- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.961
GÜNAYDIN CNMGünaydın kizlar opuyorum sizi güzel dilekleriniz icin sagolun gulden wavs inşallah dedigin gibi olur inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence erdem paşada bişey çıkmayacak inşallah
drlar herşeyin en kötüsünü söylüyor
allahın izniyle bişey çıkmayacak inşallah
sen gönlünü ferah tut
ayrıca anladığım kadarıyla erdem paşa senin heyecanını ayakta tutmayı seviyor hep :)
aman şaka bir tarafa allah dermansız dert vermesin
günaydın cnmGünaydın kızlar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın cnmgümnaydın iyiyiz sen nasılsın?
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir.
helinim haber bekliorum meraktayım?
cvrm girmiyosun bi sorun yok dimi,
nurayım taşınmak zor gerçekten ama boşver böylesi daha iyi olur belki keşke bizimde böyle bi ihtimalimiz olsa bu arada sen çalışacakmısın peki?
benicim sanıyorum fırsat bulup yazamıyosun
umarım tatil eylence güzel geçiyodur.
fatmacım sanıyorum eren artık iyice alıştı ne güzel.
ayşegül girmemişsindün.
songülümde gelememiş nerelerdesin şekerim?
yaseminim nasıl oldu bal böcüğüm?
dilek umarım dr güzel şeyler söyler size.
fundacım günaydın defnem nasıl?
katreynurum nasıl brracık?
siz nezaman yola çıkıyosunuz?
wavsum karşılaşamıyoruz bu ara cnm..
sibel girmiyosun sende nerelerdesin?
kızlar umarım unuttuğum yoktur..
defne uykusuz
sağolsun babamız o kadar gamsız ki çocuğun uyku saati geçiyor diye 40 kere de söylesem keyfi yetmeyince annesinin evinden kalkmıyor.
hadi yemeğini yiyorsun ama çayını evinde iç,meyveni evinde ye değil mi?ama yok annesinde beyimiz keyif yapacak ya çocuğun uykusu ne olursa olsun.bu yüzden de 2 sabahtır yavrum ağlayarak kalkıyor.bu yüzden eşime sinir oluyorum
günaydın cnmarkadaşlar hepinize günaydın giremedim 2 hafadır armutluya tatile gitmiştik bizim oğlan hasta oldu orada kaçgündür perişan olduk dünde doktor sünnet olması lazım pipisi nin ucu acılmamış böbrekleri ve gelişimi için öenmli dedi ay kafam karıştı.kızımda iyce ilgi istemeye başaladı hepinizde oluyodur şu hiç bir şeye yetişemiyorum yetemiyorum kaygısı başladı.şimdi geçmişi okuyacam umarım siz ve melekleriniz iyisinizdir.buarada sünnet için doğru bir zaman mı tecrübeliler ne der
geçmiş olsun kuzucuklarına
günaydın cnmgünaydın arkadaşlar
eşim işten geldi ben.uyandım elif suan rekora gidiyor hala uyuyor ya haksızlık bu en fazla sekiz ceyrege kadar uyurdu
guldencim ben.calismicam canım zaten orda elifi kime bırakayım da calisayim
betül ins korktuğunuz gibi değildir minik adam daha bu yaşta nelerle ugrasiyor Rabbim sevindirsin sizi ins
ozcanan geçmiş olsun canım nasıl.şimdi rana
mdcnn ceyda nasıl geçen.de yazmıştım sana cevap vermedin düzeldi mi işgali rahatsizligi
yasemincim bal bocugunden var mi mujdeli haber
gamken sana da günaydın canım nasılsın ali emir nasıl geceniz nasıldı emiyor mu hala
biz bugün pikniğe gideceğiz kızlar ins elifim dururda uzmez beni
bizi unutmuşsun
bence elif gayet güzel durur,yer,uyur merak etme sen
günaydın cnmGünaydın hanımlar bız uyıyız ceyda düzeldi allah a şükür cuma kontrole gıtcez.
Betül insallah kuzunun sonucları ıyı cıkacak gönlünü ferah tut
Kuzum herşeye değersin 💝
ceydanın düzelmesine çok sevindim
günaydın cnmherkese günaydın kızlarrr... bizim için zor bi sabahtı kuzum yine sıkıntılı uyandı . bi saat sarılıp kendini kastı sürekli. şükürler olsunki azda olsa yaptı. ne zormuş yaa insanın elinden hiç bişey gelmemesi. rabbim beterinden korusun tüm kuzularımızı inş. bugün 13.10 da randevumuz var bu sefer dvelet hastanesine gitcez bakalım ne diycek dr. inş. güzel haberler verir bize şifa olur rabbimin izniyle.kuzum kabızlık sayesinde özgürlüğüne kavuştu ananesi bezini filan çıkarmış dolanıomuş taytla:)
betülüm cnm rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin inş.
özcanan ranacığa çok geçmiş olsun inş. iidir şimdi
nurayım elifimle keyifli bir piknik olur inş.
gülden yerim ben onun dillerini bizde ses kaydı istiyoruz ona göre...
songülüm yoğun sanırım bu sıralar...
berracıktan haberler nasıl annesi...
mdrcnn sen nasılsın cnm kuzucuj nasıl... sibelden ses yok bu aralar yoksa ben mi kaçırdım
wavsım alp tuğracık nasıl...
beni tatil güzel geçiodur inş. gamze sanada günaydın cnm...
şimdilik benden bu kadar :) atladığım varsa affola
kıyamam bal böcüğüne
inşallah dr iyi gelir
allah dermansız dert vermesin cnm
cnm senden geçmiş olabilir mi?canım ben tiroit hastasıyım zaten ilaç kullanıyorum ya erdemde netten okuduğuma göre hiç bir belirtisi yok en başta çok kilo alırlarmışbizimki sıska kemiklerini sayıyoruz eşşeğin
herkese günaydın kızlar?
umarım bebişler ve sizler iyisinizdir