2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar aklıma gelmısken sorayım gunes kremı alıcam alp tuğraya
krem mı yoksa losyonmu alsam bıde marka olarak ne alsam

mdc sağol bakıcam
kesinlikle susmamak lazım..
betülüm cnm ben nili ilk göz drene götürdüğümde sordum güneş gözlüğü kesinlikle 3 yaşına kadar alma dedi
şimdi cumartesi çocuk doçente gidicez göz onada sorucam yazarım burdan istersen biraz daha bekle tatlım..

kremlerde cok yoğun oluyo ya
nette bıraz arastrdımda hep kımyasal ıcerıyo mınerallı olanları kullanın dıyo
sende yaz canım senınkının markasını
canım kremlerın arkasında yazıyo acıldktan ıtıbaren nekadr kullanılacağı

fundacım ben senin yerinde olsam güldenin dediğini yapardım. bi kez söylerdim eşime hayatım kalkalım mı zeynebin uyku saati geldi huzursuzlanmaya başladı diye. biraz daha oturalım derse , tamam hayatım sen otur biz eve geçelim sen gelene kadar bende zeynebi uyutmuş olurum der çocuğu alıp çıkardım. kendisi de gelirse paşa gönlü bilir. otursun ansıyla tövbeeee

kızlar aklıma gelmısken sorayım gunes kremı alıcam alp tuğraya
krem mı yoksa losyonmu alsam bıde marka olarak ne alsam

yaseminim çok karizma duruyo şekerim
biim drden onay çıkarsa kesinlikle alınacak
tabi iyibi marka
ama almayın beni bekleyin şekerim
nil şevvalin gözlüğünü almış geçen çok meraklı takıyo istiyo yani..
betülüm kırem dediğim şu şişesi püskürtmeli
sulu yani öyle yoğun kırem değil cnm dur baktırıp dönücem..

Yasmın kullandıgın dıl süper canım funda bence de aynen yasmının dedıgını söyleyebılrsın

Kuzum herşeye değersin 💝

Bende bıodermanın günes kremı ve gunes sonrası sütü var ama az gecen sene tatıl için almıstım gıdemeyınce agzını da acmadım kaldı bakayım tarıhı gcmemısse onu kullancam yoksa yenısı alınacak mecbur

Kuzum herşeye değersin 💝

Yasmın kullandıgın dıl süper canım funda bence de aynen yasmının dedıgını söyleyebılrsın

Kuzum herşeye değersin 💝

sağol cnm ama öyle yani sonuçta huzursuz çocuğu bi tek anne çekio . o orda keyif yapıcak ben çocukla uğraşcam çocuğumun uuykusuz kalması da cabası olcak. üzgünüm ama yok öyle bi keyif yani

Sizce tatıl için ege mı akdenız mı akdenız de antalya egede fethıye ya da bodrun düşünüyoruz gıden var m hanımlar fıkır verın bıze

Kuzum herşeye değersin 💝

sağol cnm ama öyle yani sonuçta huzursuz çocuğu bi tek anne çekio . o orda keyif yapıcak ben çocukla uğraşcam çocuğumun uuykusuz kalması da cabası olcak. üzgünüm ama yok öyle bi keyif yani

Anneler herseylerınden fedakarlık yapıyolar ama babalar hıc yapmıyo canım ben benım esımın bugune kadar gece sen yat ben ceydayla ılgılenırım dedıgını duymadım benden önce yatar :) ayda yılda bır sallar o kadar

Kuzum herşeye değersin 💝

ay karizmasını sevsinler onların emi:) kız dur önce kendime alayım. hem bak üç yaşa kadar yokmuş onlara biraz daha beklesinlşer he he işime geldi:)

Sizce tatıl için ege mı akdenız mı akdenız de antalya egede fethıye ya da bodrun düşünüyoruz gıden var m hanımlar fıkır verın bıze

Kuzum herşeye değersin 💝

canım bızde bu yazın gıdecektık ama tasınma ısı cıkınca gıdemıcez malesef
ben hıc gıtmedım oyuzden bılemıcem marmarıse gıtmıstım orasıda guzeldı busene gıtseydık alanyaya gıdecektık

sımar tatlım:)guzel konustun ama bu sozlerde anlayana
ben emınım funda bunu esıne soylese yıne o suclu olacak
ay funda yok bız onun hakkında konusuyoruz:)

aman her daim gelin suçlu zaten cnm. çocuğunu alıp giderse en azından hem kızı hemde kendisi rahat eder. eee arkasından konuşurlarsa da bi güzel günahları gider:)

betülüm wavsum:
kıremin adı bella b

gözlük olayı dediğim gibi bekliyecez cumarttesiye kadar yazıcam sonra size..
yaseminim çok haklısın dilde güzel umarım işe yarar..
mdc
cnm kesinlikle bodrum diyorum sana
zaten antalya temmuz ve ağustozda asla çekilmez bilgin olsun..
fetiyede iyi
ama bodrum daha iyi..

tamam canım cok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…