2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay ii bilirim şekerim. kuzuma da acilde soğuk kompres yaparken ortalığı ayağa kaldırmıştı. dayanamadım dedim ben evde yapayım burda ortamdan da korkuo. çünkü ağladıkça ateşide yükselio. neyse eve geçtik duşa sok kompres yap derken düşmüştü ateşi ama iki güne yakın ne yapsak inmemişti. allahım kimseye vermesin.

canım benım defnem ıyılessınde sen onunla ılgılen sımdı allah razı olsun en kısa zamanda sıfa versın doktor ne dedı teshıs olarak

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71
cnm defne iyileşsin hiç sorun değil onu uyutunca okurum

amin cnm çok zor
cnm en son uyuyordu bi yarım saat önce
amin cnm çok zor

kızlar şimdi tekrar aradım evi
defne uyanmış
kv yine üstüne bir sürü şey giydirmiş
çıkar dedim ama ateşi düştü diyor(bu cümleyi defnenin ateşi 38,9 geldiğinde de kullanmıştı)
fitil vermiş
azcık çorba içmiş
çok şükür

hey allahımya ya birkaç gün giydirmesin badiyle bıraksın sadece üşümez o üşümekle yani öyle üşümmekle hasta olunmaz..

ya bu arada kızlar nil komidinlerden aşağı atlıyo koltuklardan atlayarak geziyo..
akşamda komidinin yanında
bilgisayar maasası var
onun üzerine çıkmış eşim bi çağardı beni şok oldum
ay sizinkilerdede varmı bu yoksam benim kız biraz hiper aktifmi..

Benımkı de tırmanmaya cqlısıyo ama boyu yetmıyo bı yetse neler yapacak tv masasının cekmecelerını cekıp ıcıne basıyo tv ye ulasmak için normal yanı canım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71

günaydın nuraycım. evet ii uyuduk çok şükür 3-4 kez emmeye kalktı uyudu çok şükür. elifim nasıldı oh sarılıp uyumuşsunuzdur ana-kız:)
İyi uyuduk canım çok şükür mizirdanmiyo yanımda yatinca rahat rahat dönüyor beşik sanırım onadar geliyor
ay kimse yok cnm şuanda ..

aynen cnm anlamdım ama çok huzursuzdu ..
aneee anee deyip durdu..

ay evet ya nerdesiniz milletttttttt
Nazar olmuştur belki kuzum annesi
Evet canım çok haklisin insan kahroluyor öyle gorunce
İyi masallah canım en azından birşeyler yemis

Bizimkide masaya cikiyor canım önce kanepeye sonra masaya masanın üstü doluya oynayacak cik şey var aklim cikiyor onu gorunce

selam kizlar asyada biraz rahatsiz burnu akiyor

geçmiş olsun aman ilerlemesinde.

ayy ne yapıcaz biz bunlarla şekerim gözleri kara bunlarınnn:

Canim aras heryere cikiyor amq asla ve asla inemiyor

bu arada esim grip oldu fena yani;(
Koca bebek
ay arasa gecicek diye en korkuyorym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…