2012 kasım bebekleri büyüyor..

güle güle kullan cnm aldıklarını

kızlarrrrrrr
yaaa canım sıkılıyo nerdesiniz..
buradayım cnm
benim de canım sıkılıyor

benimde canım sıkılıo güldenim ya erdemi dr a götürdüm endokrine gidicektik gittik haşimato olabilir dedi tahlil tetkik yaptırıyoruz yine bir hastalık şüphesi yine sonuç bekleme yine yine yine Allahım kimseyi evladıyla sınamasın inşallah. ben yavaştan kaçıyorum kızlar öpüyorum sizleri

cnm çok geçmiş olsun..
inşallah bi sorun çıkmayacak..

güzel haberler alıcaz..
peki cnm nezaman belli olucak sonuçlar..

tahlil sonuçları ne zaman çıkar bilmiyorum ama ultrason için 19 haziran bakalım ne zaman sonuçlanır bilmyioum

Guldenim Allah razı olsun simdi oglusum gelicek ve biz trasa gidiceez:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi akşamlar kızlar rananın akşamdan beri ateşi var 38/39 derece banyo yaptırdık dolven verdik hemen uyudu yavrum gözlerini bile açamıyodu çok üzgünüm dua edin yarına hiç bişeyi kalmasın yavrumun

iyi akşamlar kızlar rananın akşamdan beri ateşi var 38/39 derece banyo yaptırdık dolven verdik hemen uyudu yavrum gözlerini bile açamıyodu çok üzgünüm dua edin yarına hiç bişeyi kalmasın yavrumun
Geçmiş olsun canım. Inşallah sabaha kadar bişeyi kalmaz. Diş mi çıkarıyor

senın az bısuren kalmıs canım tasınmak ıcın Allahım kolaylık versın sımdıden bebıslerle toplanmak zor olacak
ben buralardayım canım gırıyorum arada ama yazamadğım cok oluyo malum alp tuğra takıpteyım ama sızı

gule gule kullan canım aldıklarını bende cok mutlu olurum bırsey aldğım zaman ama evın ıhtıyacı hıc bıtmez
eren artık memeden ayrıldı dımı

ınsallah erdemın boyle bı rahatszlığı yoktur canım ıcını gonlunu ferah tut
sonucları guzel cıkar ınsallah

Günaydın kizlar opuyorum sizi güzel dilekleriniz icin sagolun gulden wavs inşallah dedigin gibi olur inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…