- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.301
ay ben bi sürü şey yazmıştım nereye gitti ki....
birisi tavuk göğsü mü dediii:) kızımın en sevdiği tatlı hatta tek sevdiği diyebilirim anası kılıklı:)
herkese günaydın kızlarrr... herkes iidir umarım geçmiş olmamış... beni cnm işleri halletmişsin ne güzel... oh alışveriş zamanı benim lcw siparişler ortada yok halafatmacım allah yardımcın olsun inş. hakkıyla üstesinden geleceksin rabbimin izniyle. güldenim nasılsın tatlım yine bi koşusturmaca seni beklio sanırım allah yardımcın olsun... biz bugün önce sağlık ocağına sonra kuaföre gidiyoruz 3 buçukta randevumuz...
ay günaydın şekerim
dün güne sen güzel başladın bugünde ben heheh:
ohh zeynebim benim demek saçlar gidiyo sonunda
ay sağlık ocağından sonra haberdar et bizi şekerim:
evet ya tavuk göysü dedim omu yoksa tiremusumu karar veremedim birini yapmam lazım amaaa:
ee sormaya yine koşuşturma:
allahtan o nili çok seviyo eğer anlaşırlarsa uzun zamandır görüşmüyolar ama iyi vakit geçirirler diye düşünüyorum..
o tatlılıkla nili sevmemek mümkün mü güldenim yaa maşallh kuzuma. tüm kuzulara maşallah. anlaşırlar merak etme. tabi ki tavuk göğsü yapmalısın çünkü malzemeleri evde olan şeyler:) teyzeni tek mi gelio kv de gelio mu...
ya kızlar bişey sorcam yaa sizin de kuzulara aldığınız badilerin kolları uzun gelio mu yaa çok gıcık oluyorum vücudu tam kollar uzun
kollara gelince bizdede bazen oluyo ama hpesinde değil
yanlız montunda var aynı sorun...
yaa vücudu tam oluosa ve badinin kolu düz iniyosa yani bileklik yeri yoksa yaşıyoruz biz hemen hemen hepsinde. ay geçen baharlık montunda da oldu katlayınca çok gıcık duruyo gittim kestirdim güldenim yaa... sinir edio insanı yani kısa desem kolları kısa değil yani:)
cnm bizim mot kesilecek gibi değ değil ay çok sinir gerçekten mecbur kıvırıyosun çok sinir oluyorum bende..
enden tam hatta seneye kesin olmaz amakol boyu uzun:
Sagol canim gunaydin teyzeniz geliyo demek senide bi telas almistir ins. istedigin gibi yaparsin herseyi.ohh bende deniyecem bi ara şu mehşur köfteyi:
afiyet olsun tatlım:
ohh çamaşır işi bitmiş negüzel alış veriş yeri işin en zevkli yanı..
özelliklede çocukalra alışveriş.
ama benim bu ara herşeyi alasımvar..
günaydın cnm:
cnm günaydın dualarımız seninle..
kızlar herkese kocaman günaydın
akşam songül yokttu geçmişte yok:
neyse bu akşam artıkkk:
ay biz iyiyiz eşimin teyzesi geliyo yarın akşam 1 gece kalıcak akşam biraz toparladım ortalığı nili uyutunca koltuk ve halıları silecektm ama olmadı bu akşam yapıcam artık ama bu akşam toplantımızda var ay nasıl yapıcam bilmiyorum:
ama artık bugece kaçta yatarım bilmiyorummm:
birde tatlı yapmam lazım tabi:
pöfff
en kolayı tavuk göysü onu yapayım hehehe:
yada çakma tiremisuda ola bilir...
birisi tavuk göğsü mü dediii:) kızımın en sevdiği tatlı hatta tek sevdiği diyebilirim anası kılıklı:)
herkese günaydın kızlarrr... herkes iidir umarım geçmiş olmamış... beni cnm işleri halletmişsin ne güzel... oh alışveriş zamanı benim lcw siparişler ortada yok halafatmacım allah yardımcın olsun inş. hakkıyla üstesinden geleceksin rabbimin izniyle. güldenim nasılsın tatlım yine bi koşusturmaca seni beklio sanırım allah yardımcın olsun... biz bugün önce sağlık ocağına sonra kuaföre gidiyoruz 3 buçukta randevumuz...
hu huuu hatunlar uyuyo musunuz bugün...
betül günaydın tatlım erdem nasıl...
fatma tatlım nasılsın ders nasıl gidiyo paşa napıo...
