2012 kasım bebekleri büyüyor..

maşallah kuzuya
2 resmi karşılaştırınca çok farklı duruyor ama yine de güzel olmuş
hem zeynep ilayın saçları bi kendine gelir
ben de defneninkilerikestirmek istiyorum ama bakalım ne olacak
ay bence kestirme kalın şekerim. ama işte bi de gerçekler var ki doğduğu saç çok yıpranmış oluo hep yattıkları için vaktinde. neyse onlardan kurtulmuş olduk bu da bişey...

hımm anladım tasınmakta zor valla Allahım kolyalık versın

ay vallahi hiç taşınmadım ama gözümde büyüyo nedense
beni cnm çok sağol ama dediğim gibi garip geldi... gerçi ben kendimde kestirince önce beğenmem sonra alışırım:)

funda defnenın vıleda setımı var
sen hep dıyodun tezmılık yapıyorum dıye meğersem defnem yapıyomus herseyı
masallah herzamnkı gıbı cok tatlı

cnm maşallah defneye nasılda büyümüş de temizlik yapıo:) kestirme annesi saçlarını yaa abırak kalsın tabi yıpranmışsa bişey diyemem bizimkiler tiftik tiftik duruyordu .gitti

Funda defneyede kocaman masallah annesı cok tatlı ya:) bıde temızlıge yardım edermıs:)

Aysegul sızede hayırlı yolculuklar cnm ıyı tatıller

Wavs bende tr ye gıderken hep göturuyodum cocukların kıyafetlerını akrabalara falan ama bu seferde bızım yuk hakkımız kısıtlanıyo bıraz ayırdım gerısı verılecek.. Bıde benım ıkı cocuk artı beyzada 3,5 ay buyuk kuzenı var onunkılerde vardı sızınkının uc katıydı yanı ondan uzun surdu:)

Yasmın hepsını verme ıkıncı gelıcek:)
Hem nıye oyle dusunuyonkı onlarda yenı kız:) benım ayırdıgımın cogunu beyza bı kere ya gıydı ya gıymedıydı yazık gunah kıyafete verecegımıze cocugun baska bı eksıgı gorulur o parayla dogru degılmı??
Ole herseyı bırıktırme taraftarı bende degılım daha once bakamamıstım boyle tasınma dogum aynı anda oldugu ıcın..
Sımdı ıyı bı arınma oldu:)

Sabah erkan samcı vardı ekolojık uzman galıba, bırıktırmeyın herseyı dıyo..
Bıgun lazım olur dıye kenara koydugunuzu lazım olunca nerde oldugunu bulamıyoruz unutuyoruz koydugumuz yerı dıyo:) cok dogru..
Altı aydan fazla gıymedıgınız kıyafetlerı tutmayın verın dıyo zaten bıda gıymezsınız dıyo..
Kendı dolaplarımızı duzenlemıstım ama sabah o gazla kalktım bırsuru kıyafet eledım gıyerım dıye gıymedıgım ne varsa cıkardım dolaptan:)
Bıde laftalın ve camasır suyu kesınlıkle kullanmayın dıyo gulden geldı aklıma:)
Dırek kanser etkısı dıyo allah korusun.. Onun yerıne sırke arap sabunu falan dıyo..

Selam kızlar nasılsınız

Beni canım çok sevindim begenmenize afiyet olsun canım ay resmi görünce canım çekti ben de yapiim bari önümüzdeki günlerde.

Fundacim geçmiş olsun defneme canım çok üzüldüm çooook.

Yasmin Güle güle uzasin saclariniz inşallah canim ben de kestirdikten sonra çok pişman olmuştum hala da pişmanım Kıvır kivirdi saçları şimdi uzuyor ama öyle değil
Bizim de taşınma ihtimalimiz var ve benim de çok gözümde büyüyor canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

funda defnenın vıleda setımı var
sen hep dıyodun tezmılık yapıyorum dıye meğersem defnem yapıyomus herseyı
masallah herzamnkı gıbı cok tatlı

teşekkürler teyzesi
yok cnm arkadaşın kızının geçen onlara gittiğimizde defne hemen başladı temizliğe
defne evde daha çok eline alıyor bezi başlıyor yerleri silmeye

cnm maşallah defneye nasılda büyümüş de temizlik yapıo:) kestirme annesi saçlarını yaa abırak kalsın tabi yıpranmışsa bişey diyemem bizimkiler tiftik tiftik duruyordu .gitti

teşekkürler teyzesi
cnm aslında kestirmek istemiyorum ama çok ince telli defnenin saçları
biraz kendine gelsin istiyorum

sağol teyzesi

teşekkür ederim cnm

ay deme öle yaa çok cnm sıkkkın bugün adama çatmazsam daha da çatma heee neyse ben kaçar kızlar

Gulden yasemin beni waws aysegul ve butun basari dileyen arkadaslar hepiniz cok sagolun ins.hayirlisiyla atlaticam bakalim.

