2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayıptır solemesi 3 kez yaptım üçünde de çok güzel oldu mercimek köftem:) zeynebin saçları yarın kesilcek kısmetse teyzesi . sonucu paylaşırım ilk banyodan sonra

ee zonguldağa uğramayacakmısnz pekı
kusadası gıtmedım ama guzeldır
sut alınca denıcem canım oyle bakalım ıcer belkı

Malesef kusadasına gıdersek ugrayamıyacaz otobusle ıkı cocuk cok zor bızım orayada ucak ıc hatlar yok ondan sebep gıdemeyız zaten en fazla 10 gun olcak.. ben sonra gıdıcem annemlere nasıpse..

tabiki de çok güzel oldu güldenim ben herşeyi çok güzel yaparım ki yayılsada güzelll öylede güzzeeell böyle de güüüzelll:) kafayı yedim sanırım:)

tabiki de çok güzel oldu güldenim ben herşeyi çok güzel yaparım ki yayılsada güzelll öylede güzzeeell böyle de güüüzelll:) kafayı yedim sanırım:)

hahahaa hayır işte budur benim arkadaşımın elinden hiç bişey kurtulamazzzzz:

e bende yapcam da hem baklavalık hem böreklik yufka yok kiii

hani bu bimde satılnlar varya
acaba onlar olmazmıki
songüle soralım bi ara..

Malesef kusadasına gıdersek ugrayamıyacaz otobusle ıkı cocuk cok zor bızım orayada ucak ıc hatlar yok ondan sebep gıdemeyız zaten en fazla 10 gun olcak.. ben sonra gıdıcem annemlere nasıpse..

doğr dıyosun canım ıkı cocukla zor gercekten senın daha sonra gelmen daha ıyı aılenle guzel vakıt gecırırsın bol bol

beni canım kusura bakma ne olur bugün hiç giremedim bana seslemişsin ama yeni gördüm daha. inşallah güzel olmuştur yorumunu merakla bekliyorum:)

beni camim kusadasina bayiliorum davutlar ozellikle denizi harikaaaa
ama ben olsam ben gifemiosam annemi cagiririm :)ayy turkiyeye kadar gelip annemi babami gormezsem catlarim :)

Iyı geceler kızlar..
Su saat oldu camasır ısını anca bıtırdım.. Ne camasırmıs arkadas ayır ayır bıtmedı beyzanın kucuklugunden nıdaya kadar catıya kaldırılanları falan serdım ortaya:) nıdaya uc yasına kadar bısey almasamda oluyo yanı:) neyse cogunu ayırdım yardım yerlerı ıcın gönderılecek ıcıme sınmeyen lekelı falan olanlar atıldı (kendı gıydırmedıgımı kımseye vermek ıstemem) ay bı rahatladım kı sormayın:)
Sımdı ısın en zevklı kısmı kaldı alısverıs:) beyzaya alınacak bı kac parca tabı nıdaya da dayanamayıp alırım abartmadan:)
Yarında derın bı temızlık var sonra dınlenme..

Katreınur cnm sını köftesı nı cok begendık 4 er dılım yedık esımle beraber
Ben salcalı sarımsaklı domateslı sosta yaptım yerken uzerıne doktuk guzel oldu:) paylasımın ıcın sagol..
Hatta az once yıne tırtıkladım yatmadan önce ayranla super oldu:)
Foto cektım dıger tarafa eklerım..

Aysegulcum keske bızımkıler gelse basımızın ustune..
Annemler koy hayatı sevıyo o tarz yerlere gıtmekten hoslanmıyolar..
Ablam ızmıre evlı ıkı sene once ızıne gıttıgınde zorla getırdı yanlarına gelın sıze degısıklık olur sonra beraber donerız dedıde ıkna oldular kı ev dı gıdeceklerı yer gıttıler ıkı gun sonra donduler:)

Herzaman once koye gıderdık aslında ama mayıs sonu 10 gun ızın var oda koye gıtmeye degmıycek (benım ıcın degerde) esıme hıc dınlenmeye vakıt kalmıyo akraba zıyaretlerınden:)bakalım hayırlısı..
Kusadasına gunu bırlık gezmeye gıtmıstık guzel bı yer ama denızı oteli nasıl olur bılmıyorum..
Bızım baktıgımız otelde özderede..
Davutlarda gıttıgınız memnun kaldıgız bı otel varmı orayada bakayım:)

Baya uzun olmus alıntı yapmadan dırek cvp yazıp cıkayım dedımde:)
Iyı uykular herkese..
Sabahçılara da sımdıden gunaydın:)

İyi geceler yatmadan bi bakayim dedim ama gecmiste cok birikmis bide onu okumaya kalksam sabah olur heralde.
ins.herkes iyidir ben yine bu saatlere kadar kitap okumaya devam bide mecbur dikkatli okumaya calisiyorum nerden soru gelicek belli degil cunku ama daha 319a gelebildim artik iyice uyku bastirinca kapattim kitabi iste yolu ancak yariladik azcik azcik firsat buldukca sinavlarada calisiyorum ama kafam iyice doldu ya dun aksamda yemek yerken elimde defter sinav icin ezber yapiyorum esimde az biraz kizdi tabi yemekte bari yapma diyo

Kizlaar nolur dualarinizi eksik etmeyin bukadar ugrastigima yorulduguma degsin ins. ya hepinizi cok seviyorum firsat bulursam gun icinde mutlaka ugrarim kendinize iyi bakin bu arada sabahcilara kocaman bi gunaydiin.

ohh bende deniyecem bi ara şu mehşur köfteyi:
afiyet olsun tatlım:
ohh çamaşır işi bitmiş negüzel alış veriş yeri işin en zevkli yanı..
özelliklede çocukalra alışveriş.
ama benim bu ara herşeyi alasımvar..

Baya uzun olmus alıntı yapmadan dırek cvp yazıp cıkayım dedımde:)
Iyı uykular herkese..
Sabahçılara da sımdıden gunaydın:)

günaydın cnm:

cnm günaydın dualarımız seninle..

kızlar herkese kocaman günaydın
akşam songül yokttu geçmişte yok:
neyse bu akşam artıkkk:

ay biz iyiyiz eşimin teyzesi geliyo yarın akşam 1 gece kalıcak akşam biraz toparladım ortalığı nili uyutunca koltuk ve halıları silecektm ama olmadı bu akşam yapıcam artık ama bu akşam toplantımızda var ay nasıl yapıcam bilmiyorum:
ama artık bugece kaçta yatarım bilmiyorummm:
birde tatlı yapmam lazım tabi:
pöfff
en kolayı tavuk göysü onu yapayım hehehe:
yada çakma tiremisuda ola bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…