Sagol canim gunaydin teyzeniz geliyo demek senide bi telas almistir ins. istedigin gibi yaparsin herseyi.
İns.canim atlatirim bende sinavlari.
Saglik ocagina kontrol icin gidiyosunuz diymi yazarsin burayada hayiisi bakalim.demek zeynebin saclarida kestiriyosunuz ama sadece fazlaliklar gidicek diymi yani toplatma gibi olur albume koyarsin resim bakariz artik bende bi album yapamadim ya niye olnuyoki.
günaydın kızlar
bu gece kısmen daha güzel uyudu burnu akıyo genzine midesi bulanıyo haricinde kısmen daha neşeli idi sanırım umca iyi geliyo ama onun neşesi olmayınca hayat duruyor
geçmiş yapamadım kızlar kusuruma bakmayın
boğazım çok acıyooo sanırım bana sattı hastalığı paşaa
cnm bizim de bi tanesinin kesilecek gibi değildi yani kolunda süsleri vardı ve kesilse geniş bi kol ağzı olcaktı. annem ona lastik tatktı sanki kendinden lastikli gibi oldu gayet de ii oldu aklında bulunsun olabilecek gibiyse yaparsınız.
hu huuu hatunlar uyuyo musunuz bugün...
betül günaydın tatlım erdem nasıl...
fatma tatlım nasılsın ders nasıl gidiyo paşa napıo...
Sagol canim gunaydin teyzeniz geliyo demek senide bi telas almistir ins. istedigin gibi yaparsin herseyi.
İns.canim atlatirim bende sinavlari.
Saglik ocagina kontrol icin gidiyosunuz diymi yazarsin burayada hayiisi bakalim.demek zeynebin saclarida kestiriyosunuz ama sadece fazlaliklar gidicek diymi yani toplatma gibi olur albume koyarsin resim bakariz artik bende bi album yapamadim ya niye olnuyoki.
günaydın kızlar
bu gece kısmen daha güzel uyudu burnu akıyo genzine midesi bulanıyo haricinde kısmen daha neşeli idi sanırım umca iyi geliyo ama onun neşesi olmayınca hayat duruyor
geçmiş yapamadım kızlar kusuruma bakmayın
boğazım çok acıyooo sanırım bana sattı hastalığı paşaa
ohh bende deniyecem bi ara şu mehşur köfteyi:
afiyet olsun tatlım:
ohh çamaşır işi bitmiş negüzel alış veriş yeri işin en zevkli yanı..
özelliklede çocukalra alışveriş.
ama benim bu ara herşeyi alasımvar..
günaydın cnm:
cnm günaydın dualarımız seninle..
kızlar herkese kocaman günaydın
akşam songül yokttu geçmişte yok:
neyse bu akşam artıkkk:
ay biz iyiyiz eşimin teyzesi geliyo yarın akşam 1 gece kalıcak akşam biraz toparladım ortalığı nili uyutunca koltuk ve halıları silecektm ama olmadı bu akşam yapıcam artık ama bu akşam toplantımızda var ay nasıl yapıcam bilmiyorum:
ama artık bugece kaçta yatarım bilmiyorummm:
birde tatlı yapmam lazım tabi:
pöfff
en kolayı tavuk göysü onu yapayım hehehe:
yada çakma tiremisuda ola bilir...
Ayy pasayi hic sorma canim ben zaten gec yattim oda sagolsun sabahin 6bucugunda uyandi ben yatmaya devam tabi ama kendi oynadi takildi benide uyutmadi sut icirdimde simdi salliyorum uyudu heralde bende yaticam onu yatirip yoksa bugun bitmez bide calismaya devam tabi biraz kafayi toplayayim.
Bizimde son aldiklarimizda kollari uzun olmaya basladi sanirim numara buyuk beden aldikca kollar daha buyuk oluyo neyseki yazin tisort giycekler oyle bi sorunumuz olmiycak.
