2012 kasım bebekleri büyüyor..

gece uyanıptamı cıkarıyo

Beni canim nasilsin nidayada masallah demek salincaktan iniyo kendi.bizim sipa sandalyeden inerken genelde yavas yavas iniyo ayaklari yere degsin istiyo yoksa inmiyo cok garantici okonuda.

Gulden bence nilde biraz hiperaktif ama pek yaramaz oldugunu sanmiyorum sadece hareketli ama hicte korkusu yok masallah.

Betul yasemin ayy benim oglanda anlamis gibi her firsatta ozellikle uyku vakitlerinde uyaninca daha cok istiyo emmek ama daha once geceye biriksin diye gunduz emzirmezdim oda istemezdi ama simdi oyle degil bende nasilsa 1bucuk yasina girince biraktiricam icin her firsatta emziriyorum aci ama gercek napalim.

Ereninde azilari coktan cikti 4tane hatta kocaman oldular ben daha cikicaklar saniyodum ama demekki sadece kopek disleri kaldi geriye zaten bitanesinin ucunu gordum ama daha patlamadi.

gece uyanıptamı cıkarıyo

Once yenı yatırınca yapıyo tahmın edıyorum artık bebek telsızınden gıdıp bakıyorum cıkarmıs
Gecede hanı emzık emen cocuklar uykusu hafıflerde emzıgını ararya ıste o sra yapıyo dıye dusunuyorum
Beyzayı cıse falan göturdugumde bakıyorum uyuyo ama ustunu cıkarmıs parmak agzında emıyo derın uykuda emmıyo parmagı normalde.

cnm nidamı çıkartıyo beyzamı?

ay bilemiyorumki cnm ya ama gerçekten çok korkusuz gözü kara derlerya öyle işte..

ılk defa boyle bısey duyuyorum valla enteresan
bılemedımkı sımdı nasıl yapmalı:26:

Teeekkur ederim canim bizimde.temennimi o
Nidacik demek duruma gore haraket ediyor annesi

Galıba duruma gore bılmıyorum:)
Evde yapmıyo ama salıncakta abladanmı gördu bılmıyorum..

Nıda da yapmaz evde cıkar tırmanır sonra yardım bekler:)
Bu ara bıde tam koltugun kol kısmına oturuyo aklım cıkıyo dusecek dıye.

Erenede masallah formunda desene bu aralar:)

cnm nidamı çıkartıyo beyzamı?

Nıda cıkartıyo cnm..
Beyza ıcın cok uyanıyorum normalde ona kalktıgım zaman goruyorum..

allah allah çok ilginç ya..
nidamada baksen..

Teyzeniz gelmistiya canim hafta sonu falanda rahatsiz etmek istemedim tel.den bugun burdasin diye burdan yaziyim dedim.

arasen yaz şekerim ne olacak..

Nutlaka emmeye guveniyilar canim karinlari doymasada.
Peki sutun hala varmi canim bende biraktiricamya bilgim olsun ona gore zamanini ayarlarim Ramazan oncesi.
Hadi ya baksen nidaya neden oyle yapiyoki. ben erenle yattigim halde gece usur diye korkuyorum ustunu aciyo surekli ben ortuyorum.ama napmaliki bilemedim.
Anladim canim yemesi artti diyorsun daha iyi olmus bende biraktirmayi dusunuyorum 1-2 haftaya kadar

Sen beni beklemiyceksin canim anlasilan ben en azindan 1bucugu doldursun istiyorum ins.sende zorlanmadan biraktirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…