- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.061
GÜNAYdın cnm
cnm valla ben akşam 1 buçuğa doğru yattım
kv de yemek yeyip çay içtik,oradan defneyle eve geçtik
defneye süt içirdim,biraz oynadık ve 10 buçuğu geçerekten defne uyudu
makinaya bornozları attım
ben aşağıya arabadakileri çıkarmaya indim
3 kere indim çıktım
sonra sırasıyla marketten aldıklarımı yerleştirdim
masa örtümü serip baktım oldu mu diye sonra da kaldırdım katlayıp
makinadan çıkanları astım
sonra ekmek makinası ve tost makinasını sildim
onları yerleştirdiğim dolapları içini düzenledim,oradaki bazı şeyleri başka yerlere kaldırdım
aldığım makinaları yerleştirdim
mutfağı toparladım
banyoya aldığım sabunluk vs banyo takımını yıkadım sildim ve banyoma onları çıkardım kullanmak için
aldığım yatak örtüsünü serdim baktım oldu mu diye
sonra onu katlayıp kaldırdım
defneye tekrar süt içirip,dişlerimi fırçalayıp yattım
günaydın cnm
günaydın cnm
kıyamam erdemime yazık nasıl acıdı demekki
inşallah bir an önce çıkarıp rahatlar
günaydın cnm
cnm gram ver ama benim asıl sorunum bu kadar pudra şekerine nasıl buluyorsun
benim yaptığım oldu ama pudra şekeri az oldu
yaseminim 2 su bardağından 1 parmak eksikkk:
ycnm şöyle söyliyeyim mikser hafiften zorlanıyo elimde yani ben tutarken hafif onu hissediyorum 2 su bardağından 1 parmak eksik un ben öyle koyuyorumama güldenim çok sert bir hamur olur o zaman. sitede akışkan hamur diodu benimki oraya göre az akışkan bile olmuştu yani.
ycnm şöyle söyliyeyim mikser hafiften zorlanıyo elimde yani ben tutarken hafif onu hissediyorum 2 su bardağından 1 parmak eksik un ben öyle koyuyorum
yoksa yumuşak olursa yaparken erir elinde:
seninkiler ondan olmadı bence..
hmmm foto suöçlu bence çok akışkandı he he:)
cnm mecbuuurrrayyyyyy fundammm yaaa okurken ben yoruldum maşallah sana:
:
mecbuuuuurrrr :)ayyy fundaaa yoruldum okurken:)
kızlar sibelin çok selamı var size
boğazı ve burnunu gösteriyormuş kuzum acıyo die annem aradı şimdi ıhlamur içirmiş viks sürmüş boğazına sarmış fitil vermiş ağrı kesici inşallah toparlar kuzuucm
Günaydın kızlar
guldencim masallah.sana.çok.hamaatsin valla kıskanıyorum bilesin
yasemincim masallah kuzuna yemiş aksam ayrıca annelere yavrulari hep zayıf gelir üzülme bence
benicim nasılsın kolay gelsin sana
betül geçmiş olsun süper erdeme çabucak atlatsin ins
hevin Allah yardimcin olsun canım kaana da masaallah yerinde tutabilene aşkolsun
kizlar eşim izinli bu hafta o.yüzden çok sık giremeyecegim sizleri seviyorum
oyyy kıyamam kuzuma cnm:
sağol cnm sizin yanınızda işte yapmaya çalışıyorum bendeeee:
geçmiş olsun cnm inşallah hemen atlatırboğazı ve burnunu gösteriyormuş kuzum acıyo die annem aradı şimdi ıhlamur içirmiş viks sürmüş boğazına sarmış fitil vermiş ağrı kesici inşallah toparlar kuzuucm
biz de seni seviyoruz cnmgünaydın kızlar
guldencim masallah.sana.çok.hamaatsin valla kıskanıyorum bilesin
yasemincim masallah kuzuna yemiş aksam ayrıca annelere yavrulari hep zayıf gelir üzülme bence
benicim nasılsın kolay gelsin sana
betül geçmiş olsun süper erdeme çabucak atlatsin ins
hevin allah yardimcin olsun canım kaana da masaallah yerinde tutabilene aşkolsun
kizlar eşim izinli bu hafta o.yüzden çok sık giremeyecegim sizleri seviyorum
cnm valla hamarat falan değilimreces ben okurken yoruldum valla maşallah hamarat kadın
st25i cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
Beysalcim kiyamam erdeme ya nasil anlatiyo bide derdini ins.atlatir hemencik dislerde cikar biran once.
