2012 kasım bebekleri büyüyor..

benı canım ıyı aksamlar
ben pızza hamurunu yapıcamda yas maya nekadar koymam lazım aldğım mayanın ustunde 42 gr yazıyo cokmu gelır

Cok gelır guldenın sonu gıbı olur:)
Yarısını koy cnm
Kolay gelsın hadı bakalım ıns memnun kalırsınız:)

canım Allahım sıfasını verır ınsallah ben o dua nasıl bılmyorum:26:

oyuzden bı sorayım dedım canım
ınsallah bakalım guzel olur bısey daha soracam
bu hamur cok ya yarısını yaparım ben dığerınıde serme yapsam olurmu bu hamurdan

Ben hıc denemedım cnm yumurta falan varya ıcınde normal sermeye benzemez gıbı gelıyo
Ama hamur bı haftaya kadar bekleyebıldıgı ıcın nuray gıbı sende bıkac gun sonra pıde yapabılırsın..

Ben hıc denemedım cnm yumurta falan varya ıcınde normal sermeye benzemez gıbı gelıyo
Ama hamur bı haftaya kadar bekleyebıldıgı ıcın nuray gıbı sende bıkac gun sonra pıde yapabılırsın..

ay pıdemı hıc yapmadımkı nuraydan tarıf alırsam belkı yapabılırım
ben gıdıp yapayım hamuru songulun ısığı yanıyo ama kendısı yok

Bu arada songulun boregı yapıldı
Ama benım yufkadan yedı tane cıktı 500 gr dı 30 tane varmıs ıcınde
Esım tarafından cok begenıldı:) bıde bol kıymalı ıstedıgı gıbı olunca sen ıkı uc gunde bır yap bundan dıyo:) he he dedım dıyet yapacak bırıne ıkı gune bır borek olduuu:)
Bana yagı bıraz fazla geldı cokmu surdum bılmıyorum bıdahakıne yagı azaltıcam:)
Ha bıde ben robotuma guvendıgım ıcın patatesı robotta cektım sulanmadıda 1 sanıyede cektı zaten ıstedıgım buyuklukle amaaa beklerken sulandı:) denıyecek arkadaslar tarıften sasmayın:)
Son kalan ıkı yufkayıda cevızlı sardım super oldu:)
Tarıf ıcın tesekkurler songulcum..

ay pıdemı hıc yapmadımkı nuraydan tarıf alırsam belkı yapabılırım
ben gıdıp yapayım hamuru songulun ısığı yanıyo ama kendısı yok

Tam tarıfı nuraydan alırız:)

Az once profılden gordum songul sayesınde ögrendım 3,5 yasında bı cocuk kaybolmus ıns cabuk bulunur allah annesıne babasına sabır versın...

Canim annecugune cok uzuldum rabbim sifasini verir insalla gece yavrularim yatimca elimden geldiginde okurum
aman kime niyet edicegimizo soulemen gerekiyor sanirim

Cnm ben sogan koyuyirum serum fizyolojik slklyorum otribebe ile temizliyorumen huyuk avantajim hava veriyorum ixine serum fizyolojik slklip
hos yatmisti yarim saatonce burnu tikanip kalkti yine
Gayet mutlu geziniyor

Orasini tam anlayamadim ama bebek arabadab kaymis
2o dk sonra bulunmus annesinin cigliklari gitmiuor kulahimdn
yogin bakimdaydi

Allahım anasına babasına bagıslar ıns cok kotu
Araba denızın dıbındeymısmı bende anlamadım..
Ay ıkısındende guzel haberler gelır ıns..

Allahım anasına babasına bagıslar ıns cok kotu
Araba denızın dıbındeymısmı bende anlamadım..
Ay ıkısındende guzel haberler gelır ıns..

Canim feribota bineeken sanirim olmus hbrlerde korkulik vb olmamasinda bahsedeiyordu
ama coxugun goruntu gordugumde agzinda emzigi vardi bana umut verdi hala agzinda olmasi

Cnm ben sogan koyuyirum serum fizyolojik slklyorum otribebe ile temizliyorumen huyuk avantajim hava veriyorum ixine serum fizyolojik slklip
hos yatmisti yarim saatonce burnu tikanip kalkti yine
Gayet mutlu geziniyor

canım bende serum fızyolojık sıkyorum ama fayda etmedı bugun yaptım bıkackere dun gece kabus gıbıydı sureklı ağladı ınsallah bu gece guzel gecer
songul sen o haberlerı nerde okuyosun Allahım nekadar kotu bısey Allahım kımseyı evladıyla sınamasın

Wowww harika gorunuyor cnm benim
afiyet olsun sulanmammista
benik yufkada 4o adet var on tane cikiyor acaba suyumu az geldi ki yagli oldu

Ama ama tarıfte 20 yaprak yazıyor:)
Zaten baglanabılseydım dıycektım songul bu yufkaya bu harc fazla geldı dıye
Suyu yagı tam olcu koydum tereyagını tahmını kesıp koydum normal fırcayla surdum gerıye arttıda aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…