- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.501
aynen istanbula gidip alışveriş yapmayı iple çekiyorum. gerçi teyzemiz sağolsun bize fırsat vermio pijamaydı gömlekti etekti tayttı çoraptı dizmiş şimdiden:) resimlerinide göndermio gıcık:)
ayyy bu adamlardaki de ne çocuk aşkıymış... aslında iki kız candır songül:)
ay benimde akşama misafirim var biraz önce çağırdım:) arkadaşım ve annesi gelcek. kısır ıslak kek ve ıspanaklı börek yapayım diyorum. ancak yetişir çünkü hemen ben eve gidince peşimden gelcekler. ay yeter di mi
ablana söyulesene nilinde teyzesi olurmu acaba şekerimmm:
menü güzel bende gelicemmm:
ay çok sinir oluyorum hepimiz ayrı yerlerde otuerduğumuz için benya sizde oluyomusunuz..
aynen istanbula gidip alışveriş yapmayı iple çekiyorum. gerçi teyzemiz sağolsun bize fırsat vermio pijamaydı gömlekti etekti tayttı çoraptı dizmiş şimdiden:) resimlerinide göndermio gıcık:)
ayyy bu adamlardaki de ne çocuk aşkıymış... aslında iki kız candır songül:)
ay benimde akşama misafirim var biraz önce çağırdım:) arkadaşım ve annesi gelcek. kısır ıslak kek ve ıspanaklı börek yapayım diyorum. ancak yetişir çünkü hemen ben eve gidince peşimden gelcekler. ay yeter di mi
bak teyze konusunda benim kuzum çok şanslı. mevlüt süslerine kadar teyzesi yaptırdı o derece. allah razı olsun. seve seve olur şekerim malum tek yeğeni zeynep ilay nilde ikincisi olur he he:) beklerim şekrim . evet aynı şehirde olmak vardı
kızlar benım pek cok tarıfım var resı lerınıde cektım yapınca ama cok usenıyorum ya ne etcez
tamam ozaman anlaştık artık ablana söyle 2 tane yeğenivar..
songülllllllll
yaza lütfennnn biz yapıcaz otarifleriiii:
gerçi ben çok soru soruyom ama ee idare etçen artıkkk:
ay cok uzun ya gerçekten bır gece vaktı ansızın yazıcam soz
menü güzel de sız ne ara yapıcksınız bılemedım
aynen cnm:) heheee:
birgece ansızın gelebilirim diyosunyani:)
annemle birlikte gitcem ya o zeynep ilayı oyalar bende hemen ince bulguru ıslatırım keki çırpr fırına atarım sonra da börek için haşlanmış ıspanağımı soğanla kavurup böreği fiırına atarım sonrada kısır malzemelerini doğrarım. ay anlatınca uzun geldi:) zeynebe bakacak var ya sorun yok he he:)
kızlar benım pek cok tarıfım var resı lerınıde cektım yapınca ama cok usenıyorum ya ne etcez
aynen cnm
bu arada arada yasemın ve sneı gece yazdığınızı goruyorum mutlukuk ve saskınlıgı bır arada yasıyırm
oldu da bıttı masalllaaa
annemle birlikte gitcem ya o zeynep ilayı oyalar bende hemen ince bulguru ıslatırım keki çırpr fırına atarım sonra da börek için haşlanmış ıspanağımı soğanla kavurup böreği fiırına atarım sonrada kısır malzemelerini doğrarım. ay anlatınca uzun geldi:) zeynebe bakacak var ya sorun yok he he:)
aynen cnm
bu arada arada yasemın ve sneı gece yazdığınızı goruyorum mutlukuk ve saskınlıgı bır arada yasıyırm
oldu da bıttı masalllaaa
ayyyy anneler candır dimi:)
ee akıllı telefonlar r sağolsun songülümmm:
iyiki varlar:
CNM NORMALDE SU,UN,MAYA,TUZ VE ŞEKER AMA İSTERSEN YUMURTA,SÜT,YAĞ,ZEYTİN,CEVİZ,ÜZÜM VS EKLEYEBİLİRSİNhahaah öyle olman gerekiyo vallaha..
heop onlarmıçıkarcı olacak arada bizde düşünelim kendimizi dimi ama..
sadece su unmu koyuyosun bide ölçüleri varmı ay ne çok sordum ama nil
için çok istediğim bişey bu..
