- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.941
Istemezmi ama ben kocasi hasts olan bir kafinim yapamam ole hersey
cok uxaksin yaseminn
eee bugün itibari ile 3. çocuğunda olmuş cnm:) koca bebek oluolar harbiden. eee nasılmış 3 çocuklu olmak:)
ıspanak mıhlaması yapcam ben inş. yanına da bi çorba olur yeter bugün akşama:) çok şükür
Ortada sifa niyetine bir tavuk suyu corbasi vat oda saha olcak
kiymali makarna yapasim var sanki
Ortada sifa niyetine bir tavuk suyu corbasi vat oda saha olcak
kiymali makarna yapasim var sanki
ayyy çokta severim kıymalı makrna:)
Benım kı ne tavuk suyu corbayı içer ne de kıymalı makarna yer koca bebek
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71
Amanin zor senin isin desene
canim seneye oglencimi olucaksin
Bellı değil canım kendı okulum tam gun görevlendırme oldugum okul yarım gun bakalım belkı yıne gorevlendırme olabılır ınsallah da olur
Ayy gecmis olsun canim ya uzuldum bak ikinizde hastasiniz demek annen baban kalmayami geldiler acaba hani annende yanindaysa yine faydasi olurdu senin icin ins.atlatirsiniz.onuda halledersın canım ınsallah
bız oğlusumla hastayız alp tuğra cuma gununden berı hsta grıp gıbı dunde oksuruk basladı
bugun dr a gıttık antıbıyotk kullanmıcaz sımdılık 2 tane surup verdı gecelrı cok fena burnu tıklalı uyuyamıyo oksuruyo
kecı boynuzu ozu de aldım bugun alp tuğra yedı ınsallah da yer onuda verıcem
bende grıp oldum ılac kullanıyorum ay necok detlıymısım be:)
bende cıkyorum canım annem babam bende
optum hayırlı geceler
Hadi ya cok uzuldum canim ne kotu bi gece olmus senin icin ya defneyede kiyamam yavrum butun gece neler cekmis ama kv.soyle atesliyken sakin giydirmesin ozaman ates vucuttan disari cikamadigi icin yine atesi dusmuyo yani oyuzden ince giydirsin sen zaten arada konusursun onuda soyle.Günaydın kızlar. Ben bu gün nasıl çalışacağım bilmiyorum. Bütün gece uyumadim. Defne gece kustu. Çok ateslendi. 40 ın altına inmedi. Gece 4 te acile götürdü m biraz önce geldim. In yaptılar ama ateş düşmedi. 38.3 ile taburcu oldu. Birazdan hazırlanıp işe gideceğim.
Yavrum 2 defa ıslak havluyla sardilar, duş aldirdilar. Ama ateş hiç inmedi. Dr sadece beziyle dursun dedi kv zatürre olur diye sıkı sıkı giydiriyor. Bişey giydirme diye tembihledim. Inşallah sözümü tutar.
Bende simdiik 100tane alayim canim benim cumarteside sinav var ve ezberler falan var artik onlarida hllaetmem lazim ama daha cok okumaya calisicam eger okursam haber veririm sana.Canım sağol baslık actım ona da yazarsan kımınne kadar okuduğunu ordan takıp edebılırım evet o dua. Sana 500 yazdım :)
Kuzum herşeye değersin :)
aferin erene nasilda yolunu bulmus cikmanin :) asyada yastikla basamak yapiyor kendine :)
Bnde iki cesit yapiyorum
cocuklarin ve benum.kapasitem icin yeterki
de ispnak mihlamasi ne ki
Kurada şike var desene :) bayanlar için sabahcılık ıyı ekekrlerın ısı gucu yok nasılsa
Canim gecen okudum disler iki yasina kadar bitti demissin 16 tane olarak.
2o den sonra bitmiyor mu benmi yanlis bikiyorum
beni aydinlatabilirmiaim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?