2012 kasım bebekleri büyüyor..

sende haklısında bende oyle beğenmedıklerımı saklamam ama yınede ayırırım

ayy bu ara benimde biyerlere gitmeye okadar çok ihtiyacım varki anlatamam size..

hadi hadi:

yaseminim 2. çocuk erkek olacakya ondan veriyon dimi kıyafetleri hehehehehehehehhe:):):):)

cnm zeynep ilay durdu mu kuaför koltuğunda
nasıl kestirdiniz

sıhhatler olsun canım cabucak uzuyacak tekrar bak goreceksın
nasıl gectı kuafor maceranız
zeynep ın boyu kılosu nasıl

sağolasın teyzesi. toplattık sadece ama bana tuhaf geldi alışmışım kıvır kıvır görmeye düzlendi gibi
cnm pek ölçtüğü söylenemez çünkü bizim tartılar gibi bi tartıya çıktı bu sefer 12200 geldi onda sıkıntı yok evdede öyleydi.boyu da ayakta ölçmeye çalıştı 82 cm dedi ama zeynep durmadı. 2 ay önce üniversitedede 81 cm. çıkmıştı bana uzadı gibi gelio ama pek uzamamış sanırım. ama ii boyu kg si çok şükür

cnm zeynep ilay durdu mu kuaför koltuğunda
nasıl kestirdiniz

cnm annem aynayı göstermememiz gerektiğini makası görürse korkup ağlayabileceğini söyledi bizde tecrübeden faydalandık sırtımızı aynaya döndük kucağıma oturdu kuzum .önce biraz huysuzlandı ama telefondan ali babanın çiftliğini açtık nuray teyzemiz göndermişti sağolsun:) yengemizde şaklabanlıklar yaptı ağlamadan hallettik çok şükür.

sende haklısında bende oyle beğenmedıklerımı saklamam ama yınede ayırırım
cnm benimde bir iki parça sakladığım var ama zeynep ilaya göstermek için bak bu kadar küçüktün diye öünkü ben doğumdan sonra gidip prematüre kıyafetler almıştım:) bide mevlük kıyafeti ilk bayramlığı ilk doğum günü kıyafeti gibi özel olan şeyler var...

ayy bu ara benimde biyerlere gitmeye okadar çok ihtiyacım varki anlatamam size..

hadi hadi:

yaseminim 2. çocuk erkek olacakya ondan veriyon dimi kıyafetleri hehehehehehehehhe:):):):)
ha ha inş. güldenim hayırlısı ama ondan değil... inş. olur sağlıklı sıhhatli oğluş:)

bıde hepsını bosalt bazıları temız olsada olsun yınede hepsını yıka offf cok zor
yakında senıde boyle bı telas beklıyo canım

ayyy aynen cnm. bi de taşınma ihtimalimiz var. 25 mayısta samsun a gitme ihtimali var bu sene yerleştir yerleştir bitmiycek anlaşılan. benimde içim rahat etmez kirli olsun olmasın valizden çıkan herşey yıkanır

maşallah benim zeynebimeee:

bak iyi hatırlattın
nilde ali babnayı çok seviyo
nuray gönderdiğinde açamamıştım ben vidyoyu sonra açtım sonrada teşekkür etmeyi unuttum.
cnm

şekerim leyleyi uçarkenm gördün galibasennn:
ya benide götürün ..
pöfffff:

oh sevindim
iyi yöntemmiş biz de deneyelim o yöntemi o zaman

kızlar buarada defnenin yeni fotoğraflarını ekledim

azda kestırsen alısmayınca bı tuhaf gelıyo ama boylede guzeldır benım kuzum
masallah boyuda kılosuda ıyıymıs alp ın boyu 79 du

nası yanı samsun amı tasınıyosunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
ay yasmın değısık olmus gercekten
ama cok tatlı ya o gulusunu yerım masallah

cnm kuaför kurutmak için fön tuttu birazda ondan garip durdu. banyo yaptırınca normale döner sanırım bide o zaman eklerim. ay uzun daha iyiydi ama adama dinletemedim gıcık kocam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah kuzuya
2 resmi karşılaştırınca çok farklı duruyor ama yine de güzel olmuş
hem zeynep ilayın saçları bi kendine gelir
ben de defneninkilerikestirmek istiyorum ama bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…