- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.921
güle güle kullan cnm aldıklarınıHerkese hayirli gunler arkadaslar bugunlerde pek giremiyorum k.bakmayin gecmisi okuyamassam bi taraftan ereni ayirdim koye gittik geldik dunde mutfaga basladim bugunde annemle 1milyoncuya gittik tabi adi oyle baya buyuk evde ne ihtiyac varsa orda cesit cesit bulunuyo bende orayi biraz gec kesfettim evlendikten sonra artik ne ihtiyacim olsa oraya gidiyorum bitane posetlik aldim hani kapilara asilan varya kiz bebek seklinde erenede cok tatli tavsanli catal kasik buldum artik onlarla yiycek masada ve taki kutusu falan aldim suslu bisey erene pepeli onluk bide sirf kuvette oynasin diye balik resimleri falan olan su tasi yani masrapa aldim bikacda ufak tefek ihtiyac ayy ben boyle yazdim kizlar ama cok hosuma gidiyo boyle seyler almak bide ihtiyac olunca zevkime gore aliyorum iyi oluyo.eren uyurken dinleneyim biraz sonra yine mutfakta kalan islerimi halledicem kizlar ins.herkes iyidir.
buradayım cnmkızlarrrrrrr
yaaa canım sıkılıyo nerdesiniz..
benimde canım sıkılıo güldenim ya erdemi dr a götürdüm endokrine gidicektik gittik haşimato olabilir dedi tahlil tetkik yaptırıyoruz yine bir hastalık şüphesi yine sonuç bekleme yine yine yine Allahım kimseyi evladıyla sınamasın inşallah. ben yavaştan kaçıyorum kızlar öpüyorum sizleri
Geçmiş olsun canım. Inşallah sabaha kadar bişeyi kalmaz. Diş mi çıkarıyoriyi akşamlar kızlar rananın akşamdan beri ateşi var 38/39 derece banyo yaptırdık dolven verdik hemen uyudu yavrum gözlerini bile açamıyodu çok üzgünüm dua edin yarına hiç bişeyi kalmasın yavrumun
günaydın arkadaşlar
yasemin sana katiliyorum canım bişey yemediği için zor yapıyor söyle çorba falan icse sulu sulu o zaman daha rahat yapacaktır ins bir an önce düzelir kuzucum bi de ben senin yerinde olsam sanırım keserdim memeyi canım o tamamen memeye guvendigi için yemiyor
katreinur canım bu geceki sıkıntı distense bi kaç gün sürer canım bizimki de çok çok sık kalkardi Allah kolaylik versin
betül ohh ne güzel uyumussun bu gece darısı bizim başımıza elifte memeye çok duskun nasıl ayrılacak bilmem
guldencim siz nasıl iyi uyudunuz mu
fundacim dün cevap veremedim daha gidecegimiz ilçe kesin değil ama büyük ihtimal merkez olmayacak o kesinleşti gibi bugün elifin kisliklarini hurclara yerlestirmeye başladım
dilek esin ve annen nasıl oldu sen nasılsın ara da gir de yaz
wavs canım girmemissin bugün herşey iyi dimi sana da yazamadim dün gideceğimiz zamanda belli değil daha ama.ramazanda orda olacağız büyük ihtimal
fatma memeden ayrilmasi erenin kolay olmuş ins biz de kolayça ayiririz
ark ben sadece elif uyurken yani bu saatlerde girebiliyorum artık elif uyanıkken tel elime qlmama izin vermiyor devamlı ayakta olup onunla oynamamı istiyor nasıl toplanacagim bilmiyorum valla
Herkese hayirli gunler arkadaslar bugunlerde pek giremiyorum k.bakmayin gecmisi okuyamassam bi taraftan ereni ayirdim koye gittik geldik dunde mutfaga basladim bugunde annemle 1milyoncuya gittik tabi adi oyle baya buyuk evde ne ihtiyac varsa orda cesit cesit bulunuyo bende orayi biraz gec kesfettim evlendikten sonra artik ne ihtiyacim olsa oraya gidiyorum bitane posetlik aldim hani kapilara asilan varya kiz bebek seklinde erenede cok tatli tavsanli catal kasik buldum artik onlarla yiycek masada ve taki kutusu falan aldim suslu bisey erene pepeli onluk bide sirf kuvette oynasin diye balik resimleri falan olan su tasi yani masrapa aldim bikacda ufak tefek ihtiyac ayy ben boyle yazdim kizlar ama cok hosuma gidiyo boyle seyler almak bide ihtiyac olunca zevkime gore aliyorum iyi oluyo.eren uyurken dinleneyim biraz sonra yine mutfakta kalan islerimi halledicem kizlar ins.herkes iyidir.
Kizlar aptamil mamada gdo varmis
iyi akşamlar kızlar rananın akşamdan beri ateşi var 38/39 derece banyo yaptırdık dolven verdik hemen uyudu yavrum gözlerini bile açamıyodu çok üzgünüm dua edin yarına hiç bişeyi kalmasın yavrumun
benimde canım sıkılıo güldenim ya erdemi dr a götürdüm endokrine gidicektik gittik haşimato olabilir dedi tahlil tetkik yaptırıyoruz yine bir hastalık şüphesi yine sonuç bekleme yine yine yine Allahım kimseyi evladıyla sınamasın inşallah. ben yavaştan kaçıyorum kızlar öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?