- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.521
kızlar esım tarhanayı soğan kavurarak yapmamı soyledım cok cok lezzetlı oldu tavsıye ederım
betülün annesi ikinciye kime bakıyor ki?
bence 4-5 yaş ideal
abısının oğluna canım
yarenle aras arasında 5.5 yas var ıyı oldu
ay bizde tarhana kavurması deriz aynı şeyden mi bahsediyoruz ki songülüm acaba. beyaz tarhanayı bol soğanla tereyağıyla kavururuz çok lezzetli olur. çorrba değil yani
tabi hatun elini çabuk tutmuş yarenimi erkenden doğurmuş:) bence bizim için artık 5 yaş çok:) 3 yaş olcak bizimkilerin arasında sanırım tabi rabbim verirse
yok kuzum halıs mulıs tarhana çorbası
sızın kı nasılkı
hmmm yok cnm. Biz beyaz tarhana yapıyoruz kırmızı un tarhanası değil. Bilio musunuz bilmiyorum. Onu bi kurutup saklıolar bide şişelere konserve yapıp saklanıo. Işte o konserve olanları tereyğıyla soğanla kavurup yemek şeklinde yapabilioruz. Neyse ben kaçar kızlar müdürüm kovdu:) hadi ii hafta sonları:)
anneanneler kıyamıyor kuzularaiyi sen 2016 ya kadar uzatmışın bizimki seneye bile çok geç kaldı dio yaa maşallah diom bende... kv ye de maşallah yani. o bakmazsa sende bakıcı bulursun cnm hemde istediğin gibi baktırırsın böylede çok memnun değilsin nasılsa.ananeler her daim bakmaya mecbur gibi di mi
hımmm denemek lazımkızlar esım tarhanayı soğan kavurarak yapmamı soyledım cok cok lezzetlı oldu tavsıye ederım
olursa muhtemelen bizim de öyle olurabısının oğluna canım
yarenle aras arasında 5.5 yas var ıyı oldu
valla cnm eşim annesinin keyfini bekleyecek değilE kim bakacak peki fundam sen eşne söyle annesini ikna etsin töbe töbe
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay geçmiş olsun cnmhatun mıllet senn yasında daha bekar haksızlık edıyorsun kendıne
ay saka maka boyumca kızım var he kıskanmada
bu arada ogretmen bana dun nasıhat ettı cok panıksın rahat olo bıraz dedı dun aradı benı yaren un vc de dusmus ustu ıslanmış kıyafet ıstedı tabı ben telızor açtım bırsey oldu dıye adam benıde heyecan ettırdım bırsey yok dedı
ay her defasında böyle yapıyorumhep en kotusunu aklıma getırıyorum
ALLAHTAN ESINIZ SAKIN DEDI O BILLE ANLAMIS
cnm beyaz tarhanayı ben de biliyorum ama un tarhanasını daha çok severimhmmm yok cnm. biz beyaz tarhana yapıyoruz kırmızı un tarhanası değil. bilio musunuz bilmiyorum. onu bi kurutup saklıolar bide şişelere konserve yapıp saklanıo. işte o konserve olanları tereyğıyla soğanla kavurup yemek şeklinde yapabilioruz. neyse ben kaçar kızlar müdürüm kovdu:) hadi ii hafta sonları:)
songulcum sorularım var:)
bırıncısı karısımdan her kat a surmuyoruz degılmı ıkı kat alıp ustundekıne suruyoruz dogrumu anlamısım:)
ıkıncısı malzemelerı kup kup mu dogruyoruz robotta ceksek olmazmı kı:)
eveeet paşamı görmüştüm bu kıyafetlerleee yakışıklı paşam benimbak burda var fotosu hatta bu cıcılerle erdemı zıyaretede gıtmıstık sanırım
Eki Görüntüle 1052517
Eki Görüntüle 1052518 Eki Görüntüle 1052519 Eki Görüntüle 1052520
bunlarıda 15 günlükken başladı goyımeye
papyonluda mevlut resmısı pasamon
Nuray wavs bu aralar yorucu gecıyo ama az kaldı dınlenıcem ıyıce ıns:)
Nuraycım ellerıne saglık dokturmussun beytılerı:) bende merak edıyorum denıycem bı ara:)
Wavs alptugra alıstı mı sute??
Sende dene artık tarıflerden bır ıkı hadı cnm:)
Funda makınan hayırlı olsun tekrardan elıne saglık ekmek guzel olmustur bence hemde dogal oh mıs
Tahıllı mı yaptın yoksa sadece unla mı??
Hamarat hatunlar nasiliz bakalim
reces defne nasil oldu
Biberin iyi dersler kuzum kolay gele
aysegul hayirli yolculuklar
benicim baya is gormussun iyi etmissin
bende gecen yil 5 cop poseti ayarlamistm bekletip giyilmeyen yareninkileri malum aras oldugundan ihtiyac kalmadi
yaseminin sende cok dagitma cnm elbet ikinci bebegede yeni kiyafetler alinir kiz olsada ama yazik zaten kav kez giyiliyorki ben yareniminkileri saklamistim kizim olsa giydirvek yeni cicislerde alicaktim
betulcum babanneniz geliyorkus cok sevindim ama bir ay gorusemicezmi yani
yarin sabah asiya gidiyorux kizlar
gece arascan in burnu tikandi fikirdak ama mudahaler yapuldi:)
Guldencim bu haftasonuda yogunsun desend
Kızlar selamlar moralım cok bozukannemı bılenler bılır kolon kanserı malesef radyoterapı aldı ama sımdı kemoterapı donemı baslayacak. Cok ama cok zorlanıyo yanında da değilim içim sızım sızım sızlıyo elımden bısey de gelmıyo sadece Allah a yalvarmak var elımde.
Sımdı de sızlerden yardım ıstıyorum. Annemın nıyetıne 4444 duası okumak ıstıyorum. Hem calısıp hem evle ugrasıp okumam cok zor olacak. Bana yardım edebılır mısını. Yardım edebılecekler bana yazsın olur mu
Kuzum herşeye değersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?