2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayyyyyy fundammm yaaa okurken ben yoruldum maşallah sana:
:

ama güldenim çok sert bir hamur olur o zaman. sitede akışkan hamur diodu benimki oraya göre az akışkan bile olmuştu yani.
ycnm şöyle söyliyeyim mikser hafiften zorlanıyo elimde yani ben tutarken hafif onu hissediyorum 2 su bardağından 1 parmak eksik un ben öyle koyuyorum
yoksa yumuşak olursa yaparken erir elinde:
seninkiler ondan olmadı bence..

hmmm foto suöçlu bence çok akışkandı he he:)

boğazı ve burnunu gösteriyormuş kuzum acıyo die annem aradı şimdi ıhlamur içirmiş viks sürmüş boğazına sarmış fitil vermiş ağrı kesici inşallah toparlar kuzuucm

Gunaydinlar herkesee aksam eren cok zor uyudu ya tabi bide gec uyudu 11bucukta falan bende islerimi haettim sonra erenin yanina gelince gece lambasi taktim kitap okumak icin oda biraz yetersiz kaldi sonra aklima geldi ledli isildak vardi girdim battaniyenin icine actim onu oyle okudum biraz ama saatte gec olmustu yine az cok okudum 2bucukta falan yattim ama bugun daha cok okuycam ins. sinava kadar bitiricem kitabi.okul sinavlarinada calisicam.
(buraya yazinca gercek oluyoya ozellikle yazdim bakalim ins.buda olur.)

Günaydın kızlar
guldencim masallah.sana.çok.hamaatsin valla kıskanıyorum bilesin
yasemincim masallah kuzuna yemiş aksam ayrıca annelere yavrulari hep zayıf gelir üzülme bence
benicim nasılsın kolay gelsin sana
betül geçmiş olsun süper erdeme çabucak atlatsin ins
hevin Allah yardimcin olsun canım kaana da masaallah yerinde tutabilene aşkolsun
kizlar eşim izinli bu hafta o.yüzden çok sık giremeyecegim sizleri seviyorum

boğazı ve burnunu gösteriyormuş kuzum acıyo die annem aradı şimdi ıhlamur içirmiş viks sürmüş boğazına sarmış fitil vermiş ağrı kesici inşallah toparlar kuzuucm

oyyy kıyamam kuzuma cnm:

sağol cnm sizin yanınızda işte yapmaya çalışıyorum bendeeee:

Reces ben okurken yoruldum valla maşallah hamarat kadın

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beysalcim kiyamam erdeme ya nasil anlatiyo bide derdini ins.atlatir hemencik dislerde cikar biran once.

Waws canim erenin saclari biz ereni tutarken dagildi tabi ama ben aldim yinede hepsi olmasada bunlarda yeter hatiralik icin.daha oncede nolur nolmaz diye kendim onunden kestigim saclarini saklamistim.

Hevin esinin isi hayirli olsun canim annen olmasa senin isinde cok zor olurdu esinde olmayinca cok zorlanirdin neyseki annen var sukur.kaan icinde ins.istedigin kres olur canim seneyede iki cocukla calismak zorlanicaksin canim Allah yardimcin olsun.

Hamarat gulden ogrenmis kurabiyeleri ben tam tarife gore yapmistim bide 12-13dk.ya ayarladim azcik altlari yanmaya baslamisti oyuzden biraz sert olmustu sanirim benimkiler artik sonra denerim napalim.
Nil gule gule giysin yeni kiyafetlerini aksamda eglenirsiniz ins. canim.

Sibel selam yollamis a.selam ins. iyidir onlarda firsat bulursam bende goruseyim tel.den.

Funda ya yine yorulmussun aksam bari bazilarini yarina biraksaydin azar azar yapardin hergun.

Yagmurcandan bizde seni seviyoruz canim sen esinle ilgilen firsat olmuyo esler evdeyken girmeye.buhafta songulde yok bende cok giremiyorum sibelde yok aysegulde cok girmiyo herkes dagildimi ya ne oluyo boyle.yakinda toparlaniriz ins.

Yasemincim ins. yeni cicileriniz olur bide hepsinin kalibida farkli oluyo sizinkiler ins.istedigin gibi olur.Kurabiyede sen unu az koymussun hadi ondan olmamis ya benimki niye olmadi kendimi beceriksiz hissettim bak.:-(

Kizlar unuttugum varsa k.bakmayin lutfen kafamda surekli program yapiyorum sunu yapayim derside su zaman calisirim falan diye surekli ders calisicak zamani ayarlamaya calisiyorum kafamda simdi cikayim corbayi falan halledeyim ereni uyutunca ders calisicam ins. en iyi zaman o uyuyunca cunku hadi ben kactim gorusuruz.

geçmiş olsun cnm inşallah hemen atlatır
biz de seni seviyoruz cnm
eşinle bol bol vakit geçir

reces ben okurken yoruldum valla maşallah hamarat kadın

st25i cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
cnm valla hamarat falan değilim
yatağa girdiğimde pertim çıkmıştı

cnm ben işimi ertelediğim zaman kendimi rahat hissetmiyorum
başladı mı bitirmek istiyorum

Gülden ımreniyorum ama faaliyet yok bende

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

napiyim şekerim özeniyorum hehe:
tabi bu işte en çok eşim karlı çıkıyo oda ayrı..

öğrendim şekeim yapa yapa eminol birdahaki severe daha güzel olacak
azı fırınlar çokdaha çabuk pişiriyo cnm ondandır ..

geçmiş olsun cnm inşallah hemen atlatır

biz de seni seviyoruz cnm
eşinle bol bol vakit geçir

cnm valla hamarat falan değilim
yatağa girdiğimde pertim çıkmıştı

hahahaahah funda bu söylediğ,ne
kendin inanıyomusun şekerim hamaratsın kabul ettt:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…