E SEVİNSİN ADAMtünaydın cnm amin ..
bu arada ben deli gibi çamaşır suyu kullanan biriydim ama artık dediğim gibi kullanmıyanlardanım
artık kokulara tahamülüm yok bizim kapıcı apartmanı bi siliyo buram buram kokuyo o temiz oldu zannediyo ama kansere davetiye çıkartıyo..
bende istiyorum o buharlı temizleyecilerden cnm:
ay bende çok şey istiyom bana para lazım benimdaha çok çalışmam lazım
o börekte denenecek
ama ben beyti kaçıncı sayfadaydı onu merrak ediyom şimdi..
eşim çok sever benim otarz şeyleri
adam bana okadar yardım ettibende ona önümüzdeki hafta bi süpriz yapayım dimi..
SAĞOL CNMNuray wavs bu aralar yorucu gecıyo ama az kaldı dınlenıcem ıyıce ıns:)
Nuraycım ellerıne saglık dokturmussun beytılerı:) bende merak edıyorum denıycem bı ara:)
Wavs alptugra alıstı mı sute??
Sende dene artık tarıflerden bır ıkı hadı cnm:)
Funda makınan hayırlı olsun tekrardan elıne saglık ekmek guzel olmustur bence hemde dogal oh mıs
Tahıllı mı yaptın yoksa sadece unla mı??
YAVRUM BAKMIŞ yüz veren yok o da uyumuşHayirli Cumalar arkadaslar ereni uyuturken bi bakayim dedim ama gecmisi okuyamadim ins.herkes iyidir aksam siyah perdeyi kapatmayi unutmusum eren sabah emmeye kalkinca farkettim kalktim kapattim ama eren coktan kalkti oturdu bidahada uyumadi:-(
Gecen sabahta eren uyanmisti ben farkettim ama uyuyo gibi yaptim baktim benim yastigi cekistiriyo almak istiyo aldi yastigi ben diger tarafa donuktum hic bozmadim uyuyo gibi yaptim bisure gecince ses kesildi sonra arkama donup bi baktim benim yastigi kendi yastiginin ustune koymus oyle uyuyakalmis yaa.
allah zihin açıklığı versin cnmBiraz gecmis okuyayim dedim ama yok yok ya eren uyudu vaktimi iyi kullanayim.
Yagmurcandan canim sormussun dun biraz uykusuz kalinca bide stresten moralim bozuldu ya yemek bile yapmadim biraz kitap okudum yatmadan iste kitaptan 378sayfada kaldim yarin okulda sinavlar var
ayy pekte calisamadim napcam bilmem.:-(
Ben kacayim artik eren uyurken ancak calisirim baska vaktim olmiycak sabahta erken kalkicam bakalim yine gelmeye calisirim.
oh prensesin damak zevkine bak senvayy hamarat hatun yapamazsam bende bağlanıyım:) şaka bi tarafa benim kız köfte sevio bakalım bunu yiycek mi... bal böcüğü bugün börek yemiş bi dilim. anneme dedim ki bu kız ağzının tadını bilio haa sevdiği şeyler sarma köfte börek :)
becerikli hatun seniMasallah bal boceginene güzel yemiş
ne zaman istersen baglan canım söylemesi ayıp ayrıca firinda makarnada yaptım tam bitirdim misafir gelecekmis e bide mercimek köftesi yapayim dimi yanına dolapta tavuk göğsüde varyeter dimi
valla senin kızla damak tadlarimiz uyuyor bizim kızda vejetaryen hiç sevmez et balık kofte napcam bilmem
cnm defne iyi gibiHamarat hatunlar nasiliz bakalim
reces defne nasil oldu
Biberin iyi dersler kuzum kolay gele
aysegul hayirli yolculuklar
benicim baya is gormussun iyi etmissin
bende gecen yil 5 cop poseti ayarlamistm bekletip giyilmeyen yareninkileri malum aras oldugundan ihtiyac kalmadi
yaseminin sende cok dagitma cnm elbet ikinci bebegede yeni kiyafetler alinir kiz olsada ama yazik zaten kav kez giyiliyorki ben yareniminkileri saklamistim kizim olsa giydirvek yeni cicislerde alicaktim
betulcum babanneniz geliyorkus cok sevindim ama bir ay gorusemicezmi yani
yarin sabah asiya gidiyorux kizlar
gece arascan in burnu tikandi fikirdak ama mudahaler yapuldi:)
Guldencim bu haftasonuda yogunsun desend
olsun bak hayırlı bi yere gidiyorya şimdi şöle oldu benim zaten saklma gibi bi fikrim yoktu bi de benden iki ay sonra filan babamın kuzeninin kızı oldu. durumları pek yok. bende ne var ne yok toplayıp gönderdim. o gün bugün küçülenler gidio ona hemen.:) banada gün doğmuş oldu yani
valla aynı baskı bizde de varay çekti bile:) bizim evin her daim konusu kociş baskılarına devam edio:)
cnm yalnız değilsinablana söyulesene nilinde teyzesi olurmu acaba şekerimmm:
menü güzel bende gelicemmm:
ay çok sinir oluyorum hepimiz ayrı yerlerde otuerduğumuz için benya sizde oluyomusunuz..
