- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.881
mesela sen bısey soyledığınde onu tekrarlamaya calısmıyomu gıt gel attı vs gıbı
ama her cocuğunun konusma yası farklıdır bunuda unutma annesın endısleısın haklısın ama
pekı cocuklarla oynuyomu
Evet hiç konuşmuyo ses çıkarmıyo deil bişeyler konuşuyo aslında kendince ama anlaşılır deil tlfnu kulağına dayayıp bişeyler anlatır gibi konuşuyo... Belki biraz daha sabretmem gerekiyor galiba ama endişeleniyorumda 18. Ay kontrolüne daha var O zamana kadar sabredemeyip sizlere danışmak istedim tşk rahatladım biraz:)Cnm her cocugun gelısımı farklı..
Benım ıkı cocugum var buyugum 2 yasından once sadece anne dıyodu nerdeyse..
Kucugum 24 ekım dogumlu cogu seylerı soyluyor basıt cumle kuruyo "anne cıcı" gıbı:)
Anlasılır olmasada bıseyler soyluyorsa daha vakıt var bence bı anda dıllenıyolar ama ıcın rahat etmesı ıcın dr una sorabılırsın..
Cnm ne demek sıkmak. Tabi ki paylaşacağız. Burası bunun için var. Cnm Defne bıraktığında ben de çok üzüldüm. Ama zamanla alıştım.bıraz sızlerıde sıktım farkındayım ama paylasmak ıstedım sadece
gun gectıkce alısıyorum ama hala emmek ıstıyo bunu farkettım bugun bıle geldı emmek ıstedı ama yıne emmedı
cok huzursuz ya hastalığğından kalma bı durum yada emmemek onu huzursuz edıyo
herkese günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir şimdi yavaştan aklımda kaldığı kadarıyla başlıyorummm:
mdrcnn
hoşgeldin kızlarında dediği gibi seni merak etmiştik neyseki hallolmuş sıkıntılar iyisiniz sevindim
benicim benim kurabiyler oldu hatta hafta sonu eşimin isteği üzerine tekrarlandı
ve akşam yine hamur yapıp dolaba atıldı
çünkü bugün tekrar yapılacak yarın akşam bi doğum gününe gidicezde..
bu arada negüzel gezmişsiniz..
yaseminim hamaratlığına hayranım bulgurlu salata tarifi bekleniyo
wavsum sanıyorum alışmışsın yavaş yavaş bunada şükür cnm:
fatmacım inşallah güzel geçer sınavın köyün tadı çıkarılmış negüzel.
özcenanım sanıyorum dün bayağı yoruldun ranacıktanda ayrı kaldın ama olsun bda geçti.
ayşegül dene bakalım merakla bekliyorum kurabiyenin sonucunu:
songülüm girmemişsin hafta sonu sanıyorum çok gezildi?
cvr ve helinimde girmemişler kızlar umarım herşey yolndadır.
sprint çok geçmiş olsun cnm sizede:
sibel haberdar et bizi arada.
başaktı galiba çocuğğunu soran arkadaşımız vardı
cnm muhtemelen 2. çocukla alakalı ola bilir doğal olarak ilgi ona geçtiği için yapıyo olabilir
ama benim tavsiyem bi pedegokla görüşmendir
hem nasıl davranman hakkında hemde meleyinin yaşadıklarıyla ilgili
ancak ozaman kafan rahattlar.
betül, nuray, nilay, katreynur,
kızlar umarım unuttuğum kimse kalmamıştır:
ve umarım herşey yolundadır..
güldenim formundasın yine maşallah:) herkese günaydın kızlar... güzel bi güne uyandık çok şükür. çatlak kurabiye denemeleri devam edio sanırım:) güldenim hamarat olan sensin baksana sen tutturdun kurabiyeyei he he:) benim evde kocaman bi borcam duruyo. o biterde görüntüyü unutursam tekrar denerim belki:) çok beceriksiz gördüm kendimi
biter cnm biter..
hahaa ben senin kadar hamarat olamam:
ama bulgur salatasını deniyecem..
sorma cnm ne hamarat ne hamarat. idare ediyoruz işte kendi çapımızda. ama şalgamlı salatayı denemelisin bencede değişik bi tat. ve en güzel kısmı kisenin şalgam olduunu anlamaması oluyor:)
ay kesnlikledenenecek cnm:
dene bakalım tatlım beğenirsin inş. cnm.
bu gece ne oldu bilio musun güldenim. zeynep ilay bu ara yanımda yatark emio biliosun hiç oşekilde emmezdi. neyse emdi yanımda yatıyordu dayanamayıp öptüm minicik. kuzum gucu guc dedi sarıldı bi de öptü öööle uyumaya devam etti . yavrum benim nasıl hoşuma gitti anlatamam yaa. rabbim herkese bu sevgiyi yaşatsın inş.
Günaydın güzeller hafta sonları hamarat khatunlar döktürmüş maşallah size Biz sanırım hasta oluyoruz paşam bütün gece uyumadı hapşuruyo burnu tıkalı bende aynı bakalım umarım ilerlemez
canimmasal emzigi birakti hic zorlanmadik 1kez biraktirmistik ama babasi dayanamayip geri verdi masal 1 -2kez sormustu
oysaki emmee emme dio du yok attaaa diodum oda yok diodu hic aglamiodu istemiodu
ama babasi vermisti :)
gecen hafta babamiz 3gun sehir disina goreve gitti
ben emn unuttirdum emzigi yine sok okdu gekdiginde babamiz
gece 1/2kez kalkan bir cocuktu sut icirip emzigini veriodum uyuodu ayagimda falan sallamiodum zaten
simdi ilk gun sut icti donmuo emzik beklio sonra ben dondurdum emmee dedi
cvp vermwdim sut icirdim uyudu 2.gun sormadi bile
simdi yarin birhafta olcak hic sormuo bile:)
ins sizde kolay atlatirsiniz canim
Günaydın güzeller hafta sonları hamarat khatunlar döktürmüş maşallah size Biz sanırım hasta oluyoruz paşam bütün gece uyumadı hapşuruyo burnu tıkalı bende aynı bakalım umarım ilerlemez
dene bakalım tatlım beğenirsin inş. cnm.
bu gece ne oldu bilio musun güldenim. zeynep ilay bu ara yanımda yatark emio biliosun hiç oşekilde emmezdi. neyse emdi yanımda yatıyordu dayanamayıp öptüm minicik. kuzum gucu guc dedi sarıldı bi de öptü öööle uyumaya devam etti . yavrum benim nasıl hoşuma gitti anlatamam yaa. rabbim herkese bu sevgiyi yaşatsın inş.
Guldenim aman dikkat bu kadar hamaratlik fazla geldi bana :))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bizde emzik sakinlestirme aracı sallarken veriyorum ama o uyuyunca atıyo ve sabaha kadar almıyor uyanıkken dişleri rahatsiz etmediği sürece vermiyoruz dişleri çok acıdıginda bizi ısırıyo ya da bulduğu herhangi birşeyi o yüzden hiç olmazsa su dört sivri çıkıncaya kadar emzik biraz daha kalsın bi de ben izindeyken bıraktıpmak istiyorum bakalım artık biz biberonla süt içmiyoruz tek yudumla anlıyor süt olduğunu bi daha almıyo ağzına
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?