izinliydim uykusu gelmişti uyuttum ama 40 dakika anca uyudu uyanmış bağırıyor anneeee diye şimdi takılıyoruz birlikte ama saat birde yine götürecem :-(

Songülüm ablasında kalıyormuş kızlar selamıı vaar

aaa nedenki bi sıkıntı yok dimi
aleykim selam gelsin artık özleniyooo:

oyyy kıyamam kuzum benimmm:
özlüyo annesi...

bu arada bugün çok sakin burası..

Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür
betül dün senin Pudingli kurabiye ile perisan pastayı yaptım iyiki açılmış orası yeni tarifler denemek çok güzel
ben bi geçmiş yapayim

günaydın cnm ohh iiyi olmanıza sevindim
ben bide tayinli kurabiyeyi denemk istiyorumya acaba hangisayfadaydı hatırlıyomusunuz?
o pudunklide denenecek ..

Yerim ben onu annesi
elifte bazen bana sarilarak uyuyor çok güzel bi duygu gerçekten Rabbime sukurler olsun amin herkese yasatsin
Günaydın güzeller hafta sonları hamarat khatunlar döktürmüş maşallah size Biz sanırım hasta oluyoruz paşam bütün gece uyumadı hapşuruyo burnu tıkalı bende aynı bakalım umarım ilerlemez
Günaydın canım geçmiş olsun
Ay benim esimde çok mutlu betulun halkey pastasina bayıldı eşim
günaydın cnm ohh iiyi olmanıza sevindim
ben bide tayinli kurabiyeyi denemk istiyorumya acaba hangisayfadaydı hatırlıyomusunuz?
o pudunklide denenecek ..

Yok canım sonlara doğruydu ben sana bakar soylerim canım
ben tabloyu hazirladim hsonu atarım sana canım betulun ypgunluktan sanırım fırsatı olmuyor koymaya hamarat annelere

Gunaydin kizlaar ayy saaer alindiya en cok bana yariycak valla artik aksamlar gec olucak esim 6bucukta geliyo eve ozaman erenide vericem terasta takilicaklar bende ders calisicam he he.
(sevindigim seye bakin)

Benicim ne guzel gezmissiniz oh ama yorucu bigun olmus artik dinlenirsin.
Sinavda ins.kolay gecer ama ben imam hatip okuyorumya sinava faydasi olurmu bilmiyorum kitapta tarihler isimler falan karisik yani bakalim kismet artik ama Allahim yardim ediyo cok sukur sinav yerim kendi mahallem daha ne olsun.
Artik okuldaki sinavlarada calisicam ins.

Yaseminim salgamli tarifi bende bekliyorum kocise surpriz yapayim ama artik yarin yaparim.
Zeynepte masallah ya annesini operde uyurmus bide akilli bidik yerim onu.

Ozcanan canim senin icinde rana icinde cok zor bigun olmustur ozlemissinizdir birbirinizi en azindan guvendiginiz evinde biraktiginiz bi bakiciniz var neguzel bunada sukur canim geldi gecti artik.

Hamarat gulden kurabiyeyi tutturdun demek oh pizzada yapilmis hizina yetisemiyoruz ama bende deniycem pizzayi ins. afiyetler olsun size.

Songul selam soylemis a.selam oda yakinda gelir heralde simdi kocasiyla ailesiyle ilgilensin sonra rahatca girer buraya.

Sağol canım geldi geçti valla şimdi yine bıraktık arkamdan kokulu öpücükle yolladı kuzum beni

bak o kadar alıntı yaptım bi senin ki kaldı hee:) yazcam tatlım birazdan çok basit zaten. allah yardımcın olsun cnm zor çocukla çalışmak.
özcanan özlemiştir kuzu sizi tabi...
nuray cnm ellerine sağlık liste hazırlamışsın. elifimi öp benim için
buarada bal böcüğünün yanağının iç kısmı ısırılmış gibi olmuş kırmızı sanki yara gibi dün farkettim yaa içim acıdı niye oldu ki acaba. daha dişte yok o tarafta nasıl ısırmış olabilir ki

Bende cikayim biraz isleri halledip ereni uyutuncada ders calisicam kalmak cok isterdim ama sonra gelirim artik.

Kizlar bide son bisey sorayim benim tel.in sebekesi kendi kendine gidip duruyo ya burdaykende gitti tel.i kapatip acinca tekrar geliyo niye oluyo anlamadim sizlerdede bunun gibi sorun olan varmi acaba yada fikri olan son zamanlardada tel. biriyle konusurken kapanmaya basladi tekrar ariyorum cok konusmadan kapaniyo yine iyice sinirlendiriyo beni hattim eskimis olabiirmi acaba kac senedir ayni cunku.
Bu arada tel.im samsung galaxy ace.

aynı teli kullanıyoruz cnm. benim de hat değiştirdiğimden beri gidip gelio turkcell yaramadı bana:)

canım muhtemelen kardesını kıskanıyodur oda daha bebek cunku
bılıyorum zordur ama onunla bıraz daha ılgılenmeye calısırsan zamanla duzelır ınsallah

Bilemedim canım benimde tel aynı ama öyle sorunlarım yok bi ara şarj almıyordu servise gitti geldi şükür artık olmuyor
Aa tatlım yara mi oldu bal boceginin agzi acaba kiyamam kuzuma aciyidur
salata tarifini paylaştım kızlar beğenirisniz inş.
Hemen bakıyoruz hamarat hatun seni

sağol cnm bekliyorummm:

Gülden sayfa 17 canım
ben de istiyorum bu kurabiyeyi yapmayı sen yap bakalım önce tecrübelerini paylaş bizimle

yapıcam cnm hemende paylaşıcam inşallah tutururum..
çok sağol bu arada cnm..

ayy yok kız bu ara mutfağa verdim kendimi ama ev derin bi temizlik istiyoooo:

allah allah ne olduki acaba cnm:

tarif alındı
sabna bağlanıp yapıcam tabi hahahaha:

güzel oldumu beğendinmi :)

canım ya hep sölicem ama bi türlü olmadı yükleyemedim tabloyu çokta ilgilenemedim yoğunluktan tekrar denicem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…