- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.261
ıyı canım alp tuğra uyudu bıraz once bende ıslerımı halletmeden once sızelre bı bakayım dedım
Kızlar durgunsunuz bugun ısler yogun herhalsongulle wavs ce yapıp gıtmısler:)
Nidos bugun yine babayı dılıne doladı:) bahcede babasının terlıklerını goruyo baba dıyo, oturma odasında dugun resmımız var yuksekte aslında, ona dıkkat etmıs elıyle gösterıyo baba baba dıyo:)
Yemek yerken ıstemezse elıyle yuzunu kapatıyo cok tatlı oluyo ama yese daha ıyı olacak:)
Bıde bu gunlerde arabada hep barıs manconun ayı sarkısı varya onu dınlıyoruz beyzanın ıstegı uzerıne
nıda da ögrenmıs oku bakıyım dıyorum ayı dıyo sıpa:)
Sımdıde bana yemek yedırıyo:)
ıyı canım alp tuğra uyudu bıraz once bende ıslerımı halletmeden once sızelre bı bakayım dedım
Kızlar durgunsunuz bugun ısler yogun herhalsongulle wavs ce yapıp gıtmısler:)
Nidos bugun yine babayı dılıne doladı:) bahcede babasının terlıklerını goruyo baba dıyo, oturma odasında dugun resmımız var yuksekte aslında, ona dıkkat etmıs elıyle gösterıyo baba baba dıyo:)
Yemek yerken ıstemezse elıyle yuzunu kapatıyo cok tatlı oluyo ama yese daha ıyı olacak:)
Bıde bu gunlerde arabada hep barıs manconun ayı sarkısı varya onu dınlıyoruz beyzanın ıstegı uzerıne
nıda da ögrenmıs oku bakıyım dıyorum ayı dıyo sıpa:)
Sımdıde bana yemek yedırıyo:)
benicim öncelikle ben bu hikeyeyi biliyorum ama herdefasında severek tekrar okuyorum paylaştığın için çok sağol
nekadar doğru değilmi
işin iç yüzünü bilmeden konuşmak çok kolay ahh bu önyargılar varya zaten başımıza ne geliyosa onlardan geliyo bi kurtula bilsek süper olacak ama bu her konuda böyle..
fundam bencede kafana bişey takmışsındır cnm:
nilay minacığk toparlar inşallah en kısa zamanda cnm..
yaseminim ablan haklı ama sende haklısın..
aynen cnm:Dogru dıyosun cnm..
Kıssadan hısse ıste:)
tam cıkıcaktım senı gordum kaldım
yazısamadık pek dun aksamnz guzel gecmıs sevındım canım
babayı ozlemıs demekkı nıda
ay tam tersı oluyo desene nıda sana yedırıyo
mayısta tatıle nereye gıdıceksnz
uyusun bakalım..
annesi.
ayyy yerim ben onu ya ne tatlı oluyolar dimi..
cnm songülün yarın arkadaşları gelecekmiş iş başında az önce konuştuk aras paşamı uyutup çalışacak..
slm kizlar komsum 11de geldi basladik sRmaya 1e kadr sardik bitirdik ohhh dolaba attim
sonra masala yemegini yedirdim parka gittik geldik
simdi uyudu bende halleyli pasat yiyorum betulum saolsun:)
ama tatli sevenlere ideal beni cok baydi kremsanti halley acayip tatli geldi bana
belki ben eksi tursu sevdgimdendir ama cok pratik bi tarif
Kızlar bende cıkıyorum mınnosları yatırdım..
Islere kaldıgı yerden devam..
