2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay insalla dogtu yazdim
canim gecmis olsun olmaso gerekiyorsa mecbut olucaj

bu arada yalova nasildi
gecen yil on saatlil yola gittik ama bu yil arasla zor geliuor
yalovada rizom.otel varmis orayi tavsiye ettiler denizide guzelmia senin yorumlae nasil

Kixlar siz nasulsiniz
yarin aksam d.gunuem davetliyix esim gelimce hediye bakmaya gidicem arasi uyuttum
supurge yapicam
hevindrn hbr yok meraktayim
balboceginim bagirsak durumu nasil
fatma emmr olayini atlatiiniz hadi gecmis olsun
vavs cnm ev isinu ne yaptiniz
gulden oda ayirma usimi ne yaptiniz
pasada 3 gundur sallanmadan uyuyor ama saincakta hemencik uyuyordu
gunduz hemrn uyusada gece bana basiyor

Yasenin emme olayina karar verdin mi qras cok zorlamicak gibi geliyit cunku gece sadece birkez emiyor
gunduz daha cok istiyor ama oyalayabilirim yada hayir dedigimde anlar durujda

sibel tuvalet egitimini ne yaptinki

Selam kizlar

Nasilsiniz islerin yogunlugundan anca vakit bulabildim. Yeni arkadaslar var sanirim hosgemisler.

Emiri geceleri sallamadan uyutmaya basladim. Simdilik iyi gidiyor bakalim. Cokda sevinemiyorum bellide olmaz benim ogluma.

Gecmisi okumaya basliycam okudugum kadariyla
Yaziyim simdilik.

Ozcanan cim gecmis olsun kuzuma salgin var canim beta vurusu emirde olmustu .insallh oyle degildir tabi ama ates sureklu dusup yukseliyorsa cocugu hic bekletme gotur canim .cunku dis yuksek atesler yapmuyo. Genelde vucut isisi artiyo sadece.

Beysal cok gecmis olsun canim. Dualarim seninle canim. Hersey guzel olacak ins.

Reces canim gercekten sabrindan oturu seni taktir ediyorum. Yuva yapmak cok zor canim yuva yikmak kolaydirtabi. O yuzdsn sen Allaha sigin bakalimbirazdaha sabret ve mdrcn ye kesinliklekatiliyorum huzurunuz icin kv deden uzaklasman sart cnm. Yoksa senin psjkolojin gidecek. Ama soyledusun sen ddfne icin lazimsin. Oyuzden kimsenin seni yipratmasina izin verme canim.

Guldenim sanada tekrar merhaba aman dilimizi isiralim masallah nilime

songülüm hoşgeldin
bizim oda ayırma işi tamam cnm..
yani artık nil kendi odasında uyuyo
emzikte tamam..

sen nasılsın paşam nasıl
cvr hoşgeldin sende cnm..

Ay Allah yardımcınız olsun funda hiç yorum yapmak istemedim çok sinirlenndim

songüül kimin doğum güünü kızz sen bize gelme git doğum günlerine yazdım baaak

Herkese hayirli gunler arkadaslar bende yogunum bugunlerde k.bakmayin ya bugun arkadasima bebek gormeye geldik ordayiz simdi eren uyuyo ama bebek 7aylik oldu ancak gelebildim kac kere gelicektim hep bi aksilik oldu hatta bugunde sulari kesilmis artik busefer gelicem dedim annemle geldik.bu gece ilk defa yatak odasinda kocacimla yattim erenin yaninda annem vardi zaten hemde odalar yan yana erende gece bi uyandi 3bucuk gibi heralde gittim yanina yattim besige yok uyumadi aldim yataga yatirdim ordada uyumadi hadi sut icelim dedim kalkti indi hemen mutfaga gittik beraber ama erenin gozlerde kocaman acilmis uykusu sut isitip ereni besigine koydum orda icti sutunu sonra yatti uyumak icin bende ciktim yatak odasina gittim yattim artik arkamdan aglamiyo eren bi sure sesi gelmedi uyumaya calisti ama dun ogle uykusunu cok uyumustu oyuzden uykusu yoktu sanirim sonra annem onu almis uyutmaya calismis uyumamis arada eren kacip bizim yanimiza geldi guluyo bide yatagin yanina gelince bende alip yanimiza yatiriyorum sonra durmuyo gidiyo.
Annem bakmis hep ben uyudum durdum.uzun yazmisim galiba biraz.

