- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.401
Wavs aynı zamandamı yazmısız
Aslında onlar da cesıt cesıt fazla koyunca oluyo o acılma falan
Ama cok kullanıslı bısey degılmı?
Kızlar babasıyla bahcede benım mutfagı toplamam lazım ama koltukta keyıf yapıyorum
Temızlıgın yarısıda yarına kaldı artık
ınsallah guzel bı yolculuk gecırırsınız canım
ay ben valız hazırlamasını cok severım ama yerıne koymasını sevmem
Kızlar berra biraz önce beni çok duygulandirdi. Mutfakta yemek yapıyordum yanıma geldi terligimi çıkarmaya çalışıyor ben de çıkardım ama ne yaptığına hiç bakmıyorum başka tarafa gittim ayagima doğru egilmis pesimden geliyo ben ondan uzaklasinca anneee diye bi çığlık attı bi baktım elinde çorap bana giydirmeye çalışıyor. Hem çok güldüm hem de duygulandim benim minik kızım buyumuste annesini düşünürmüs
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay yerim ben onu yaaa maşallah kızıma kız evlat başka Allah nazardan saklasın
çıkıyorum ben kızlar çok boğazım ağrıyo inşallah ilerlemez inşallah tosunumda iyidir
bu aarada funda bayıldım defneye maşallah yaaa
cnm malesef benim yapım bu
insanları kıramam
bir de sözle söylüyorum karşındfaki anlamıyorsa ne yapacaksın?
idare ediyorum
sonuçta geçim sağlaman lazım,
benim eşim annesi konusunda çok serttir.laf söylettirmez
eh sağolsun annem de eşinin ailesine iyi davranacaksın yoksa sana hakkımı helal etmem dedi beni istemeye geldiklerinde
gerçi şimdi söylediğine pişman ama yapacak bişey yok
Kızlar babasıyla bahcede benım mutfagı toplamam lazım ama koltukta keyıf yapıyorum
Temızlıgın yarısıda yarına kaldı artık
fatma teyzesi bunlarda senin icinii aksamlar kizlar kocis sabah ankara yolcusu onun icin borek yapcam:)kuzu uyudu.sonrada ben yatarim cok uykum varrrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende cok severim cok heycanli oluyor ama ben bosaltmasinida severim evimi ozlemis oluyorum cunku:)
zeynep ilay defne harikasiniz masallahhhh
erdemde sende cabucak iylesirsiniz ins betul
fatmacm masal gunduz durmuo gece uyuo oyuzden gece cikioz hep
gunduz kucqgimdada durmuo oto koltgu zaten yeni asla durmaz alisik degil
ama aksam hava kararinca 8bile olsa uyur :)
gulden asi markasina mi takildin neler var peki ne konuda karrsizsin
beni canm bajce dedikce nasil icim gidio bayiliom ya bahceli eve kucucuk olsun ama mustakil bahceli olsun evim isterdim taaa7.katta oturuom kismet
ama bahcem olsa bi kisma sebze cicek falan suslerdim bi kismina da kopek kedi tavsan tavuk doldururdum:)
katreinur yasemin tasinmaktan bahsetmissiniz hayirlisi oksun ama ben bayikirim taainmaya yeni ev yeni ortam ohh huzur heycan verir bana
cok da severim kolileri hazirlamasini yerlestirmesini :) galiba tuhafim
gunaydi. kizlar hayirli cumalar herkese
rabbim bu mubarek gunde gunHlarimiz affetsin dualarimizi kBul etsin ins
masal i uyandircKtim sozde:)ama kiyamadim 8gbi kaldirayim dedim kiyamiom
hala takiliom yatakta nette:)
herkese günaydın kızlar... gececiler uyuyo bu ara:) ayşegül cnm inş. sorunsuz bi yolculuk geçirirsiniz gerçi masal uuslu bi bebek kesin üzmez annesini. benim ki olsa bilemiycem:) güldenim çok yorulmuşsun misafir bu akşam mı gelio tatlı neyaptın bakim
günaydın şekerim ay çok yoruldum sorma
ama yapmam gerekiyodu
ha bu arada eşim sağolsun benmn gidene kadar oturma odası koltuklarını halısını mutfağın halısını silmiş sağolsun çok mutlu oldum:
tabi benim yaptığım gibi olmamış ama olsun yinede güzeldi:
bu arada saymayı unutmuşum birde çamaşır attım duş aldım onları saymıyorum
ay nasıl yetiştim bende bilemedimmm:
yaseminim mmenüde
mercimek çorbası annem yapıcak:
tekirdağ köfte buranın çok meşur köftesidir.
yanına pilav patatez kızartması:
birde taze fasülye olacak
tabi tatlı tiremusu
:
hehe:
sondan başliim:) menü süper olmuş cnm ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden. bi sürü iş yapmış yorulmuşsun ama en büyük alkış eşine tatlım seni düşünmüş ne güzel sürpriz yapmış. ay ben bayılıyorum benim ki benden habersi evi süpürmüş filan olunca:) ama eşine maşallah halı koltuk silmiş yani....
yapar sağol sun düşünür beni pek yorulmamı istemez..
bu arada salatayı unutmuşum
çoban salata ve amerikan salata yapıcam birde:
çok az değil dimi menü..
yani hafta içi geliyo ve ben çalışıyorum başka yemek yapamam:
yok cnm ne azı iki çeşitte salata var çorbası tatlısı zeytinyağlısı ana yemeği herşey var maşallah:) benim bile gelesim geldi yani:)
nurayım sen mi geldin benmi yanlış görüyorum:)
yapar sağol sun düşünür beni pek yorulmamı istemez..
bu arada salatayı unutmuşum
çoban salata ve amerikan salata yapıcam birde:
çok az değil dimi menü..
yani hafta içi geliyo ve ben çalışıyorum başka yemek yapamam:
Günaydın kızlar hayırlı Cumalar, Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Güldenim baya yorulmuşsun canım haftasonu dinlenme ihtimalin varsa hiç kaçırma dicem de nil de annesini özlüyor dimi , bu arada kocaman kız olmuş maşallah 41 kere
yasminim maşallah zeynep çok tatlı olmuş , üzülme hem annesi çabucak uzuyorlar saçları,
eşim Kaan'ın saçlarını aralıkta kesti biraz yamuk oldu mecburen sıfıra yakın yaptı o soğukta hemdeama çok şükür eskisinden dahada gür ve güzel çıktı saçları şimdi
ayşegül şimdiden hayırlı yolculuklar canımmasal uslu bi çocuk üzmez annesini inşallah
bizim paşada hala uyuyor kızlar, bu saat farkına hala alışamadı paşa, bir ara 5de uyanmış ben duymadım eşim toplantıya gidicekti o duymuş o saatte, aradı şimdi naptı diye dedim keşke su içirseydin susamıştı diye ben 6da uyandım hemen su içirdim uyudu yine. Bakalım kaçta uyancak :26:
aslında benimde çok uykum var ama telefon bekliyorm ev sahibinden, kepenklerimiz bozuldu oturma odasında oda karanlık kaldı dün akşamdan beri, yoksa bende uyucaktım Kaanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?