2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya ya.
bence diş gibi sanki sizin sorununuz ..

ohhh ohh negüzel cnm devamı gelir ins..

Ya bi de herşeyi ısırıyo yastık defter birden geliyo birşey oluyo ısırıyo ağlıyor

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben diş diorummmm:
damaklarında bence sıkıntı..

yok cnm gece sütü bende vermiyorum artık alıştı nil subile istemiyo şuanda oyüzden biraz zorlanırsın ama geçer..
annen gidince daha rahat alıştırırsın..

ohh ohhh negüzel

geziliyor anne yanındakyen..

Kizlar ben gecen gun yazmistim emire inek sutu gaz yapiyo diye. Songul ve gulden inek sutu verdiklerini yazmislardi.
Ben hala devam sutu veriyorum, sizler inek sutunemi gectiniz.

cnm bu ara daha iyi sanki nebileyim alıştımı acaba inek sütüne kuzum
ama kesinlikle nil hergün yürüyüş yapıyo ve akşam çok güzel uyuyoç..

ohhh hoşgeldin cnm negüzel eylenmişsiniz özelliklede kızlar tabi
arada gel özeldik seni..

yani maksat odasına alıştırmaktı yavaştan bırakıcm cnm..
eee kuzum alıştı ama annenin alışması biraz zaman alıcak..

cnm aslında her hastalığa göre verilen antibiyotik deyişiyomuş bunu hem gittiğimiz profösör söyledi hemde tvdeki doktorlar
söylüyolar..

günaydın cnm.
oy kıyamam kuzuya ya
inşallah atylatırsınız en kıza zamanda cnm
ne oluyo bizim bebişlere yaa..

kızlar bu arada günaydın herkese bizi iyiyiz çok şükür..
nurayım elifim ne yaptı piknikte şekerim maceraları bekliorum
fundam nedir sondurum..

Canım ne demek içine atsan ınsanın psıkolojısı daha da bozuluyo dusune dusune bız her zaman yanındayız. Bu forum benım dertlerımı az dınlemedı :) her zaman yanındayız

Sana tek tavsıyem kendını ezdırme esımı elınde tutmaya calıs kı kv catlasın. O sımdı oğlum hala benım sözümü dinliyo karısının agzına bakmıyo dıye dört köşe oluyodur. Iyılıkle tatlu dılle esını yanına cekmeye calıs. Aklına farklı düşünceler sokmaya calıs.
Bırıkımını de yap canım dunyanın halı bellı değil ama allah korusun bosanma dıye bısey olursa da ığden ipliğine varana kadar al. Senınde hakkın var herseyde al satarsın sonra nıye ona bırakasın kı.
Tatlım sıkma canını dıs faktörlerı de evının ıcıne sokmamaya calıs

Kuzum herşeye değersin 💝

cnm hasts olmuş kuzucuk ıyılestıce oda düzene gırer
anne babalık böyle ıste evlat hasta olunca sabahlıyoruz yeterkı onlar ıyı olun

Canım kusura bakma dün ben netten cıktım sen bana yazmıssın. Ceyda ıyı bakalım bugun tahlıle gıdecek kakası yarında kontrole götürcez ıshalı duzeldı sükür

Kuzum herşeye değersin 💝

Canım cok gecmıs olsun. Cocuk doktoru ceydaya da poposunda catlak var demıstı. Senın kremlerın aynısını bıze de verdı ben sürmedim doktora pek güvenemedım Ama cocuk cerrahına götürdüğümüzde baktırdık catlak matlak yok dedı.
Canım karpuz mevsımı sulu posalı seyler yedır meyve yemek ıster belkı. Canım ya ben arada kabız olurum buyukkun zorlanıyorum kı ben kuzum ne yapsın

Kuzum herşeye değersin 💝

günaydın mdcrnn
yoğundur muhtemelen cnm birazdan yazar funda.
bu arada ceydanın düzelmesine sevindim
umrım tahlil sonuçlarıda güzel çıkar..

