2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar esım tarhanayı soğan kavurarak yapmamı soyledım cok cok lezzetlı oldu tavsıye ederım

ay bizde tarhana kavurması deriz aynı şeyden mi bahsediyoruz ki songülüm acaba. beyaz tarhanayı bol soğanla tereyağıyla kavururuz çok lezzetli olur. çorrba değil yani

E kim bakacak peki fundam sen eşne söyle annesini ikna etsin töbe töbe

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tabi hatun elini çabuk tutmuş yarenimi erkenden doğurmuş:) bence bizim için artık 5 yaş çok:) 3 yaş olcak bizimkilerin arasında sanırım tabi rabbim verirse

hatun mıllet senn yasında daha bekar haksızlık edıyorsun kendıne
ay saka maka boyumca kızım var he kıskanmada

bu arada ogretmen bana dun nasıhat ettı cok panıksın rahat olo bıraz dedı dun aradı benı yaren un vc de dusmus ustu ıslanmış kıyafet ıstedı tabı ben telızor açtım bırsey oldu dıye adam benıde heyecan ettırdım bırsey yok dedı
ay her defasında böyle yapıyorumhep en kotusunu aklıma getırıyorum
ALLAHTAN ESINIZ SAKIN DEDI O BILLE ANLAMIS

yok kuzum halıs mulıs tarhana çorbası
sızın kı nasılkı

hmmm yok cnm. biz beyaz tarhana yapıyoruz kırmızı un tarhanası değil. bilio musunuz bilmiyorum. onu bi kurutup saklıolar bide şişelere konserve yapıp saklanıo. işte o konserve olanları tereyğıyla soğanla kavurup yemek şeklinde yapabilioruz. neyse ben kaçar kızlar müdürüm kovdu:) hadi ii hafta sonları:)

Songulcum sorularım var:)
Bırıncısı karısımdan her kat a surmuyoruz degılmı ıkı kat alıp ustundekıne suruyoruz dogrumu anlamısım:)
Ikıncısı malzemelerı kup kup mu dogruyoruz robotta ceksek olmazmı kı:)

beyaz tarhana bılırım de cnm kalan ılsemlerı bılemedım hayırlı haftasınları cnm
esınde yok fııstık ta uyuyunca beklıyoıruz gecelerı

anneanneler kıyamıyor kuzulara
zaten kv de ne zaman dışarı çıksa "ay bana anneannemisin diye sordular.sizin gelin şanslıymış bu devirde anneanneler bakar babaanneler bakmaz" diyorlar diye dönüyor.sanki tüm izmir sözleşmiş aynı şeyi söylüyorlar
bakmasın benim için daha karlı hiç olmazsa bakıcıya istediğimi söylerim.yapma dediğimi yapmaz en azından
ya da annem gelir bakar

kızlar esım tarhanayı soğan kavurarak yapmamı soyledım cok cok lezzetlı oldu tavsıye ederım
hımmm denemek lazım
ben tarhanayı çok severim

abısının oğluna canım

yarenle aras arasında 5.5 yas var ıyı oldu
olursa muhtemelen bizim de öyle olur
E kim bakacak peki fundam sen eşne söyle annesini ikna etsin töbe töbe

valla cnm eşim annesinin keyfini bekleyecek değil
ona kalsa hemen istiyor.annesi bakmam deyince de kv bakar sen bakmazsan diyor

ay geçmiş olsun cnm
muhtemelen ben de panik olurum
cnm beyaz tarhanayı ben de biliyorum ama un tarhanasını daha çok severim

evet cnm ıkı kat sonra yaglı harc sonra yenıden ıkı kat yufka yaglı harc ve patateslı ıc harcı koyuyoruz

patates bır degsık kokuyor cnm suyunu saldıgı ıcın cıg cıg ama onceden o seklde denedıysen koyabılırsın

bak burda var fotosu hatta bu cıcılerle erdemı zıyaretede gıtmıstık sanırım
Eki Görüntüle 1052517
eveeet paşamı görmüştüm bu kıyafetlerleee yakışıklı paşam benim
Eki Görüntüle 1052518 Eki Görüntüle 1052519 Eki Görüntüle 1052520

bunlarıda 15 günlükken başladı goyımeye

papyonluda mevlut resmısı pasamon

papyonluyu olan mevlüt takımını kıskanıp aynen beenimde paşama almışlığım ve mevlütte giydirmişliğim vaar çokmu kıskancım ne

herkese hayırlı hafta sonları misafirlerim var pek giremem muhtemelen hepinizi öpüyorum

slm.kizlar suan 1saattir yoldayiz ve masal arkada koltugunda cubuk kreker piyonolu oyuncagi var ayisi biberonu derken keyfi yerinde
ins sikintisiz atlatcaz zaten uyuturum mizirdayinca uzun zamn uyur ins
bakalim hbr veririm optm kizlar

Kızlar selamlar moralım cok bozuk annemı bılenler bılır kolon kanserı malesef radyoterapı aldı ama sımdı kemoterapı donemı baslayacak. Cok ama cok zorlanıyo yanında da değilim içim sızım sızım sızlıyo elımden bısey de gelmıyo sadece Allah a yalvarmak var elımde.

Sımdı de sızlerden yardım ıstıyorum. Annemın nıyetıne 4444 duası okumak ıstıyorum. Hem calısıp hem evle ugrasıp okumam cok zor olacak. Bana yardım edebılır mısını. Yardım edebılecekler bana yazsın olur mu

Kuzum herşeye değersin :)

bebelac yada aptamıl ıcıyo canım ınek sutu alınca tekrar denıcem bakalım
alp tuğra hasta oldu grıp burnu tıkalı gece hıc uyuöadım desem doğru olur
denıcem canım da bı vakıt bulamıyorum ama ben

nasıl mudahaleler yaptın canım alp tuğranında tıkalı burnu hasta oldu gece uyku yok bıze

Kızlar slm daha şimdi mutfaktan yeni çıktım şimdi çay zamanı

benı canım ıyı aksamlar
ben pızza hamurunu yapıcamda yas maya nekadar koymam lazım aldğım mayanın ustunde 42 gr yazıyo cokmu gelır

Cnm cok gecmıs olsun ıns en kısa zamanda saglıgına kavusur annen...derdı veren rabbım dermansız bırakmaz ıns..
Dua ıcın ben 100 tane okuyabılırım yalnız sayı cok oldugu ıcın cabuk tamamlanamaz dedıgın gıbı
cevrende arkadaslarına falan sorsan ıns tamamlayabılırsın..
Uzulme desekte mumkun degıl tabı yanınada gıdemıyomussun tel de barı moralını yuksek tutmaya calıs kı uzulmesın annen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…