- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.921
Canim aras heryere cikiyor amq asla ve asla inemiyor
bu arada esim grip oldu fena yani;(
Koca bebek
ay arasa gecicek diye en korkuyorym
ay benim ki ne inio ne çıkıo yaa korkudan mı yoksa başka bişeyden mi çok kafama takıldı...
eşinede geçmiş olsun cnm size geçmez inş.
Bence cani kiymetli oldigundandir canim
ay sagolasin ay cocuklqra gecmese bari
Yaren hadi asidan kurtrir gibide aras pasa yakalandimmi fena yani
aras grip yada bogazdan yakalanmiyor da pek kaldiramaz yavrucak
oy kuzuma kıyamam ben inş. geçmeden atlatır eşin cnm. bize gönder annesi ben bakayım bizde sorun yok şu sıralar çok şükür:)
Bemde geleyimmi hic sesimi cikarmam:)
Canim bende simdilik.25o alayim
Bitirebilirsem daha da alirim
Koca bebek
çok geçmiş olsun cnm yaa ilerlemesin inş. keçiboynnuzu özünü denedin mi hiç.biz faydasını gördük ben çok inanıyorum
Bizim sipada heryere cikiyo ama inemiyo ya hemen bagirip yardim istiyo sabah ben obur odadayken ilk defa konsola cikmis daha dogrusu koltugun kenarina basip normaldede cikiyoda biz cikmasin diye kenar tarafa ciktigi tarafa tvyi koyduk bayadir cikmaya calismayodu busabah tvnin onunden daracik yerden cikmis ileri gitmis ben onun almamasi gereken seyleri o tarafa koyuyodum erende onlari almak istemis sonra bagirmaya basladi kostum geldim bide ne goreyim uzanmis orda duruyo harakette edemiyo korkudan sonra resmini cekip indirdim.
Gecmisi okuyamadim kizlar ins. herkes iyidir temizligin kalanini yaptim yemekte var dun fazladan yapmistim ufak tefek seyler kaldi simdi ereni uyuttum bi gecmiside okuyayim bakalim hakettim artik.
Bizim sipada heryere cikiyo ama inemiyo ya hemen bagirip yardim istiyo sabah ben obur odadayken ilk defa konsola cikmis daha dogrusu koltugun kenarina basip normaldede cikiyoda biz cikmasin diye kenar tarafa ciktigi tarafa tvyi koyduk bayadir cikmaya calismayodu busabah tvnin onunden daracik yerden cikmis ileri gitmis ben onun almamasi gereken seyleri o tarafa koyuyodum erende onlari almak istemis sonra bagirmaya basladi kostum geldim bide ne goreyim uzanmis orda duruyo harakette edemiyo korkudan sonra resmini cekip indirdim.
Gecmisi okuyamadim kizlar ins. herkes iyidir temizligin kalanini yaptim yemekte var dun fazladan yapmistim ufak tefek seyler kaldi simdi ereni uyuttum bi gecmiside okuyayim bakalim hakettim artik.
ay bi benim kız mı kaldı kanepeye filan inip çıkmayan yaaa... :18:
Koca bebek
ay benim ki ne inio ne çıkıo yaa korkudan mı yoksa başka bişeyden mi çok kafama takıldı...
eşinede geçmiş olsun cnm size geçmez inş.
Bemde geleyimmi hic sesimi cikarmam:)
keciboynuzlu istah acici surup aldik iciremedim malesef cok inatci kusturdu kendini zorla.Simdi yikadim bisey olmaz ins
gel gel dolma içi yapıp yiyelim birlikte:)
Ay addam olcak goye bunlar korkak lar haba
selam cnm hoşgeldin ay dün için kusura bakma farketmemişim tatlım sen bişeymi sormuştun bana :
baksen erene hehe hem çıkıyo hemde korkuyo desneeee :
nevgüzelya benim cesur yürek kızımda bi korksa hiç fena olmıyacak yani..
ay bilmiyorum ki şekerim bi benimkinin mi ccnı kıymetli yaa. bakalım istanbulda ablamınkileri görünce çıkar belki gerçi onlar koca kazık oldular atık biri 10 diğeri 5 yaşında:)cnm zeynebim canı kıymetli oy
zden çıkmıyo ay birak çıkmasın yüreyim ağzıma geliyo
hele takla atmasından çok korkuyorum..
ay geçmiş olsun umarım geçmez şekerimmm:
takılma tatlımmm canı kıymetli zeynebiminnn:
ama çok istersen getir nilin yanına biraz takılsın bak çıkıyomu çkmıyomu..
sen önce bnbana bi geldeeee:):)
şekerimmm
,
Sokmaaa aklimaaa
ay bilmiyorum ki şekerim bi benimkinin mi ccnı kıymetli yaa. bakalım istanbulda ablamınkileri görünce çıkar belki gerçi onlar koca kazık oldular atık biri 10 diğeri 5 yaşında:)
he he cnm istedi benim senin istemedi mi yani:) sen kuzuları al gel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?