2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kizlar opuyorum sizi güzel dilekleriniz icin sagolun gulden wavs inşallah dedigin gibi olur inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
GÜNAYDIN CNM
bence erdem paşada bişey çıkmayacak inşallah
drlar herşeyin en kötüsünü söylüyor
allahın izniyle bişey çıkmayacak inşallah
sen gönlünü ferah tut
ayrıca anladığım kadarıyla erdem paşa senin heyecanını ayakta tutmayı seviyor hep :)
aman şaka bir tarafa allah dermansız dert vermesin

Günaydın kızlar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın cnm

günaydın cnm
defne uykusuz
sağolsun babamız o kadar gamsız ki çocuğun uyku saati geçiyor diye 40 kere de söylesem keyfi yetmeyince annesinin evinden kalkmıyor.
hadi yemeğini yiyorsun ama çayını evinde iç,meyveni evinde ye değil mi?ama yok annesinde beyimiz keyif yapacak ya çocuğun uykusu ne olursa olsun.bu yüzden de 2 sabahtır yavrum ağlayarak kalkıyor.bu yüzden eşime sinir oluyorum

günaydın cnm
geçmiş olsun kuzucuklarına

günaydın cnm
bizi unutmuşsun
bence elif gayet güzel durur,yer,uyur merak etme sen

Günaydın hanımlar bız uyıyız ceyda düzeldi allah a şükür cuma kontrole gıtcez.

Betül insallah kuzunun sonucları ıyı cıkacak gönlünü ferah tut

Kuzum herşeye değersin 💝
günaydın cnm
ceydanın düzelmesine çok sevindim

günaydın cnm
kıyamam bal böcüğüne
inşallah dr iyi gelir
allah dermansız dert vermesin cnm
canım ben tiroit hastasıyım zaten ilaç kullanıyorum ya erdemde netten okuduğuma göre hiç bir belirtisi yok en başta çok kilo alırlarmış bizimki sıska kemiklerini sayıyoruz eşşeğin
cnm senden geçmiş olabilir mi?

herkese günaydın kızlar?
umarım bebişler ve sizler iyisinizdir

betülüm ozaman bak yasemöinim dedikleri çok mantıklı belki senin sütünden geçiyo erdemime
annesütünden geçenin zararı yokmuş
ay bunuda sor dr cnm..
olaydı gözden kaçmazdı bence cnm..
fundam ben senin yerinde olsam
alınırım defneyi anahtarı
sen kalmak istiyosan kal ben gidiyorum çocuğun uyku saati geçiyo deyip kalkarım mesela..
kimsa kusura bakmasın hiçbişey eşimde dahil benim çocuğumdan daha değerli değil ki keyif yapıyo diyosun.
hani bişey olsa tamamda..

betülüm ozaman bak yasemöinim dedikleri çok mantıklı belki senin sütünden geçiyo erdemime
annesütünden geçenin zararı yokmuş
ay bunuda sor dr cnm..
olaydı gözden kaçmazdı bence cnm..
fundam ben senin yerinde olsam
alınırım defneyi anahtarı
sen kalmak istiyosan kal ben gidiyorum çocuğun uyku saati geçiyo deyip kalkarım mesela..
kimsa kusura bakmasın hiçbişey eşimde dahil benim çocuğumdan daha değerli değil ki keyif yapıyo diyosun.
hani bişey olsa tamamda..

Ya kızlar konuyla alakalı değil ama kac gündür sorcam sıze unutuyorum

Bebıslerın kakaları nasıl ceydaya bezelye fılan yedırdığımde bezelyenın kabukları oldugu gıbı kakada üzümün kabukları fılan. Acaba nırmal mı yoksa ceydanın mıdesı tam hazmetmıyo mu

Kuzum herşeye değersin 💝

öyle yaptığım zamanda huzursuzluk çıkarıyorsun diye tartışıyoruz
bak pazartesi olanları anlatayım
akşam işten geldik
eşim uzunca bir mesafe yürümüş,o yüzden de terlemiş.duşa girdi.neyse duştan çıktı.
o gün kp ameliyat oldu fıtıktan.dedim ki hadi gündüz gidemedik ziyaret saati geçmeden ziyaretine gidelim
benim canım bişey yemek istemiyordu.eşime sofra hazırladı kv.
eşim keyfini çıkara çıkara yemek yedi.sonra dedim ki hadi hazırlan bak ziyaret saati geçiyor.neyse içeri gitti.baya bi yavaştan alarak hazırlandı.sonra namaz saati geldi.namaz kıldı.tam çıkacakken e anne hadi sen de gel dedi.bu sefer de 40 dakika kv nin hazırlanmasını bekledik.sonra kv "aaa ben de namaz kılacaktım" dedi ve onun namaz kılmasını bekledik.tabi bu arada defne yemek yememiş kv de iyi o zaman diye profiterol yedirmiş.hem açlık hem de uyku vaktinin gelmesi nedeniyle huysuzlanmaya başladı. defne huysuzlandığı için ben de eşime kızdım.kv bana demesin mi " kızım gitmek istemiyorsan sen evde kal" diye.ben de hayır ben gitmek istiyorum dedim.ve en sonunda evden çıktık ama saat 9,5 oldu.doğal olarak ziyaret saati geçmiş.görevlilere yalvar yakar içeri girdik teker teker.ve bizim eve gitmemiz 12 yi buldu.defnenin uykusu geç kaldı,acıktı,huysuzlandı.
ya adamın bu rahatlığı beni öldürecek.