CNM NORMALDE SU,UN,MAYA,TUZ VE ŞEKER AMA İSTERSEN YUMURTA,SÜT,YAĞ,ZEYTİN,CEVİZ,ÜZÜM VS EKLEYEBİLİRSİN
SENİN TERCİHİNE KALMIŞ
E SEVİNSİN ADAM
ÖDÜLLENDİRMEK LAZIM DEĞİL Mİ AMA
SAĞOL CNM
UNLA YAPTIM AMA UN BOL VİTAMİNLİ UNLARDANDI
HAFTAYA TAM BUĞDAY UNU YA DA ÇAVDAR UNU FALAN DA ALIP DENEYEBİLİRİM
YAVRUM BAKMIŞ yüz veren yok o da uyumuş
defne hayatta uyanınca tekrar uyumaz
allah zihin açıklığı versin cnm
oh prensesin damak zevkine bak sen
becerikli hatun seni
cnm defne iyi gibi
keçiboynuzu özü ile hastalığa karşı direniyoruz
olsun bak hayırlı bi yere gidiyor
valla aynı baskı bizde de var
ben direniyorum
2016 ya kadar süre verdi,en geç 2016 da yapacakmışız
bi taraftan da kv yapmamam konusunda baskı kuruyor.2 yi yaparsam bakmazmış kendimi ona göre ayarlamalıymışım
cnm yalnız değilsin
defneninkilerin de büyük çoğunluğunu ben aldım
süper cnm ınsalla bu kadar ıle atlatıt
kv de pek acık sozlu he
inşallah cnm
çocuk konusunda öyle
kesinlikle istemiyor
bakmam diyor
eşimde sen bakmazsan kv bakar diyor
yazık annem de doğurursan bakarım hiç sorun değil diyor
haha enteresan gercı oda ıı çocukla zorlanır orası ayrı ancak defne kreşe başlayınca daha uygun olabbılır
gercı betulun annseı masalla ıkısını bakabılıyor
CNM NORMALDE SU,UN,MAYA,TUZ VE ŞEKER AMA İSTERSEN YUMURTA,SÜT,YAĞ,ZEYTİN,CEVİZ,ÜZÜM VS EKLEYEBİLİRSİN
SENİN TERCİHİNE KALMIŞ
E SEVİNSİN ADAM
ÖDÜLLENDİRMEK LAZIM DEĞİL Mİ AMA
SAĞOL CNM
UNLA YAPTIM AMA UN BOL VİTAMİNLİ UNLARDANDI
HAFTAYA TAM BUĞDAY UNU YA DA ÇAVDAR UNU FALAN DA ALIP DENEYEBİLİRİM
YAVRUM BAKMIŞ yüz veren yok o da uyumuş
defne hayatta uyanınca tekrar uyumaz
allah zihin açıklığı versin cnm
oh prensesin damak zevkine bak sen
becerikli hatun seni
cnm defne iyi gibi
keçiboynuzu özü ile hastalığa karşı direniyoruz
olsun bak hayırlı bi yere gidiyor
valla aynı baskı bizde de var
ben direniyorum
2016 ya kadar süre verdi,en geç 2016 da yapacakmışız
bi taraftan da kv yapmamam konusunda baskı kuruyor.2 yi yaparsam bakmazmış kendimi ona göre ayarlamalıymışım
cnm yalnız değilsin
defneninkilerin de büyük çoğunluğunu ben aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?