Yarinda annemle gunduz pazara gitcez ikindi gibide gorumceme gidicez bakalim cumarteside sinavlar var aksamindada esimin amca oglunun nisani var bakalim oraya gitcez nasipse.annemde hafta sonu gidicek ama pazartesiden itibaren sizinleyim kizlar cokda uzuluyom gecmisi okuyamiyorum diye ama buhafta idare edin artik.

Atlattik canim kolay oldu cok sukur.sende gezmeye gidicekmissiniz hadi iyi gezmeler sizede.
Arasla eren uyumakta aras kac saat uyuyo gunduz.

songülcüm nilin oda ayırma işi tamam dedim şekerimfarkındaysan henüz benim nilin yanından ayrılma işim tamam değil ha ha ha ha ha
bırakamıyorumki..

yani nil ayrıldı ama annesi ayrılamıyo he he he he
:)
kız çocukları derken ikizlermi yoksa?
fatmacım hoşgeldin
ohhh anne yanındayken tadını çıkart cnm..

hekese slm kızlar biz dr den geldik kuzucuğu ananeye bırakıp işe geldim. makatta bolca çatlağımız varmış. bu nedenlede yapmak istemiodur istemedikçe içindeki katılaşıo kısır döngü oluşuo dedi. ilaçları değiştirdi. geçen haftaki tahlillerimize baktı sorum yok gibi gözüküo dedi. zorlanmadan dolayı psikolojik durummuş. 3günde bir lavman verdi. x-m diye bi şurup ikide krem verdi birisi antibiyotikli krem içine kadar sür dedi. bol posalı beslensin dedi. içirebilirsen kefir içir dedi. e benimki yemio ki. ay anne sütünü sorcaktım unuttum güzel kısım ben gittiğimde katı şekilde biraz yapmıştı . hastane dönüşüde biraz yaptı. bu sefer ki biraz daha normaldi şükürler olsun. armut suyu kayısı derken biraz işe yaradı sanırım. inş. unutur kuzum acısını. hayat normale döner.

zor ayrılırsın sen o prensesten cnm. bizde artık akşamları sallanmadan uyuyoruz uzun zamandır. ama gündüzleri sallanarak uyuyordu emmediği için. ama ananemiz bu hafta hep sallamadan uyuttu çok şükür. sanırım sallanarak uyumak tarih oluo bizim için tabi söz konusu çocuk olunca pekde güven olmuo:)

canım çok geçmiş olsun . daha önce böyle bir durum yoktu değilmi neden olurmuş doktor bir şey dedimi. Allah şifa versin ya kıyamam emirde bir ara olmuştu çok zor ağlıyordu ama sonrasında geçti.

cnm ortada kaldım şuara zaten rahatsız hepten üzülüp hasta olmasından korkuyorum. ay bide ayrılamıyorum sanırım ama şu ara yani kabızlığından beri emzirmesem emmiycek gibi.gece emio tabi.ama gündüz ben söylersem emio. şu haliyle çok zorlamaz songülüm. ama geceden korkuyorum suyu bile kabul etmio çünkü

canım çok geçmiş olsun . daha önce böyle bir durum yoktu değilmi neden olurmuş doktor bir şey dedimi. Allah şifa versin ya kıyamam emirde bir ara olmuştu çok zor ağlıyordu ama sonrasında geçti.

çok sağolasın cnm. aslında zeynep doğduğundan beri pek rahat değil bu konuda. hep ıkınarak filan yapar. ama bu seferki çok başka. hiç bu kadar zorlandığını ağladığını hatırlamam nerdeyse 15 gündür uğraşıyoruz çok yıprandı kuzum. bizimki de geçer bi daha da gelmez inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…