gunaydın kızlar

yasemınım ınsallah bugun kı dr ıse yarar bıseyler verırde zeynep ılay rahatlar

nuraycım ıyı eğlenceler elıfımde ınsallah uzmez senıde guzel bırgun gecırırsınz

guldencım karsılasamdk canım ben bazen gırıyorum ama okuyorum sadece yazmaya fırsatım olmuyo
nılede masallah kalabalık ortamda buyumenın faydaları

funda defneme yazık ya yavrum cocuk zaten sabahta erken kalkıyo
guldenın dedığı gıbı esın madem cok sevıyo annesını o kalsın orda
evlenmeden once bukadr duskun olduğunu bılıyomuydun annesıne

cnm kaka rengi değişiyor
ama ben defnenin kakasında çok fazla kabuk vs karşılaşmadım
istersen druna bir sorun

cnm kaka rengi değişiyor
ama ben defnenin kakasında çok fazla kabuk vs karşılaşmadım
istersen druna bir sorun

Cuma gunu olmazsa gıttıgımde bı sorayım kafamı karıstırdı esımde acaba mıdesı tam hazmetmıyo mu dedı kafamı ıyıce karıstırdı

Kuzum herşeye değersin 💝

fundacım bırak bikerede huzursuzluğu çıkartan sen ol
sen sinir olacağına sadece eşinde sinir olsun yok böyle bişey
sen aman huzursuzluk çıkmasın diye sustukça oluyo bunlar cnm
yani eşinede bikere defneyi düşündüğünü anlat anladı anladı anlamadı kendi bilir.
bukadarınada pes yani
kvde bişey derse
sen nasıl oğlunu düşünüyosun bende defneyi düşünüyorum deyip ver cevabını..

mdc bilmiyorum istersen konturole götürdüğünde sor drnize..
wavsun gümaydın cnm
evet hem faydaları hemde zararları görüyoruz..

Canım benım esımde oyleydı ızıne gıdınce kendı tarafına gıttınce oturdukce oturur annemlere gelınce cocugun uyku saatı geldı kalkalım derdı ben dısımı cıkarınca bıraz gıttıgı yerden erken kalkmaya basladı bıraz tepkını ortaya koy bence de bız sustukca tepemıze cıkıyolar zaten. Dun esıme tepkı gösterdım bende hemen yelkenlerı suya ındırdı susurukca galıp geldıklerını zannedıyolar ama bız sırun olmasın dıye susuyoruz.

Cuma cocuk cerrahında randevumuz var olmazsa bı sorayım onu da

Kuzum herşeye değersin 💝

kızlar aklıma gelmısken sorayım gunes kremı alıcam alp tuğraya
krem mı yoksa losyonmu alsam bıde marka olarak ne alsam

cnm kırem
cnm alıcağın koruyucu 30 fakötörü geçmesin çünkü sonrası kimyasal içeriyomuş
bizim cilt dreninin verdi iği kıremi yazayım sana tam yazılışına bakıp olurmu istersen..
biz onu almıştık tatildede kullandık ve çok memnnun kaldık

yanlız bende bişety sorucam

nilin geçen senede kıremi var..
onu kullana bilirmiyim
yoksa sa
dece 1 senemi kullana biliyoruz..

bıraz dıs gostermek ıyıdır yoksa ezmeye kalkarlar
tatıl planların varmı canım
dr bı sor canım bakalım ben hıc dıkkat etmedım ama sadece sunu hatrlıyorum ıspanak yedğı zamn bellı oluyo kakasında

Canım kremın üzerınde yazıyodur agzı acıldıktan sonra ne kadar sure kullanacagın bı işaret var onu netten bulabılırsem yukleyım o soyluyo ne kadr sure kullanacagını

Kuzum herşeye değersin 💝

güldencim son kullanma taarihi yazar yada açıldıktan sonra diye bir işaret oluyo üstünde onu kontrol edin
ay bende dün güneş gözlüğü denedim paşaya ailk önce çığlık attı istemedi sonra aynaya baktırdım hoşuna gitti ama sadece kırmızı ile turuncu kalmıştı karar veremedim napsamki sırıtırmı kırmızı erkek adamımda

Var canım ya daha nereye gıdecegımıze karar veremedık

Gülden canım 12 m yazan ısaret ıngılızce 12 ay dıyo kremın arkasıbdan boyle bı ısaret olmalı agzı acıldıktan sonrakı kullanım suresı bu

Kuzum herşeye değersin 💝

Son düzenleme:

ne gözlüğü kız ben daha kendime alamadım bi de bebelere çıkarmayın ha ha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…