- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.001
Aaa kuruyemiscidede mi varmis
bende cay jasigi veriyorum canim fakat hastayken iki cay kasigi veriyorum
esim ise gidicek cnm ay insallq arasta olmqz
Uyku alamayincadq huzursuz oluyoelarr
maşallah en zorunu yapıo nida annesi malum slıncak sabit bişey değil. allah korusun çarpar filan...
cnm bizimkinin markasıda hunnap. inş. alpcik içerde faydasını görür.
bızımkı harnup canım
bende ıyı olmaya calısııyorum alp tuğra dada oksuruk var ıste bunuda atlatrsak ıyı olacak
hıc sevmyorum su antıbıyotık kullanmayı ama bazen mecbur oluyo ıste bukez kullanmadan atlatrsak cok ıyı olacak
Herkese merhaba kızlar
Mdrcnn cnm bende 200 okurum allah kabul eder ıns..
Funda cok gecmıs olsun cnm ınsallah daha ıyıdır defnecık..
Songul esınede gecmıs olsun cnm ıns arasa gecmez
Oyle durumda da engellıyemıyo ınsan..
Guldencım bızımde heryerde nıda koltuk masa ınerken ınemıyo ama:)
Yalnız tek sasırdıgım bahcede gondol salıncak var onda sallandıgı zaman ınmek ısterse kendı ınıyo yukseklıgıde var yanı salıyo kendını asagı ayaklar yerede degmıyo ama ınıyo, evde olsa o yukseklıkten hayatta ınmez:)
Beysal yasmın kızlar sızın bıdıklar ıyıce memeyı benımsemısler:)
Ayırırken ıns zorluk cıkarmadan bırakırlar daha ıkıye var tadını cıkarsınlar:)
Isırma falan yapmıyolar demı:) benımkıler en cok ıkı dısı vardı da bıraktıklarında
Bende tedırgın oluyorumda ama allahtan cok hareketlı degıl salıncak..
Balböcugu görursun haftaya nasıl tırmanmaya baslar teyzesınde:)
Cok garantıcı senın kız:)
ıns canım sımdılık ıcıyo bakalım
ayy bazen çok fena geçirio cnm dişini. bu ara tek taraf felaket durumda. geçen gün baya kanamış atletim hep kandıişte o yaraya dişleri gelio ya ısırmasına hiç gerek kalmıo
Ay ıcım tuhaf oldu cok acıyodur o zaman yaa
Ins ıkınızede ezıyet olmadan cozersınız..
ay inş. garanticiliğindendir cnm. ama canı kıymetli gerçekten en ufak bi düşse dünyası yıkılıo sanki ben bi yerden attım o derece naz yapıo:)
Gecmis olsun canim hastami yoksa asya.selam kizlar asyada biraz rahatsiz burnu akiyor
Sukret canim uzulme ya nasil korkutuyolar bizi bide eren bu aralar koltugun ustunde uca dogru gidiyo sonra geri geri gelip kendini bi atiyo koltugun ustune yine ama asagi duscek diye korkuyorum bide nasil hosuna gidiyo bi gorsen.hatta bikere yoruldu yapa yapa geri gelirken kafayi duvara vurdu.ay bi benim kız mı kaldı kanepeye filan inip çıkmayan yaaa... :18:
Canim aras heryere cikiyor amq asla ve asla inemiyor
bu arada esim grip oldu fena yani;(
Koca bebek
ay arasa gecicek diye en korkuyorym
Masalgıbı cnm sızede gecmıs olsun ıns ılerlemeden atlatır mınıgın..
cnm benimki songülün keçi boynuzu özünden..
ay bilmiyorum cnm biz bunlarla ne ypıcaz..
Gulsumcum col gecmis olsun
tam olarak neyi var
maşallah cnm içsin içsin de yarasın kuvvetlensin inş. benim kuzum bugün iki köfte 2 yemek kaşığı kadar yoğurt yemiş ay çok mutluyum maşallah barekallah ... rabbim tüm çocuklara iştah versin inş.
saol cnm burnu akiyor canim hiriltisi falan yok da korkuyorum iste ilerlicek diye doktora goturmedm antibiyotik kullanmak istemyorum bu kis 1 kere kullandik cunku
ay masallah canım zeynep ılay a devamıda gelır ınsallah
ama emın ol zeynep ılay senı emdğı ıcın yemıyo cunku sutun yetıyo ona
alp tuğra emmeyı bıraktğından berı bı tık daha fazla yıyo masallah dıyeyım
benım sutum senınkı gıbı değildı ama yınede ıstahını kapatyomus demekkı ara oğun gıbı
yazamadım canım sımdıye kadar
hosgeldın aramıza
gecmıs olsun asya ya
bızımkı harnup canım
bende ıyı olmaya calısııyorum alp tuğra dada oksuruk var ıste bunuda atlatrsak ıyı olacak
hıc sevmyorum su antıbıyotık kullanmayı ama bazen mecbur oluyo ıste bukez kullanmadan atlatrsak cok ıyı olacak
Herkese merhaba kızlar
Mdrcnn cnm bende 200 okurum allah kabul eder ıns..
Funda cok gecmıs olsun cnm ınsallah daha ıyıdır defnecık..
Songul esınede gecmıs olsun cnm ıns arasa gecmez
Oyle durumda da engellıyemıyo ınsan..
Guldencım bızımde heryerde nıda koltuk masa ınerken ınemıyo ama:)
Yalnız tek sasırdıgım bahcede gondol salıncak var onda sallandıgı zaman ınmek ısterse kendı ınıyo yukseklıgıde var yanı salıyo kendını asagı ayaklar yerede degmıyo ama ınıyo, evde olsa o yukseklıkten hayatta ınmez:)
Kiiiz hala cevap yok senden sonunda alinti yaparak yaziyorum belki boyle gorursun diye.esine guvercinlerle ilgii sorucaktinya sen haric herkes ezberledi bak bu son yazisim.
nasil biraktirdiniz ? cok zorlandiniz mi ? bebis agladi mi cok ?gogsunuzde agri oldu mu? ay cok soru sormusum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?