- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.861
slm kizlar.solemistim dun aksam misafirum vardi.menumde; sarma.salgam sulu bulgur salatasi.peynirli borek.cevizli pazta.catlak kurabiye ve tavuk gogsu vardi.catlak kurabiyem yayildi birbirine yapisti malesf.sanirim iki tepside pisirmek gerekti en azindan birbirine yapismazdi.ama tadi guzeldi.hepinizi opuyorum kuzum uyurken bende biraz yatayim babamizda yok zaten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm uzulme hıc emmeyenler var alpcık allaha sukur bu gunlere kadar emdı annesı..
Hastalıgında verdıgı etkıyle ıstemedı artık demekkı..
Bıraktırmak ısteyıp bıraktıramayanlar var oyle daha kotu olurdu dusunsene cocugu aglatıp o ısteyıp vermemek..
Uzucu ama kendılıgınden olması daha ıyı bence..nasıbı bu kadarmıs dedıgın gıbı uzme kendını..
Beyza 6 ay nıda 9 ay emdı buna sukur..nıda son zamanlar sadece gece uykuda emıyodu zaten onuda ben kaldırıyodum
Canım gece nasıl uyuyo peki ya ben emzigi de bıraksın istiyorum artık
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mudurcann hosgeldin tekrardan aramiza hesabin pasif gorunuodu
cok merak etmistik seni keske telefonu olsaydi arasaydik dedik
ceyda ve senin iyi olmaniza sevindim
fatma kurabiyeyi bende denuycem bakalim bi firsat bulup deneyemedim
beni uzulme canim yayilsada tadi guzelmis sorun olmazkendimiz yeriz artik resim atarim yapinca :)
sibel naptin kutladinizmi veda partine katildinmi nezamn yolculuk
wavs uzulme kendiliginden olmasi inanki daha iyi heleki 16.5ay yani dile kolay
bak masal 6ay emdi nasil uzuldum hic emmeyenlerde var napcak elimizden bisey gelmio ki
agzi nasil oldu peki
Wavss canım yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu canım çok zordur eminimRabbim kolaylik versin canım benim yaa.
Peki gece uyanmiyor mu
mudurcann hosgeldin tekrardan aramiza hesabin pasif gorunuodu
cok merak etmistik seni keske telefonu olsaydi arasaydik dedik
ceyda ve senin iyi olmaniza sevindim
fatma kurabiyeyi bende denuycem bakalim bi firsat beni uzulme canim yayilsada tadi guzelmis sorun olmazkendimiz yeriz artik resim atarim yapinca :)
sibel naptin kutladinizmi veda partine katildinmi nezamn yolculuk
wavs uzulme kendiliginden olmasi inanki daha iyi heleki 16.5ay yani dile kolay
bak masal 6ay emdi nasil uzuldum hic emmeyenlerde var napcak elimizden bisey gelmio ki
agzi nasil oldu peki
Tesekkurler canım keske telımız olsaydı bırbırımızde ama merak etmeyın kötü bisey yok sadece bıraz ara vermek zorunda kaldım.
Ceydacıkda ıyı uyutmaya calısıyorum sımdı
Kuzum herşeye değersin :)
zaman gectıkce alısıyorum canım ılk gunler huzunlu oluyo doğal olarak
canım ya ayağımda sallıyorum yada besığıne koyuyorum kendı uyuyo bazen piş piş yapıyorum totosuna bazende bırlıkte yatıyoruz sacımla oynuyo uyuyo cok cesıtlı uyuma sekıllerı var yani:) valla alp tuğra anlamadığım bır sekıde hem emzığı hemde benı bıraktı
uzulmemeye calısıyorum artık canım ağzı daha ıyı canım bırazda olsa bıseyler yıyo yarın dra goturcem bakalım
benmı cok duyusal davrandım bılmıyorumkı canım eğer oyleyse soyleyın bana lutfen
uyanıyo canım tekrar uyutmaya calısyorumm
Salgam sulu bulgur salatasida hic duymadim canim ben salgam sevmemde esim cok seviyo bu salatayida sever sanirim.slm kizlar.solemistim dun aksam misafirum vardi.menumde; sarma.salgam sulu bulgur salatasi.peynirli borek.cevizli pazta.catlak kurabiye ve tavuk gogsu vardi.catlak kurabiyem yayildi birbirine yapisti malesf.sanirim iki tepside pisirmek gerekti en azindan birbirine yapismazdi.ama tadi guzeldi.hepinizi opuyorum kuzum uyurken bende biraz yatayim babamizda yok zaten.
