- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.281
nil kocamn masallahhh cok sker olmus annesi ya cok op benim yerim
zeynep nie aglioki banyoda ins sactandir bugun o sorunda hallolur
ayy bende masali 2gun arayla yikiodum ama artik yikayamiom cikmicam diye hayir diye bagirio agliyor
cikarip havlusunu orterken geri suya atlamaya calusio tek basima korkuom dusurcem diye
artik babamiza bagli yikiyoruz tamm cikarirken ben geleyim dio babamiz artik:)
nilayyy hosgeldin rize nasil guzelmi siz nasilsiniz bakalim
fatma buraya yazdin kesin guzel gecer sinavlarin inss sen halledersin ama
wavs ins bebe biskuvisyle falan alisir sute alpcik
songul mercimek koftesini 2kez yaptim 1inde tuttu deri tutmadi bende sasirdim oluo oyle bosver kendine haksizlik etme
ee zonguldağa uğramayacakmısnz pekı
kusadası gıtmedım ama guzeldır
sut alınca denıcem canım oyle bakalım ıcer belkı
ayıptır solemesi 3 kez yaptım üçünde de çok güzel oldu mercimek köftem:) zeynebin saçları yarın kesilcek kısmetse teyzesi . Sonucu paylaşırım ilk banyodan sonra
ohhh nekadar güzel ya cnm :
Kız banada saraydın bu ara pek bi istiyom sarmayı
görüşürüz cnm kolay gelsin..
öperim cnm sağol..
yaseminimmm bak demekki güzel olmuş boşuna kendine haksızlık ettin şekerimmm:
heeyyytttttt
helal olsun sana::
Bende songülün kol böreğini deniyecem bi ara çok merak ettimm:
tabiki de çok güzel oldu güldenim ben herşeyi çok güzel yaparım ki yayılsada güzelll öylede güzzeeell böyle de güüüzelll:) kafayı yedim sanırım:)
e bende yapcam da hem baklavalık hem böreklik yufka yok kiii
hahahaa hayır işte budur benim arkadaşımın elinden hiç bişey kurtulamazzzzz:
hani bu bimde satılnlar varya
acaba onlar olmazmıki
songüle soralım bi ara..
hu huuuu kimse yok muuuuu
Malesef kusadasına gıdersek ugrayamıyacazotobusle ıkı cocuk cok zor bızım orayada ucak ıc hatlar yok ondan sebep gıdemeyız zaten en fazla 10 gun olcak.. ben sonra gıdıcem annemlere nasıpse..
e bende yapcam da hem baklavalık hem böreklik yufka yok kiii
Iyı geceler kızlar..
Su saat oldu camasır ısını anca bıtırdım.. Ne camasırmıs arkadas ayır ayır bıtmedı beyzanın kucuklugunden nıdaya kadar catıya kaldırılanları falan serdım ortaya:) nıdaya uc yasına kadar bısey almasamda oluyo yanı:) neyse cogunu ayırdım yardım yerlerı ıcın gönderılecek ıcıme sınmeyen lekelı falan olanlar atıldı (kendı gıydırmedıgımı kımseye vermek ıstemem) ay bı rahatladım kı sormayın:)
Sımdı ısın en zevklı kısmı kaldı alısverıs:) beyzaya alınacak bı kac parca tabı nıdaya da dayanamayıp alırım abartmadan:)
Yarında derın bı temızlık var sonra dınlenme..
Katreınur cnm sını köftesı nı cok begendık 4 er dılım yedık esımle beraber
Ben salcalı sarımsaklı domateslı sosta yaptım yerken uzerıne doktuk guzel oldu:) paylasımın ıcın sagol..
Hatta az once yıne tırtıkladım yatmadan önce ayranla super oldu:)
Foto cektım dıger tarafa eklerım..
Aysegulcum keske bızımkıler gelse basımızın ustune..
Annemler koy hayatı sevıyo o tarz yerlere gıtmekten hoslanmıyolar..
Ablam ızmıre evlı ıkı sene once ızıne gıttıgınde zorla getırdı yanlarına gelın sıze degısıklık olur sonra beraber donerız dedıde ıkna oldular kı ev dı gıdeceklerı yer gıttıler ıkı gun sonra donduler:)
Herzaman once koye gıderdık aslında ama mayıs sonu 10 gun ızın var oda koye gıtmeye degmıycek (benım ıcın degerde) esıme hıc dınlenmeye vakıt kalmıyo akraba zıyaretlerınden:)bakalım hayırlısı..
Kusadasına gunu bırlık gezmeye gıtmıstık guzel bı yer ama denızı oteli nasıl olur bılmıyorum..
Bızım baktıgımız otelde özderede..
Davutlarda gıttıgınız memnun kaldıgız bı otel varmı orayada bakayım:)
Baya uzun olmus alıntı yapmadan dırek cvp yazıp cıkayım dedımde:)
Iyı uykular herkese..
Sabahçılara da sımdıden gunaydın:)
İyi geceler yatmadan bi bakayim dedim ama gecmiste cok birikmis bide onu okumaya kalksam sabah olur heralde.
ins.herkes iyidir ben yine bu saatlere kadar kitap okumaya devam bide mecbur dikkatli okumaya calisiyorum nerden soru gelicek belli degil cunku ama daha 319a gelebildim artik iyice uyku bastirinca kapattim kitabi iste yolu ancak yariladik azcik azcik firsat buldukca sinavlarada calisiyorum ama kafam iyice doldu ya dun aksamda yemek yerken elimde defter sinav icin ezber yapiyorum esimde az biraz kizdi tabi yemekte bari yapma diyo
Kizlaar nolur dualarinizi eksik etmeyin bukadar ugrastigima yorulduguma degsin ins. ya hepinizi cok seviyorum firsat bulursam gun icinde mutlaka ugrarim kendinize iyi bakin bu arada sabahcilara kocaman bi gunaydiin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?