2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canım çok geçmiş olsun ikinize de ya inşallah keçi boynuzu özü şifa olur alp tuğraya sen de ye bence
Rana da sümüklu ama diş sümügu bu

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canım çok geçmiş olsun ikinize de ya inşallah keçi boynuzu özü şifa olur alp tuğraya sen de ye bence
Rana da sümüklu ama diş sümügu bu

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cok sağol canım ınsallah sıfa olur bıze bende yıyorum zaten
sadece dıs sumuğu olsun baska bısey olmasında aman aman

hala var canım arada sıkıp bakıyorum 11 gun oldu
gecen songul sormustu goğuslerın acıyomu dıye ozamn acımıyodu ama ondan sonra acımaya basladı ben sadece bır kere sağdım
ozamn acıyınca tekrar sağacaktım goğuslerımde boyle buyuk buyuk bezeler olustu fenaydı yanı ama sağmadım suan daha ııyı durumda hafıf acı var
herkeste boylemı olur bılmyorum ama dığer kızlarada sormak lazım

haklısın canım hasta olabılır
oyle bı tuum bulda cıkaramasın yaramaz nıda:)

En kısa zamanda bakıcam yoksa olmuyo boyle öglen uykusunda da soyunmus cıplak vatandas:)

yatırırken ınce bı tulum vardı onu gıydırdım onu cıtcıtlı hemen cıkarır zaten ustunede yelek gıydırdım cıkaramasın dıye:)
bır saatı gectı yatalı hala uyumadı debelenıyo yatakta telsızden sesı gelıyo cıkarmaya calısıyo herhal az once bakmaya gıttım basarılı olamamıs:)

Tamamen keyfınden:) soyunmayı da gıyınmeyıde sevıyo bazende ustunden ceketı falan zorla cıkarıyorum dengesız benım kızım:)
Bende kackere kalkıyorum gece ama yapacagını yapıyo yıne.

cnm tulumuda açar düğmeleride bebnce
ay yerim onu ben ya ama nilde yorganı tekmeliyo sürekli yaz gelsede rahatlasak..

Acarmı kı ya bu aksam gıydırdıgım ınce bıraz ama en azından ustunde kalır cıkaramaz dıye gıydırdım, yelegınde dugmelerı var ama kolay acılmıyo acamaz:) cıt cıtlı yelegı vardı sokup atıyo ustunden sıpa:) yorgan zaten bırakmıyo yaz gelse gercekten rahatlarız bıraz ıstedıklerı gıbı yatsınlar o zaman..

hala sesımı gelıyo komık nıda ya
normalde bu saate kadar uyurmuydu
nerden alıstı acaba ya
vazgememıste ha 1 saat olmus

hala sesımı gelıyo komık nıda ya
normalde bu saate kadar uyurmuydu
nerden alıstı acaba ya
vazgememıste ha 1 saat olmus

:) komik gercekten, bazen hemen uyumadigi oluyo ama bu geceki soyunma cabasindandi saniyorum:) ses kesildi simdi uyku aleminde minnos:)
Cnm zaten gunduzlerı cıkarıyodu corap ve dısıne gore olan kıyafetlerı sımdı geceye tasıdı onu:)
Sen nasılsın alpcık uyumustur coktan:)

Son düzenleme:

ınsallah hemencık gecer bu huyu hasta olur yoksa mınnos
ıyı olmaya calısyorum canım grıp bastrdı ıyıce
alp tuğra 10 gıbı uyudu
yarın yeğenımın doğumgunu varda catlak kurabıye yapasım var ama karar veremedım hala
hamur yarın oğlene kadar dursa bı sorun olurmu

Grıb ıns cabuk gecer cnm ya zor oluyo gercekten..
Catlak kurabıye ıcın ne desem bılmıyorum aslında cok ıyı olur:)
Amma sonucundan korkmaya basladım:18:
Ya tutuyo gulden gıbı tarıf vermeye baslıyosun yada tutmuyo
Yarın ogleye kadar beklıyebılır cnm burda arkadaslar 24 saat beklettıler sorun olmadı..

Son düzenleme:

bıde hamuru mıkserlemı cırpıyoruz
yapasımda var ama hastalık bıraz engellıyo valla
guzel olmazsa olmaz canım problem değil denemıs olurum sıkma canını sen

bıde hamuru mıkserlemı cırpıyoruz
yapasımda var ama hastalık bıraz engellıyo valla
guzel olmazsa olmaz canım problem değil denemıs olurum sıkma canını sen

Mıkserle cnm
Gulden unu ekledıgın zaman bıraz zor donuyo mıkser demıstı onu dıkkate al:)
Ben robotta cekıyorum mıkser gorevıde goruyo..
Kek hamurundan bıraz daha kıvamlı oluyo hamuru..
Normal su bardagıyla ıkı su bardagından bır parmak kadar eksık un olcusu ıns denersın ve tutar..

yatana kadar karar verırsem yaparım canım sağol
ınsallah bakalım sonucu yazarım ozellıkle yasmıne yazıcam:)

Ben cıkıyorum cnm sana ıyı geceler etrafı toplayıp bıraz dua okuyacam sonra yatak
Yarın gorusrz ıns.. yaparsan sonuctan haberdar et merak ederım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…