2012 kasım bebekleri büyüyor..

Mdrcnn ve sprint hoşgeldiniz. Nerelerdesiniz böyle

Sprint canım çok geçmiş olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kizlar.solemistim dun aksam misafirum vardi.menumde; sarma.salgam sulu bulgur salatasi.peynirli borek.cevizli pazta.catlak kurabiye ve tavuk gogsu vardi.catlak kurabiyem yayildi birbirine yapisti malesf.sanirim iki tepside pisirmek gerekti en azindan birbirine yapismazdi.ama tadi guzeldi.hepinizi opuyorum kuzum uyurken bende biraz yatayim babamizda yok zaten.

kurabiyelerden manzara

Eklentiler

• $1396189107363.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 31
buda servis tabagim:)

Eklentiler

• $1396189181621.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 27

phh hamarat hatun seni ellerine saglik ayy iyice merak ettim.su kurabiyeyi ama her yapan yayilsada tadi guzel dio ya
birazdan deniycem bakalim tabi yarin pisirebilcem

hu huuu kimse yok muu... benim kuzum uyudu keyfimiz yerinde cok sukur. kocis hala gelmedi sandik basinda. birazdan gelir ins. burdada kimsecikler yok herkes secim mi izlio ne:)

wavs cnm cok uzuldum birakmasina ama sole dusunmek lazim bu kadarda emmeyebilirdi buna sukur nasibi bu kadarmis alpin.ayrica bi sure sonra sen biraktirmaya calisacaktin bu daha zor olacakti mutlaka senin icin. mesela ben simdiden kara kara dusunuyorum nasil biraktircam diye allah yardimcimiz olsun

zaman gectıkce alısıyorum canım ılk gunler huzunlu oluyo doğal olarak

Canım gece nasıl uyuyo peki ya ben emzigi de bıraksın istiyorum artık

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canım ya ayağımda sallıyorum yada besığıne koyuyorum kendı uyuyo bazen piş piş yapıyorum totosuna bazende bırlıkte yatıyoruz sacımla oynuyo uyuyo cok cesıtlı uyuma sekıllerı var yani:) valla alp tuğra anlamadığım bır sekıde hem emzığı hemde benı bıraktı

uzulmemeye calısıyorum artık canım ağzı daha ıyı canım bırazda olsa bıseyler yıyo yarın dra goturcem bakalım

Wavss canım yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu canım çok zordur eminim Rabbim kolaylik versin canım benim yaa.
Peki gece uyanmiyor mu

benmı cok duyusal davrandım bılmıyorumkı canım eğer oyleyse soyleyın bana lutfen
uyanıyo canım tekrar uyutmaya calısyorumm

Tesekkurler canım keske telımız olsaydı bırbırımızde ama merak etmeyın kötü bisey yok sadece bıraz ara vermek zorunda kaldım.

Ceydacıkda ıyı uyutmaya calısıyorum sımdı

Kuzum herşeye değersin :)

Hosgeldin.canım gerçekten merak Rtik seni hatta kurduk kendi kendimize söyle mi oldu böyle mi diye.neyseki herşey yolundaymis sevindim

Yok canım ya ben de olsam üzülürdüm sonuçta sen.daha hazır değildin daha ondan zor geldi sana ama böylesi daha iyi biliyormusun meme meme diye aglamadan tutturmadan temiz.bi şekilde bıraktı
bak yemeye de başlamış iyi daha iyi olacak.inşallah annesi

Salgam sulu bulgur salatasida hic duymadim canim ben salgam sevmemde esim cok seviyo bu salatayida sever sanirim.
Menu guzelmis eline saglik.
kurabiyelerden manzara

Tel.den goremiyorum ama watsaptan gormustum canim benimkilerde oyleydi acaba k.tozumu fazlaydi miktarida yazmiyoduki ben bi paket koymustum ama ne bileyim zor bi tarifmis.
phh hamarat hatun seni ellerine saglik ayy iyice merak ettim.su kurabiyeyi ama her yapan yayilsada tadi guzel dio ya

Kek gibi yumusak oluyo canim ama ben onu kek olarak deniycem ins. oyle daha guzel olur.Bakalim seninki nasil olucak istersen iki tepside pisir cok kabariyo yarin haberleri bekliyoruz.

