2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın cnm:

bende alışamadım sorma..

herkese günaydınnn:) kurubaiyelerim yine oldu diye hava atan hatun bi tepsi de ben istiyorum malum benimkiler olmuo he he:)
kızlar herkese teşekkürler dün sizlerinde katkılarıyla 41 fetih suresi okunda allah hepinizden razı olsun umduğunuza nail etsin inş.
bize gelince dün akşam kuzum birazcıkta olsa et çorbası içti ve 1 dilim tavuk göğsü yedi çok şükür gecede güzel güzel uyudu:) ayy güldenim bende şort almıştım meraktayım olur inş.

günaydın cnm ayy sen yeterki iste kaç tepsi istersen yaparım tatlımmm:
sen kaç ay almıştın şortu?

ay zeynebime kocaman alkış hem çorba hemde tavuk göysü yemiş annesi..

ay bu arada bu hafta sonu eşimin teyzesi geliyooo:
bakalım ne yapıcammm:

günaydın kızlar erdem dün gece hiç uuyumadı yine acıyo die uyandı kuzum ağladı hep sanırım dişler zorluyor burnuda dolu

gülden maşallah sana baya hamarat gördüm seni
yasmin canım dün yazmıştım akşam çıkmadan okudm iş yerinde fetih suresini Allah kolaylık versin eşine
hevin canım geçmiş olsun eşinin yeni işi hayırlı olsun
canan hoşgelsin tekrardan aramıza
özcanan canım sende atlattın şükür seçim olayını
wavs cnaım alpin yaraları nasıl oldu
yağmur elif nasıl
beni kızların mutlu olması ne güzel
biberon oğluşun saçlarını benimde kestirmem gerekiyoo
songülüm dün akşam geldi bugün eşi işe yeniden başlıyo
masal nasıl ayşegül
adını atladığım varsa affola 3 gündür uyksuuzum bnu kadar kaldı aklımda

18-24 aldım cnm ben büyük olabileceğini düşünüyorum:) bu ara benim kızın kemikleri elime gelio. yarın bi sağlık ocağına gitcez bakalım. ay çok şükür güldenim yedi birazcıkta olsa. tabi zeynep için rekor bu o ayrı:) ohh sarmalarda gelio desene he he:)

cnm benim allah razı olsun çok sağolasın. rabbim tez zamandada erdemime şifa versin inş. ay çıkıp bitse şu dişlerde kuzularda annelerde rahatlasa ne ii olcak:)

oyyy kıyamam kuzuma betülüm ya inşallah atlatır biran önce..

yaseminim bence tam gelecek şort bak göreceksin cnm:
bu arada evet sarmalar geliyo ama kv gibi yaptımı acaba merak ediyorumm

saclarını neyaptın:)
ıyı canım gectı artık hastalğı ınsallah bıdaha boyle olmaz

alp tuğra ve ben ıyıyız canım sukur
esının yenı ısı hayırlı olsun Allahım hayırlı bol kazanclar nasıp etsın
bız sana dedık annesı yuruyunce tutamıcaksın onu dıye kuzum hep dısarı cıkmak ıstyo dımı darısı betulumun basına ınsallah
normal doğum mu olacak canım
sen ordamı doğup buyudun
bebısı kıme bırakıp calısacaksın ay ne cok soru sordum

oyyy kıyamam kuzuma betülüm ya inşallah atlatır biran önce..

yaseminim bence tam gelecek şort bak göreceksin cnm:
bu arada evet sarmalar geliyo ama kv gibi yaptımı acaba merak ediyorumm

inş ağzına layık olur cnm afiyetle yersiniz. nilim de yer inş. zeynep ilay sevio sarma 3-5 tane yio:) buna şükür.o nedenle bizde de annemlerde de sık sık oluo:)

inş ağzına layık olur cnm afiyetle yersiniz. nilim de yer inş. zeynep ilay sevio sarma 3-5 tane yio:) buna şükür.o nedenle bizde de annemlerde de sık sık oluo:)

ayy ins olur cnm:
nil seviyo sarmayı evet
aslında nilin yemediği pek bişey yokm maşallah
ama keyifinin yerinde olması lazım eğer yemek istemiyosa ona kimse ağzını açtıramaz.
ama yemek isterse itirazsız yer benim kuzu..
wavs günaydın cnm nasılsın?

oyy yerim onu ben maşallah kuzuma benim. bak bu akşam gezmeye götürcen oku kuzuma bol bol annesi gitmeden...

gunaydın kızlar
guldencım yoğun bı aksam gecırmıssın gercekten
nıl aksam bısey yemedenmı uyudu
ay bı ben deneyemedım su kurabıyeyı
nıl cıcılerını gule gule gıysın

yasmıncım zeynep ılay neguzel bıseyler yemıs sevındım canım
sort ınsallah olur canım

betulcum ay su dısler mahvettı bebıslerımızı yahu hele bızı kopek dısler mahvettı
cıksalarda rahatlasak artık erdemın kac dısı oldu

Günaydın kızlarrr

Kuzum herşeye değersin :)

günaydın:

oyy yerim onu ben maşallah kuzuma benim. bak bu akşam gezmeye götürcen oku kuzuma bol bol annesi gitmeden...

okuyacam cnm ay bakalım bugece nasıl geçecek :

cnm nil akşam balık yedi çorba yemek istedi ama döktü sonra kurabiye yedi
yatmadan öncede süt içti
haaa birde meyveyi unutmayalım dimiama..

ohh masallah nıle ozaman
aksam nereye gıdıyosunuz bakalım

akşam bizim bakıcının kardeşinin kızının doğum günü var oraya gidiyoruz
ay böyle yazınca uzak oldu ama aslında değil biz onlarlada ailecek görüşüyyoruz hem bize akrabağlar uzaktanda olsa hemde bizim bakıcının kardeşi benim eniştemin arkadaşıyla evli.
nil nisanur ablasını çok seviyo hani anlatıyorumya bazen nile bakıyolar diye onlarda çok seviyolar nili
oyüzden bu akşam güzel eylenenck kuzummm:
zaten kurabiyelerde nisanur ablamıza yapıldı..

sağol teyzesi olur inş. evet cnm çok şükür azda olsa yedi.şükürler olsun. ayy iki kaşık ağzına bişey girince benden mutlusu yok ne tuhaf şey annelik yaa:) alp tuğra nasıl oldu cnm ağız yarası çok zor yaa benim ağzımdada ik tane aft var şu an kuzumunda yanak içi ısırılmış gibi olmuş anlamadım gitti...

ay kıskanmayında:
yani bugün kurabiyelerim 15 kişinin huzuruna çıkack ikramlık olarak nekadar güzel olduklarını siz düşünün artıkkk:
ayyyy:
varya birdahakii yaptığımda kesin olmıyacaklar hahahaha:
çok konuştum çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…