- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #45.121
İyi akşamlar kızlar bizim ateş düştü ama rana da iştah kalmadı doktor antibiyotik konusunda karar senin dedi kızarıklık var dedi ama rana birşey yemek istemiyo bu sefer de biberonla su içiyo içiyo en sonunda canı niye yanıyo anlamıyorum başlıyo ağlamaya atıyo biberonu yara olduğunu nasıl anlarım
Wavvs alp tuğradaki yara nasıldı ya
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cnm çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya ya.
bence diş gibi sanki sizin sorununuz ..
Herkese ii geceler guzel annisler...sizden cok uzak kaldim farkındayim ama iste tel uok evde zor cekiyo giremiyorm her zaman. ...biz iyuyiz ise devam...meryemde babaannesyle ii anlastilar sıkıntı yok cok sukur....tuvalet eğitimine baslamstk ya ayy hem ben cok usendm hem de ev o kadar soğuk ki usuteck diye korktum...ama pazartesi akşam ciss dedi bende cikardim bezinii..bi bes dk oturdu laximliginda veeee ilk cisini yaptı. ..nasil hoşuna gitti gülüyor gormenz lazmdi..sonra peçete istedi verdim poposunu sildi))ama arkası gelmedi malesef dun hic yapmadı bugunde bnm fırsatm olmadı.
Bizden haberler bu kadar. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohhh ohh negüzel cnm devamı gelir ins..
Ya bi de herşeyi ısırıyo yastık defter birden geliyo birşey oluyo ısırıyo ağlıyor
ben diş diorummmm:
damaklarında bence sıkıntı..
Gecmis olsun canim yavrum ya bu cocuklarda neler cekiyolar ins.kisa zamanda duzelir ilaclarla.gecmisi okuyamadigim icin ayrinti bilmiyorum ama sanirim kabizlik var sanirim ins.gecerde rahatlar zeynep.bide ben onun resimlerini gormustumya masallah ikinezede ortadaki resimde zeynep cok tatli cikmis boyle kocaman kizda poz vermis gibiydi.duvara yaslandigi resim.
Tabi yazicaksin canim birbirimizden baska kimimiz var belki yakin arkadaslar olsak bukadar dostluk kuramazdik bende sevincimide mutlulugumuda buraya yazinca bibaska oluyoama sen esin ve kv.konusunda bidusun gercekten kenara koy para esinede dedtek olma kredi konusunda zaten okadar sacma biseykineyse soylenicek cok sey varda.
Aynen bende oyle dusunuyorum canim ama annem varken bu cok zor sinir ediyo beni gece acikirmis cocuk falan filan surekli tartisiyoruz bu yuzden sut icirmeliymisim zaten ayirdigimdan beri her gece iciyo eren sutu bende mudahale edemiyorum anneme laf anlatilmiyo iste o gitsin kendi duzenimiz oyle olucak zaten bugun yine tartistik eren dedim sen geldiginden beri duzgun kahvalti yapmiyo bisey yemiyo gece surekli sut iciyo ondan dedim bu gece icmiycek sut dedim bakalim annem yine savunmaya gecti ama ben icirmiycem sut.
yok cnm gece sütü bende vermiyorum artık alıştı nil subile istemiyo şuanda oyüzden biraz zorlanırsın ama geçer..
annen gidince daha rahat alıştırırsın..
Kizlar bugun tam girmistim yine cikmak zorunda kaldim erenin pesinde kosturdum butun gun arkadasin evi sitelerdeydi parka falan indik asagi ama anneme emanet edip gidip oturmustum arkadasla annem.izin vermis erene kumlarla oynuyo ama heryeri toz toprak oturmus oynayip duruyo ya annemde bi kadin arkadas bulmus tabi onunla konusuyo oh eren baya yoruldu bugun evede gec geldik bakalim gece napicak kac kere uyanicak.
Gecmisi okuyamayip yorum yapamadigim icin cok suclu hissediyorum kendimi ya ama elimdende bisey gelmiyo k.bakmayin bu haftalik affdedin kizlar beni herkese iyi geceler.
ohh ohhh negüzel
geziliyor anne yanındakyen..
