2012 kasım bebekleri büyüyor..

Saatler degıstıya tersım dondu resmen bu saate coktan uyumam lazımdı cunku sabah erken kalkıcam

Bugun burda hava tr nın tam tersıydı baya sıcaktı esım ısten gelınce dısarı cıktık
Hollandaya gıttık balık yedık sonra bahce urunlerı satan buyuk bı magaza var oraya gıttık ıcerıye kucuk bı hayvanat bahcesı yapmıslar kızlar bayıldı en cok ta beyza:) kuzular kucuk atlar ordek tavuk tavsan kucuk fareler var bıde hemstır mı ne dıyolar bılmıyorum:) ben uzaktan tırsıyorum beyza kucagına aldı sevdı hayvanları cok sevıyo dunde bahcede solucan avına cıktık:) babası bı kere elıne al resım cekelım demıs ondan bu yana solucanları cok sevıyo elıne almak ıstıyo ben ızın vermıyorum bıraktırıyorum:)
Nıdayada cok degısık geldı saskın saskın baktı önce mıdıllıyı sevdı tek bıde samanlar vardı onlarla oynadı:)

Sonra kv gıttık orda yemek falan sonra eve gelıp kızların banyosu yatagı baya yogun gectı yanı..
Sımdı uyuyup sabah yedı yırmıde kalkıcam yarın kres var bı haftadır rahattık..

Kızlar hepınıze gunaydın sımdıden....

Gel diyo bazen ben söyledikten sonra bide ben bay bay diyodum son zamanlarda onu "ta ta" diye söylüyor ama başka anlaşılır bişey farketmedim :/ evet çocuklara yaklaşıyor oynama istegi var kaçmıyor birde kardeşi oldu daha kendi bebekken ona yaklaşmıyor bi tek zarar verme amaçlı yaklaşımını söylemiyorum acaba bu kıskançlık krizleride onun konuşmasını engelledimi diye de düşünmüyor deilim aşırı derecede kıskanıyo çünkü benden bile uzaklaştığını farkediyorum sanki ve bu beni dahada endişelendiriyor

Evet hiç konuşmuyo ses çıkarmıyo deil bişeyler konuşuyo aslında kendince ama anlaşılır deil tlfnu kulağına dayayıp bişeyler anlatır gibi konuşuyo... Belki biraz daha sabretmem gerekiyor galiba ama endişeleniyorumda 18. Ay kontrolüne daha var O zamana kadar sabredemeyip sizlere danışmak istedim tşk rahatladım biraz:)
Bu arada ne uzun oldu girip okumayalı zaten yazamıuordum..uzun sayfalar girmiş araya helede 2. Bebekten sonra ilk defa bugün girdim

İyi geceler kızlar ben hala seçim yerindeyim ölecem yorgunluktan
Rana ilk başta biraz sıkıntı çıkarmış kapıya falan gitmiş ama oyalamislar kuzumu uyuyo şimdi meleğim bitseydi de bi alsaydım yavrumu :-(

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cnm ne demek sıkmak. Tabi ki paylaşacağız. Burası bunun için var. Cnm Defne bıraktığında ben de çok üzüldüm. Ama zamanla alıştım.

herkese günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir şimdi yavaştan aklımda kaldığı kadarıyla başlıyorummm:

mdrcnn

hoşgeldin kızlarında dediği gibi seni merak etmiştik neyseki hallolmuş sıkıntılar iyisiniz sevindim

benicim benim kurabiyler oldu hatta hafta sonu eşimin isteği üzerine tekrarlandı
ve akşam yine hamur yapıp dolaba atıldı
çünkü bugün tekrar yapılacak yarın akşam bi doğum gününe gidicezde..
bu arada negüzel gezmişsiniz..

yaseminim hamaratlığına hayranım bulgurlu salata tarifi bekleniyo

wavsum sanıyorum alışmışsın yavaş yavaş bunada şükür cnm:
fatmacım inşallah güzel geçer sınavın köyün tadı çıkarılmış negüzel.

