2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aaa kuruyemiscidede mi varmis
bende cay jasigi veriyorum canim fakat hastayken iki cay kasigi veriyorum
esim ise gidicek cnm ay insallq arasta olmqz
Uyku alamayincadq huzursuz oluyoelarr

sız hep aczaneden alınca bende baktım bıkacyere adamlar sankı ılk defa duymuslar gıbı bakıyolar bana
esımın arkadası almıs oda kullanıyomus cocuğuna bende aldım artık kuruyemscıden
ay hastaykende calısmak zor olur Allahım guc kuvvet versın valla
aras ımı koru annesı

maşallah en zorunu yapıo nida annesi malum slıncak sabit bişey değil. allah korusun çarpar filan...

Bende tedırgın oluyorumda ama allahtan cok hareketlı degıl salıncak..

Balböcugu görursun haftaya nasıl tırmanmaya baslar teyzesınde:)
Cok garantıcı senın kız:)

cnm benimki songülün keçi boynuzu özünden..

ay bilmiyorum cnm biz bunlarla ne ypıcaz..

ayy bazen çok fena geçirio cnm dişini. bu ara tek taraf felaket durumda. geçen gün baya kanamış atletim hep kandı işte o yaraya dişleri gelio ya ısırmasına hiç gerek kalmıo

Bende tedırgın oluyorumda ama allahtan cok hareketlı degıl salıncak..

Balböcugu görursun haftaya nasıl tırmanmaya baslar teyzesınde:)
Cok garantıcı senın kız:)

ay inş. garanticiliğindendir cnm. ama canı kıymetli gerçekten en ufak bi düşse dünyası yıkılıo sanki ben bi yerden attım o derece naz yapıo:)

Kızlar beyzanın 20 dısıde 2 yasına kadar tamamlandı sanıyodum ben ama sız son dort 2 den sonra deyınce emın olamadım öyle mı oldu acaba dıye:) aradan cokda gecmedı ama burayı okuyana kadarda oyle dusunuyodum sımdı bılmıyorum 2 den sonrada cıkmıs olabılır:) bızım suan 12 dıs var..

ıns canım sımdılık ıcıyo bakalım

maşallah cnm içsin içsin de yarasın kuvvetlensin inş. benim kuzum bugün iki köfte 2 yemek kaşığı kadar yoğurt yemiş ay çok mutluyum maşallah barekallah ... rabbim tüm çocuklara iştah versin inş.

Ay baksen kesın tam garıntıcı mınnos:)
Bızımkı tam canı yanmadıysa ıkı mızlar sonra operız normale doner:)

selam kizlar asyada biraz rahatsiz burnu akiyor
Gecmis olsun canim hastami yoksa asya.
ay bi benim kız mı kaldı kanepeye filan inip çıkmayan yaaa... :18:
Sukret canim uzulme ya nasil korkutuyolar bizi bide eren bu aralar koltugun ustunde uca dogru gidiyo sonra geri geri gelip kendini bi atiyo koltugun ustune yine ama asagi duscek diye korkuyorum bide nasil hosuna gidiyo bi gorsen.hatta bikere yoruldu yapa yapa geri gelirken kafayi duvara vurdu.
Sen simdi buraya yazdin eyvah zeynepte baslar yakinda seni korkutmaya.
Canim aras heryere cikiyor amq asla ve asla inemiyor

bu arada esim grip oldu fena yani;(
Koca bebek
ay arasa gecicek diye en korkuyorym

Esine gecmis olsun canim arasada dikkat etde gecmesin.benimde esim hasta olunca erenin yanina yaklasmiyo hatta ben hasta olursam benide yaklastirmiyo ben dayanamiyorum arada hemen uyariyi aliyorum.

ay masallah canım zeynep ılay a devamıda gelır ınsallah
ama emın ol zeynep ılay senı emdğı ıcın yemıyo cunku sutun yetıyo ona
alp tuğra emmeyı bıraktğından berı bı tık daha fazla yıyo masallah dıyeyım
benım sutum senınkı gıbı değildı ama yınede ıstahını kapatyomus demekkı ara oğun gıbı

nasil biraktirdiniz ? cok zorlandiniz mi ? bebis agladi mi cok ?gogsunuzde agri oldu mu? ay cok soru sormusum :)

Kızlar benım kızım bu aralar cok fena yaramazlık mı bılmıyorum:)
Gece uyurken ustunde ne varsa cıkarıyo en cok corabını cıkartırdı sımdı pıjamayıda cıkartıyo dun gece dort kez gıydırdım
pıjamasını degıstırdım hadı onu kolay cıkarıyo dıye sonra gıydırdıgımıde cıkarmıs uyurken ne ara hafıflıyosa uyku cıkarıyo
Bu duruma bı cozum bulmam lazım..

Kiiiz hala cevap yok senden sonunda alinti yaparak yaziyorum belki boyle gorursun diye.esine guvercinlerle ilgii sorucaktinya sen haric herkes ezberledi bak bu son yazisim.

kız ben sana hep yazdım ne sormuştun diye ama sen görmedinnn::

bu akşam soralım cnm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…