- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.361
acaba tutarken sıkıo filan mı ki bizimki hiç gelemz öle bi durua...
ay bizimki akşam yol hiçç sevmio cnm uyumuoda...
ne bileyim cnm yaa. sevmiorum pek birincini eskileriyle ikinciyi büyütmre fikrini.birincinin yeni giyme hakkı var da ikinciye haksızlık oluo gibi gelio. hani eskisi gibi yokluklarda yok çok şükür.e kıyafetlerde çok pahalı değil aman ne bilim sevmiom işte:)
acaba tutarken sıkıo filan mı ki bizimki hiç gelemz öle bi durua...
ay bizimki akşam yol hiçç sevmio cnm uyumuoda...
ne bileyim cnm yaa. sevmiorum pek birincini eskileriyle ikinciyi büyütmre fikrini.birincinin yeni giyme hakkı var da ikinciye haksızlık oluo gibi gelio. hani eskisi gibi yokluklarda yok çok şükür.e kıyafetlerde çok pahalı değil aman ne bilim sevmiom işte:)
ayyy sende bendensin yerleştirmekten nefret ediyorum:)
slm kızlar bizsaçlarımızı kestirdik... gitti kuzumun ipekleri
dr a gittik herşey yolunda bıngıldağımız kapanıomuş iki aya kapanmış olur dedi. çok şükür
ayşegül yol uzun cnm bebekle olunca daha da uzun. allah yardımcınız olsun.
funda cnm kv ne diycek laf yok. insan nasıl torununu düşünmez yaaa...
güldenim sıkma canını herşey yoluna gircek allahın izniyle...
songülün misafiri var sanırım sesi soluğu yok...
nurayım cnm badiler sıkıntı yaa çok canımı sıkıo giydiriyorum beden oluo kolaar palyaço gibi hop greri çıkar. allahtan yaz gelio:) elifim de ne güzel babasını itmiomuş artık.
sıhhatler olsun canım cabucak uzuyacak tekrar bak goreceksın
nasıl gectı kuafor maceranız
zeynep ın boyu kılosu nasıl
cnm zeynep ilay durdu mu kuaför koltuğunda
nasıl kestirdiniz
cnm benimde bir iki parça sakladığım var ama zeynep ilaya göstermek için bak bu kadar küçüktün diye öünkü ben doğumdan sonra gidip prematüre kıyafetler almıştım:) bide mevlük kıyafeti ilk bayramlığı ilk doğum günü kıyafeti gibi özel olan şeyler var...sende haklısında bende oyle beğenmedıklerımı saklamam ama yınede ayırırım
ha ha inş. güldenim hayırlısı ama ondan değil... inş. olur sağlıklı sıhhatli oğluş:)ayy bu ara benimde biyerlere gitmeye okadar çok ihtiyacım varki anlatamam size..
hadi hadi:
yaseminim 2. çocuk erkek olacakya ondan veriyon dimi kıyafetleri hehehehehehehehhe:):):):)
bıde hepsını bosalt bazıları temız olsada olsun yınede hepsını yıka offf cok zor
yakında senıde boyle bı telas beklıyo canım
sağolasın teyzesi. toplattık sadece ama bana tuhaf geldi alışmışım kıvır kıvır görmeye düzlendi gibi
cnm pek ölçtüğü söylenemez çünkü bizim tartılar gibi bi tartıya çıktı bu sefer 12200 geldi onda sıkıntı yok evdede öyleydi.boyu da ayakta ölçmeye çalıştı 82 cm dedi ama zeynep durmadı. 2 ay önce üniversitedede 81 cm. çıkmıştı bana uzadı gibi gelio ama pek uzamamış sanırım. ama ii boyu kg si çok şükür
cnm annem aynayı göstermememiz gerektiğini makası görürse korkup ağlayabileceğini söyledi bizde tecrübeden faydalandık sırtımızı aynaya döndük kucağıma oturdu kuzum .önce biraz huysuzlandı ama telefondan ali babanın çiftliğini açtık nuray teyzemiz göndermişti sağolsun:) yengemizde şaklabanlıklar yaptı ağlamadan hallettik çok şükür.
cnm benimde bir iki parça sakladığım var ama zeynep ilaya göstermek için bak bu kadar küçüktün diye öünkü ben doğumdan sonra gidip prematüre kıyafetler almıştım:) bide mevlük kıyafeti ilk bayramlığı ilk doğum günü kıyafeti gibi özel olan şeyler var...
ha ha inş. güldenim hayırlısı ama ondan değil... inş. olur sağlıklı sıhhatli oğluş:)
ayyy aynen cnm. bi de taşınma ihtimalimiz var. 25 mayısta samsun a gitme ihtimali var bu sene yerleştir yerleştir bitmiycek anlaşılan. benimde içim rahat etmez kirli olsun olmasın valizden çıkan herşey yıkanır
cnm annem aynayı göstermememiz gerektiğini makası görürse korkup ağlayabileceğini söyledi bizde tecrübeden faydalandık sırtımızı aynaya döndük kucağıma oturdu kuzum .önce biraz huysuzlandı ama telefondan ali babanın çiftliğini açtık nuray teyzemiz göndermişti sağolsun:) yengemizde şaklabanlıklar yaptı ağlamadan hallettik çok şükür.
ayy bu ara benimde biyerlere gitmeye okadar çok ihtiyacım varki anlatamam size..
hadi hadi:
yaseminim 2. çocuk erkek olacakya ondan veriyon dimi kıyafetleri hehehehehehehehhe:):):):)
sağolasın teyzesi. toplattık sadece ama bana tuhaf geldi alışmışım kıvır kıvır görmeye düzlendi gibi
cnm pek ölçtüğü söylenemez çünkü bizim tartılar gibi bi tartıya çıktı bu sefer 12200 geldi onda sıkıntı yok evdede öyleydi.boyu da ayakta ölçmeye çalıştı 82 cm dedi ama zeynep durmadı. 2 ay önce üniversitedede 81 cm. çıkmıştı bana uzadı gibi gelio ama pek uzamamış sanırım. ama ii boyu kg si çok şükür
cnm benimde bir iki parça sakladığım var ama zeynep ilaya göstermek için bak bu kadar küçüktün diye öünkü ben doğumdan sonra gidip prematüre kıyafetler almıştım:) bide mevlük kıyafeti ilk bayramlığı ilk doğum günü kıyafeti gibi özel olan şeyler var...
ha ha inş. güldenim hayırlısı ama ondan değil... inş. olur sağlıklı sıhhatli oğluş:)
ayyy aynen cnm. bi de taşınma ihtimalimiz var. 25 mayısta samsun a gitme ihtimali var bu sene yerleştir yerleştir bitmiycek anlaşılan. benimde içim rahat etmez kirli olsun olmasın valizden çıkan herşey yıkanır
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nası yanı samsun amı tasınıyosunuz
ay yasmın değısık olmus gercekten
ama cok tatlı ya o gulusunu yerım masallah
yok cnm sanırım burda ev değiştircez... samsunda eşimin kuzeninin nişanı var 25 mayısta eşim gidelim gitmişken de bi hafta kalırız dio görümcem kaynım ordaya. hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?