Ay funda okuyunca sinir oldum ya.Focayi iyi bilirim o paraya ordan ev alinmaz.Hem sen borc odceksin herkes sefa surcek olur mu oyle sey.Yazlik istiyorsaniz borcunu bitince kendi adiniza alirsiniz niye baskasina alasiniz ki.
cnm tek derdi ablasının foçada evi var ya bunun da olacak
muhtemelen küçücük bi evdir o paraya

geçmiş olsun cnm
bence antibiyotiği ver mutlaka
şimdi nasıl?

cnm zaten azar azar koymaya başladım
çok bişey değil belki ama damlaya damlaya göl olur

tatilin güzel geçmesine sevindim cnm
değişiklik olmuştur
sağol cnm allah razı olsun dualarını eksik etme ne olur

günaydın cnm
kakasını ağlamadan yapmasına sevindim ama neden ateşlendi anlamadım?

kızlar bu arada günaydın herkese bizi iyiyiz çok şükür..
nurayım elifim ne yaptı piknikte şekerim maceraları bekliorum
fundam nedir sondurum..
cnm merhaba, günaydın
son durum şu
dün eşim kredi çekerse ne kadar taksit ödeyeceğini hesaplatmış
2300 küsür tl aylık taksiti
e birde diğer evin kredi taksitini ekleyince maaşının çok üzerinde taksit ödemesi çıkıyor
seneye diğer kredinin taksiti bitiyor ama yine de rakam çok yüksek
eşim kv ye ödemekte zorlanırım vaz geçelim dedi
kv de kızdı, şehir dışına çalışmaya gider harcırah alırsın öyle ödersin vs dedi
ama çok üstelemedi
eşim de gidip gidemeyeceğinin belli olmadığını o yüzden şimdilik yazlık işinin kalmasını söyledi
kv de foçada arazi kalmadığını bu evi kaçırırlarsa bir daha bulamayacaklarını söyledi
eşim de arazi kalmaması yazlık kalmadığı anlamına gelmiyor,mutlaka yazlık bulunur dedi
kv çok sinirlendi ama benim yanımda üstelemek istemedi
ama azcık tanıdıysam ne yapar eder o evi aldırır

cnm insan kırılınca iyi davranamıyor ki
diyorum ya eşime olan aşkım,sevgim,güvenim bitti
ama sabrediyorum.şimdiye kadar eşime kötü söz hiç etmedim.hala da iyi davranıyorum.ama dediğin gibi daha cilveli olamaya çalışacağım
buarada dün akşam eşim biraz daha erken kalktı çok şükür kv lerden

cnm ben eğer boşanacak olursam gerçekten eşyaları istemem
salon koltuk takımını,yatak odasını,arabayı birlikte aldık,oturma odasını,mutfak eşyalarını,banyo eşyalarını ben aldım.ama yapım bu ben bunları almak istemem hiçbir zaman.düşün arabayı alırken eşim senin üstüne olsun dedi.ona bile senin benim ne farkeder senin üstüne olsun dedim.elimde15 bin birikmiş param vardı hepsini eşimle benim adıma ortak olarak çevirdim.ben hiçbir zaman mal,para derdinde olmadım.sanırım bu yüzden kıymetim yok.huyum bu ben paylaşmayı,bencillik yapmamayı seviyorum ama hata yapmışım şimdi anlıyorum.
düşün kv hacca giderken biz gönderdik.maddi açıdan zor durumdaydık.kv en lüksüyle gideceğim dedi, ikna edemedik.25 bin lira para verip hacca gönderdik.

günaydın kızlaar bize hiç ama hiç aymadı oğluş hasta oldu akşam geniz akıntısı öksürük hafifi ates ve boool mızmızlık

wavvs cnm oturduğumuz ev kv nin.
biz evlenirken ev aldık ama içinde kiracı var.kredinin bi kısmını kira ile ödüyoruz.zaten o evi almayı da hiç istemedim ama onda da kv oyun çevirdi.o evi ilk bana gösterdi ama ben istemedim.hem o kadar paramız yoktu,hem en üst kat yazın sıcak kışın soğuk olur,çatı aksa bizi bulur dedim hem de kv ile aynı binada.kv bana bişey demedi.ama benden habersiz eşimi ikna etmiş.eşim benden habersiz kredi çekmiş ve birikmiş parayı da katıp evi almışlar.
ve ben bunu herşey tamamlandıktan sonra balayında öğrendim.aklınca eşim bana sürpriz yapacak ev alarak.ne kadar büyük bir şok yaşadım düşünebiliyor musun?

ve dediğim çıktı.çatı aktı,tavan delindi kiracının eşyaları mahvoldu,yazın çok sıcak olduğu için kiracı evde oturamıyor,binanın dış cephesi zarar görmüş en üst kat olduğu için kiracı sürekli ne zaman yaptıracaksınız diyor çünkü yağmur yağınca duvarlara nem yapıp kabartıyormuş

ama kv ye sorsanız bizi ev sahibi yaptığını söylüyor.çok değerli bi binaymış o yüzden çok iyi bişey yapmış

Canim allah sana kolaylik versin gercekten.Allah sabrinin mukafatini verir insallah.