Aysegul yarin yolculuk varmis ins.masal durur arabada ama karanlikta eren bile uyaniksa cok mizmizlaniyo ya gunduz olsa etrafa bakar gece olunca cok skliyolar masal oyle yapmaz umarim.

Ayy funda ya ne desem bilmiyorum yani benim cocuguma oyle yapicaklar naparim valla kv. zaten belli huyu sen niye biraz tepki gostermiyosunki onu anlamiyorum esinde yok zaten oda aranizda halledin diyomus ee hani bazi filmlerde saf iyi kalpli hicbiseyin farkinda olmayan kisiler var mesela foxta cikan o hayat benim dizisindeki kiz gibi bazen seni onlara benzetiyorum ama senden baskada tanidigim senin gibi olan kimse yok yani kv.dendenmi korkuyosun insanin kendini ozellikle cocugunu korumasi kadar dinimizdede dogal bisey yokki niye bukadar susuyosun hic anlamadim.ins.atlatir defnede daha kotu olmaz canim.

Waws benimde evim kucuk oldugu icin bide ereninde esyalar artti en azindan koyabiliceklerimi bu hurclara koyup yer kazanmak istiyorum aslinda patlamasi zor gorumuyo saglam duruyo ama esyalari cok koyarsak patlayabilir sanirim dikkat edeyim canim bende.

Yasemin masallah zeynebin boy kilo gayet iyi ama resim goremedim o kotu.:-(
ama kestirince sende rahatlamissindir hem neguzel aglamamista.
İkinci cocugu bende ilkinin kiyafetleriyle buyutmek istemem ama erkek olursa mutlaka bazilarini giydiririm tabi cunku evdede kiyafete surekli ihtiyac oluyo bebekken kusuyo batiriyo bisey oluyo en yeni olanlari giydiririm mesela.

Bende su okulu hayirlisiyla kapatayim az kaldi ondan sonra erenin kiyafetleri kucukleri hepsini ayarlicam benim hosuma gidiyo boyle kucukleri ayirmak kiyafetleriyle ilgili olan hersey.

Kızlar berra biraz önce beni çok duygulandirdi. Mutfakta yemek yapıyordum yanıma geldi terligimi çıkarmaya çalışıyor ben de çıkardım ama ne yaptığına hiç bakmıyorum başka tarafa gittim ayagima doğru egilmis pesimden geliyo ben ondan uzaklasinca anneee diye bi çığlık attı bi baktım elinde çorap bana giydirmeye çalışıyor. Hem çok güldüm hem de duygulandim benim minik kızım buyumuste annesini düşünürmüs

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay yerim ben onu yaaa maşallah kızıma kız evlat başka Allah nazardan saklasın
çıkıyorum ben kızlar çok boğazım ağrıyo inşallah ilerlemez inşallah tosunumda iyidir

bu aarada funda bayıldım defneye maşallah yaaa

maşallah berraya
defne de ne zaman ayağımı çıplak görse çorap giydirmeye çalışır
akıllı bıdıklar
insanın ne kadar hoşuna gidiyor değil mi?

teşekkür ederiz teyzesi
bu arada inşallah hemen iyileşirsin cnm benim
erdem paşanın da iyi haberlerini bekliyoruz

cnm malesef benim yapım bu
insanları kıramam
bir de sözle söylüyorum karşındfaki anlamıyorsa ne yapacaksın?
idare ediyorum
sonuçta geçim sağlaman lazım,
benim eşim annesi konusunda çok serttir.laf söylettirmez
eh sağolsun annem de eşinin ailesine iyi davranacaksın yoksa sana hakkımı helal etmem dedi beni istemeye geldiklerinde
gerçi şimdi söylediğine pişman ama yapacak bişey yok

Buyudukce dahada tatlı oluyo bunlar
Annesınıde dusunurmus:)

Fatma cnm bende kullanıyorum vakumlardan cok ıyı oluyo gercekten hem yer kaplamıyo fazla..
Yalnız wavs sın dedıgı gıbı cok doldurunca herhal patlayabılıyor:)
Benım sımdı yenı almam lazım cocukların kıslık yorganlarını falan koymak ıcın..
Bıde kapatırken dıkkat etmek gerekıyo azıcık kapanmayan bıyer kalırsa havayı gerı alıyo:)

canım patlıyo derken yanlıs dedım yyırtılabılıyo dıcektım az kucuk bı delik olsa dahada vakum olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…