Waws canim erenin saclari biz ereni tutarken dagildi tabi ama ben aldim yinede hepsi olmasada bunlarda yeter hatiralik icin.daha oncede nolur nolmaz diye kendim onunden kestigim saclarini saklamistim.
Hevin esinin isi hayirli olsun canim annen olmasa senin isinde cok zor olurdu esinde olmayinca cok zorlanirdin neyseki annen var sukur.kaan icinde ins.istedigin kres olur canim seneyede iki cocukla calismak zorlanicaksin canim Allah yardimcin olsun.
Hamarat gulden ogrenmis kurabiyeleri ben tam tarife gore yapmistim bide 12-13dk.ya ayarladim azcik altlari yanmaya baslamisti oyuzden biraz sert olmustu sanirim benimkiler artik sonra denerim napalim.
Nil gule gule giysin yeni kiyafetlerini aksamda eglenirsiniz ins. canim.
Sibel selam yollamis a.selam ins. iyidir onlarda firsat bulursam bende goruseyim tel.den.
Funda ya yine yorulmussun aksam bari bazilarini yarina biraksaydin azar azar yapardin hergun.
Yagmurcandan bizde seni seviyoruz canim sen esinle ilgilen firsat olmuyo esler evdeyken girmeye.buhafta songulde yok bende cok giremiyorum sibelde yok aysegulde cok girmiyo herkes dagildimi ya ne oluyo boyle.yakinda toparlaniriz ins.
Yasemincim ins. yeni cicileriniz olur bide hepsinin kalibida farkli oluyo sizinkiler ins.istedigin gibi olur.Kurabiyede sen unu az koymussun hadi ondan olmamis ya benimki niye olmadi kendimi beceriksiz hissettim bak.:-(
Gülden ımreniyorum ama faaliyet yok bende
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beysalcim kiyamam erdeme ya nasil anlatiyo bide derdini ins.atlatir hemencik dislerde cikar biran once.
Waws canim erenin saclari biz ereni tutarken dagildi tabi ama ben aldim yinede hepsi olmasada bunlarda yeter hatiralik icin.daha oncede nolur nolmaz diye kendim onunden kestigim saclarini saklamistim.
Hevin esinin isi hayirli olsun canim annen olmasa senin isinde cok zor olurdu esinde olmayinca cok zorlanirdin neyseki annen var sukur.kaan icinde ins.istedigin kres olur canim seneyede iki cocukla calismak zorlanicaksin canim Allah yardimcin olsun.
Hamarat gulden ogrenmis kurabiyeleri ben tam tarife gore yapmistim bide 12-13dk.ya ayarladim azcik altlari yanmaya baslamisti oyuzden biraz sert olmustu sanirim benimkiler artik sonra denerim napalim.
Nil gule gule giysin yeni kiyafetlerini aksamda eglenirsiniz ins. canim.
Sibel selam yollamis a.selam ins. iyidir onlarda firsat bulursam bende goruseyim tel.den.
Funda ya yine yorulmussun aksam bari bazilarini yarina biraksaydin azar azar yapardin hergun.
Yagmurcandan bizde seni seviyoruz canim sen esinle ilgilen firsat olmuyo esler evdeyken girmeye.buhafta songulde yok bende cok giremiyorum sibelde yok aysegulde cok girmiyo herkes dagildimi ya ne oluyo boyle.yakinda toparlaniriz ins.
Yasemincim ins. yeni cicileriniz olur bide hepsinin kalibida farkli oluyo sizinkiler ins.istedigin gibi olur.Kurabiyede sen unu az koymussun hadi ondan olmamis ya benimki niye olmadi kendimi beceriksiz hissettim bak.:-(
geçmiş olsun cnm inşallah hemen atlatır
biz de seni seviyoruz cnm
eşinle bol bol vakit geçir
cnm valla hamarat falan değilim
yatağa girdiğimde pertim çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?