Aysegul bıttımı sarmalar:)
Aksama katreınurun sını köftesını denıycem ıns olur
Yalnız araya araya zor buldum, betul cnm en kısa zamanda tarıflere lıste ıstıyoruz lutfeeeenn:))
slm kizlar komsum 11de geldi basladik sRmaya 1e kadr sardik bitirdik ohhh dolaba attim
ama tatli sevenlere ideal beni cok baydi kremsanti halley acayip tatli geldi bana
Yazısamadık cnm gecede erken yattım saatler yuzunden kac gunun uykusu bırıktı gözlerım kapanıyodu:)
Evet tam tersı:)az once ben ona yedırdım bıraz makarna yedı ıste
Oyuncak tabak canak almıs elıne bana yedırıyo aa yapıyo bıde:)
Tatıl kusadası olacak %90 esım ıslerınden fırsat bulup alırsa:)
Sut konusunda yazmıslar arkadaslar bende bebe bıskuvısıyle verıyorum sevıyo öyle dene bakalım ıcer ıns alptugra
Oh ellerınıze saglık yerkende afıyetle ıns:)
Sımdı keyıf zamanı sana afıyet olsun halleyı cok severım ama ıkısı bı arada guzel olur herhaldebende daha cok eksıcı tursucu:)
bitti canim sarmalar pismeden bitircem diye hemn dolaba atyim yaaaaz daha bitircem hic pisirmeden:)
kolay gelsin sanada sini kofte kacinci sayfadaymis canim dene bakalim ben yaptim ama unuttim sayfasini
cahidenin tarifiydi sanirim ben o siteden yaptim biraz bulguru cok gelmis kuu geldi bize bidaha az koycam bilguru o olcuden
ama tadi kuruyken bile harikaydi
hoşgeldin tatlım. oh sarmalar sarılmış parklara gidilmiş ne güzel. bende sarıp pişirip dolaba atıyorum misafri geleceği zaman çok kolaylık oluyor gerçekten.bende çok tatlı olan şeyleri yiyince içim bayılır benim için varsa yoksa acı ekşi tuzlu. bi sevdiğim tatlı tavuk göğsü:) çatlak kurabiyede tadı çok güzel ama bana göre çok tatlı, ama eşim bayıldı tadına dün bi gittim ki hepsi bitmiş:)
slm kizlar komsum 11de geldi basladik srmaya 1e kadr sardik bitirdik ohhh dolaba attim
kızlar bende cıkıyorum mınnosları yatırdım..
ıslere kaldıgı yerden devam..
Aysegul bıttımı sarmalar:)
aksama katreınurun sını köftesını denıycem ıns olur
yalnız araya araya zor buldum, betul cnm en kısa zamanda tarıflere lıste ıstıyoruz lutfeeeenn:))
nil kocamn masallahhh cok sker olmus annesi ya cok op benim yerim
Zeynep nie aglioki banyoda ins sactandir bugun o sorunda hallolur
ayy bende masali 2gun arayla yikiodum ama artik yikayamiom cikmicam diye hayir diye bagirio agliyor
cikarip havlusunu orterken geri suya atlamaya calusio tek basima korkuom dusurcem diye
artik babamiza bagli yikiyoruz tamm cikarirken ben geleyim dio babamiz artik:)
nilayyy hosgeldin rize nasil guzelmi siz nasilsiniz bakalim
fatma buraya yazdin kesin guzel gecer sinavlarin inss sen halledersin ama
wavs ins bebe biskuvisyle falan alisir sute alpcik
songul mercimek koftesini 2kez yaptim 1inde tuttu deri tutmadi bende sasirdim oluo oyle bosver kendine haksizlik etme
hoşgeldin tatlım. Oh sarmalar sarılmış parklara gidilmiş ne güzel. Bende sarıp pişirip dolaba atıyorum misafri geleceği zaman çok kolaylık oluyor gerçekten.bende çok tatlı olan şeyleri yiyince içim bayılır benim için varsa yoksa acı ekşi tuzlu. Bi sevdiğim tatlı tavuk göğsü:) çatlak kurabiyede tadı çok güzel ama bana göre çok tatlı, ama eşim bayıldı tadına dün bi gittim ki hepsi bitmiş:)
Sını köftesı 17. Sayfada cnm
Cahıdeye baktım ama ozellıkle katreınurun yazdıgını arayıp buldum yaptıgı ıcın belkı puf paylasmıstır dıye
Yarım olcu yapıcam bakalım onun dedıgı gıbı
Yerken uzerıne dokmek ıcın salcası domateslı sos yapsam nasıl olurkı bazı yerlerde ıclı kofte uzerıne dokuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?