özcenanım sanıyorum dün bayağı yoruldun ranacıktanda ayrı kaldın ama olsun bda geçti.
ayşegül dene bakalım merakla bekliyorum kurabiyenin sonucunu:
songülüm girmemişsin hafta sonu sanıyorum çok gezildi?
cvr ve helinimde girmemişler kızlar umarım herşey yolndadır.
sprint çok geçmiş olsun cnm sizede:

sibel haberdar et bizi arada.
başaktı galiba çocuğğunu soran arkadaşımız vardı
cnm muhtemelen 2. çocukla alakalı ola bilir doğal olarak ilgi ona geçtiği için yapıyo olabilir
ama benim tavsiyem bi pedegokla görüşmendir
hem nasıl davranman hakkında hemde meleyinin yaşadıklarıyla ilgili
ancak ozaman kafan rahattlar.

betül, nuray, nilay, katreynur,

kızlar umarım unuttuğum kimse kalmamıştır:
ve umarım herşey yolundadır..

güldenim formundasın yine maşallah:) herkese günaydın kızlar... güzel bi güne uyandık çok şükür. çatlak kurabiye denemeleri devam edio sanırım:) güldenim hamarat olan sensin baksana sen tutturdun kurabiyeyei he he:) benim evde kocaman bi borcam duruyo. o biterde görüntüyü unutursam tekrar denerim belki:) çok beceriksiz gördüm kendimi

biter cnm biter..

hahaa ben senin kadar hamarat olamam:
ama bulgur salatasını deniyecem..

biter cnm biter..

hahaa ben senin kadar hamarat olamam:
ama bulgur salatasını deniyecem..

sorma cnm ne hamarat ne hamarat. idare ediyoruz işte kendi çapımızda. ama şalgamlı salatayı denemelisin bencede değişik bi tat. ve en güzel kısmı kisenin şalgam olduunu anlamaması oluyor:)

ay kesnlikledenenecek cnm:

dene bakalım tatlım beğenirsin inş. cnm.
bu gece ne oldu bilio musun güldenim. zeynep ilay bu ara yanımda yatark emio biliosun hiç oşekilde emmezdi. neyse emdi yanımda yatıyordu dayanamayıp öptüm minicik. kuzum gucu guc dedi sarıldı bi de öptü öööle uyumaya devam etti . yavrum benim nasıl hoşuma gitti anlatamam yaa. rabbim herkese bu sevgiyi yaşatsın inş.

ohhh ohhh cnm :
yerim ben onu:
aminnn

allahım herkese yaşatsın..

Günaydın güzeller hafta sonları hamarat khatunlar döktürmüş maşallah size Biz sanırım hasta oluyoruz paşam bütün gece uyumadı hapşuruyo burnu tıkalı bende aynı bakalım umarım ilerlemez

yasmincim tarif alalım lütfen ama böle ballandırıp tarif vermemek olmuyo

Günaydın güzeller hafta sonları hamarat khatunlar döktürmüş maşallah size Biz sanırım hasta oluyoruz paşam bütün gece uyumadı hapşuruyo burnu tıkalı bende aynı bakalım umarım ilerlemez

günaydın cnm:

umarım kötü olmazsınız..

bu arada ay yazmayı unutmuşum ben hafta sonu pizzayıda yaptım ve sonuç süper oldu..

Guldenim aman dikkat bu kadar hamaratlik fazla geldi bana :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bizde emzik sakinlestirme aracı sallarken veriyorum ama o uyuyunca atıyo ve sabaha kadar almıyor uyanıkken dişleri rahatsiz etmediği sürece vermiyoruz dişleri çok acıdıginda bizi ısırıyo ya da bulduğu herhangi birşeyi o yüzden hiç olmazsa su dört sivri çıkıncaya kadar emzik biraz daha kalsın bi de ben izindeyken bıraktıpmak istiyorum bakalım artık biz biberonla süt içmiyoruz tek yudumla anlıyor süt olduğunu bi daha almıyo ağzına

Geçmiş olsun beysalim inşallah ilerlemez ya

Yanımda yatırdığım zaman da rana annem diyo arada sonra tekrar uykuya geçiş özlüyorlar herhalde yasminim

Guldenim aman dikkat bu kadar hamaratlik fazla geldi bana :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm eşimde diyo hayırdır sen bu ara pek bişeyleri dener oldun diye
ee dedim ne yapalım bizim bi stemizde bi bölüm var ordaki tarifleri yapıyorum dedim
yani anlayacağın bu işten en çok o mutlu..

bende nile izine çıktığımda bıraktırıcam ozaman biberonuda bırakıcaz inşalllahh:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…