Tel.den goremiyorum ama watsaptan gormustum canim benimkilerde oyleydi acaba k.tozumu fazlaydi miktarida yazmiyoduki ben bi paket koymustum ama ne bileyim zor bi tarifmis.kurabiyelerden manzara
phh hamarat hatun seni ellerine saglik ayy iyice merak ettim.su kurabiyeyi ama her yapan yayilsada tadi guzel dio ya
birazdan deniycem bakalim tabi yarin pisirebilcem
Slm kızlar uzun hemde cok uzun bı qradan sonra tekrar merhaba umarım herkes ıyıdır bız ıyıyız ceydam da ıyı bundan sonra görüşmek üzere
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
wavs cnm cok uzuldum birakmasina ama sole dusunmek lazim bu kadarda emmeyebilirdi buna sukur nasibi bu kadarmis alpin.ayrica bi sure sonra sen biraktirmaya calisacaktin bu daha zor olacakti mutlaka senin icin. mesela ben simdiden kara kara dusunuyorum nasil biraktircam diye allah yardimcimiz olsun
Yok canım ya ben de olsam üzülürdüm sonuçta sen.daha hazır değildin daha ondan zor geldi sana ama böylesi daha iyi biliyormusun meme meme diye aglamadan tutturmadan temiz.bi şekilde bıraktı
bak yemeye de başlamış iyi daha iyi olacak.inşallah annesi
Hoşgeldin cnm nerelerdeydin?çok merak ettik seni
Wavs cnm üzülme. Gayet iyi emdi Alp Tuğra .
Kızlar kurabiye gayet güzel oluyor. Pişirme Süresi mi az geldi acaba
19 kasım doğumlu diye sınırladım ama diğer annelerdende cevap alabilirim tabi :) yazdığım üzere kızım 19 kasım doğumlu yani 16 aylık ama hala anlaşılır bir kelimesi yok anne baba bile demiyor akranlarının konuştuklarını biliyorum endişeliyim bu. Yüzden sizce haklımıyım? Birde ona oyunlarda eşlik etmemden hoşlanmıyor ,yazması için aldığımız deftere yazmaktan hoşlanmıyor.. Sinirli bi bebek doğduğundan bu yana Cevaplarsanız sevinirim şimdiden tşkler
Yok canim uzulme sen senin sucun yokki bende tuttramayinca uzuldum iste olsun bidahakine tuttrurum ins. ama kek olarak denemek istiyorum ben tarifi.bide bisey sorucam hani bunun ustune strec folyo yazmissin orda kafam karisti strec filmmi yoksa aluminyum folyomu kapliyoruz ben strec film kapladim oyledir diye ama dogrusu nasilki.
slm kizlar.solemistim dun aksam misafirum vardi.menumde; sarma.salgam sulu bulgur salatasi.peynirli borek.cevizli pazta.catlak kurabiye ve tavuk gogsu vardi.catlak kurabiyem yayildi birbirine yapisti malesf.sanirim iki tepside pisirmek gerekti en azindan birbirine yapismazdi.ama tadi guzeldi.hepinizi opuyorum kuzum uyurken bende biraz yatayim babamizda yok zaten.
kurabiyelerden manzara
phh hamarat hatun seni ellerine saglik ayy iyice merak ettim.su kurabiyeyi ama her yapan yayilsada tadi guzel dio ya
birazdan deniycem bakalim tabi yarin pisirebilcem
Salgam sulu bulgur salatasida hic duymadim canim ben salgam sevmemde esim cok seviyo bu salatayida sever sanirim.
Menu guzelmis eline saglik.
Tel.den goremiyorum ama watsaptan gormustum canim benimkilerde oyleydi acaba k.tozumu fazlaydi miktarida yazmiyoduki ben bi paket koymustum ama ne bileyim zor bi tarifmis.
Kek gibi yumusak oluyo canim ama ben onu kek olarak deniycem ins. oyle daha guzel olur.Bakalim seninki nasil olucak istersen iki tepside pisir cok kabariyo yarin haberleri bekliyoruz.
Bizde gittik geldik koye ama esimin koyune gitmistik zaten erende cok yoruldu ya bide ogle uykusunu arabada giderken yarim saat falan uyudu yavrum bidaha uyuyamadi ordada salladim okadar ama degisik yer diye uyuyamadi butun gun zor durdu aksam 8gibi yola cikinca arabaya bindikten sonra hemen uyuyakaldi eve gelincede uyandi zaten nazar oldu heralde cok kotuydu surekli agliyodu okudum biraz oynadik kendine geldi sonra sallaya sallaya zor uyudu aslinda cok uykusu var ama beden yorgun olunca uykuya dalamadi biturlu ya kuzum benim.
Bu arada aksam mail gelmis herkes onu okuyor sinavindan sinav yeri bizim mahalledeki caminin yanindaki okuldaymis ya ne sansliyim iki adim yer cok yakin ama ben kitabi okuyamadim kitap 600sayfa iste daha 137ye anca geldim sakin kafayla okumak gerektigi icin eren olunca okuyamadim bitaraftan okulun dersleri ya sinavda haftaya pazar gunu bakalim sinava kadar nekadar okuycam.bide cumartesi iki tane sinavim var onlarada calismam lazim oh yok yok yani hangi birini yapcaksam artik.:-(
19 kasım doğumlu diye sınırladım ama diğer annelerdende cevap alabilirim tabi :) yazdığım üzere kızım 19 kasım doğumlu yani 16 aylık ama hala anlaşılır bir kelimesi yok anne baba bile demiyor akranlarının konuştuklarını biliyorum endişeliyim bu. Yüzden sizce haklımıyım? Birde ona oyunlarda eşlik etmemden hoşlanmıyor ,yazması için aldığımız deftere yazmaktan hoşlanmıyor.. Sinirli bi bebek doğduğundan bu yana Cevaplarsanız sevinirim şimdiden tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?