Kizlar ben gecen gun yazmistim emire inek sutu gaz yapiyo diye. Songul ve gulden inek sutu verdiklerini yazmislardi.
Ben hala devam sutu veriyorum, sizler inek sutunemi gectiniz.
cnm bu ara daha iyi sanki nebileyim alıştımı acaba inek sütüne kuzum
ama kesinlikle nil hergün yürüyüş yapıyo ve akşam çok güzel uyuyoç..
Iyı aksamlar kızlar
Aksam ustu donduk evımıze cok sukur
oh dunya varmıs kac yıldızlı otele degısılır mı ev rahatlıgı dımı ama:)
Guzel bır uc gundu kızlar cok eglendı ben otel gıbı bı yer demıstım ama cam agacları ıcınde guzel bı tatıl köyüydu kucuk dubleks evımız vardı denıze sıfır:) ama yagmur vardı sansımıza dısarda gezme ımkanımız olmadı, kapalı oyun alanları yuzme havuzu vardı orda gectı vakıtler..
Nıda gıderken ılk dakkalarda basladı mızmızlıga tam 1,5 saat surdu..koltugunda oturmayacakmıs hıcbır sekılde kanmıyo bırsuru degısık seyler abur cubur ne varsa aldım yanıma ama yok aglaya aglaya uyudugelırken ıyıydı havuzda yorulunca hemen uyudu zaten ama beyza bu sefer karnım agrıyo dıye durmadı wc ye gıdelım yok dıyo, neden oldu hastamı ettık cocugu dıye dusunurken eve geldık aldıgımız puzzlı acıp oynamaya basladı agrı falan yokmus anlamadık:) uzun yol bıraz sıktı bızım yavruları:)
Banada gerıye yorgunlugu ve dag gıbı camasır kaldı tabı..geldıgımden buyana makıne kurutma calısıyo:)
Bızden haberler özetle böyle..
ohhh hoşgeldin cnm negüzel eylenmişsiniz özelliklede kızlar tabi
arada gel özeldik seni..
Aaa hadi bakalim hayirlisi oksun cnm
Vanim iyulessin istahuda gelir insalla
vucut mikrop beslenmesin diye beyine komut verirmis
3 saat uyuyor cnm sizin kucuk adam?
Haha eee sana ne katkisi oldu kuzum
ikiz degiller cnm iki kardes bir arada d.gunu
yani maksat odasına alıştırmaktı yavaştan bırakıcm cnm..
eee kuzum alıştı ama annenin alışması biraz zaman alıcak..
Yok yok hiç birşey yok boğaz da var herhal
Bi de birşey soracam bizim aklımızı karıştıran durum bu on iki saat ara mevzusu yarın yine aynı saatte mi verecem ki nasıl olacak
cnm aslında her hastalığa göre verilen antibiyotik deyişiyomuş bunu hem gittiğimiz profösör söyledi hemde tvdeki doktorlar
söylüyolar..
herkese günaydın kızlar... bize pek aymadı malesef. sabaha kadar toplasan iki saat uykumuz yoktur. nasıl akşam olcak bilmem. kuzum ateşlendi akşam mide bulantısı ve aşırı gazı var. kabızlığımız bi nebzede olsa geçti sanırım. inş. böyle devam eder. en azından ağlamadan yaptı kremler uyşturdu sanırım. bu seferde içi boşaldı bişey yemio karın ağrısı yapıo ilaç çünkü içerisi boşakşam parol verdim bi uyandı ateş 38,8 elini yüzünü yıkadık filan derken biraz rahatladı ama mide bulantısıyla sabah etttik. sabah da bırakırken ateşi 38.2 ydi. pufff ne zormuş anne olmak yaa bişeyler yedirmeliyim yoksa böyle olmıycak toparlanamıo kuzum
günaydın cnm.
oy kıyamam kuzuya ya
inşallah atylatırsınız en kıza zamanda cnm
ne oluyo bizim bebişlere yaa..