Bizde gittik geldik koye ama esimin koyune gitmistik zaten erende cok yoruldu ya bide ogle uykusunu arabada giderken yarim saat falan uyudu yavrum bidaha uyuyamadi ordada salladim okadar ama degisik yer diye uyuyamadi butun gun zor durdu aksam 8gibi yola cikinca arabaya bindikten sonra hemen uyuyakaldi eve gelincede uyandi zaten nazar oldu heralde cok kotuydu surekli agliyodu okudum biraz oynadik kendine geldi sonra sallaya sallaya zor uyudu aslinda cok uykusu var ama beden yorgun olunca uykuya dalamadi biturlu ya kuzum benim.

Bu arada aksam mail gelmis herkes onu okuyor sinavindan sinav yeri bizim mahalledeki caminin yanindaki okuldaymis ya ne sansliyim iki adim yer cok yakin ama ben kitabi okuyamadim kitap 600sayfa iste daha 137ye anca geldim sakin kafayla okumak gerektigi icin eren olunca okuyamadim bitaraftan okulun dersleri ya sinavda haftaya pazar gunu bakalim sinava kadar nekadar okuycam.bide cumartesi iki tane sinavim var onlarada calismam lazim oh yok yok yani hangi birini yapcaksam artik.:-(

Hoşgeldin cnm nerelerdeydin?çok merak ettik seni

Wavs cnm üzülme. Gayet iyi emdi Alp Tuğra .

Kızlar kurabiye gayet güzel oluyor. Pişirme Süresi mi az geldi acaba

19 kasım doğumlu diye sınırladım ama diğer annelerdende cevap alabilirim tabi :) yazdığım üzere kızım 19 kasım doğumlu yani 16 aylık ama hala anlaşılır bir kelimesi yok anne baba bile demiyor akranlarının konuştuklarını biliyorum endişeliyim bu. Yüzden sizce haklımıyım? Birde ona oyunlarda eşlik etmemden hoşlanmıyor ,yazması için aldığımız deftere yazmaktan hoşlanmıyor.. Sinirli bi bebek doğduğundan bu yana Cevaplarsanız sevinirim şimdiden tşkler

ayne oyle canım bukadar emdığıne sukur
bıraktırmak emınım dahada zordur Allahım hepımızın yardmcısı olsun
senı bu saatte burda gormek neguzel

Hoşgeldin cnm nerelerdeydin?çok merak ettik seni

Wavs cnm üzülme. Gayet iyi emdi Alp Tuğra .

Kızlar kurabiye gayet güzel oluyor. Pişirme Süresi mi az geldi acaba

bıraz sızlerıde sıktım farkındayım ama paylasmak ıstedım sadece
gun gectıkce alısıyorum ama hala emmek ıstıyo bunu farkettım bugun bıle geldı emmek ıstedı ama yıne emmedı
cok huzursuz ya hastalığğından kalma bı durum yada emmemek onu huzursuz edıyo

mesela sen bısey soyledığınde onu tekrarlamaya calısmıyomu gıt gel attı vs gıbı
ama her cocuğunun konusma yası farklıdır bunuda unutma annesın endısleısın haklısın ama
pekı cocuklarla oynuyomu

Cnm ya tarıfe cok guvenınce emek verdınız zaman harcadınız dıye uzuldum
Tarıfı sıteden aynen kopyalamıstım kendı puflerımıde yazarak önemlı olan uzerının kapanması bence fark etmezdı ben tupperin kapaklı kapları var onlara koyuyorum..
Kek ıcın bısey dıyemıycem cnm denemedıgım ıcın..

Cnm o kadar yayılmasını bende cozemedım ama sankı un az gelmıs gıbı bılmıyorumkı elınde yuvarlarken cabuk erıdımı?
Menun cok guzelmıs bu arada:) catlak kurabıye catlaklık yapmıs sadece

kurabiyelerden manzara

Cnm ıns olur senınkıler..

K. Tozu bır paket cnm
Aslında ıkı tepsıye gerek olmuyo tarıf tutarsa
Ne bıcak sırtı bı tarıfmıs anlamadım gıttı:)

Cnm nazar olmustur kuzucuk oku bol bol..
Sanslıymıssın ıns sınavda da devam eder sansın zaten cogu gordugun derslerde vardır belkı ılahıyatya..

Cnm her cocugun gelısımı farklı..
Benım ıkı cocugum var buyugum 2 yasından once sadece anne dıyodu nerdeyse..
Kucugum 24 ekım dogumlu cogu seylerı soyluyor basıt cumle kuruyo "anne cıcı" gıbı:)
Anlasılır olmasada bıseyler soyluyorsa daha vakıt var bence bı anda dıllenıyolar ama ıcın rahat etmesı ıcın dr una sorabılırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…