2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ayy gecmis olsun canim ya uzuldum bak ikinizde hastasiniz demek annen baban kalmayami geldiler acaba hani annende yanindaysa yine faydasi olurdu senin icin ins.atlatirsiniz.
Hadi ya cok uzuldum canim ne kotu bi gece olmus senin icin ya defneyede kiyamam yavrum butun gece neler cekmis ama kv.soyle atesliyken sakin giydirmesin ozaman ates vucuttan disari cikamadigi icin yine atesi dusmuyo yani oyuzden ince giydirsin sen zaten arada konusursun onuda soyle.
Canım sağol baslık actım ona da yazarsan kımınne kadar okuduğunu ordan takıp edebılırım evet o dua. Sana 500 yazdım :)

Kuzum herşeye değersin :)
Bende simdiik 100tane alayim canim benim cumarteside sinav var ve ezberler falan var artik onlarida hllaetmem lazim ama daha cok okumaya calisicam eger okursam haber veririm sana.
aferin erene nasilda yolunu bulmus cikmanin :) asyada yastikla basamak yapiyor kendine :)

Sorma canim cok sipa bunlar ya.

Bnde iki cesit yapiyorum
cocuklarin ve benum.kapasitem icin yeterki
de ispnak mihlamasi ne ki

yani cnm bizim burda mıhlama derler bilirisn aslındada adı başkadır muhtemelen...ıspanağı kıyıp haşlıyoruz bi tavada yağ soğan yapıoruz ıspanağı katıyoruz pulbiber tuz katıyoruz biz burda soğanlar pembeleşince çemen de katarız az bişey tadını çok lezzetlendiriyor. sonra bi süre kavuruyoruz yağda. en son üstüne yumurta kırıyoruz. ben yumurtasız yerlerini tercih ediyorum şahsen:)

Canim gecen okudum disler iki yasina kadar bitti demissin 16 tane olarak.
2o den sonra bitmiyor mu benmi yanlis bikiyorum
beni aydinlatabilirmiaim

Canim gecen okudum disler iki yasina kadar bitti demissin 16 tane olarak.
2o den sonra bitmiyor mu benmi yanlis bikiyorum
beni aydinlatabilirmiaim

bak benimde dikkatimi çekmişti de bende ben yanlış biliorum sandım çünkü bende 2 yaşa kadar 20 diş diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…