- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.021
canım esinin işine çok sevindim hayırlı olsun Allahtan annen var tek değilsin bu seçimler yüzünden hep tekim ve çok zorlaniyorum
Saat bizi pek etkilemedi rana hala uyuyordu biz çıktığımizda akşam da aynı saatte yattı
Ama saat beni çok etkiledi çok uykum var
Herkese günaydın
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herkese günaydınnn:) kurubaiyelerim yine oldu diye hava atan hatun bi tepsi de ben istiyorum malum benimkiler olmuo he he:)
kızlar herkese teşekkürler dün sizlerinde katkılarıyla 41 fetih suresi okunda allah hepinizden razı olsun umduğunuza nail etsin inş.
bize gelince dün akşam kuzum birazcıkta olsa et çorbası içti ve 1 dilim tavuk göğsü yedi çok şükür gecede güzel güzel uyudu:) ayy güldenim bende şort almıştım meraktayım olur inş.
günaydın cnm ayy sen yeterki iste kaç tepsi istersen yaparım tatlımmm:
sen kaç ay almıştın şortu?
ay zeynebime kocaman alkış hem çorba hemde tavuk göysü yemiş annesi..
ay bu arada bu hafta sonu eşimin teyzesi geliyooo:
bakalım ne yapıcammm:
günaydın kızlar erdem dün gece hiç uuyumadı yine acıyo die uyandı kuzum ağladı hep sanırım dişler zorluyor burnuda dolu
gülden maşallah sana baya hamarat gördüm seni
yasmin canım dün yazmıştım akşam çıkmadan okudm iş yerinde fetih suresini Allah kolaylık versin eşine
hevin canım geçmiş olsun eşinin yeni işi hayırlı olsun
canan hoşgelsin tekrardan aramıza
özcanan canım sende atlattın şükür seçim olayını
wavs cnaım alpin yaraları nasıl oldu
yağmur elif nasıl
beni kızların mutlu olması ne güzel
biberon oğluşun saçlarını benimde kestirmem gerekiyoo
songülüm dün akşam geldi bugün eşi işe yeniden başlıyo
masal nasıl ayşegül
adını atladığım varsa affola 3 gündür uyksuuzum bnu kadar kaldı aklımda
günaydın kızlar erdem dün gece hiç uuyumadı yine acıyo die uyandı kuzum ağladı hep sanırım dişler zorluyor burnuda dolu
gülden maşallah sana baya hamarat gördüm seni
yasmin canım dün yazmıştım akşam çıkmadan okudm iş yerinde fetih suresini Allah kolaylık versin eşine
hevin canım geçmiş olsun eşinin yeni işi hayırlı olsun
canan hoşgelsin tekrardan aramıza
özcanan canım sende atlattın şükür seçim olayını
wavs cnaım alpin yaraları nasıl oldu
yağmur elif nasıl
beni kızların mutlu olması ne güzel
biberon oğluşun saçlarını benimde kestirmem gerekiyoo
songülüm dün akşam geldi bugün eşi işe yeniden başlıyo
masal nasıl ayşegül
adını atladığım varsa affola 3 gündür uyksuuzum bnu kadar kaldı aklımda
Sagol canim album yapmayi denemistim ama olmadi ya tel.dende resim koyulmuyoki.
Sonunda kestirdik canim biturlu nasip olmamisti en sonunda kestirip rahatladik ya cok kafama takilmisti neyseki istedigim gibi oldu kucuk adamim oldu.
Alp tugrada iyiymis sevindim canim sanirim hastaliginin cogu gecmis diymi biraz rahatlamissindir.
Bize gelince kızlar kaan maşallah iyileşti tamamen ama benim hala grip ve feci öksürük devam ediyor,
2 hafta oldu hala geçmedi malesef, limonlu su içe içe limonu çok sevdiğim halde ondanda soğudum artık
Kaan saniye yerinde durmuyor, habire ayakkabılarını ve anahtarları alıp bana geliyor çıkalım diye,
şansımıza hava çok güzel burda akşam saatlerine kadar parklardayız
Bana gelince baya ağırlaştığımı hissediyorum artık hareketlerim kısıtlandı gibi, ama ufak bir çocuğum daha olduğu için elimden geldiği kadarıyla ona ayak uydurmaya çalışıyorum.