Vay arkadas kadını hacca bıle sen göndermıssın daha ne ıstıyo nerde boyle gelın

Canım esımle benın aramda bı aralar ıyı değildi kv bana ne dedı bılıyo musun kadınlıgını kullan dedı hıc utanmadan. Sımdı valla yanında esıme sarılıyorumda öpüyorumda catlasın patlasın. Sen de yap kv catlasın ve dediğim gıbı hazır kocanın aklı bu ısten vazgecmek üzereyken aklına gir cikveli ol esını sen elınde tut. Kv dede bunu görünce catlayacaktır.

Kuzum herşeye değersin 💝

kızlar bu arada dün emeki ile konuştum
çok yoğunmuş o yüzden giremiyormuş
en kısa zamanda kk ya girip bizi haberdar edecekmiş

sağol fundacım umarım geçer çünkü yarın yolculuğa çıkıyoruz babanne ve dedemize süpriz yapıcaz kayınpederim pazartesi ve perşembe ameliyatları var pazara kadar oradayız inşallah

ahhh fundam allah yardımcın olsun nediyeyim
ama budefada sen ikna edersin umarım..
betülüm hayda erdem paşamdamı hasya
ne oluyo bizim topiğimizn bebişlerine bakyim..

evet cnm biz gönderdik
hatta forumda da anlatmıştım
bakalım deneyeceğim cnm
sağol fundacım umarım geçer çünkü yarın yolculuğa çıkıyoruz babanne ve dedemize süpriz yapıcaz kayınpederim pazartesi ve perşembe ameliyatları var pazara kadar oradayız inşallah

allah şifa versin kp ne cnm
inşallah güzel haberlerle dönersiniz
ahhh fundam allah yardımcın olsun nediyeyim
ama budefada sen ikna edersin umarım..
betülüm hayda erdem paşamdamı hasya
ne oluyo bizim topiğimizn bebişlerine bakyim..
inşallah cnm

günaydın canım yolculuk sonrası çamaşırlar bunaltıyo insanı ama boşver tatlım iyi geçtiğine çok sevindim. em,irde çok sıkılır uzun yolculuktan bir kere gitmiştik burnumdan geldi bir daha cesaret edemiyorum.orda eğlenmeleri yetmiştir onlara annesi.

Canim bizimki devam sutu olan inek sutu sivi olan devam sutu ole soyleyim
songülcüm ben bebelac yada herp bayb sıvı devam sütü alıyorum . sen buna inek sütündenmi oluyo demek istedin :18: anlamadım ya

bugün hemen bitsin ozaman canım. uykusuz işe gelmek çok zor oluyor.inşallah hemen gecer . biizm iş yerindeki bir çok arkadaşında bebekleri hasta sanırım fena salgın var. inaşşal hemen gecer tatlım.

cnm bu ara daha iyi sanki nebileyim alıştımı acaba inek sütüne kuzum
ama kesinlikle nil hergün yürüyüş yapıyo ve akşam çok güzel uyuyoç..
günaydın tatlım. günlük sütmü alıyorsun inek sütünü . oh yürüyüş yarıyor kızımıza annesi acık havaya çıkınca gerçekten çok farkediyor hele birde gelince banyo sonrası uyku süper :))

geçmiş olsun tatlım nedir bu yavrularımızın çektikleri bir an önce düzlesinler inşallah

günaydın kızlaar bize hiç ama hiç aymadı oğluş hasta oldu akşam geniz akıntısı öksürük hafifi ates ve boool mızmızlık
günaydın canm çok geçmiş olsun.

Betüll canım gecmıs olsun ya be oldu bızım bebıslere
Rana hasta erdem hasta zeynep ılay hasta
Ceyda yenı ıyılestı nazar mı değdı acaba

Kuzum herşeye değersin 💝

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…