Bende cikayim artik sipa uyumusken yaticam hemen gorusuruz.
evet cnm kontrol . bi gidip bıngıldağına baktırayım diyorum boyu posu nasıl olmuş bakalım. evet cnm sağlarının tepesi çok uzunn çok şekilsiz. oralardan baya bi gidecek ama yanları arkası ucundan accık alınacak tabi benim kuzu durursa inş.
dualarımız seninle cnm atlatacaksın inş. benimde pazar günü dil sınavım var ama ölesine girip çıkcam:)
oy kuzum yaa üşüttü demekki. bi an önce şifa bulursunuz cnm inş. k. özü içmio dimi paşa. ay biz onun çok faydasını gördük çok şükür cnm yaa size de umca ii geliodur inş. tez zamanda şifa bulsun paşam. sende dikkat et kendine malum anneşerin hasta olma hakkı yok
Gunaydın cnm
Sorma uzerımden buyuk bı yuk kalktı
Kıyafetlere bakarken bayada duygusala bagladım ılk gıydıklerı el kadar bısey benım kuzular baya buyumus:)
Kofteyı dene memnun kalırsın bence guzel oluyo ıclı köfte tadında:)
Senınde yogunluk baslıyo desene kolay gelsın sımdıden cnm..
Gunaydım cnm
Aynen oh be dedım yanı:)
Zaten kendımden cok onlara almayı sevıyorum ama sınırda koyuyorum kendıme yoksa al al bıtmez:)
Senın sparısler nıye gelmedıkı hala cokmu yogunluk varkı
Badılerde kol kısmı bızımde sıkıntı oluyo cogunda bende sınır oluyorum bazen gıydırıyorum kollar olmayınca cıkartıyorum aslında ıncecık lastık gıdılebılır makınada annen yapmısya denemek lazım bı..
Senınde bugun buyuk gun hadı bakalım ıns huysuzlanmadan bıter hemencık:)
Ayy pasayi hic sorma canim ben zaten gec yattim oda sagolsun sabahin 6bucugunda uyandi ben yatmaya devam tabi ama kendi oynadi takildi benide uyutmadi sut icirdimde simdi salliyorum uyudu heralde bende yaticam onu yatirip yoksa bugun bitmez bide calismaya devam tabi biraz kafayi toplayayim.
Bizimde son aldiklarimizda kollari uzun olmaya basladi sanirim numara buyuk beden aldikca kollar daha buyuk oluyo neyseki yazin tisort giycekler oyle bi sorunumuz olmiycak.
Bende cikayim artik sipa uyumusken yaticam hemen gorusuruz.
Gunaydın cnm
Sorma uzerımden buyuk bı yuk kalktı
Kıyafetlere bakarken bayada duygusala bagladım ılk gıydıklerı el kadar bısey benım kuzular baya buyumus:)
Kofteyı dene memnun kalırsın bence guzel oluyo ıclı köfte tadında:)
Senınde yogunluk baslıyo desene kolay gelsın sımdıden cnm..
Gunaydım cnm
Aynen oh be dedım yanı:)
Zaten kendımden cok onlara almayı sevıyorum ama sınırda koyuyorum kendıme yoksa al al bıtmez:)
Senın sparısler nıye gelmedıkı hala cokmu yogunluk varkı
Badılerde kol kısmı bızımde sıkıntı oluyo cogunda bende sınır oluyorum bazen gıydırıyorum kollar olmayınca cıkartıyorum aslında ıncecık lastık gıdılebılır makınada annen yapmısya denemek lazım bı..
Senınde bugun buyuk gun hadı bakalım ıns huysuzlanmadan bıter hemencık:)
yaaa uyku demeyinnnn:
benimde çok uykum var akşam 12yi geçiyodu yattığımda ve sabah 6da kalıyorum ay bi uyusam sanki 1 gün uyuya bilirim..
ay ben kuzunun saçlarını yerimyaa:
gitsin bakalım..
sorunsuz ins
aynen cnm benimde hep alasımvar
mesela kendime alırkn 3 kere düşünüyorum ama nil için görünce hemen atlıyorummm:
yaaa uyku demeyinnnn:
benimde çok uykum var akşam 12yi geçiyodu yattığımda ve sabah 6da kalıyorum ay bi uyusam sanki 1 gün uyuya bilirim..
ay ben kuzunun saçlarını yerimyaa:
gitsin bakalım..
sorunsuz ins
aynen cnm benimde hep alasımvar
mesela kendime alırkn 3 kere düşünüyorum ama nil için görünce hemen atlıyorummm:
oy bu kuzuların erken kalkmalarıda pek meshur ne işleri varsa güzel güzel yatın uyuyun di mi:)
aynen cnm denayin bencede güzl oldu bizim mont:) kendinden lastikli gibi belli olmadı hiç. ay eşimde dio eskiden bana kendine alırdın şimdi varsa yoksa zeynep ilay diye . kendi bile çıkınca bakıyorum ki zeynep ilaya bişey almış gelmiş:)
ay o köfteyi bende merak etiim .
amin teyzesi inş.hayırlısıyla atlatalım şu günü haber veririm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?