Onun dışında eşim yarın yeni bir işe başlıyor, daha doğrusu türkiyede yaptığı işin aynısını yapacak burda Ülker'in satış temsilciliğini üstlendibizim bölge için buda demek oluyor ki sabah erkenden akşama kadar çok yorulup akşamda 6dan 9a kadar dil kursuna gidecek yani Kaan babasını haftaiçi hemen hemen hiç görmicek gibiama bunada şükür bebek kısmetiyle geliyor hamdolsun
Ha bide bugün Kaanın kreş işine odaklandım, 4 yere yazdırdım bakalım hangisi olursa artık, heryer dolu olduğundan çoğu yere yazdırmak gerekiyor burda. İnşallah benimde küçükken gittiğim yere alırlar da seneye işe başlamayı düşünüyorum çünki, o kreş tam işyerimin yolunun üstünde baya iyi olacak.
oyyy kıyamam kuzuma betülüm ya inşallah atlatır biran önce..
yaseminim bence tam gelecek şort bak göreceksin cnm:
bu arada evet sarmalar geliyo ama kv gibi yaptımı acaba merak ediyorumm
inş ağzına layık olur cnm afiyetle yersiniz. nilim de yer inş. zeynep ilay sevio sarma 3-5 tane yio:) buna şükür.o nedenle bizde de annemlerde de sık sık oluo:)
ayy ins olur cnm:
nil seviyo sarmayı evet
aslında nilin yemediği pek bişey yokm maşallah
ama keyifinin yerinde olması lazım eğer yemek istemiyosa ona kimse ağzını açtıramaz.
ama yemek isterse itirazsız yer benim kuzu..
wavs günaydın cnm nasılsın?
kızlar günaydın herkeseee:
ay akşamım nasıl geçti anlamadım
eve gittim yemek yedik nil çorba yemek istedi önüne koydum hop kase yerde çorba temizledik sonra neyse masayı topladım bu akşam doğum gnü için yaptığım kurabiyelerin şeklini verdim pişirdim nil ondanda yemek istedi tabi heryer kırıntı onları topladım
nile banyo yaptırdım sonra nili uyuttum derken inanın akşam hiç oturmadım bi baktım saat 12 olmuş:
bu arada nilin cicileri çok güzel oldu sadece 1 badi olmadıaama oda çok güzeldi neyse artık oda hediye götürülür..
bu arada söylemesi ayıp kurabiyem yine süper olduı...
ay ben artık bu çatlak kurabiyenin uzmanımı oldum neeee:
:):)
şaka bi yana herkes tarafındançok seviliyo hazır gibi diyolar..
sağol benicim kulakların çılnlasın..
herkese günaydınnn:) kurubaiyelerim yine oldu diye hava atan hatun bi tepsi de ben istiyorum malum benimkiler olmuo he he:)
kızlar herkese teşekkürler dün sizlerinde katkılarıyla 41 fetih suresi okunda allah hepinizden razı olsun umduğunuza nail etsin inş.
bize gelince dün akşam kuzum birazcıkta olsa et çorbası içti ve 1 dilim tavuk göğsü yedi çok şükür gecede güzel güzel uyudu:) ayy güldenim bende şort almıştım meraktayım olur inş.
betulcum ay su dısler mahvettı bebıslerımızı yahu hele bızı kopek dısler mahvettı
cıksalarda rahatlasak artık erdemın kac dısı oldu
Günaydın kızlarrr
Kuzum herşeye değersin :)
oyy yerim onu ben maşallah kuzuma benim. bak bu akşam gezmeye götürcen oku kuzuma bol bol annesi gitmeden...
gunaydın kızlar
guldencım yoğun bı aksam gecırmıssın gercekten
nıl aksam bısey yemedenmı uyudu
ay bı ben deneyemedım su kurabıyeyı
nıl cıcılerını gule gule gıysın
yasmıncım zeynep ılay neguzel bıseyler yemıs sevındım canım
sort ınsallah olur canım
günaydın:
okuyacam cnm ay bakalım bugece nasıl geçecek :
cnm nil akşam balık yedi çorba yemek istedi ama döktü sonra kurabiye yedi
yatmadan öncede süt içti
haaa birde meyveyi unutmayalım dimiama..
ohh masallah nıle ozaman
aksam nereye gıdıyosunuz bakalım
gunaydın kızlar
guldencım yoğun bı aksam gecırmıssın gercekten
nıl aksam bısey yemedenmı uyudu
ay bı ben deneyemedım su kurabıyeyı
nıl cıcılerını gule gule gıysın
yasmıncım zeynep ılay neguzel bıseyler yemıs sevındım canım
sort ınsallah olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?